Gönderen Konu: THT Time Trial Vol. 1 Resimleri ve Videoları  (Okunma sayısı 103958 defa)

white_s2k

• Ziyaretçi
Ynt: THT Time Trial Vol. 1 Sonuçları Resimleri ve Videoları
« Yanıtla #175 : Nisan 14, 2009, 12:44:17 ÖÖ »
pite girdiinde söylerken duydum inanamadım vsa nın kapalı olduuna gittim baktım aracın içine göstergede zaten yanıyodu uyarı ışıkları kapalı die:)

=)) VSA off /!\

mansur

« Yanıtla #176 : Nisan 14, 2009, 12:45:58 ÖÖ »
direksyon dersi veriomusun:)

ramo si

« Yanıtla #177 : Nisan 14, 2009, 12:47:52 ÖÖ »
güzel bi gündü solaryuma girmiş kadar olduk:D emeği geçenlere teşekkür ederiz :)

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #178 : Nisan 14, 2009, 12:50:18 ÖÖ »

estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz ;)

ENS

« Yanıtla #179 : Nisan 14, 2009, 01:27:19 ÖÖ »
abi ben 2000 cc de 4 oldum yazmamıslar allahtan 1.liği saliseyle kaybettik >%6rol

arkadasım senin finish düzlügünde patlayan egzosun yeter bosver :D

ENS

« Yanıtla #180 : Nisan 14, 2009, 01:30:06 ÖÖ »
bide çıksaydı,  en iyi dereceyi yapmışsın :)

c.tesi günü aracındaydım deneme esnasında ama bir daha binmemeye özen göstericem tövbeliyim :p

saka bir yana gercekten tebrik ediyorum direksiyonundan ötürü alllah kaza bela vermesin. derecen icinde tebriklerimi borc bilirim.

ENS

« Yanıtla #181 : Nisan 14, 2009, 01:34:39 ÖÖ »
bide çıksaydı,  en iyi dereceyi yapmışsın :)

c.tesi günü aracındaydım deneme esnasında ama bir daha binmemeye özen göstericem tövbeliyim :p

saka bir yana gercekten tebrik ediyorum direksiyonundan ötürü alllah kaza bela vermesin. derecen icinde tebriklerimi borc bilirim.

GKS43 e idi bu msjım pardon murat abim :)

ENS

« Yanıtla #182 : Nisan 14, 2009, 01:39:14 ÖÖ »

estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz ;)

düşüncen icin alkışlıyorum seni  =d>

ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.

Pistteki performansın icin tebrikler.

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : Nisan 14, 2009, 01:46:07 ÖÖ »

ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.

oncelikle tsk ederim söylediklerin için tabi ki herkes emeginin karsılıgını aldı diye dusunuyorum ancak sartlar ne olursa olsun haddimizi biliyoruz. insanı insan yapan, bagları sıklastıran seylerden biride bu saygı sevgi hosgoru.. Herkesin bunu korumasını dilerim..

ENS

« Yanıtla #184 : Nisan 14, 2009, 01:47:52 ÖÖ »

oncelikle tsk ederim söylediklerin için tabi ki herkes emeginin karsılıgını aldı diye dusunuyorum ancak sartlar ne olursa olsun haddimizi biliyoruz. insanı insan yapan, bagları sıklastıran seylerden biride bu saygı sevgi hosgoru.. Herkesin bunu korumasını dilerim..

O zaman dogru yerdesin :)

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : Nisan 14, 2009, 01:50:17 ÖÖ »

O zaman dogru yerdesin :)

yanlıs yapmıyorum ki yanlıs yerde olayım =) nese konunun amacını bozmayalım tekrar ii dileklerin için tesekkur ederim =))

34VL6734

• Ziyaretçi
« Yanıtla #186 : Nisan 14, 2009, 02:10:50 ÖÖ »
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ......DERECE YAPANLARIDA TEBRİK EDİYORUM

ENS

« Yanıtla #187 : Nisan 14, 2009, 03:52:58 ÖÖ »
bayaa ugrastırdı ama umarım değmiştir...

kategoriler ve sıralı yapılan güncel pist dereceleri.

http://img10.imageshack.us/img10/6694/dereceler1jpg.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/5553/dereceler2jpg.jpg

asmaz

« Yanıtla #188 : Nisan 14, 2009, 06:39:58 ÖÖ »
Bir Teşekkürde Murat beye aklımdayken ben etmek istiyorum... Murat abi batunun araç konusundada gösterdiğin incelikten dolayı batu ve ben teşekkür ederiz... ;)
Murat abiye kendisine bizzzat tesekkür edemedim pist içinde ve dısında cok mesguldu ancak yaptıgı ince davranıs yüzünden cok tesekkür ederim ve tebrik ederim...ben organizasyonu cok basarılı buldum hersey için tesekkürler ins daha iyi organizasyonlara....

GKS TypeR

« Yanıtla #189 : Nisan 14, 2009, 08:07:33 ÖÖ »

+1000 kardeşim çok güzel yazmışsın tabiki yaş ayrımı kesinlikle olamaz o kişinin karşısındakine saygısından dolayı biz aramızda abi yada kardeşim diye hitap ederiz.
bu arada beyaz s2000 çok güzeldi yaptığı şov görülmeye değerdi performası için tebrik ediyorum. sahibide gördüğüm kadarıyla çok düzgün bi insan, allah kaza bela vermesin.

öskür Sİ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : Nisan 14, 2009, 08:25:27 ÖÖ »
emeği geçen herkese teşekkürler keyifli bir organizasyondu draglarda buluşmak ümidiyle...derece yapanlara tebrikler...

VTEC

• Administrator
    • http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #191 : Nisan 14, 2009, 08:34:45 ÖÖ »
Merhabalar daha önce konuya müdahil olamadım özür dilerim.
Ben ve ekibimi kötüleyen şike idda eden autoyetişe teşekkürler.
Eleştiri velinimetimizdir ki biz emin olabilirsiniz ne maddıyat ( sadece 60tl topladık) için bunu yaptık nede başka bir amacımız vardı.
 Kendi aramızda eğleniriz güzel bi gün geçiririz diyorduk.
Ancak maşallah duyan gelmiş saolsun bizi yanlız bırakmamışlar bizim içinde süpriz oldu
bukadar katılımcı olması gurur verici tabiki eksiklerimiz vardı.
Öncelikle şahsım ve daha sonra THT adına sizlerden özür dilerim.
Bidahakine telafi ederiz...

Ben 1,6 CC 2.si Mertol,
 vti 3.sü sword,
2,0 ikincisi Yılmaz,
Turbo 2.si Ufuk beylerden Autoyetişten kazanmış oldukları pasta cila uygulamasını AutoYetiş yetkilileri siz üyelerimiz ve biz yönetimden özür dilemediği sürece yaptır ma ma larını rica ediyorum.

Ambulans yok diyen Selçuk kardeşime gelince :

Saygılar
Vtec

« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 08:37:37 ÖÖ Gönderen: VTEC »

wanted honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #192 : Nisan 14, 2009, 09:22:31 ÖÖ »
BİZDE MADDİYATA ÖNEM VERMİYORUZ ARKADAŞLAR, SADECE DERECELERİN ADİL VE SAĞLIKLI OLMADIĞINA İNANIYORUZ VE ONU YADIRGADIK, VE SONUÇLARIN OLDUĞU ODAYA İNSANLARIN GİRMESİ MANTIKLIMI YADA ŞÖFÖRLERİN. MAKSAT ÖZÜR DİLEMEKSE BÜTÜN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ AMA KİMSE BİZİM ŞÖFÖRLÜĞÜMÜZE LAF ETMESİN BOŞBOŞ LAF KALABALIĞI YAPMASIN İKİNCİ OLAN BÜTÜN ARKADASLARIDA PASTA CİLA UYGULAMASINA BEKLİYORUZ KESİNLİKLE BÖYLE ŞEYLERDEN KAÇICAK BİR FİRMA DEĞİLİZ. BİZİ TANIYANLAR HERKES BİLİR. VTEC NİCKLİ ARKADASIM YAPTIĞIM YORUM VE OLGUNLUĞUN İÇİN SANADA TEŞEKKÜRLER.. auto yetis

wanted honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #193 : Nisan 14, 2009, 09:24:25 ÖÖ »
ARKADAŞLAR ÇOK YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTAYIZ SİTELERDE MUHABBETE VAKTİMİZ İNANIN HİÇ YOK YERİMİZ BELLİ HERKESİ BEKLERİZ. TEŞEKKÜRLER

SuperSonic

• http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #194 : Nisan 14, 2009, 09:29:08 ÖÖ »
Güzel bir organizasyon olmuş!
Emeği geçen herkesi tebrik ederim!

Bir dahakine ben de katılabilirim inşallah..

ibommmm79

« Yanıtla #195 : Nisan 14, 2009, 09:34:37 ÖÖ »
her şey 10 numaraydı 9 değil DENİZ sana çok TEŞEKKÜR ederim şahsım adına.
daha öncede dediğim gibi profösyonel organizatörleri bile kıskandıracak bir aktiviteydi.doğuş gurubu bile ilk organizasyonlarında ancak bizim kadar toplanabilmişti.

demek oluyoki katılımlar bi dahaki organizasyonlarda dahada katlanacak.böle giderse sponsorlar ayağımıza kadar gelecekler :D :D

i-tec

« Yanıtla #196 : Nisan 14, 2009, 09:46:41 ÖÖ »
arkadaslar GUR86 beyaz s2000 in pist içerisinde cekilmiş fotografı olan varsa yayınlayabilir mi ???

çok güzel bi karen var bende arkadaşımın fotoğraf makinesinde alır almaz buarada yayınlayacağım belkkide çekilen en güzel fotodur pistteki

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #197 : Nisan 14, 2009, 09:47:35 ÖÖ »
Yazılanları tek tek okudum ve gördüm ki evet arkadaşlar buluşma süper süper süper olmuş BELLİ Kİ çok fazla şaşıranda olmuş ;)  emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER

Pistte kazananlara AFERİN demek isterdim ama içinde abilerim var artı altlarında araclarla trafikte denk gelme ihtimalimiz var :P buda iyi olmaz hepinize helal olsun kazasız belasız sürüşler.
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 01:09:48 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN »

S2K_06

« Yanıtla #198 : Nisan 14, 2009, 10:58:05 ÖÖ »
emegi gecen herkese tesekkur ederim özellikle yilmaz abimize:)

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #199 : Nisan 14, 2009, 11:36:46 ÖÖ »
Arkadaşlar,

Katılan herkese teşekkürler. Şunu söylemeliyim ki, organizasyon pist alanının mevcut şartlarına göre iyiydi. Fakat pist ve kullanım araçları daha profesyonel olsaydı inanın bambaşka bir organizasyon olabilirdi.

Mesala;
- Kritik 5-6 noktaya kamera yerleştirilip bu noktalar dev ekranlarda seyircilere izlettirilse,
- Olması gereken ekranlarda, katılımcılar, seyirciler, sponsorlar ile yapılabilecek olan röportajlar yayınlanabilse.
- Anons ve sunum yapacak olan kişi için kablosuz mikrofon ve ses sistemi kontrol kumandası olsa
- Görevliler arasındaki iletişimi daha da iyileştirecek bir telsiz sistemi ve telsiz sayısı fazla olsa.

Bunun gibi bir çok daha eksik sayabilirim.

Şimdi Sıralama ve tur zamanlarına gelince,

Bakın arkadaşlar bu konuda araçlara takılan transponderların okuduğu rakamlar geçerlidir. Hiç bir şekilde hakemler ceza vermediği sürece üzerinde değişiklik yapılamaz. Bu konuda emin ve kesin konuşuyorum. Çünkü ben hep o odadaydım ve odanın kapısı hep kilitliydi. Şöyle bir gerçek daha varki o piste 1 dakikanın altına inmek mevcut araçlarımız ve sürücülerimizle mümkün olmadı. Hele ki 57 saniyler gibi zamanlar imkansızdı... En iyi dereceyi GKS 43 yaptığında ben şaşırdım çünkü S2000 den bekliyordum en iyi dereceyi.

Sevgi ve selamlar arkadaşlar...