Gönderen Konu: yeni civic e lpg montajı resimli  (Okunma sayısı 67984 defa)

rserkan

Ynt: yeni civic e lpg montajı resimli
« Yanıtla #75 : Şubat 04, 2008, 06:46:32 ÖS »
arkadaşlarım bence yoğun tartışmalar ve kafa patlatmak gerekiyor lpg konusunda, ancak birbirimizi kırmadan aydınlatalım birbirimizi, bence 2 milyar verip lpg taktıracağına 2 daha verip dizel bir araba alabilirsin ok rahatlıkla, ama honda nın da dizeli yok kardeşim derseniz e o da honda nın ayıbı olsun. zaten yeni civice bi dizel motor yapsalardı herhalde karaborsa satarlardı kanaatimce. Ben bunca tartışmaların ışığında TÜP taktırmamak kanaatine vardım, ama işi arabayla olan lara allah sabır versin bu kadar pahalı benzin satılan ortamda tüp taktırmayıpta ne yapsınlar. saygılar

CVC2008

« Yanıtla #76 : Şubat 04, 2008, 06:57:05 ÖS »
abi ben ne dediysem başka alana çekildi o yüzden artık cevap yazmayacağım bu arkadaşa. şimdi ben haklı çıktım cvp vermiyor gibi tribe girebilir kendisi. .fabrika çıkışta lpg alınabilir ama sonradan takmak sağlıklı değil o parçalar ve motorlar seri üretimden önce binlerce saat testlere tabi tutuluyorlar. 95 yerine 98 oktan yakıt alman bile arıza çıkarırken yakıt tipini tümden değiştirmek çok sağlıklı değil.hala servis takıyor fln diye maval okumakta kendisinede yazdım yukarıda servislerin ne yaptığını. ama bu kadar lpg aşığı görmemiştim doğrusu

approachfani

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Şubat 05, 2008, 06:39:23 ÖÖ »

abi ben ne dediysem başka alana çekildi o yüzden artık cevap yazmayacağım bu arkadaşa. şimdi ben haklı çıktım cvp vermiyor gibi tribe girebilir kendisi. .fabrika çıkışta lpg alınabilir ama sonradan takmak sağlıklı değil o parçalar ve motorlar seri üretimden önce binlerce saat testlere tabi tutuluyorlar. 95 yerine 98 oktan yakıt alman bile arıza çıkarırken yakıt tipini tümden değiştirmek çok sağlıklı değil.hala servis takıyor fln diye maval okumakta kendisinede yazdım yukarıda servislerin ne yaptığını. ama bu kadar lpg aşığı görmemiştim doğrusu

Yahu biraz ar haya olur ne yazdıysan tersini üreticilerin sitesinden link ile göndermişim hala lpg aşığı diyorsun. Servise inanmam diyorsun direk fiat'ın numarısını veriyorum üşenip aramıyorsun ondan sonra hala lpg aşığı v.s. laf atıyorsun. LPG nin ARTISI VE EKSİSİ VARDIR. TAKTIRANDA HAKLIDIR TAKTIRMAYANDA. SEN ÖNCE ARAŞTIR 2 SAYFA BOYUNCA YAZDIĞIN HANGİ BİLGİ DOĞRU ÇIKTI? HJEM DESTEKSİZ AT. RESMİ ÜRETİCİ LİNKLERİNİ GÖRÜNCE KIVIR. DOGANCELİK_@HOTMAIL.COM MAIL AT LUTFEN O CAMUR LAFINI CIDDI BICIMDE YEDİTRMEK İSTİYORUM SANA SEN KIM OLUYORSUN KI TANIMADIĞIN BIRINE CAMUR DIYORSUN TERBIYESIZ HERIF?????????????????

approachfani

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : Şubat 05, 2008, 08:16:57 ÖÖ »
Sabah sabah hala elim titriyor ya. Sen yaz insanlarla paylaşım olsun diye tanımadığın etmediğin tipin birisi gelsin Çamur diye hakaret etsin. Fikirlerimi beğenme, benle zıt düşün, lpg.den nefret et bana ne? Taktırmassın olur biter. Sen lpg iyiymiş desen madalya mı alacağım, bana ne???? Senle ne hukukum var, ne tanışıklığım var ki ÇAMUR diyorsun saygısız nev-i şahsına münhasır .......    Ya neyse insanlarla paylaşım yapmaya mı geldim sinirlenmeye mi? Forumda bana yardımı geçen herkese teşekkürler, herkese iyi forumlar... Benden bu kadar....

MURAT643

« Yanıtla #79 : Şubat 05, 2008, 09:17:53 ÖÖ »
 >%6rol

Typerkan

« Yanıtla #80 : Şubat 05, 2008, 10:45:42 ÖÖ »
Biraz sakin beyler  >%Sakin bu nasıl bir fikir paylaşımı..!!

Olumlu olumsuz yapım ve oluşumlar hakkında konuşulur fikirler paylaşılır, yapılırsa ne olur yapılmazsa ne olur konuşulur herşey ama olayı kişiselleştirip birbirinizi incitmeye hiç gerek yok bence yapmayın lütfen...

smakbuloglu

« Yanıtla #81 : Şubat 05, 2008, 11:45:02 ÖÖ »
abi yeni civic'e lpg taktıracagına kendine daha ekonomik bir araba alabilirsin :)

CVC2008

« Yanıtla #82 : Şubat 05, 2008, 03:14:04 ÖS »
kendisi üyeliğini sildirmiş veya uzaklaştırılmış bu yüzden cevap yazmayacağım insanların arkasından konuşmam ben. ayrıca mail ini fln eklemem muhattap olmam

mustafa k

« Yanıtla #83 : Şubat 05, 2008, 03:35:52 ÖS »
hem ekonomı hem kalıte dusundugumden taktırdım ben

CVC2008

« Yanıtla #84 : Şubat 05, 2008, 03:42:32 ÖS »
dostum kalite konusunda sana katılmamakla beraber ekonomik olarak gerçekten büyük avantajlar getirdiği kesin. ama aracını 100000km kullanacaksan bazı parçalar zarar görebileceğinden benzinden kurtardığın paranın bir kısmını motor bakımına harcaman da olası duruyor

MURAT643

« Yanıtla #85 : Şubat 05, 2008, 04:55:35 ÖS »
lpg li araçlar ayrıca satılırkende 2 3 asagı gıdıyor.ekonomisi bile tartısılır.

garabatak

« Yanıtla #86 : Mart 07, 2008, 10:33:00 ÖÖ »
bunlar asparagas haberler istanbuldaki ticari taksilerin katılımından fazlası sıralı sistem lpg li ve gayet memunlar kimse bilmeden yada tecrübe etmeden konuşmasın bence benim görüşüm lpg iyi bişey tabi düzgün kullanıldığında.

CVC2008

« Yanıtla #87 : Mart 07, 2008, 08:16:08 ÖS »
istanbuldaki taksilerden bindiğim çoğunda rölanti problem var. özellikle albea larda. konuştuğum taksiciler lpg yi zorunlu olduğu için kullanıyormuş(ekonomi)

Mickcasey

« Yanıtla #88 : Mart 08, 2008, 08:37:48 ÖS »
Ya honda gasla calısan modellerı amerıkada yokmu. Yakın gelecekte cıkaracak dıye dusmustum ben

CVC2008

« Yanıtla #89 : Mart 10, 2008, 02:20:33 ÖS »
benim bildiğim doğalgazlı modeli var. ancak bu araçlar fabrika çıkışından beri montajlı olduğu için bazı parçalar değişik olabilir. zamanlaması değişik olabilir vs vs. dışarıdan taktırmayla aynı olmaz

tevfikkubilay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Mart 11, 2008, 10:07:10 ÖÖ »
ben iki civic kullandım ikisinide sıfır aldım.biri 2005 şimdiki 2008 model.ilk arabama tartarini marka tüp taktırdım.hiç bi sorun çıkarmadan kullandım.oldukça ekonomik oldu araba.çekişten falanda düşmedi.sadece motor sesi düşük vitesde biraz değişti.bide bagaj kısmı ciddi bir biçimde kullanılamaz hale geldi.ikinciye taktırmayı düşünmüyorum çünkü zaten çok fazla yol gitmeyecem.gidersemde ilki ile giderim.

R-typeR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : Mart 11, 2008, 05:26:52 ÖS »
 arkadaşlar , çoğumuzun mağdur olduğu aşırı tüketim sorunundan dolayı bende garantiden vazgeçip lpg ye geçmeyi düşünmekteyim , bursada bu işi temiz ve garantili yapan işinin ehli usta varsa yardımcı olursanız sevinirim... :)

Kemalhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : Mart 11, 2008, 07:07:24 ÖS »
taktırsammı acaba?

CVC2008

« Yanıtla #93 : Mart 11, 2008, 07:09:15 ÖS »
gerekirse daha az kullanırım ama takmam

MURAT643

« Yanıtla #94 : Mart 11, 2008, 07:18:12 ÖS »
CVC2008 kArdesım sana KATILYORUM.HONDA VE LPG.VALLA BU DİZEL PORSCHE BENZEDİ. >%6rol >%6rol >%6rol :seytani

RuSHeR_RaCeR

« Yanıtla #95 : Mart 11, 2008, 07:48:51 ÖS »
Bu adamlar olayı abatmış ve güzelim accord olmuş lpgli yazık valla...

görmek isteyenler için link: http://www.lpghaber.com/html/ZAVOLI---HONDA-ACCORD-LPG-Donusumu-gm-41.html

infaztim

« Yanıtla #96 : Mart 12, 2008, 12:19:15 ÖÖ »
beyler ne olursa olsun lpg sonradan takılıcağı için elbetteki araca zarar verecektir.opel corsaya taktırdık haftada 2 kere lpg servisine gidio araba.1 es geçtik 2 es geçtik 3-4 böle devam etti artık corsada lpg yok ama lpg cininde eski düzgün burnu yok ;)

uzak durun derim ben işin piri sistemci bulmadıktan sonra usta milletiyle uğraşmak dünyanın en zor tahammül edilecek işi.

saygılar.

GÜNDOGDU BALANS

• Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : Mart 13, 2008, 03:29:10 ÖS »
ARKADASLAR CİVİC LPG TAKTIRANDA KAFA YOK DERIM YAZIK YA SANKI SAHİNE GAZ TAKTIRIYOR ADAM

CVC2008

« Yanıtla #98 : Mart 14, 2008, 05:41:13 ÖS »
eğer gaz takacak olsam onun yerine gidip dizel fiesta alırdım.

onur34

« Yanıtla #99 : Mayıs 29, 2008, 05:13:24 ÖS »
kardesm gaz  tattırcaksan neden bunu alıosun kıe lekelemeyıın hondanın adınııııı :@