böyle güzel bi organizasyonda emeği geçen bütün herkese sonsuz TEŞEKKÜR. emin olun ki çok güzel ve eğlenceli bi gün geçirdim. yalnız sayın adminlerimden bi ricam olacak...benim gibi gariban işi CR-V rica etsem bi daha S2000 ve TYPE-R lar ile katılımtırmazlarsa çok sevinirim. şahsi fikrimdir yapmış olduğum derece bence gayet iyidir ... siz ce ...
Alıntı yapılan: ENS - Nisan 14, 2009, 01:39:14 ÖÖAlıntı yapılan: white_s2k - Nisan 14, 2009, 12:50:18 ÖÖAlıntı yapılan: mansur - Nisan 14, 2009, 12:45:58 ÖÖdireksyon dersi veriomusun:)estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz düşüncen icin alkışlıyorum seni ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.Pistteki performansın icin tebrikler.+1000 kardeşim çok güzel yazmışsın tabiki yaş ayrımı kesinlikle olamaz o kişinin karşısındakine saygısından dolayı biz aramızda abi yada kardeşim diye hitap ederiz. bu arada beyaz s2000 çok güzeldi yaptığı şov görülmeye değerdi performası için tebrik ediyorum. sahibide gördüğüm kadarıyla çok düzgün bi insan, allah kaza bela vermesin.
Alıntı yapılan: white_s2k - Nisan 14, 2009, 12:50:18 ÖÖAlıntı yapılan: mansur - Nisan 14, 2009, 12:45:58 ÖÖdireksyon dersi veriomusun:)estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz düşüncen icin alkışlıyorum seni ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.Pistteki performansın icin tebrikler.
Alıntı yapılan: mansur - Nisan 14, 2009, 12:45:58 ÖÖdireksyon dersi veriomusun:)estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz
direksyon dersi veriomusun:)
şimdi birde drag vol1 olsun olmazmı katılmak için sabırsızlanıyorumayrıca time trial de si ile vtecleri kaldırmak buyuk adaletsizlikti bence :S
Time Trial' de aracın gücü vs önemli olduğu kadar direksiyondaki de önemli. O aracın maksimum derecelerinde kullanabilmek önemli. Eğer öyle olmasa en iyi dereceyi FN2 yerine başka araç yapardı...
+10 mehmet tebrik ediyorum.. cok istedim bana korna calmanı ama.. nasip değilmiş
ben bi polemik yaratmak istemedim ,gerilmek ne alaka anlamadım, sadece beygir gücleri birbirine en yakın olan araclar birer sınıf yapılsaydı ozaman pilotaj daha ön plana cıkarda diye dusunuyordum aradaki zaman farkıyla.neyse sadece bi fikirdi bu yinede güzeldi.