Gönderen Konu: THT Time Trial Vol. 1 Resimleri ve Videoları  (Okunma sayısı 103936 defa)

HoNdA TyPe_R

Ynt: THT Time Trial Vol. 1 Sonuçları Resimleri ve Videoları
« Yanıtla #100 : Nisan 13, 2009, 05:56:39 ÖS »
yaa bu arada sefikacim ellerine saglik canim yaa super kareler yakalamissin emegine saglik cok ama  cok tesekkur ederim canim iyiki varsin

rasimcvc53

« Yanıtla #101 : Nisan 13, 2009, 06:57:57 ÖS »
ridindirty abi ben burdayımya olsun bi dahaki sefere inşaALLAH..

mechanicer

« Yanıtla #102 : Nisan 13, 2009, 07:04:50 ÖS »
guzel bı organızasyondu. cok keyıf aldım ve gorev almaktan mutluluk duydum cok yorulduk ama değdi.emeği gecen ve katılan herkese tesekkurler. bızzat uzerıne elım degen arabaların ve arkadaslarımın derece yapmaları benı ayrıca mutlu ettı hepsıne masallah.

dıpnot: butun 2,000 cc ler g ıle baslıyor.
           butun 1 ıncılerde göbekli :D

vtec power

« Yanıtla #103 : Nisan 13, 2009, 07:10:32 ÖS »
Başka video yokmu?
Video çekenler paylaşırsa çok sevinirim.

mechanicer

« Yanıtla #104 : Nisan 13, 2009, 07:12:39 ÖS »

ve gunun benım ıcın guzel olaylarından bırı 2004 senesınde gordugum asker arkadasım rasım ı bulmamdı. cok mutlu oldum. 1,6 cc de bırıncılıgını kutlarım kardesım

STP

• Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : Nisan 13, 2009, 07:23:04 ÖS »
organızayon guzeldı ama   onemlı eksıklıgı ben yasadım.  araba  karterı patlatınca  egzoz ustune dokulan yagdan cıkan dumanı gordunuz.  o arada  araba alev alabılırdı. kaputu acmakta tereddut ettım. sonra actımkı ALLAH tan alev almadı. yangın sondurucu ıstedım  safety  carlardan hıcbırınde yoktu. yansaydık  super olurdu kısacası...

ENS

« Yanıtla #106 : Nisan 13, 2009, 07:26:08 ÖS »
ShootMyRide

arkadasım h.g siteye. cektigin resimler verdigin emekler icin eellerine ayaklarına saglık.

resimler gercekten cok güzel kitap gibi hepsi bu kadar canlı resimler olamaz deklanşörüne saglık :)

ama benim 8. kule önünde sana özel olarak verdigim yan pozlarım var onları istiyorum.

Hoşbuldum , teşekkürler , kapı numaranı yazarsan tekrar bi bakarım yayınlamadıklarıma...

24 kapı numara arkadasım.

tesekkür ettim ilgin icin.

MiaMi

« Yanıtla #107 : Nisan 13, 2009, 07:32:10 ÖS »
organızayon guzeldı ama   onemlı eksıklıgı ben yasadım.  araba  karterı patlatınca  egzoz ustune dokulan yagdan cıkan dumanı gordunuz.  o arada  araba alev alabılırdı. kaputu acmakta tereddut ettım. sonra actımkı ALLAH tan alev almadı. yangın sondurucu ıstedım  safety  carlardan hıcbırınde yoktu. yansaydık  super olurdu kısacası...

Bu önemli bir konudur doğru ise safety carlara gerek yok boşuna pisti işgal ediyorlar. Benim arabamda bile ne olur ne olmaz diye 2 kg lik yangın tüpü vardı.

MiaMi

« Yanıtla #108 : Nisan 13, 2009, 07:33:06 ÖS »
Videoları bekliyoruz arkadaşlar yokmu hiç video çeken yaw. :)

STP

• Ziyaretçi
« Yanıtla #109 : Nisan 13, 2009, 07:36:30 ÖS »
tabıkı dogru. yalan soyleyecek halım  yok. sadece bı sanstı orda alev almaması. kım ne hesap verırdı  cok merak edıyorum. zaten ambulasn felanda yoktu  fark ettıysenız dun orada. ben gormedım

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : Nisan 13, 2009, 07:37:28 ÖS »
organızayon guzeldı ama   onemlı eksıklıgı ben yasadım.  araba  karterı patlatınca  egzoz ustune dokulan yagdan cıkan dumanı gordunuz.  o arada  araba alev alabılırdı. kaputu acmakta tereddut ettım. sonra actımkı ALLAH tan alev almadı. yangın sondurucu ıstedım  safety  carlardan hıcbırınde yoktu. yansaydık  super olurdu kısacası...

Bu önemli bir konudur doğru ise safety carlara gerek yok boşuna pisti işgal ediyorlar. Benim arabamda bile ne olur ne olmaz diye 2 kg lik yangın tüpü vardı.
safetycarda yangın söndürücü wardı pist çıkışında start werdimiz yerdede wardı biz getirirken gerek kalmadıgı sölendi bizde ordaki bikaç kişi alıp döndük katılım ambulans gelmeden başlamıyacagı için geç start verildi :):)
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2009, 07:38:47 ÖS Gönderen: poşetçay »

Cumhur

« Yanıtla #111 : Nisan 13, 2009, 07:39:29 ÖS »
tabıkı dogru. yalan soyleyecek halım  yok. sadece bı sanstı orda alev almaması. kım ne hesap verırdı  cok merak edıyorum. zaten ambulasn felanda yoktu  fark ettıysenız dun orada. ben gormedım

Ambulans vardı abi..zaten ambulans gidince 1 tur bile attırmadılar..

STP

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : Nisan 13, 2009, 07:39:45 ÖS »
benım yanıma ılk gelen arabada yoktu. hatta onun ıcınden gokhan ındı sagolsun ılgılendı yardımcı oldu.sonra uno geldı ondada yoktu. tam tesekkullu halde  donanımlı bulunması gerekıyordu  aracların orada. ambulans varmıydı?

Cumhur

« Yanıtla #113 : Nisan 13, 2009, 07:42:04 ÖS »
Ambulans vardı abi..

34 DF 9999

« Yanıtla #114 : Nisan 13, 2009, 07:58:03 ÖS »
emegı gecen herkeze teşekkurler arkadaşlar katılanlara gelenler herkeze ellerınıze emegınıze saglık demek bır borçtur zaten ayrıyetten hakan arkadaşımıza allahtan rahmet kederlı aılesıne başsaglıgı dılerız.bu şehır magandalarınıda kınamak isterım HADİ GELIN HEP BIRLIKTE SESIMIZI DUYURALIM ŞEHIR MAGANDALARINI KINIYALIM hatta yollara dokulup herkeze duyuralım basın trafık dahıl hep beraber..
sıte yonetıcılerınede teşşekur guzel bır organızasyondu ama benım typer olmayınca baya sıkıldım dogrusu keşke bende pıstte olsaydım...

orda ambulans vardı ambulans gelmeden katılım zaten başlamadı zaten katılımma nıye geç başladı sevgılı arkadaşım,sormadın mı hiç,yoksa geçmı geldın pıste?

evet metın kazanan arkadaşların hepsı gobeklıydı dogru bende fark ettim
bırde 2000cc katogarısı araçların plaka harflerı hepsı g yle başlıyo ne iş?

wanted honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : Nisan 13, 2009, 07:58:34 ÖS »
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....

rasimcvc53

« Yanıtla #116 : Nisan 13, 2009, 08:02:13 ÖS »
te

ve gunun benım ıcın guzel olaylarından bırı 2004 senesınde gordugum asker arkadasım rasım ı bulmamdı. cok mutlu oldum. 1,6 cc de bırıncılıgını kutlarım kardesım
teşekkürler kardeşim bende senin bulduguma çok mutlu oldum umarım dostlugumuz hep daim olur saygılar kardeşim..

mechanicer

« Yanıtla #117 : Nisan 13, 2009, 08:05:17 ÖS »
bence herkes gorevını ogun yaptı elınden gelıdıgınce 60 aractan sadece sız 15 tur attınız ve bırtek sız memnun olmadınız.ılla bırıncı olana kadar tur atacak halınız yok tabıkı.derece yapan arkadaslar suprız yapmıslardır okadar dolu arac arasında soforluklerını konusturdular. aracın dolu olması pek bısey ıfade etmedıgı dun gozlendı herkes tarafında yanı bır vtı ıle bır s2000 arasında 50 salıse varsa buda sıke olacak degıl herkes gordu..organızsayon adıldı bence ve ben dahıl herkes gorevını suhıstımal ettıgımızı dusunmuyorum.bırdahakı organızasyonda gorusmek uzere ınsallah.

rasimcvc53

« Yanıtla #118 : Nisan 13, 2009, 08:06:41 ÖS »
bence herkes gorevını ogun yaptı elınden gelıdıgınce 60 aractan sadece sız 15 tur attınız ve bırtek sız memnun olmadınız.ılla bırıncı olana kadar tur atacak halınız yok tabıkı.derece yapan arkadaslar suprız yapmıslardır okadar dolu arac arasında soforluklerını konusturdular. aracın dolu olması pek bısey ıfade etmedıgı dun gozlendı herkes tarafında yanı bır vtı ıle bır s2000 arasında 50 salıse varsa buda sıke olacak degıl herkes gordu..organızsayon adıldı bence ve ben dahıl herkes gorevını suhıstımal ettıgımızı dusunmuyorum.bırdahakı organızasyonda gorusmek uzere ınsallah.
+10

rasimcvc53

« Yanıtla #119 : Nisan 13, 2009, 08:08:29 ÖS »
bence herşey ortada fazla söze gerek yok.

asmaz

« Yanıtla #120 : Nisan 13, 2009, 08:10:12 ÖS »
emegi gecen herkese tesekkürler ellerine saglık cok guzel organize edilmiş bir oragnizasyondu ben gayet mutluydum katılımmasam bile...herkese cok tesekkürler dereceye girenleri tebrik ediyorum..vol.2 yi heyecanla bekliyorum.

MiaMi

« Yanıtla #121 : Nisan 13, 2009, 08:12:08 ÖS »

Senin söylediğin araçlarda yangın tüpü yoktu konusunda doğre ise yazdım kardeşim.

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : Nisan 13, 2009, 08:12:30 ÖS »
arkadaslar kazayla ilgili yanlış bilgi vermişler. Kimse alakasız alakasız konuşmasın kaza çift taraflıdır. İkincisi yapmış olduğunuz organizasyon gerçekten umduğumuzdan daha başarısızdı ve hiç profesyonel değildi. Sonuçların gerçek sonuçlar olduğuna inanmıyorum çünkü video kayıtlarımızda farklı zamanlamalar vardır. Sonuçların ilk çıktığı odada araç şöförlerinin ve team honda üyelerinin ne işi vardı acaba? ve sorumlu bir arkadasımızın yaaa hocam birinci ve ikinci zaten belli demelerimi.... ******'un organizasyonunun daha basarılı ve adil olacağına inanıyorum. herkese cok teşekkür ediyorum. Aracımız 15 tur atmasına rağmen okuyucu sağlıklı okuyama...mış.... Ve gerçekten HER10 için kimse bir konuşma yada ismini tasıyan stickerlar bulunmamaktaydı sadece bir arabaya yazılmıştı... HER10'A ALLAHTAN RAHMET DİLERKEN SEVDİKLERİNE VE arkadaşlarına AUTO YETİŞ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ....
ordaki kişi team honda üyesi normal olarak sonuçları ögrenebiliolar ayrıca 57 yaptın cep telefonuna kayıt etmişsin :):) pist rekorunu kırmışsınız tebrik ederiz sonuçları degiştirmek gibi bi amaç asla olamaz org başarısız ise bidahakine katılmazsınız diger başarılı olana gidersiniz okuyucular cep telefonundan iyi zaman tespiti yapabildigi için takılıolar arıza aksaklık olabilio biz bunun magduriyetini yaşadınız için sizi 3 kez pistte aldık deil 57saniya yapmak 1.07 den aşagı zamanınız yok çamur at izi kalsın zihniyeti hiçte hoş deil biz eglenmek amacıyla bu organizasyonu yaptık amaç ne para ne derece nede hediye biz böle düşünüyoruz her katılımcıyı memnun edemeyiz belki ama cogunluk memnun biz onlara teşekür ederiz

rasimcvc53

« Yanıtla #123 : Nisan 13, 2009, 08:18:18 ÖS »
ordaki kişi team honda üyesi normal olarak sonuçları ögrenebiliolar ayrıca 57 yaptın cep telefonuna kayıt etmişsin :):) pist rekorunu kırmışsınız tebrik ederiz sonuçları degiştirmek gibi bi amaç asla olamaz org başarısız ise bidahakine katılmazsınız diger başarılı olana gidersiniz okuyucular cep telefonundan iyi zaman tespiti yapabildigi için takılıolar arıza aksaklık olabilio biz bunun magduriyetini yaşadınız için sizi 3 kez pistte aldık deil 57saniya yapmak 1.07 den aşagı zamanınız yok çamur at izi kalsın zihniyeti hiçte hoş deil biz eglenmek amacıyla bu organizasyonu yaptık amaç ne para ne derece nede hediye biz böle düşünüyoruz her katılımcıyı memnun edemeyiz belki ama cogunluk memnun biz onlara teşekür ederiz
+10 kardeşim sonuna kadar katılıyorum süper organizasyondu vol 2 daha daha iyi olur inş tüm adminleri tebrik adiyorum ben sahsen çok eglendim arkadaşlarımda öyle...

wanted honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #124 : Nisan 13, 2009, 08:19:53 ÖS »
YAAA GERÇEKTEN SÜPER ORGANİZASYONDU DÜŞEN DUBALARI KİMSE KALDIRMIYORDU, HATTA BUNU SİZE İLETTİĞİMDE ORDA ADAMIMIZ YOK DENDİ. neyse arkadaslar herkese çok teşekkürler...