Gönderen Konu: THT Time Trial Vol. 1 Resimleri ve Videoları  (Okunma sayısı 103951 defa)

brahim

Ynt: THT Time Trial Vol. 1 Sonuçları Resimleri ve Videoları
« Yanıtla #225 : Nisan 14, 2009, 08:09:41 ÖS »
superdı ılk kez  katıldım ve cok zevk aldım ayrıca katılmadıgımada bın pısman oldum ınsallah 2. cıye

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #226 : Nisan 14, 2009, 08:35:56 ÖS »
Herşey THT ye yakısırdı organizasyonda .. kusursuzluk Allah'a mahsustur ;)

XPARDIX

« Yanıtla #227 : Nisan 14, 2009, 09:11:14 ÖS »
Başarılı organizasyondu tamponun ekini bıraktık ama değerdi emeği geçen herkese teşekkürler

zedrix

« Yanıtla #228 : Nisan 14, 2009, 09:14:59 ÖS »
emeği geçen herkese çok teşekkürler .
fotolar gerçekten güzel özellikle pistte virajlarda yakalanan kareler
dereceye giren arkadaşları tebrik ederim bu arada Vol 2 ne zaman ?

xxsnakexx

• Ziyaretçi
« Yanıtla #229 : Nisan 14, 2009, 11:23:06 ÖS »
aranızda olamadıgım ıcın uzgunum ama bıse sormak ıstıyorum arka duzluktekı sıgan on taraftakı sıganla dızılım olarak aynımıydı??

firstcevher

« Yanıtla #230 : Nisan 14, 2009, 11:25:25 ÖS »
Bizde seni seviyoruz mehmetim ;) bizde seni görünce çok sevindik :D bidahakine bende filtreyi oradan çıkartcam öbür türlü gaz gelimio :P ama bi 1.4 alıcam böle olmuo ;)

Leventim sende geç bakalım dalganı :D hata bende adama yol verdik :P neyse go-kart 1, izmit körfez 2 etti... kolaysa F1 e gel bakalım ordada silebilcenmi :P

dewir

« Yanıtla #231 : Nisan 15, 2009, 01:04:18 ÖÖ »
evetttt bana gene söz hakkı doğmuş lewo canım benim kardeşim benim biz sana güzellik olsun diye yawuz kardeşimle baştan konuştuk ve sana yol verdik  hem sen utanmıyonmu kendini otomatik araçlarla bir tutmaya ayıp ayıp bikere yavuzun her virajda tekeri sürtüyodu ondan  derecesi kötü oldu yoksa bizde manuel araba olsaydı seni o asfalttan kazırlardı be vsa yı bile kapatmadık piste çıktığımızda

gelelim şu resim mebzusuna e çok güzeldi napayım ya :):) hem orda benim bi suçum yok  deniz gaz verdi bende ekledim :):)

firstcevher

« Yanıtla #232 : Nisan 15, 2009, 01:18:05 ÖÖ »
zuhauahuha :D o resmin kime ait olduğunu sorduğunu görmedim ben, görmüş olsaydım kaçmazdı :P

illa beni katılımtırcaklar yaa, kardeş kardeş turumuzu atalım dedik, piste ayağımız değsin dedik... Yok abicim kim anlar... İlla diyorlarki herşey farklı olsun :P Neyse vol.2 iple çekiliyor orada göreceğiz hanyayı konyayı :D

GKS TypeR

« Yanıtla #233 : Nisan 15, 2009, 08:12:57 ÖÖ »
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum. orada bulunan arkadaşlarada çok teşekkürler. egzosum olmadığı için fazla dikkat çekememişim resimlerim sayılı, videom bile yok. ama neyse adımızı en tepeye yazdırabildik.
vol2 yi sabırsızlıkla bekliyorum, daha iyi olacağıma eminim...

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #234 : Nisan 15, 2009, 08:29:38 ÖÖ »
evetttt bana gene söz hakkı doğmuş lewo canım benim kardeşim benim biz sana güzellik olsun diye yawuz kardeşimle baştan konuştuk ve sana yol verdik  hem sen utanmıyonmu kendini otomatik araçlarla bir tutmaya ayıp ayıp bikere yavuzun her virajda tekeri sürtüyodu ondan  derecesi kötü oldu yoksa bizde manuel araba olsaydı seni o asfalttan kazırlardı be vsa yı bile kapatmadık piste çıktığımızda

gelelim şu resim mebzusuna e çok güzeldi napayım ya :):) hem orda benim bi suçum yok  deniz gaz verdi bende ekledim :):)
sen nasıl bi adamsın yaaa :D :D :D ihaleyi bana da yıktın :D :D :D

ROLL KİNG

« Yanıtla #235 : Nisan 15, 2009, 09:16:59 ÖÖ »
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum. orada bulunan arkadaşlarada çok teşekkürler. egzosum olmadığı için fazla dikkat çekememişim resimlerim sayılı, videom bile yok. ama neyse adımızı en tepeye yazdırabildik.

kanka bende aynı şeyleri düşünüyoum ama başka sebepler olabilir.neyse konuşmak istemiyorum çünkü tüm admin arkadaşlarımızın hatırı büyük.

Gölge

« Yanıtla #236 : Nisan 15, 2009, 09:21:31 ÖÖ »
Çok güzel bir organizasyondu bir sonraki organizasyonda eminim katılımçı sayısı artacak insanın canı çekiyor tribünden seyrederken :)

bay_apo_06

« Yanıtla #237 : Nisan 15, 2009, 09:40:03 ÖÖ »
cok guzel birgundu emegi gecen herkese cok ama cok teşekkur ediyorum....ayrıca barış sana da cok teşekkur ediyorum..yalovaya kadar bana eşlik ettin...bursadaki arkadaşlarada sitemim olsun yavuz kardeşimin soylemesıne ragmen beklemeyip cekip gittiler barış tekrar cok teşekkkur ederim...herşey cok guzeldi illaki kotu yorumlar yazılacak başarısızlıgı sindiremeyenler olucak....

reconmania

• Ziyaretçi
« Yanıtla #238 : Nisan 15, 2009, 10:23:51 ÖÖ »
orada olup sizlerle birlikte olmak vardı... ama malum iş hayatı işte arkadaşlar...
umarım ikinci bir THT time trial etkinliğinde bir arada oluruz...

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #239 : Nisan 15, 2009, 11:16:12 ÖÖ »

kanka bende aynı şeyleri düşünüyoum ama başka sebepler olabilir.neyse konuşmak istemiyorum çünkü tüm admin arkadaşlarımızın hatırı büyük.
o resmim yok videom yok dien tripcanlar msne gelsin akşamda pierlotiye gelsin warmıymış resimleri videoları yokmuymuş görek

34N1005

« Yanıtla #240 : Nisan 15, 2009, 11:38:27 ÖÖ »

ROLL KİNG

« Yanıtla #241 : Nisan 15, 2009, 12:26:13 ÖS »

o resmim yok videom yok dien tripcanlar msne gelsin akşamda pierlotiye gelsin warmıymış resimleri videoları yokmuymuş görek

:d

dewir

« Yanıtla #242 : Nisan 15, 2009, 03:34:58 ÖS »
cok guzel birgundu emegi gecen herkese cok ama cok teşekkur ediyorum....ayrıca barış sana da cok teşekkur ediyorum..yalovaya kadar bana eşlik ettin...bursadaki arkadaşlarada sitemim olsun yavuz kardeşimin soylemesıne ragmen beklemeyip cekip gittiler barış tekrar cok teşekkkur ederim...herşey cok guzeldi illaki kotu yorumlar yazılacak başarısızlıgı sindiremeyenler olucak....

ne demek ya lafı bile olmaz öle şeylerin  senin koptuğun noktada genelde radar oluyo o yüzden ben sağa geçtim yoksa yalovaya kadar eşlik edecektim sana ama sen koptun orda neyse çevirme yokmuş zaten o gün

bay_apo_06

« Yanıtla #243 : Nisan 15, 2009, 03:45:51 ÖS »
dogrudur bende sen saga gecince devam et demek istedin sandım biraz da acelem vardı...o yuzden koptum cuma gelince benimde haberim olsun görüşmüş oluruz...

ladman

« Yanıtla #244 : Nisan 15, 2009, 04:36:18 ÖS »
34 sty 18 SONUÇ LİSTESİNDE 1,05 ZAMANLAMA 34 BA 1443 1,04 ZAMANLAMA BU ARADA....

kanka be bende 4,5 virajda 3. vitesın dıbıyle girdim spin attım 3 le girmeseydım zamanlamı görurudun kanka senınde bu arada 1.07  ne ayak pekıı kankammm

crisis

• TrTuner.com - Online Tuning Magazine
« Yanıtla #245 : Nisan 15, 2009, 04:38:54 ÖS »
TrTuner.com
Ekip olarak katıldığımız günde güzel vakit geçirdik iyi bir organizasyondu sizlere o gün objetifimize takılan birkaç resmi paylaşmak istedim. Gün içinde çekilen videolarda en kısa zamanda hazırlanıp yayınanacaktır...

Daha Fazlası İçin...

ladman

« Yanıtla #246 : Nisan 15, 2009, 04:42:14 ÖS »
bu arada herkes süperdııı mehmet kankam daha süperdı motor conta yaktıgı halde bana göre bu katılımın bırıncısı mehmetdır vtc ve turbolar dahıl hepsı yanı 1. mehmetdır sızce. honteamdekı butun arkadaşlar gördü olayıı organızasyondakı butun arkadaşlara teşeküler

i-tec

« Yanıtla #247 : Nisan 15, 2009, 07:12:18 ÖS »
en güzel çektiğim iki resim bunlar diğerlerini upload edeyim paylaşacağım

i-tec

« Yanıtla #248 : Nisan 15, 2009, 07:35:38 ÖS »
2 tane sağlam resim benden..sanıyorum organizasyonun en iyi 2 resmi..diğer fotoları uploadım bittikten sonra link olarak vericem

white_s2k

• Ziyaretçi
« Yanıtla #249 : Nisan 15, 2009, 07:39:20 ÖS »
s2000 in super olmus resim ya benm arabanın fotosu yok mu hiç GUR86 beyaz S in :(