Gönderen Konu: Yeni Hyundai i30 mu Honda Jazz mı  (Okunma sayısı 74759 defa)

cefe

Ynt: Yeni Hyundai i30 mu Honda Jazz mı
« Yanıtla #75 : Nisan 08, 2012, 01:20:46 ÖÖ »

Vw CEO su haklı bir araba hiç değişmez mi..... :-k
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2012, 01:21:46 ÖÖ Gönderen: cefe »

cefe

« Yanıtla #76 : Nisan 08, 2012, 01:23:35 ÖÖ »

hangover

« Yanıtla #77 : Nisan 08, 2012, 01:25:37 ÖÖ »
karamel kahveyle çelik gri hoşuma gitti.iç renkleride bej olduğundan birazda sanırım. şu i30da honda logosu olsaydı ne olurdu sanki

BGR19

« Yanıtla #78 : Nisan 08, 2012, 01:33:56 ÖÖ »
:) hehe honda olmayinca insanin ici lvermiyor yav

hangover

« Yanıtla #79 : Nisan 08, 2012, 01:36:54 ÖÖ »
ya hocam hiç sorma, bi logoya çok bağlandık o logoda hakkını verdi hep. ama artık veremez oldu. hyundai insanın içinde bir güven eksikliği yaratıyor. belki anlamsızdır ama bak arkadaşımıza dönmüş yine hondayı denemeye gitmiş:D

bbhnda

« Yanıtla #80 : Nisan 08, 2012, 03:57:28 ÖÖ »
yeni civic hb dizeliyle gelirse i30 falan konuşmayız buralarda ...

canguder

« Yanıtla #81 : Nisan 08, 2012, 08:00:32 ÖÖ »
hyundai tasarımlarında bir dandiklik var anlamadım gitti. sanki kasayı fazla şişirmişler abartmışlar gibi duruyor. iç konsolda aynı şekilde. araçlar hem çirkin hemde gereksiz pahalı. yoldaki otomobillere dikkat ederseniz hyundai araçların sayısında ciddi bir azalma var. millet enayi değil 58 bin liraya dizel neler neler alınır.

BGR19

« Yanıtla #82 : Nisan 08, 2012, 10:56:44 ÖÖ »
Bence de fiyat pahali aslinda, golfe rakip olcaz diye costuruyorlar, belki de vw nin stratejisine yonelkyorlardir,pahaliysa guzeldir olayi bizdeki :)

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #83 : Nisan 08, 2012, 11:54:45 ÖÖ »
BENİM ANLAMADIĞIM İ30 LA JAZZ AYNI SINIF ARAÇLAR DEYİLKİ  KIYASLANSIN KONU BAŞLIĞI  BÖYLE AÇILMIŞ ÇOK İLGİNÇ GELDİ BANA

canguder

« Yanıtla #84 : Nisan 08, 2012, 01:24:06 ÖS »
Bence de fiyat pahali aslinda, golfe rakip olcaz diye costuruyorlar, belki de vw nin stratejisine yonelkyorlardir,pahaliysa guzeldir olayi bizdeki :)

milletin kafasındaki hyundai imajını hepimiz biliyoruz :) onu silmeleri çok çok zor özellikle bu fiyatla satışları dibe vuracak. i30 , golf , civic hb , astra , bravo gibi araçlar aynı sınıftadır. jazz ile i20 aynı sınıfta oluyor. genesis coupe çıkardılar alladılar pulladılar  yolda 1 tane daha görmedim. ix55 öve öve bitiremediler yolda 1 tane görmedim piyasadan çektiler.çok yüksekten uçunca tüketici aşağı indirmesini biliyor. i30 çok çok nadir görüyorum. i20 yine nadir olarak piyasada var. i10 bazı bayanlarda görüyorum. türkiyede o paralara vw opel honda toyota nissan ford ve benzeri markalar alınabiliyorsa hyundai almayı kimse düşünmez.

BGR19

« Yanıtla #85 : Nisan 08, 2012, 01:27:54 ÖS »
ben gordüm valla bi kaç tane genesis, genesis cupe, ix55 fln da gördüm ama çok nadir var. arabalar güzel gercekten ama vergi olayına takılıyorlar genesiste 3.6 motor var, coupesinde 2.0turbo var accord fiyatına yazık adamlar amerikada satış rekoru kırıyor burada satamıyorlar

cefe

« Yanıtla #86 : Nisan 08, 2012, 03:20:54 ÖS »
BENİM ANLAMADIĞIM İ30 LA JAZZ AYNI SINIF ARAÇLAR DEYİLKİ  KIYASLANSIN KONU BAŞLIĞI  BÖYLE AÇILMIŞ ÇOK İLGİNÇ GELDİ BANA
Yeni Honda civic hb çıkmadığı için onunla kıyaslamadım yoksa bende biliyorum AYNI SINIFTA olmadığını. Honda sitesinde golf'le veya başka bir arabayla mı  kıyaslasaydım amaç bu başlık altında yeni İ30 u konuşalım ve akla başka model geliyorsa onunla değerlendirelim.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #87 : Nisan 08, 2012, 03:51:34 ÖS »
Yeni Honda civic hb çıkmadığı için onunla kıyaslamadım yoksa bende biliyorum AYNI SINIFTA olmadığını. Honda sitesinde golf'le veya başka bir arabayla mı  kıyaslasaydım amaç bu başlık altında yeni İ30 u konuşalım ve akla başka model geliyorsa onunla değerlendirelim.
İ30 SU BPŞUNA KONUŞUYOZ SON İKİ SENEDİR HUNDAY MODELLERİNİN HİÇ BİRİ TUTULMADI  HELE  İ SERİ HİÇ   HUNDAY ELNETRA OLSUN  BULU OLSUN KULLANICI İZLENİMLERİ ÇOK KÖTÜ

cefe

« Yanıtla #88 : Nisan 08, 2012, 04:24:28 ÖS »
İ30 SU BPŞUNA KONUŞUYOZ SON İKİ SENEDİR HUNDAY MODELLERİNİN HİÇ BİRİ TUTULMADI  HELE  İ SERİ HİÇ   HUNDAY ELNETRA OLSUN  BULU OLSUN KULLANICI İZLENİMLERİ ÇOK KÖTÜ
Yaklaşık bir senedir yeni çıkan arabaları takip ediyorum, gidip test sürüşü yapıyorum ve her seferinde iyiki fd6 sahibiyim diyorum. En son Yeni civic i sürdüm ve gene aynı şeyi söyledim.
Şimdi bu yeni civic te tutmayabilir o zaman Honda kötü araba mı üretiyor demek oluyor, hayır bu yeni modele ait birşey bende İ serisi çıktığında hiç aklıma gelmemişti, ama yeni İ30 u görüp sürdükten sonra fikrim değişti, fd6 ile kıyaslarmıyım? Asla ama şuanda sıfır alınırken düşünülebilecek bir otomobil. Kimse burada BOŞU BOŞUNA konuşumuyor, kendi fikirlerini ve tecrübelerini aktarıyor.
Bütün Hyundai lar kötü tutmuyor demek yanlış, Satış rakamlarını incelersen Hyundai ilk 3 içerisinde.  
Bir arabanın önceki modelleri kötü diye daha yeni çıkmış, kullanıcı yorumu bile olmayan sadece Test sürüşü yaptığımız bir arabaya ''ÇOK KÖTÜ'' demek biraz haksızlık ve kolaycılık olmuyor mu?
Bunları söylemeden önce arabayı Plaza da görüp inceleyip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.  
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2012, 04:26:39 ÖS Gönderen: cefe »

hangover

« Yanıtla #89 : Nisan 08, 2012, 05:32:00 ÖS »
yıllarca torosa binmiş biri her gördüğü renoya taş gibi araba diyebiliyor lakin öylemi meganlar tamircilerden çıkmıyor. opelci biri (eskiden öyleydim çoğu seriye bindim) opel için kemikli sorunsuz araba derken şuan için çıkan opellerin beyin ağrızalarından haberi varmı, hyundai yıllarca ucuz alt sınıf araba üretti diye şimdi kaliteli bir araç çıkaramazmı? türk milleti olarak çok ön yargılıyız , adamlar avrupada amerikada uzak doğuda iyi satış rakamlarına ulaşıyor. şahsi fikrim gdı motora lpg uygulanmıyorsa ben i30u tercih etmem, dizel araçta bu zamana kadar almadım almamda çünkü aradaki fiyat farkları aşırı yüksek

CAGLAR28

« Yanıtla #90 : Nisan 08, 2012, 05:46:07 ÖS »
hangi a3 o? en düşük dizel otomatik a3 fiyatı 75.603 TL hocam... hata olmasın! bi de a3 kasa değiştirdi, eğer ucuza veriyolarsa stok eritmek içindir, o indirim satışta zaten fazla fazla çıkar cebinizden... zamanı değil şuan.
A3 1.2 TFSI   1197   105   15.897   25.989   61.984

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

BGR19

« Yanıtla #91 : Nisan 08, 2012, 05:57:17 ÖS »
hangi a3 o? en düşük dizel otomatik a3 fiyatı 75.603 TL hocam... hata olmasın! bi de a3 kasa değiştirdi, eğer ucuza veriyolarsa stok eritmek içindir, o indirim satışta zaten fazla fazla çıkar cebinizden... zamanı değil şuan.

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html
yalnız bu 3 kağılı modelin manuel şanzımanlısı bie de 1.2 motor koymuşlar hiç koymasalarmış bari :D

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #92 : Nisan 08, 2012, 06:00:11 ÖS »
yıllarca torosa binmiş biri her gördüğü renoya taş gibi araba diyebiliyor lakin öylemi meganlar tamircilerden çıkmıyor. opelci biri (eskiden öyleydim çoğu seriye bindim) opel için kemikli sorunsuz araba derken şuan için çıkan opellerin beyin ağrızalarından haberi varmı, hyundai yıllarca ucuz alt sınıf araba üretti diye şimdi kaliteli bir araç çıkaramazmı? türk milleti olarak çok ön yargılıyız , adamlar avrupada amerikada uzak doğuda iyi satış rakamlarına ulaşıyor. şahsi fikrim gdı motora lpg uygulanmıyorsa ben i30u tercih etmem, dizel araçta bu zamana kadar almadım almamda çünkü aradaki fiyat farkları aşırı yüksek
ONA BAKARSAN HONDADA VTİ LERİN SAYESİNDE ŞUAN EKMEK YİYİYOR VTİLER EFSANE OLDU  ONUN İMAJI

bbhnda

« Yanıtla #93 : Nisan 08, 2012, 06:05:13 ÖS »

j kasadamı var üstad beyin arızaları hangi opelde var?

bbhnda

« Yanıtla #94 : Nisan 08, 2012, 06:06:35 ÖS »
1.4 de 65 golf ile aralarında 21 lira fark var.ben olsam golf alırdım.zaten 3-5 donanım koyunca o araba 70 i bulur.

BHAAL

« Yanıtla #95 : Nisan 08, 2012, 10:27:45 ÖS »

hocam TFSI'lar dizel değil turbo benzinli... tdi'lara bakacaksın, o da şöyle:
A3 1.6 TDI S tronic   1598   105   19.392   31.699   "75.603TL"

1.2 benzinlisini de sakın alma zaten... parana yazık

hangover

« Yanıtla #96 : Nisan 08, 2012, 10:48:59 ÖS »

h kasada hocam, çukura girince araç kendini kitliyor. zırt pırt arıza yakar. abs yakar. motoruna lafım yok bakımlı kullanınca iyi gider . f g h kasa kullandım ,f ve g kasa iyidir,f kasanın tek egzantrikli olanı daha iyiydir sorun çıkarmaz. f kasa ile 300.000 km gördüm egzantrik mili kırdı, birde fabrikasyon contası artık bittiğinden bir kerede öyle motor açtı, sonra sattım. j kasa sadece bir tanıdığımda var oda doğru dürüst binmiyor zaten sıkıntı yok gibi ama ilerde ne gösterir bilemem

bbhnda

« Yanıtla #97 : Nisan 09, 2012, 11:43:51 ÖÖ »

h kasada hocam, çukura girince araç kendini kitliyor. zırt pırt arıza yakar. abs yakar. motoruna lafım yok bakımlı kullanınca iyi gider . f g h kasa kullandım ,f ve g kasa iyidir,f kasanın tek egzantrikli olanı daha iyiydir sorun çıkarmaz. f kasa ile 300.000 km gördüm egzantrik mili kırdı, birde fabrikasyon contası artık bittiğinden bir kerede öyle motor açtı, sonra sattım. j kasa sadece bir tanıdığımda var oda doğru dürüst binmiyor zaten sıkıntı yok gibi ama ilerde ne gösterir bilemem

anladım hocam civicimi almadan evvel 1.4 turbo ve h kasanın 1.3 dizeli vardı seçenekler arasındada.şahsen opele bir önyargımı denir mesafeli yaklaşıyorum.sanki 1 sene sonra elektrik aksam problem vermeye başlayacak arabanın sağından solundan sıkıntılar çıkacak gibi geliyor.eniştede 2005 vectra var arabanın  motorunu bir yıkattı araç bir daha iflah olmadı.tabi yanlış yıkamışlardır muhtemelen ama.

hangover

« Yanıtla #98 : Nisan 09, 2012, 07:39:52 ÖS »

anladım hocam civicimi almadan evvel 1.4 turbo ve h kasanın 1.3 dizeli vardı seçenekler arasındada.şahsen opele bir önyargımı denir mesafeli yaklaşıyorum.sanki 1 sene sonra elektrik aksam problem vermeye başlayacak arabanın sağından solundan sıkıntılar çıkacak gibi geliyor.eniştede 2005 vectra var arabanın  motorunu bir yıkattı araç bir daha iflah olmadı.tabi yanlış yıkamışlardır muhtemelen ama.

babamın ortağında günlük kullanım için aldığı 1.3 h kasa sedanı var. geçen sene aldı 2011 model. yazın klima açınca araç yığılıyo ben hiç hoşnut kalmadım gibi şeyler söyledi. zaten her sene araç alıyor bunuda denemiş oldu. vectra b kasa ve c kasa özellikle c kasalarda  elektronik sistem ağrızası had safhada. vectra b nin 2.0 motor olanının motor problemleri aşırı derecede. ama vectra a kasa temiz bulunabilirse ömürlük araba onun hakkını yiyemem. hondayla güzel seçim yapmışsınız, 2005 yılında 46.000tl lik sırf panaromik cam tavan spor donanım hikayesine alınan astara h kasa geçen yaz 25.000ne satıldı, değer kaybını siz düşünün artık opeldeki ama hondada bu pek olmaz

BAYTAR

« Yanıtla #99 : Nisan 10, 2012, 05:32:04 ÖÖ »
bu nasıl bir olay beyler . i30 c segmenti bir araç . ötekisi b . fantezinin böylesi :vaww :vaww :vaww :vaww :vaww :vaww :vaww :vaww

şunu yazayım i30 yeni civic i bile harcar . hyundai nin şu ana dek ki en iyi işi . vw grubu bile bu araçtan korkuyor ....

gerisi boş ........