Arkadaşlar,
Katılan herkese teşekkürler. Şunu söylemeliyim ki, organizasyon pist alanının mevcut şartlarına göre iyiydi. Fakat pist ve kullanım araçları daha profesyonel olsaydı inanın bambaşka bir organizasyon olabilirdi.
Mesala;
- Kritik 5-6 noktaya kamera yerleştirilip bu noktalar dev ekranlarda seyircilere izlettirilse,
- Olması gereken ekranlarda, katılımcılar, seyirciler, sponsorlar ile yapılabilecek olan röportajlar yayınlanabilse.
- Anons ve sunum yapacak olan kişi için kablosuz mikrofon ve ses sistemi kontrol kumandası olsa
- Görevliler arasındaki iletişimi daha da iyileştirecek bir telsiz sistemi ve telsiz sayısı fazla olsa.
Bunun gibi bir çok daha eksik sayabilirim.
Şimdi Sıralama ve tur zamanlarına gelince,
Bakın arkadaşlar bu konuda araçlara takılan transponderların okuduğu rakamlar geçerlidir. Hiç bir şekilde hakemler ceza vermediği sürece üzerinde değişiklik yapılamaz. Bu konuda emin ve kesin konuşuyorum. Çünkü ben hep o odadaydım ve odanın kapısı hep kilitliydi. Şöyle bir gerçek daha varki o piste 1 dakikanın altına inmek mevcut araçlarımız ve sürücülerimizle mümkün olmadı. Hele ki 57 saniyler gibi zamanlar imkansızdı... En iyi dereceyi GKS 43 yaptığında ben şaşırdım çünkü S2000 den bekliyordum en iyi dereceyi.
Sevgi ve selamlar arkadaşlar...