Lpg sistemlerinin çalışma mantık ve düzeni tüm markalarda ortak bir noktada buluşuyor, o da benzin enjeksiyon ms lerini kopyalayıp lpg enjeksiyon ms lerinde bunu taklit etmek, benim gördüğüm budur, kalibrasyon ayarlarımı genelde kendim yapıyorum, her ne kadar servise gitmiş olsamda servis çalışanları benden bıktıkları için laptop'u bana verip " al abi ne istyorsan yap yeterki bize bulaşma" diyorlar

bende gerek forumlardan, gerekse bilgi sahibi şahıslardan aldığım bilgiler doğrultusunda ve de deneme yanılma yöntemi ile kendimi geliştirmeye ve aracım için en uygun ayarı bulmaya çalışıyorum.
Bu işi iyi bilen teknik insanlar kadar hiçbir zaman olamam, çünkü onların sahip olduğu bilgi ve araç gerecim yok, sadece lpg programı sınırlarında kalıyorum, şimdi bunları neden anlattım diye soran olursa; hani tarşılan şu marka bu marka olayına bir kullanıcı olarak biraz farklı bir yön vereyim diye anlatıyorum ve en azından diğer lpg kullanıcısı arkadaşlarında biraz kurcalayıp birşeyler bilmelerinin daha iyi olacağını düşünüyorum, en azından servise gittiklerinde ustalar iki tıklayıp "tamam abi oldu bunu bir böyle kullan bakalım" durumunu yaşamasınlar en azından yapılan ayar ve işlemleri bilsinler,ustaya müdahale edebilsinler istiyorum.
Başta da dediğim gibi lpg mantığı her markada aşağı yukarı aynı, aracınızı iyi tanırsanız, lpg de doğruya yakın ayarı bulmanız muhtemeldir.Ben aracımda şu anda yapığım son ayarı 15 deneme sonucunda yakaladım mesela. Neyse fazla uzatmayayım sonuçta bir Atiker kullanıcısı olarak ben de bilgi paylaşımına katkıda bulunmaya çalışıyorum, faydalı olabilirsek ne ala, esen kalın.