alper_06
Tartışmanın seviyesini düşürmenin anlamı yok...fiyat aralığı belirtip hangi arabayı sıfır alırsın dememin arkasında, şu anda sizin tercih edeceğiniz araba modelleri hangileri onu öğrenmek, sıfır almam deyip bitirebilirsiniz...
Konuyu baştan sona inceleseydiniz ve verilen cevapları okusaydınız, sadece sıfır araba almak için açılmış bir konu olduğunu görürdünüz + bagaj konusunun önemli olduğunu da ve yakıt ekonomisi lpg veya dizel üzerine döndü (A3 güzel araba ama benzinli (tfsı) o yüzden aynı cevabı buna da vermek istemedim), konu bu belirttiğim çerçevede döndü ve bizde bir tercih yaptık, bende insanların fikir sahibi olması için tecrübemi paylaştım, ben herhangibir marka savunuculuğu falan da yapmıyorum, mayıs ta İ30 çıkmasaydı Hyundai ın önünden dahi geçmezdim ama adamlar yapmış bu sefer dedik ve aldık şu anda da memnunuz, Honda tutkunu biri olarak (ve halen kullanmaktan keyif aldığım Fd6 sahibiyim, İ30 babamın) yeni civic tip olarak hoşumuza gitseydi gözü kapalı alıp Lpg taktırırdık,
Konu İ30 üzerine açılmış ve bu konu üzerine 180 tane yanıt yazılıp fikir belirten insanlar varken genel olarak ''Hyundai lar'' demek olmuyor, ilk baştaki yorumunuza söylüyorum. Fikir belirtecekseniz İ30 üzerine belirtin. cr-z yi de , İ30 u da yolda ne rent a car ne de taksi olarak görürüz, siz gene bütün Hyundai larla cr-z yi kıyas etmişsiniz, (7. madde), (bir kişi ile bütün toplumu genelleyip kıyas etmek gibi)

Fd6 yı taksi olarak hiç görmediniz mi? şimdi civic kötü araba mı, yapan yapıyor, sizin söylediğiniz taksi muhabbeti accent lerde, hiçkimse 55000 tl verip İ30 u taksi yapamaz civic gibi istisna olur ancak, Eski Ford Focus larda bir sürü Filo aracı var şimdi o modeller kötü mü, Honda Civic te niye böyle değil çünkü markaların şirketlerle anlaşmasına bakıyor.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım, tamam hyundai ın hiç bir modelini veya kore arabasını tercih etmeyebilirsiniz, kişisel tercih, bütün cevaplarım ve tepkim İ30 konuşulan bir sayfa da ''Bütün Hyundai lar ve kore arabaları demeniz'' onun haricinde herkes fikrini bu konu çerçevesinde tabi ki belirtebilir.
En son, herkes gönlüne göre araba sahibi olsun, size de Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde seyahat edin...