katılım esnasında çekilmiş resim yok mu hiç ?
çok güzel bir gündü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ayrıca başta deniz olmak üzere yılmaz ve volkan kardeşime çok teşekkür ederim çok güzel işler yaptılar. hediyeler içinde(xenon+park sensörü) :D çok teşekkür ederim.abim senin arabada xneon var ondan bana hediye edebilirsin ;) buradan tekrar söleyem maşallah abi direksiyonun çok iyi ;)
saol kardeşim senide hergittiğim yerde görmek güzel :D helal sana heryerde varsın. kardeşim direksiyonum iyidir allah şükür ama buralara gelene kadar az araba pert etmedik. ama şu bi gerçek ki direksiyonun ne karad iyi olursa olsun FN2 pistte gerçekten çok iyi stock hali ile bile çok güzel şeyler yapabiliyorçok güzel bir gündü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ayrıca başta deniz olmak üzere yılmaz ve volkan kardeşime çok teşekkür ederim çok güzel işler yaptılar. hediyeler içinde(xenon+park sensörü) :D çok teşekkür ederim.abim senin arabada xneon var ondan bana hediye edebilirsin ;) buradan tekrar söleyem maşallah abi direksiyonun çok iyi ;)
çok güzel birgündü herkese teşekkürler...anlımızın akıyla çıktık bu organizasyondanda ;)
nice organizasyonlara THT ailesi ;)
saol kardeşim senide hergittiğim yerde görmek güzel :D helal sana heryerde varsın. kardeşim direksiyonum iyidir allah şükür ama buralara gelene kadar az araba pert etmedik. ama şu bi gerçek ki direksiyonun ne karad iyi olursa olsun FN2 pistte gerçekten çok iyi stock hali ile bile çok güzel şeyler yapabiliyorçok güzel bir gündü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ayrıca başta deniz olmak üzere yılmaz ve volkan kardeşime çok teşekkür ederim çok güzel işler yaptılar. hediyeler içinde(xenon+park sensörü) :D çok teşekkür ederim.abim senin arabada xneon var ondan bana hediye edebilirsin ;) buradan tekrar söleyem maşallah abi direksiyonun çok iyi ;)
çok güzel birgündü herkese teşekkürler...anlımızın akıyla çıktık bu organizasyondanda ;)
nice organizasyonlara THT ailesi ;)
bizi böyle güzel bir günde yanlız bırakmayıp gelen herkeze teşekkür ederiz... bu arada biz kaçıncı olduk kimse bişey sölemiyor:)sizi koyabilcemiz bi sıra yok
bizi böyle güzel bir günde yanlız bırakmayıp gelen herkeze teşekkür ederiz... bu arada biz kaçıncı olduk kimse bişey sölemiyor:)
fotoları ceken arkadasların ve organizasyonu duzenleyen arkadasların emeğine sağlık fakat soylemeden edemicem arkadaslar biraz sesizdik sanki dun daha farklı showlarda olabilirdi en azından muzik hiç susmamalıydı ve katılımın her bolumunu bizlere yansıtan bir spiker arkadasımız olsaydı dahada heycanlı olurdu bence. yinede hersey guzeldi insallah bidahakine daha guzel olucak elinize ve emeğinize sağlıkfahri kardeşim müzik çalıp oynamak eglenmek kolay fakat siteden bi arkadaşımız vefat etmiş bu bize yakışmaz...az bi sürede olsa çaldık yinede
fahri hakan kardeşimiz trafik teröründe ölmedi . o kendini bilmez bir dengesizin , yüreksiz herifin silahından çıkan kurşunla öldü . dediğin diğer ses çıkarma olayına gelincede bunun konuşulma yeride bura değil . konuyu pert etmeyelim .+99999999999999
ShootMyRide
arkadasım h.g siteye. cektigin resimler verdigin emekler icin eellerine ayaklarına saglık.
resimler gercekten cok güzel kitap gibi hepsi bu kadar canlı resimler olamaz deklanşörüne saglık :)
ama benim 8. kule önünde sana özel olarak verdigim yan pozlarım var onları istiyorum.
muzik olayı ok ama birtane katılımı anon eden arkadas olsa daha guzel olmazmı arkadasımız olduruldu biz sesiz sesiz oturuyoruz neden bunun içinde bir organizasyon yapılıpta sesimizi duyurmuyoruz TRAFİK TEROR une HAYIR KAMPANYASI baslatmıyoruz ozaman arkadaslar
Dereceye giren katılımcılarımız aşağıdaki gibidir.
1,4 CC
1- Tarantino - 34 AC 1130 - 1:07:633
2- - 34 VL 6734 - 1:11:411
3- civic6041 - 34 AK 6041 - 1:11:436
1,6 CC
1- - 34 DH 2064 - 1:03:521
2- Mertol - 59 FS 182 - 1:04:289
3- ridindirty - 34 ZY 9389 - 1:04:503
1,6 CC vti
1- Roll king - 34 K 0213 - 1:01:915
2- Radrmehmet - 34 GM 424 - 1:02:750
3- Sword - 34 AB 6123- 1:02:771
2,0 CC
1- GKS Typer - 34 GKS 43 - 1:00:213 ( EN İYİ PİST ZAMANI )
2- Hondatyper - 34 GNS 01 - 1:00.285
3- white_s2k - 34 GUR 86 - 1:00:532
Turbo
1- zampara - 34 UN 717 1:03:723
2- ufk - 34 FK 9616 1:05:213
Resimleri ve Videoları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Birde bütün araçların yaptıkları zamanları görebilirmiyiz. :)
Vay be. 700 kare fotoğraf inceledim.. Bir kazara TEK nickli arkadaşın gişe girşinde çektiği arkadan resim dışında tek kare resmi yok benim arabamın. Epey gözden düşmüşüz :(
üşüyeceksin.Vay be. 700 kare fotoğraf inceledim.. Bir kazara TEK nickli arkadaşın gişe girşinde çektiği arkadan resim dışında tek kare resmi yok benim arabamın. Epey gözden düşmüşüz :(
gözden düşmek ne demek Servet aşkolsun...
herkesin fotograflarını çekebilmek için sabahın sogugunda sunroogfta gecırdım ben yolculugu :))
zature olmak uzereyım dun organızasyondan sonra hastanede gecırdım geceyı hala aynı seylerı dusunuyorsan uzulurum :(
üşüyeceksin.Vay be. 700 kare fotoğraf inceledim.. Bir kazara TEK nickli arkadaşın gişe girşinde çektiği arkadan resim dışında tek kare resmi yok benim arabamın. Epey gözden düşmüşüz :(
gözden düşmek ne demek Servet aşkolsun...
herkesin fotograflarını çekebilmek için sabahın sogugunda sunroogfta gecırdım ben yolculugu :))
zature olmak uzereyım dun organızasyondan sonra hastanede gecırdım geceyı hala aynı seylerı dusunuyorsan uzulurum :(
Geçmiş olsun. Defalarca söyledim ama ben sana Üzerine bir şey vereyim diye. Hem sunroofta yolculuk ettiğiin biliyorum. 10 kere yanından geçtim. Demek belki soğuktan basamadın deklanşöre o sıralarda . Sağlık olsun, ben çektim ceple
Video yokmu yaw. Yönetimde kamera çekimi yaptıracaktı daha sonra nasıl ulaşabiliriz videolara veya cd/dvd yapılıp dağıtılacakmı.
Deniz en kötü gelip senden alırım yakınız nede olsa.
resimler çok güzel olmuş ellerine sağlıkShootMyRide
arkadasım h.g siteye. cektigin resimler verdigin emekler icin eellerine ayaklarına saglık.
resimler gercekten cok güzel kitap gibi hepsi bu kadar canlı resimler olamaz deklanşörüne saglık :)
ama benim 8. kule önünde sana özel olarak verdigim yan pozlarım var onları istiyorum.
Hoşbuldum , teşekkürler , kapı numaranı yazarsan tekrar bi bakarım yayınlamadıklarıma...
Dereceye giren katılımcılarımız aşağıdaki gibidir.
1,4 CC
1- Tarantino - 34 AC 1130 - 1:07:633
2- - 34 VL 6734 - 1:11:411
3- civic6041 - 34 AK 6041 - 1:11:436
1,6 CC
1- Rasim - 34 DH 2064 - 1:03:521
2- Mertol - 59 FS 182 - 1:04:289
3- ridindirty - 34 ZY 9389 - 1:04:503
1,6 CC vti
1- Roll king - 34 K 0213 - 1:01:915
2- Radrmehmet - 34 GM 424 - 1:02:750
3- Sword - 34 AB 6123- 1:02:771
2,0 CC
1- GKS Typer - 34 GKS 43 - 1:00:213 ( EN İYİ PİST ZAMANI )
2- Hondatyper - 34 GNS 01 - 1:00.285
3- white_s2k - 34 GUR 86 - 1:00:532
Turbo
1- zampara - 34 UN 717 1:03:723
2- ufk - 34 FK 9616 1:05:213
ismim yazılmamış onu düzelttim..
Time trial bu motor gücünden daha çok pilot önemli kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ödüllerinide güle güle kullansınlar ;)+100000000000000000000
Time trial bu motor gücünden daha çok pilot önemli kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ödüllerinide güle güle kullansınlar ;)+100000000000000000000
arkadaslar herkesın elıne saglık cok guzel bır gunde organızasyonu hazırlayan arkadaslara tesekkurler allah ınsanlah tekrarını nasıp eder ama otobandakı o kazaya uzuldum o arkadasa da gecmıs olsun
laciver civic sedan sabah 08de gelirken arabanın hakimiyetini kaybetti seyirci olark geliyordu kendisi seyertmeye geldi arabasını sanayiye çektik içindekilerin hepsi sağlam bilginiz olsun arkadaşlar
ridindirty abi ben burdayımya olsun bi dahaki sefere inşaALLAH..
ShootMyRide
Hoşbuldum , teşekkürler , kapı numaranı yazarsan tekrar bi bakarım yayınlamadıklarıma...
organızayon guzeldı ama onemlı eksıklıgı ben yasadım. araba karterı patlatınca egzoz ustune dokulan yagdan cıkan dumanı gordunuz. o arada araba alev alabılırdı. kaputu acmakta tereddut ettım. sonra actımkı ALLAH tan alev almadı. yangın sondurucu ıstedım safety carlardan hıcbırınde yoktu. yansaydık super olurdu kısacası...
safetycarda yangın söndürücü wardı pist çıkışında start werdimiz yerdede wardı biz getirirken gerek kalmadıgı sölendi bizde ordaki bikaç kişi alıp döndük katılım ambulans gelmeden başlamıyacagı için geç start verildi :):)organızayon guzeldı ama onemlı eksıklıgı ben yasadım. araba karterı patlatınca egzoz ustune dokulan yagdan cıkan dumanı gordunuz. o arada araba alev alabılırdı. kaputu acmakta tereddut ettım. sonra actımkı ALLAH tan alev almadı. yangın sondurucu ıstedım safety carlardan hıcbırınde yoktu. yansaydık super olurdu kısacası...
Bu önemli bir konudur doğru ise safety carlara gerek yok boşuna pisti işgal ediyorlar. Benim arabamda bile ne olur ne olmaz diye 2 kg lik yangın tüpü vardı.
tabıkı dogru. yalan soyleyecek halım yok. sadece bı sanstı orda alev almaması. kım ne hesap verırdı cok merak edıyorum. zaten ambulasn felanda yoktu fark ettıysenız dun orada. ben gormedım
teşekkürler kardeşim bende senin bulduguma çok mutlu oldum umarım dostlugumuz hep daim olur saygılar kardeşim..ridindirty abi ben burdayımya olsun bi dahaki sefere inşaALLAH..
ve gunun benım ıcın guzel olaylarından bırı 2004 senesınde gordugum asker arkadasım rasım ı bulmamdı. cok mutlu oldum. 1,6 cc de bırıncılıgını kutlarım kardesım
bence herkes gorevını ogun yaptı elınden gelıdıgınce 60 aractan sadece sız 15 tur attınız ve bırtek sız memnun olmadınız.ılla bırıncı olana kadar tur atacak halınız yok tabıkı.derece yapan arkadaslar suprız yapmıslardır okadar dolu arac arasında soforluklerını konusturdular. aracın dolu olması pek bısey ıfade etmedıgı dun gozlendı herkes tarafında yanı bır vtı ıle bır s2000 arasında 50 salıse varsa buda sıke olacak degıl herkes gordu..organızsayon adıldı bence ve ben dahıl herkes gorevını suhıstımal ettıgımızı dusunmuyorum.bırdahakı organızasyonda gorusmek uzere ınsallah.+10
tabıkı dogru. yalan soyleyecek halım yok. sadece bı sanstı orda alev almaması. kım ne hesap verırdı cok merak edıyorum. zaten ambulasn felanda yoktu fark ettıysenız dun orada. ben gormedım
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....ordaki kişi team honda üyesi normal olarak sonuçları ögrenebiliolar ayrıca 57 yaptın cep telefonuna kayıt etmişsin :):) pist rekorunu kırmışsınız tebrik ederiz sonuçları degiştirmek gibi bi amaç asla olamaz org başarısız ise bidahakine katılmazsınız diger başarılı olana gidersiniz okuyucular cep telefonundan iyi zaman tespiti yapabildigi için takılıolar arıza aksaklık olabilio biz bunun magduriyetini yaşadınız için sizi 3 kez pistte aldık deil 57saniya yapmak 1.07 den aşagı zamanınız yok çamur at izi kalsın zihniyeti hiçte hoş deil biz eglenmek amacıyla bu organizasyonu yaptık amaç ne para ne derece nede hediye biz böle düşünüyoruz her katılımcıyı memnun edemeyiz belki ama cogunluk memnun biz onlara teşekür ederiz
+10 kardeşim sonuna kadar katılıyorum süper organizasyondu vol 2 daha daha iyi olur inş tüm adminleri tebrik adiyorum ben sahsen çok eglendim arkadaşlarımda öyle...arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....ordaki kişi team honda üyesi normal olarak sonuçları ögrenebiliolar ayrıca 57 yaptın cep telefonuna kayıt etmişsin :):) pist rekorunu kırmışsınız tebrik ederiz sonuçları degiştirmek gibi bi amaç asla olamaz org başarısız ise bidahakine katılmazsınız diger başarılı olana gidersiniz okuyucular cep telefonundan iyi zaman tespiti yapabildigi için takılıolar arıza aksaklık olabilio biz bunun magduriyetini yaşadınız için sizi 3 kez pistte aldık deil 57saniya yapmak 1.07 den aşagı zamanınız yok çamur at izi kalsın zihniyeti hiçte hoş deil biz eglenmek amacıyla bu organizasyonu yaptık amaç ne para ne derece nede hediye biz böle düşünüyoruz her katılımcıyı memnun edemeyiz belki ama cogunluk memnun biz onlara teşekür ederiz
YAAA GERÇEKTEN SÜPER ORGANİZASYONDU DÜŞEN DUBALARI KİMSE KALDIRMIYORDU, HATTA BUNU SİZE İLETTİĞİMDE ORDA ADAMIMIZ YOK DENDİ. neyse arkadaslar herkese çok teşekkürler...
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....
Arkadaşım bu sitede tüm adminler ve bir çok üye beni çok sever bende onları severim. eğer şike yapılacak olsa beni kesin birinci yaparlardı. bu bir. ikincisi ben o.v araçla 1.05 yaptım buda sanırım sürücülük kabiliyeti olsa gerek. 3. evet adil değildi okadar sponsor düzenli bir şekilde sticker yaptırdıkları halde mehmet kardeşim benden rica ettiği için oto yetişin sticker larına izin verdim. bu adil değildi. demekki iyi niyetli olmayacakmışız. arkadaşlarında dediği gibi ben 8 tur attım sizin bi kaç araba 15 tur. buda adil olmamış. ama biz hakkımızı helal ediyoruz. hakan kardeşimizle ilgili yorumunuza çok ama çok üzüldüm. belki sen bizi tanımazsın ama biz hakanımızı iyi tanırız. yazılı olan araba benim arabamdı. ve bütün site adına yazılmış bir yazıydı. keşke oto yetişte kendi adına yazsaydı. bu arada biz ne yazarsak yazalım burda seni memnun etmek gibi bi gayret içerisinde olmayacağız. bu senin fikrindir saygı duyarız. ama yüreğine sor sonra bir daha değerlendir. tht üyeleri dediğin kardeşilerime ben herşeyimi emanet ederim. onlar benim için çok kıymetli insanlar. ki orda kendilerine laf getirecek. şike yapacak onun bunun derecesini kaydıracak onursuz insan değiller. hepsine tek tek kefilim. ASLANLAR GİBİLER. belki çok profesyonel bi organizasyon değildi. bir çoğumuzun ilk deneyimiydi ama bir çok profesyonel organizasyondan çok daha iyiydi. bu arada pistten çıktıktan sonra o evlerin önünde arabalarını bağırtan arkadaşlarda yaptığı hareketten onurlanmasın insanlara daha saygılı olmak gerekir. yapacağını pistte yaparsın sonra efendi efendi gidersin. bu yazdığım pist dışında gazlayanlara onlar bilir kendi yaptıkları hareketin ne kadar çirkin olduğunu ama yinede yaparlar. biz o tip arkadaşları aramızda görmek istemiyoruz.
saygı sevgi ve muhabbetlerimle.
Arkadaşım bu sitede tüm adminler ve bir çok üye beni çok sever bende onları severim. eğer şike yapılacak olsa beni kesin birinci yaparlardı. bu bir. ikincisi ben o.v araçla 1.05 yaptım buda sanırım sürücülük kabiliyeti olsa gerek. 3. evet adil değildi okadar sponsor düzenli bir şekilde sticker yaptırdıkları halde mehmet kardeşim benden rica ettiği için oto yetişin sticker larına izin verdim. bu adil değildi. demekki iyi niyetli olmayacakmışız. arkadaşlarında dediği gibi ben 8 tur attım sizin bi kaç araba 15 tur. buda adil olmamış. ama biz hakkımızı helal ediyoruz. hakan kardeşimizle ilgili yorumunuza çok ama çok üzüldüm. belki sen bizi tanımazsın ama biz hakanımızı iyi tanırız. yazılı olan araba benim arabamdı. ve bütün site adına yazılmış bir yazıydı. keşke oto yetişte kendi adına yazsaydı. bu arada biz ne yazarsak yazalım burda seni memnun etmek gibi bi gayret içerisinde olmayacağız. bu senin fikrindir saygı duyarız. ama yüreğine sor sonra bir daha değerlendir. tht üyeleri dediğin kardeşilerime ben herşeyimi emanet ederim. onlar benim için çok kıymetli insanlar. ki orda kendilerine laf getirecek. şike yapacak onun bunun derecesini kaydıracak onursuz insan değiller. hepsine tek tek kefilim. ASLANLAR GİBİLER. belki çok profesyonel bi organizasyon değildi. bir çoğumuzun ilk deneyimiydi ama bir çok profesyonel organizasyondan çok daha iyiydi. bu arada pistten çıktıktan sonra o evlerin önünde arabalarını bağırtan arkadaşlarda yaptığı hareketten onurlanmasın insanlara daha saygılı olmak gerekir. yapacağını pistte yaparsın sonra efendi efendi gidersin. bu yazdığım pist dışında gazlayanlara onlar bilir kendi yaptıkları hareketin ne kadar çirkin olduğunu ama yinede yaparlar. biz o tip arkadaşları aramızda görmek istemiyoruz.
saygı sevgi ve muhabbetlerimle.
Bir Teşekkürde Murat beye aklımdayken ben etmek istiyorum... Murat abi batunun araç konusundada gösterdiğin incelikten dolayı batu ve ben teşekkür ederiz... ;)
ya arkadaşlar dikkat ediyorumda son zamanlarda nerde bir konu açılsa ille birileri kendini muhalif etmek gibi bir misyon üstlenmiş bu modamı oldu hangi konuya baksan adminler veya üyeler bir tartışmaya çekilmeye çalışılıyor ben bundan sonra kendi kendime karar aldım bu tip şeylere çanak tutmıycam prim vermiycem ve yorum bilke yazmıycam
ya arkadaşlar dikkat ediyorumda son zamanlarda nerde bir konu açılsa ille birileri kendini muhalif etmek gibi bir misyon üstlenmiş bu modamı oldu hangi konuya baksan adminler veya üyeler bir tartışmaya çekilmeye çalışılıyor ben bundan sonra kendi kendime karar aldım bu tip şeylere çanak tutmıycam prim vermiycem ve yorum bilke yazmıycam
ya barışım inan bende cevap vermeye tenezzül etmiyorum ama mecbur kalıyorum. eleştiri yapmanında konuşmanında bi adabı var. bir iddiada bulunmuş arkadaş bu resmen hem imk hemde bizim çocuklara hakaret demek. kaç yaşında bilmiyorum bu kardeşimiz ama çok üzüldüm bu tutumuna. ben şunu biliyorum insan karşısındakini kendi gibi görmeli. saygı duyarsan saygı görürsün. bu çocuklar gecesini gündüzüne kattı deniz kardeşim şu an hasta yatıyor yorgunluktan. ne için. dost dediğimiz insanlara güzel bi gün yaşatmak için. bu organizasyonda kimse hiç bir çıkar sağlamadan gecesini gündüzüne katıyor sonuçta böyle bir yorum gelincede üzülüyor. hak eden kazanmış işte ben bi kaç tanesini tanımıyorum bile kazananların. ki kazanılanda sembolik hediye toplasan 200 lira etmez bunun için çamur atmanın alemi ne anlamış değilim ya.
şefika teşekkürler resimler için o kadar cok çıkmışızki konvoyda sayamadım :D
arkadaşlar emegi geçen herkese çok teşekkur edyorum gerçekte gusel bi organizasyonduuu ben şahsıma oaraya kupa için felan gelmedim maksat beraberlik gusel bi gun geçirmek hep beraber ben ilk defa piste çıktım sayenizde gerçekten çok teşkkur ederm ayrıca volkan ve yılmaza ayrıca teşekkr edyorum ÜSKÜDAR TEAM teşşkkuru bir borç bilir sagolun
güvenlik aracımız vardı accord :)
peki baska yokmu idi ,yani tur zamanlari nasil deneme imkani oldumu hic..
abi ben 2000 cc de 4 oldum yazmamıslar allahtan 1.liği saliseyle kaybettik >%6rolkoltukları söktünya hafifletmek için sende binmeseydin daha hafif olurdu kanka hehehe :):)
yoktu. aslında ersin de deneyebilirdi bi kaç tur :)
Çok güzel bi organizasyondu.Emeği geçen ve katılan herkeze teşekkür ederim.bendesana tşkr ederim sayende üçüncü oldum :d:D:D:D:D en yawaş turbo zamanlamasıyla hmd
Tek accord benim diye katılıma katılmadım, zaten bu taraklarda pekde besim yoktur.. Güvenlik aracı olduğum için tur zamanı denemeye hem gerek duymadım hemde o kadar aracın arasında giripde zaman tutucak fırsat bulamazdım zaten. Seneye kısmet..
Ben şu çamurcu arkadaşlarla ilgili cevap vermiycektimde hazır mesaj yazmışken birşeyi söylemeden edemiycem, nasıl içine oturmuşsa adamın birine cevap alınca başka konuya çamur atıyor akşam akşam iyi güldürdü beni..
tüm zamanların verildiği listede vardır ama plakası neydi acaba crv'nin iblen varmı?
(http://img11.imageshack.us/img11/7223/hondaaaa.jpg)
şu araç kiminse çok hoş muş walla Allah Herkesi kazadan beladen uzak tutsun
arkadaslar GUR86 beyaz s2000 in pist içerisinde cekilmiş fotografı olan varsa yayınlayabilir mi ???
arkadaslar GUR86 beyaz s2000 in pist içerisinde cekilmiş fotografı olan varsa yayınlayabilir mi ???
Dostum favorimdin maşallah direksyonun çok sağlam Allah kaza bela vermesin aracın rengide çok güzeldi
pite girdiinde söylerken duydum inanamadım vsa nın kapalı olduuna gittim baktım aracın içine göstergede zaten yanıyodu uyarı ışıkları kapalı die:)
direksyon dersi veriomusun:)
abi ben 2000 cc de 4 oldum yazmamıslar allahtan 1.liği saliseyle kaybettik >%6rol
bide çıksaydı, en iyi dereceyi yapmışsın :)
bide çıksaydı, en iyi dereceyi yapmışsın :)
c.tesi günü aracındaydım deneme esnasında ama bir daha binmemeye özen göstericem tövbeliyim :p
saka bir yana gercekten tebrik ediyorum direksiyonundan ötürü alllah kaza bela vermesin. derecen icinde tebriklerimi borc bilirim.
estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz ;)
estagfurullah daha benm ogrenmem gereken cok sey var.. pistin en küçüklerinden biriydim zaten abilerim varken bana yakısmaz ;)
düşüncen icin alkışlıyorum seni =d>
ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.
Pistteki performansın icin tebrikler.
ama bizim icin her yastaki insan aynıdır yaş ayrımı olmaz herkes hakettigini aldı.
oncelikle tsk ederim söylediklerin için tabi ki herkes emeginin karsılıgını aldı diye dusunuyorum ancak sartlar ne olursa olsun haddimizi biliyoruz. insanı insan yapan, bagları sıklastıran seylerden biride bu saygı sevgi hosgoru.. Herkesin bunu korumasını dilerim..
oncelikle tsk ederim söylediklerin için tabi ki herkes emeginin karsılıgını aldı diye dusunuyorum ancak sartlar ne olursa olsun haddimizi biliyoruz. insanı insan yapan, bagları sıklastıran seylerden biride bu saygı sevgi hosgoru.. Herkesin bunu korumasını dilerim..
O zaman dogru yerdesin :)
Bir Teşekkürde Murat beye aklımdayken ben etmek istiyorum... Murat abi batunun araç konusundada gösterdiğin incelikten dolayı batu ve ben teşekkür ederiz... ;)Murat abiye kendisine bizzzat tesekkür edemedim pist içinde ve dısında cok mesguldu ancak yaptıgı ince davranıs yüzünden cok tesekkür ederim ve tebrik ederim...ben organizasyonu cok basarılı buldum hersey için tesekkürler ins daha iyi organizasyonlara....
böyle güzel bi organizasyonda emeği geçen bütün herkese sonsuz TEŞEKKÜR. emin olun ki çok güzel ve eğlenceli bi gün geçirdim. yalnız sayın adminlerimden bi ricam olacak...Tunç bence çok güzel bir derece seninki. >=ok
benim gibi gariban işi CR-V rica etsem bi daha S2000 ve TYPE-R lar ile katılımtırmazlarsa çok sevinirim.
şahsi fikrimdir yapmış olduğum derece bence gayet iyidir ... siz ce ...
+1000 kardeşim çok güzel yazmışsın tabiki yaş ayrımı kesinlikle olamaz o kişinin karşısındakine saygısından dolayı biz aramızda abi yada kardeşim diye hitap ederiz.
bu arada beyaz s2000 çok güzeldi yaptığı şov görülmeye değerdi performası için tebrik ediyorum. sahibide gördüğüm kadarıyla çok düzgün bi insan, allah kaza bela vermesin.
şimdi birde drag vol1 olsun olmazmı :Dnie adaletsizlik onu anlamadım aynı kategorinin araçları drag olsa yada draglarda ayrı kategorilerdemi katılımıolar
katılmak için sabırsızlanıyorum
ayrıca time trial de si ile vtecleri kaldırmak buyuk adaletsizlikti bence :S
Time Trial' de aracın gücü vs önemli olduğu kadar direksiyondaki de önemli. O aracın maksimum derecelerinde kullanabilmek önemli. Eğer öyle olmasa en iyi dereceyi FN2 yerine başka araç yapardı...azkalsın 1.6 kategorisindeki araçları geçiyordum tabi hararet yapmasaydı anlıcanız araba bir yere kadar en önemli olan pilotun kendine güveni ve cesaretidir soğuk kanlılığı da geride bırakmamak lasım
+10 mehmet tebrik ediyorum.. cok istedim bana korna calmanı ama.. nasip değilmiş :):):)eylüle sakla kendiniii
ben bi polemik yaratmak istemedim ,gerilmek ne alaka anlamadım, sadece beygir gücleri birbirine en yakın olan araclar birer sınıf yapılsaydı ozaman pilotaj daha ön plana cıkarda diye dusunuyordum aradaki zaman farkıyla.neyse sadece bi fikirdi bu ;)gerilen ve polimik ortamı yok arkadaşım sen düşüncelerini yazıyorsun ve yazmaya devam edeceksin yazdıklarınla biz kendimizde ve içimizde olan eksikleri tamamlıyacağız değerlendireceğiz ilk defa olan bir organizasyon ama tht ekibine ve ailesine helal olsun böyle bir organizasyonun altından başarıyla kalkabildiler.o yüzden yorumlara ve eleştirilere son sürat gaz kesmeden devam yorumlar ve eleştiriler sizlere her zaman iyi yönde geri dönecektir
yinede güzeldi.
evetttt bana gene söz hakkı doğmuş lewo canım benim kardeşim benim biz sana güzellik olsun diye yawuz kardeşimle baştan konuştuk ve sana yol verdik hem sen utanmıyonmu kendini otomatik araçlarla bir tutmaya ayıp ayıp bikere yavuzun her virajda tekeri sürtüyodu ondan derecesi kötü oldu yoksa bizde manuel araba olsaydı seni o asfalttan kazırlardı be vsa yı bile kapatmadık piste çıktığımızdasen nasıl bi adamsın yaaa :D :D :D ihaleyi bana da yıktın :D :D :D
gelelim şu resim mebzusuna e çok güzeldi napayım ya :):) hem orda benim bi suçum yok deniz gaz verdi bende ekledim :):)
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum. orada bulunan arkadaşlarada çok teşekkürler. egzosum olmadığı için fazla dikkat çekememişim resimlerim sayılı, videom bile yok. ama neyse adımızı en tepeye yazdırabildik.
vol2 yi sabırsızlıkla bekliyorum, daha iyi olacağıma eminim...
o resmim yok videom yok dien tripcanlar msne gelsin akşamda pierlotiye gelsin warmıymış resimleri videoları yokmuymuş görekdereceye giren herkesi tebrik ediyorum. orada bulunan arkadaşlarada çok teşekkürler. egzosum olmadığı için fazla dikkat çekememişim resimlerim sayılı, videom bile yok. ama neyse adımızı en tepeye yazdırabildik.
kanka bende aynı şeyleri düşünüyoum ama başka sebepler olabilir.neyse konuşmak istemiyorum çünkü tüm admin arkadaşlarımızın hatırı büyük.
o resmim yok videom yok dien tripcanlar msne gelsin akşamda pierlotiye gelsin warmıymış resimleri videoları yokmuymuş görekdereceye giren herkesi tebrik ediyorum. orada bulunan arkadaşlarada çok teşekkürler. egzosum olmadığı için fazla dikkat çekememişim resimlerim sayılı, videom bile yok. ama neyse adımızı en tepeye yazdırabildik.
kanka bende aynı şeyleri düşünüyoum ama başka sebepler olabilir.neyse konuşmak istemiyorum çünkü tüm admin arkadaşlarımızın hatırı büyük.
cok guzel birgundu emegi gecen herkese cok ama cok teşekkur ediyorum....ayrıca barış sana da cok teşekkur ediyorum..yalovaya kadar bana eşlik ettin...bursadaki arkadaşlarada sitemim olsun yavuz kardeşimin soylemesıne ragmen beklemeyip cekip gittiler barış tekrar cok teşekkkur ederim...herşey cok guzeldi illaki kotu yorumlar yazılacak başarısızlıgı sindiremeyenler olucak....
34 sty 18 SONUÇ LİSTESİNDE 1,05 ZAMANLAMA 34 BA 1443 1,04 ZAMANLAMA BU ARADA....
2 tane sağlam resim benden..sanıyorum organizasyonun en iyi 2 resmi..diğer fotoları uploadım bittikten sonra link olarak vericem
bu arada herkes süperdııı mehmet kankam daha süperdı motor conta yaktıgı halde bana göre bu katılımın bırıncısı mehmetdır vtc ve turbolar dahıl hepsı yanı 1. mehmetdır sızce. honteamdekı butun arkadaşlar gördü olayıı organızasyondakı butun arkadaşlara teşekülerağzına sağlık kankam buranın birincilerini ben sana söyliyeyim bu organizasyonu buralara getirenler ve bu organizasyona emek verenlerdir bu katılımın birincileri onlardır
boyutlarını siteye göre ayarlamadım bilerek orjinal boyutuyla yükledimki çözünürlük kaybı olmasın diye
bi grup resim burada yarın bir upload umu daha vericem bugün yetişmez
http://www.dosya.tc/izmitk_rfezpisti.rar.html
http://s583.photobucket.com/albums/ss275/34N1005/
son resimlerde benden :)
(http://img17.imageshack.us/img17/6987/img1165f.jpg)
(http://img17.imageshack.us/img17/8070/img1240r.jpg)
Barış bey ve Deniz hanım sizinlede bilare görüşeceğizzz :D :D :D :D
yemin ediyom imzaya koyarım o resmi :)
Aynı yerden bende havalanmıştım :) o anlar photolandımı acabahttp://www.dosya.tc/izmitk_rfezpisti.rar.html
delüüüü o nebiçim imza öle ya kimin o öle güzelmiş ama :):):):):):)çok dikkatimi çekti etkilendim tanıdık geldi ekledim :D :D :D :D
yemin ediyom imzaya koyarım o resmi :)
Barış bey ve Deniz hanım sizinlede bilare görüşeceğizzz :D :D :D :Dyemin ediyom imzaya koyarım o resmi :)
levocum bilare tabiki görüşürüz... barışcım resmi imza olarakta görmek ayrı bi güzellik olabilir... :D :D :D
abi profosyonel video resim cekildi mi cekildi ise ne zaman paylasılacakk ??abicim çekildi ama deniz bilio
abi profosyonel video resim cekildi mi cekildi ise ne zaman paylasılacakk ??abicim çekildi ama deniz bilio
her honda kullanıcısının bulunması gereken bi organizasyondu typerlar farkını gösterdi acıkcası s 2000 lere karsi
her honda kullanıcısının bulunması gereken bi organizasyondu typerlar farkını gösterdi acıkcası s 2000 lere karsi
type r lar ne gibi bi farkını gosterdi sorabilir miyim ??
type r lar ne gibi bi farkını gosterdi sorabilir miyim ??
typerin farkı daha yavaş olması :) herşey pilotaja bakıyor time trialda. drag olsa s2k'nin farkı cok belli olurdu..
arada cok cok fazla bi fark yok ancak benim pistte daha cok yeni olmam, tam pisti tanımısken finish bayragının sallanması ve lastiklerimin bitik olması gibi ufak tefek sebepler ve arabamı tanımak için girmem sebep olabilir mi ?? son attıgım 3 tur derecelendirilse belki sonuclar daha farklı olabilirdi.. Birinci ve İkinci olan abilerimi de burdan tebrik ediyorum..
arada cok cok fazla bi fark yok ancak benim pistte daha cok yeni olmam, tam pisti tanımısken finish bayragının sallanması ve lastiklerimin bitik olması gibi ufak tefek sebepler ve arabamı tanımak için girmem sebep olabilir mi ?? son attıgım 3 tur derecelendirilse belki sonuclar daha farklı olabilirdi.. Birinci ve İkinci olan abilerimi de burdan tebrik ediyorum..
tabii herşey mümkündür bunu vol 2 de görmeden anlayamayız
Tabi yaşına göre çok iyi kullandın günkan seni tebrik ediyorum.. ama typer kullanan abilerimiz tecrübeli hepsi ve senin lastik vb. gibi ufak sorunlarla bile 3. olmak gayet güzel.. Vol.2 de daha iyi olacağından emimin
arkadaşlar, özellikle yolda video ceken arkadaslar rica ediyorum cektiginiz şu videoları yayınlayın hiçkimse mi cekmedi ???doğru söylüyosun yolda birsürü video çekildi, ama hiç koyan yok.
buda benden olsun
http://www.facebook.com/video/video.php?v=91310235906&ref=nf
ben çekmiştim yolda bilmem biliomusunus bakmadım hiç nasıl olmuş die kötü dedi biri bana ondanda koymadılar ;D;Dbenim videom varmı senin çektiğinde onu bana gönderirmisin
alternatıf lınk geliyor face yasaklı olanlar için ;)
alternatıf lınk geliyor face yasaklı olanlar için ;)
bekliyorum :)
buda benden olsun
deniz harikasında bizim burda rapid de kısıtlı boşver uğraşma akşam evde bakarım bu siteye bile torpille giriyoruz. :d
buda benden olsun
bide yok diodun :):)buda benden olsun
inanamıyorum benim oldugum bir video.. cok tsk ederm..
Böyle birşeyi anlamak :) ses olmuş demek karşı komşu yandı o fırlama cocugu bi top oynasın bak :D hey allam yaa .. Yolda gazlama pisti kapat sonra? 4 kere sıfır kaldırımı tekrar yapana akdar pist yapsınlar adam gibi bir yere !!relax mahirim sayısal vursun yapçaz bi pist