BENİM ANLAMADIĞIM İ30 LA JAZZ AYNI SINIF ARAÇLAR DEYİLKİ KIYASLANSIN KONU BAŞLIĞI BÖYLE AÇILMIŞ ÇOK İLGİNÇ GELDİ BANA
Yeni Honda civic hb çıkmadığı için onunla kıyaslamadım yoksa bende biliyorum AYNI SINIFTA olmadığını. Honda sitesinde golf'le veya başka bir arabayla mı kıyaslasaydım amaç bu başlık altında yeni İ30 u konuşalım ve akla başka model geliyorsa onunla değerlendirelim.
İ30 SU BPŞUNA KONUŞUYOZ SON İKİ SENEDİR HUNDAY MODELLERİNİN HİÇ BİRİ TUTULMADI HELE İ SERİ HİÇ HUNDAY ELNETRA OLSUN BULU OLSUN KULLANICI İZLENİMLERİ ÇOK KÖTÜ
Yaklaşık bir senedir yeni çıkan arabaları takip ediyorum, gidip test sürüşü yapıyorum ve her seferinde iyiki fd6 sahibiyim diyorum. En son Yeni civic i sürdüm ve gene aynı şeyi söyledim.
Şimdi bu yeni civic te tutmayabilir o zaman Honda kötü araba mı üretiyor demek oluyor, hayır bu yeni modele ait birşey bende İ serisi çıktığında hiç aklıma gelmemişti, ama yeni İ30 u görüp sürdükten sonra fikrim değişti, fd6 ile kıyaslarmıyım? Asla ama şuanda sıfır alınırken düşünülebilecek bir otomobil. Kimse burada BOŞU BOŞUNA konuşumuyor, kendi fikirlerini ve tecrübelerini aktarıyor.
Bütün Hyundai lar kötü tutmuyor demek yanlış, Satış rakamlarını incelersen Hyundai ilk 3 içerisinde.
Bir arabanın önceki modelleri kötü diye daha yeni çıkmış, kullanıcı yorumu bile olmayan sadece Test sürüşü yaptığımız bir arabaya ''ÇOK KÖTÜ'' demek biraz haksızlık ve kolaycılık olmuyor mu?
Bunları söylemeden önce arabayı Plaza da görüp inceleyip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.