Gönderen Konu: THT Time Trial Vol. 1 Resimleri ve Videoları  (Okunma sayısı 103949 defa)

rasimcvc53

Ynt: THT Time Trial Vol. 1 Sonuçları Resimleri ve Videoları
« Yanıtla #125 : Nisan 13, 2009, 08:22:01 ÖS »
eglendikmi gerisi yalan..

wanted honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : Nisan 13, 2009, 08:22:24 ÖS »
34 sty 18 SONUÇ LİSTESİNDE 1,05 ZAMANLAMA 34 BA 1443 1,04 ZAMANLAMA BU ARADA....

mechanicer

« Yanıtla #127 : Nisan 13, 2009, 08:24:15 ÖS »
YAAA GERÇEKTEN SÜPER ORGANİZASYONDU DÜŞEN DUBALARI KİMSE KALDIRMIYORDU, HATTA BUNU SİZE İLETTİĞİMDE ORDA ADAMIMIZ YOK DENDİ. neyse arkadaslar herkese çok teşekkürler...

dubaları ben hep kaldırdımö gormedınız sanırım. ayrıca 60 kısıde 3 kısı sureklı o dubalara carptı.

Cumhur

dewir

« Yanıtla #129 : Nisan 13, 2009, 08:43:45 ÖS »
fazla söze ne gerek arkadaşlar bence mükemmel bir organizasyondu hee birinciyle ikinci belliydi demiş arkadaş e heralde belli olacak mehmet hepimizin favorisiydi ki öylede oldu eğer motorda arıza olmasaydı belkide en iyi zamanı yapacaktı buna eminim düşünsenize 3. ligde beşiktaş top oynuyor sizce kim şampiyon olur bunun belli olması kadar doğal birşey olamaz bence organizasyonun eksikleri yokmuydu ufak tefekte olsa vardı tabi ama bu ilk organizasyondu olacak tabi o kadar bir sunucunun olmayışı bir eksikti mesela ama o kadar kusur kadı kızındada olur ve ne kadar başarılı bir organizasyon olduğunu görmek isteyen herkes vol.2 yi beklesin ;);)

ŞEFİKA

« Yanıtla #130 : Nisan 13, 2009, 09:11:20 ÖS »

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #131 : Nisan 13, 2009, 09:20:31 ÖS »
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....

Arkadaşım bu sitede tüm adminler ve bir çok üye beni çok sever bende onları severim. eğer şike yapılacak olsa beni kesin birinci yaparlardı. bu bir. ikincisi ben o.v araçla 1.05 yaptım buda sanırım sürücülük kabiliyeti olsa gerek. 3. evet adil değildi okadar sponsor düzenli bir şekilde sticker yaptırdıkları halde mehmet kardeşim benden rica ettiği için oto yetişin sticker larına izin verdim. bu adil değildi. demekki iyi niyetli olmayacakmışız. arkadaşlarında dediği gibi ben 8 tur attım sizin bi kaç araba 15 tur. buda adil olmamış. ama biz hakkımızı helal ediyoruz. hakan kardeşimizle ilgili yorumunuza çok ama çok üzüldüm. belki sen bizi tanımazsın ama biz hakanımızı iyi tanırız. yazılı olan araba benim arabamdı. ve bütün site adına yazılmış bir yazıydı. keşke oto yetişte kendi adına yazsaydı. bu arada biz ne yazarsak yazalım burda seni memnun etmek gibi bi gayret içerisinde olmayacağız. bu senin fikrindir saygı duyarız. ama yüreğine sor sonra bir daha değerlendir. tht üyeleri dediğin kardeşilerime ben herşeyimi emanet ederim. onlar benim için çok kıymetli insanlar. ki orda kendilerine laf getirecek. şike yapacak onun bunun derecesini kaydıracak onursuz insan değiller. hepsine tek tek kefilim. ASLANLAR GİBİLER. belki çok profesyonel bi organizasyon değildi. bir çoğumuzun ilk deneyimiydi ama bir çok profesyonel organizasyondan çok daha iyiydi. bu arada pistten çıktıktan sonra o evlerin önünde arabalarını bağırtan arkadaşlarda yaptığı hareketten onurlanmasın insanlara daha saygılı olmak gerekir. yapacağını pistte yaparsın sonra efendi efendi gidersin. bu yazdığım pist dışında gazlayanlara onlar bilir kendi yaptıkları hareketin ne kadar çirkin olduğunu ama yinede yaparlar. biz o tip arkadaşları aramızda görmek istemiyoruz.
 saygı sevgi ve muhabbetlerimle.

HoNdA TyPe_R

« Yanıtla #133 : Nisan 13, 2009, 09:30:19 ÖS »
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....

Arkadaşım bu sitede tüm adminler ve bir çok üye beni çok sever bende onları severim. eğer şike yapılacak olsa beni kesin birinci yaparlardı. bu bir. ikincisi ben o.v araçla 1.05 yaptım buda sanırım sürücülük kabiliyeti olsa gerek. 3. evet adil değildi okadar sponsor düzenli bir şekilde sticker yaptırdıkları halde mehmet kardeşim benden rica ettiği için oto yetişin sticker larına izin verdim. bu adil değildi. demekki iyi niyetli olmayacakmışız. arkadaşlarında dediği gibi ben 8 tur attım sizin bi kaç araba 15 tur. buda adil olmamış. ama biz hakkımızı helal ediyoruz. hakan kardeşimizle ilgili yorumunuza çok ama çok üzüldüm. belki sen bizi tanımazsın ama biz hakanımızı iyi tanırız. yazılı olan araba benim arabamdı. ve bütün site adına yazılmış bir yazıydı. keşke oto yetişte kendi adına yazsaydı. bu arada biz ne yazarsak yazalım burda seni memnun etmek gibi bi gayret içerisinde olmayacağız. bu senin fikrindir saygı duyarız. ama yüreğine sor sonra bir daha değerlendir. tht üyeleri dediğin kardeşilerime ben herşeyimi emanet ederim. onlar benim için çok kıymetli insanlar. ki orda kendilerine laf getirecek. şike yapacak onun bunun derecesini kaydıracak onursuz insan değiller. hepsine tek tek kefilim. ASLANLAR GİBİLER. belki çok profesyonel bi organizasyon değildi. bir çoğumuzun ilk deneyimiydi ama bir çok profesyonel organizasyondan çok daha iyiydi. bu arada pistten çıktıktan sonra o evlerin önünde arabalarını bağırtan arkadaşlarda yaptığı hareketten onurlanmasın insanlara daha saygılı olmak gerekir. yapacağını pistte yaparsın sonra efendi efendi gidersin. bu yazdığım pist dışında gazlayanlara onlar bilir kendi yaptıkları hareketin ne kadar çirkin olduğunu ama yinede yaparlar. biz o tip arkadaşları aramızda görmek istemiyoruz.

murat abim agzina saglik icimdekilere tercuman olmussun seni cok severdim bir kat daha sevmeye basladim simdi ;P murat abimin dediklerine katiliyorum saygilar

ŞEFİKA

« Yanıtla #134 : Nisan 13, 2009, 09:32:41 ÖS »
 Murat  =d> =d> =d>

34 DF 9999

« Yanıtla #135 : Nisan 13, 2009, 09:40:59 ÖS »

murat abim agzına saglık abi helal valla aynen katılıyorum murat abi gerçi benım arabam yoktu ama ben çok eglendım ve orda olan çogu arkadaşta eglendı ben yukarda seyırci olarak mılleti orda kalabalıktı zaten eyer kotu olsaydı mıllet saat 4. gıbı gıtmezdı nıye o saate kadar kaldı neyse abi inşallah bıdahakı daha guzel olacak abi bı dahakı katılımı beklıyoz...

34 DF 9999

« Yanıtla #136 : Nisan 13, 2009, 09:43:23 ÖS »
ayyyyy pardon katılımı yazıcaktım yalnış olmuş kusura bakmayın..

firstcevher

« Yanıtla #137 : Nisan 13, 2009, 09:44:45 ÖS »
Bir Teşekkürde Murat beye aklımdayken ben etmek istiyorum... Murat abi batunun araç konusundada gösterdiğin incelikten dolayı batu ve ben teşekkür ederiz... ;)

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #138 : Nisan 13, 2009, 09:50:43 ÖS »
Bir Teşekkürde Murat beye aklımdayken ben etmek istiyorum... Murat abi batunun araç konusundada gösterdiğin incelikten dolayı batu ve ben teşekkür ederiz... ;)

ben size teşekkür ederim kardeşim. ve aynı zamanda özür dilerim, ben niğdeliyim ankarayla hemşehri sayılırız 2 seferdir buluşmaya geliyorsunuz birinci bursa 2. körfez. bi türlü ilgilenemedim sizinle ama sizin için ankaraya gelicem söz veriyorum.

dewir

« Yanıtla #139 : Nisan 13, 2009, 09:52:24 ÖS »
ya arkadaşlar dikkat ediyorumda son zamanlarda nerde bir konu açılsa ille birileri kendini muhalif etmek gibi bir misyon üstlenmiş bu modamı oldu  hangi konuya baksan adminler veya üyeler bir tartışmaya çekilmeye çalışılıyor ben bundan sonra kendi kendime karar aldım bu tip şeylere çanak tutmıycam prim vermiycem ve yorum bilke yazmıycam

mesuttt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #140 : Nisan 13, 2009, 10:00:45 ÖS »
arkadaşlar emegi geçen herkese çok teşekkur edyorum gerçekte gusel bi organizasyonduuu ben şahsıma oaraya kupa için felan gelmedim maksat beraberlik gusel bi gun geçirmek hep beraber ben ilk defa piste çıktım sayenizde gerçekten çok teşkkur ederm ayrıca volkan ve yılmaza ayrıca teşekkr edyorum ÜSKÜDAR TEAM teşşkkuru bir borç bilir sagolun

bjk Ç@RŞI

« Yanıtla #141 : Nisan 13, 2009, 10:05:30 ÖS »
tek kelimeyle süper iş için ist dışındayım yoksa kesin orda olurdum emegi geçen herkeze teşekkürler  =d> =d> =d>

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #142 : Nisan 13, 2009, 10:17:28 ÖS »
ya arkadaşlar dikkat ediyorumda son zamanlarda nerde bir konu açılsa ille birileri kendini muhalif etmek gibi bir misyon üstlenmiş bu modamı oldu  hangi konuya baksan adminler veya üyeler bir tartışmaya çekilmeye çalışılıyor ben bundan sonra kendi kendime karar aldım bu tip şeylere çanak tutmıycam prim vermiycem ve yorum bilke yazmıycam

ya barışım inan bende cevap vermeye tenezzül etmiyorum ama mecbur kalıyorum. eleştiri yapmanında konuşmanında bi adabı var. bir iddiada bulunmuş arkadaş bu resmen hem imk hemde bizim çocuklara hakaret demek. kaç yaşında bilmiyorum bu kardeşimiz ama çok üzüldüm bu tutumuna. ben şunu biliyorum insan karşısındakini kendi gibi görmeli. saygı duyarsan saygı görürsün. bu çocuklar gecesini gündüzüne kattı deniz kardeşim şu an hasta yatıyor yorgunluktan. ne için. dost dediğimiz insanlara güzel bi gün yaşatmak için. bu organizasyonda kimse hiç bir çıkar sağlamadan gecesini gündüzüne katıyor sonuçta böyle bir yorum gelincede üzülüyor. hak eden kazanmış işte ben bi kaç tanesini tanımıyorum bile kazananların. ki kazanılanda sembolik hediye toplasan 200 lira etmez bunun için çamur atmanın alemi ne anlamış değilim ya.

cıvıc6041

« Yanıtla #143 : Nisan 13, 2009, 10:19:31 ÖS »
abilerim ablalarım kardeslerim yengelerim ve canım dostlarım..ve tum honda aşıkları
12 nisan 2009 pazar gunu tek kelime ile harika muhteşem kelimler ile ifade edilemicek kadar süper bi gündü.. gazladık koşturduk eylendik güldük üzüldük hop oturduk hop kalktık zıpladık cıldırdık... ama bunları hep birlikde yaptık.. butun güzellikleri beraber yaşadık..herşey mükemmeldii tek eksik vardı oda mangal  >%6rol:) mangal da olsaydı baksen keyif e... tekrar tekrar tüm yönetime  tüm honda severlere ve tüm sponsorlarımıza bu günü organize edenlere düşünenlere ve üşenmeyip katılanlara sonsuz teşekkürler.. önemli olan ahmet geçti mehmet geçdi olmasın birlik beraberlik daim olsun..tüm güzelllikler bizim olsun honda sevgisi aşkla dolsun.. saygılar sevgiler sonsuz teşekkürler...

mechanicer

« Yanıtla #144 : Nisan 13, 2009, 10:24:53 ÖS »

ya barışım inan bende cevap vermeye tenezzül etmiyorum ama mecbur kalıyorum. eleştiri yapmanında konuşmanında bi adabı var. bir iddiada bulunmuş arkadaş bu resmen hem imk hemde bizim çocuklara hakaret demek. kaç yaşında bilmiyorum bu kardeşimiz ama çok üzüldüm bu tutumuna. ben şunu biliyorum insan karşısındakini kendi gibi görmeli. saygı duyarsan saygı görürsün. bu çocuklar gecesini gündüzüne kattı deniz kardeşim şu an hasta yatıyor yorgunluktan. ne için. dost dediğimiz insanlara güzel bi gün yaşatmak için. bu organizasyonda kimse hiç bir çıkar sağlamadan gecesini gündüzüne katıyor sonuçta böyle bir yorum gelincede üzülüyor. hak eden kazanmış işte ben bi kaç tanesini tanımıyorum bile kazananların. ki kazanılanda sembolik hediye toplasan 200 lira etmez bunun için çamur atmanın alemi ne anlamış değilim ya.

abı konu hedıye dıolarsa gelsın o kısı ben ona cebımden park sensoru alıcam  :D bonusta kazandıgım yagı verıcem yanında yeterkı daha karalamasınlar rezıl oluyorlar karalarken.

firstcevher

« Yanıtla #145 : Nisan 13, 2009, 10:26:01 ÖS »
Murat abi sadece seni değil herkesi bekleriz ;) kapımız her zaman açıktır biliyorsun ;) Tüm arkadaşlara...

Ankaradan yolu geçtiği halde uğrayıpta bi çayımızı içmeden kaçanlarada teessüf ederiz haberleri ola ;) Tekrardan ellerinize sağlık vol.2 yi iple çekiyoruz ;)

integratypeR

« Yanıtla #146 : Nisan 13, 2009, 10:27:39 ÖS »
gelemedim fakat muhteşem buluşma olmuş tüm katılımcıları ve emeği geçenleri tebik ederim

asil70

« Yanıtla #147 : Nisan 13, 2009, 10:29:45 ÖS »
SÜPER Bİ GÜNDÜ THT'YE TEŞEKKÜRLER TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZA DA  BENDE NAÇİZANE Bİ KAÇ FOTO EKLEDİM TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE...HEPİNİZ ALLAH' EMANET OLUN.UNUTMADAN !!! ÖLEN ARKADAŞIMIZA ALLAH'TAN RAHMET SEVDİKLERİNE DE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

REDSTAR

« Yanıtla #148 : Nisan 13, 2009, 10:33:26 ÖS »
bir sen yoktun murat usta ;) o kdar honda içinde 1 tane bile integra yoktu :(

REDSTAR

« Yanıtla #149 : Nisan 13, 2009, 10:34:26 ÖS »
şefika teşekkürler resimler için o kadar cok çıkmışızki konvoyda sayamadım :D