Gönderen Konu: THT Time Trial Vol. 1 Resimleri ve Videoları  (Okunma sayısı 103954 defa)

emre53

• Ziyaretçi
Ynt: THT Time Trial Vol. 1 Sonuçları Resimleri ve Videoları
« Yanıtla #200 : Nisan 14, 2009, 12:44:52 ÖS »
ORGANİZASYONU HAZIRLAYAN LARA TEŞEKKÜRLER COK ZEVKLİ BİR ORGANİZASYONDU BUTUN HONDACILARA TEŞEKKÜRLER

VTEC

• Administrator
    • http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #201 : Nisan 14, 2009, 02:23:40 ÖS »
Elinde 12 Nisan Time Trial Resimleri olan arkadaşlarımızın orjinal boyutlarında cd yapıp tarafıma göndermeleri rica olunur. iletişim için msn&email: deniz@teamhondaturkey.com

RaMsEs

« Yanıtla #202 : Nisan 14, 2009, 03:02:18 ÖS »
İnanılmaz güzel ve eğlenceli bir organizasyondu..Admin arkadaşlarıma ve orda görevli olan herkese tek tek teşekkür ederim.Karalamalara kesinlikle katılmıyorum.VOL 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.

BLACK ORANGE

« Yanıtla #203 : Nisan 14, 2009, 03:05:53 ÖS »
böyle güzel bi organizasyonda emeği geçen bütün herkese sonsuz TEŞEKKÜR. emin olun ki çok güzel ve eğlenceli bi gün geçirdim. yalnız sayın adminlerimden bi ricam olacak...

benim gibi gariban işi CR-V rica etsem bi daha S2000 ve TYPE-R lar ile katılımtırmazlarsa çok sevinirim.

şahsi fikrimdir yapmış olduğum derece bence gayet iyidir ... siz ce ...

REDSTAR

« Yanıtla #204 : Nisan 14, 2009, 03:12:30 ÖS »
şimdi birde drag vol1 olsun olmazmı :D
katılmak için sabırsızlanıyorum

ayrıca time trial de si ile vtecleri kaldırmak buyuk adaletsizlikti bence :S

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #205 : Nisan 14, 2009, 03:13:22 ÖS »
cr-v bayıldım bugune kadar gördüğüm honda jipleri içinde en güzeli maşallah diyorum zamanın ne önemi var herkez eğlenmiş gelsin vol 2

HonDaGırL

« Yanıtla #206 : Nisan 14, 2009, 03:16:24 ÖS »
bendeki resim ve videoları yarın yükleyeceqim arkadaşlar

mturk78

• Ziyaretçi
« Yanıtla #207 : Nisan 14, 2009, 03:19:37 ÖS »
böyle güzel bi organizasyonda emeği geçen bütün herkese sonsuz TEŞEKKÜR. emin olun ki çok güzel ve eğlenceli bi gün geçirdim. yalnız sayın adminlerimden bi ricam olacak...

benim gibi gariban işi CR-V rica etsem bi daha S2000 ve TYPE-R lar ile katılımtırmazlarsa çok sevinirim.

şahsi fikrimdir yapmış olduğum derece bence gayet iyidir ... siz ce ...
Tunç bence çok güzel bir derece seninki.  >=ok

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #208 : Nisan 14, 2009, 03:32:28 ÖS »
direksyon dersi veriomusun:)

estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz ;)

düşüncen icin alkışlıyorum seni  =d>

ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.

Pistteki performansın icin tebrikler.

+1000 kardeşim çok güzel yazmışsın tabiki yaş ayrımı kesinlikle olamaz o kişinin karşısındakine saygısından dolayı biz aramızda abi yada kardeşim diye hitap ederiz.
bu arada beyaz s2000 çok güzeldi yaptığı şov görülmeye değerdi performası için tebrik ediyorum. sahibide gördüğüm kadarıyla çok düzgün bi insan, allah kaza bela vermesin.

iyi dilekleriniz için ve guzel sozleriniz için tsk ederm. Allah hiçbirimize kaza bela gostermesin..

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #209 : Nisan 14, 2009, 03:38:45 ÖS »
şimdi birde drag vol1 olsun olmazmı :D
katılmak için sabırsızlanıyorum

ayrıca time trial de si ile vtecleri kaldırmak buyuk adaletsizlikti bence :S
nie adaletsizlik onu anlamadım aynı kategorinin araçları drag olsa yada draglarda ayrı kategorilerdemi katılımıolar

REDSTAR

« Yanıtla #210 : Nisan 14, 2009, 03:44:12 ÖS »
volkan ,vtecler tur bindirdikce si'ler bıraktı,
si'ler kendi arasında kalksalardı time triale bence daha iyi olurdu :S

vteclerin hemen hepsi dolu , mehmetle ayhan kalktı mesela,
mehmetin delsol 200hp ye yakın ayhanın si,130 civarıdır bence ,buyuk fark var arada :S

UFK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #211 : Nisan 14, 2009, 04:17:53 ÖS »
O zaman beygir gücüne göre sınıflandırmaları gerekir hatta eski kasa civiclerle yenileri de ayrı kategorilerde katılımabilir. Gel gelelim 25 kategoride time trial olmaz sonuçta :)
maksat muhabbet, eğlenmek, pistte kendini ve aracın limitlerini görmek.
THT bir aile ortamı ve böyle kalmalı arada 100 hp olsa ne farkeder.

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #212 : Nisan 14, 2009, 04:20:22 ÖS »
fn2 ep3 ile s2sk arasındada 40 hp war ama dereceler ortada

aRasaLg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #213 : Nisan 14, 2009, 04:23:50 ÖS »
Süper bir buluşmaya imza atılmış yine.

Emeği geçen tüm üye ve Admınlerimize çok çok teşekkür ediyorum.

TEAMHONDATURKEY kalitesini ve nasıl bir aile oldugumuzu gösterdik.

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #214 : Nisan 14, 2009, 04:25:14 ÖS »
Time Trial' de aracın gücü vs önemli olduğu kadar direksiyondaki de önemli. O aracın maksimum derecelerinde kullanabilmek önemli. Eğer öyle olmasa en iyi dereceyi FN2 yerine başka araç yapardı...

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #215 : Nisan 14, 2009, 04:56:00 ÖS »
öyle yada boyle bu orginizasyon yapıldı ve bitti. isteyen begenir ikincisine gelir tepkisi olan gelmez burda kimsenin kimseye ihtiyacı oldugunu dusunmuyorum. teamhonda zaten buyuk bir aile kimse polimikle bu aile ilişkisinin onune gecemez. bence bir an once o gecti bu gecer tartısmasını bırakalım resmi sonucları herkez gordu bu saatten sonra nasılsa bişey deişmeyecek. kimse kimseyi kırmasın artık.. oturdugum yerde geriliyorum kim ne yazmıs biri bişey demiş mi lutfen gerek yok bu tarz seylere. sonuclar ortada ve artık yapılan tartısmalar bişey deiştirmeyecek... saygılar......       GUR86

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #216 : Nisan 14, 2009, 05:20:26 ÖS »
Time Trial' de aracın gücü vs önemli olduğu kadar direksiyondaki de önemli. O aracın maksimum derecelerinde kullanabilmek önemli. Eğer öyle olmasa en iyi dereceyi FN2 yerine başka araç yapardı...
azkalsın 1.6 kategorisindeki araçları geçiyordum tabi hararet yapmasaydı anlıcanız araba bir yere kadar en önemli olan pilotun kendine güveni ve cesaretidir soğuk kanlılığı da geride bırakmamak lasım

cıvıc6041

« Yanıtla #217 : Nisan 14, 2009, 05:27:05 ÖS »
+10 mehmet  tebrik ediyorum.. cok istedim bana korna calmanı ama.. nasip değilmiş :):):)

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #218 : Nisan 14, 2009, 05:28:29 ÖS »
+10 mehmet  tebrik ediyorum.. cok istedim bana korna calmanı ama.. nasip değilmiş :):):)
eylüle sakla kendiniii

REDSTAR

« Yanıtla #219 : Nisan 14, 2009, 06:18:06 ÖS »
ben bi polemik yaratmak istemedim ,gerilmek ne alaka anlamadım, sadece beygir gücleri birbirine en yakın olan araclar birer sınıf yapılsaydı ozaman pilotaj daha ön plana cıkarda diye dusunuyordum aradaki zaman farkıyla.neyse sadece bi fikirdi bu ;)
yinede güzeldi.

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #220 : Nisan 14, 2009, 06:31:38 ÖS »
ben bi polemik yaratmak istemedim ,gerilmek ne alaka anlamadım, sadece beygir gücleri birbirine en yakın olan araclar birer sınıf yapılsaydı ozaman pilotaj daha ön plana cıkarda diye dusunuyordum aradaki zaman farkıyla.neyse sadece bi fikirdi bu ;)
yinede güzeldi.
gerilen ve polimik ortamı yok arkadaşım sen düşüncelerini yazıyorsun ve yazmaya devam edeceksin yazdıklarınla biz kendimizde ve içimizde olan eksikleri tamamlıyacağız değerlendireceğiz ilk defa olan bir organizasyon ama tht ekibine ve ailesine helal olsun böyle bir organizasyonun altından başarıyla kalkabildiler.o yüzden yorumlara ve eleştirilere son sürat gaz kesmeden devam yorumlar ve eleştiriler sizlere her zaman iyi yönde geri dönecektir

aRasaLg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #221 : Nisan 14, 2009, 06:49:07 ÖS »
Dereceye giren arkadaşların hepsini gönülden tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.

L3v3nT

« Yanıtla #222 : Nisan 14, 2009, 07:32:43 ÖS »
Arkadaslar öncelikle bu organizasyon da emegi gecen herkese Teşekkür ediyorum, Dereceye giren arkadasları da tebrik ediyorum mehmet (tarantino) ' i ayrıca tebrik ediyorum muhteşem bir performans sergiledigi için helal olsun kanqa on numara katılım çıkardın ;)

ßen kendi adıma şunu söylemeliyim ki çok ama çok eglendim pistin tadını çıkardım Yavuzumu pistten sildim :d :d , Gerek pistte olsun gerek pist dışında olsun cidden çok güzel vakit gecirdim birkez daha emegi gecen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum ;)

Vol.2 yi bende sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer stok aracla çıkmayacaz pistte ;) Ayrıca ßARIŞ Abi yavuzu pistten sildim dedim ama 1 tur daha olsaydı sanada aynısı olcaktı :d :D :d Ekledigin fotografa gelince Ee elbet gün gelir hesap döner.. ;) :d :d :d

Gelen herkesin ayaklarına saglık...

oguzcannn

« Yanıtla #223 : Nisan 14, 2009, 07:38:48 ÖS »
merhaba tht düzenlenmiş organizasyon gerçekten çok güzeldi emeği geçen yöneticilere tşkler.
merhum Hakan EROL ailesinin ve tüm tht üyelerinin başı sağ olsun...:(

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #224 : Nisan 14, 2009, 07:40:45 ÖS »
ankara grubuna ayrıca teşekkür ediyorum sabahın köründe pistte katılımcı olarak gelen yavuz ve leventi görünce sanki altın bulmuş gibi sevindim sizleri çok seviyorum ankara grubu(tunç seni unuttuğumu sanma)