2.kardeşime ies arıyorum güvenlik paketli , poseidon999 cevabım sanadır. verilmez o paralar allah aşkına vti almıyoruz ies bu.
Hangover yanlış anlaşıldım sanırım. Konuyu uçurulan civic fiyatları diye ben açtım.
Ben de uçuk fiyatları savunmuyorum.
3. hondama biniyorum belki onlarca Honda alıp sattık arkadaşlara piyasanın ne olduğunu kimin ne kadar uçtuğunu
hangi arabanın hangi fiyata satılıp hangi fiyata satılamayacağını az çok biliyorum.
Civic 1,4 piyasasının üst sınırının 13 bin civarı olduğu 2004 senesinde 100,000 km de bir 1,4 is almıştım
o zamanlar angel yeni giriyor modifiye piyasasına angel takan 16-17 fiyat çekiyordu ben 13,750 ye aldım ilik gibiydi sıfır problemle bindim.
13 civarına bir arkadaşa sattım.
Sonra 2006 da piyasası 18-19 civarı gezen 96 hb vti aldım. O zaman da Jdm furyası başlamıştı. lip takan far karartan 25 istiyordu.
15,000 e aldım kazasız aracı. Hadi bunu düşeşe getirdik diyelim.
Sonra o araç 1,8 c ile swaplanıp turbolandı 3xx hp ler alındı trtuninge çıktı vs..vs.. MUU 56 turkuaz Vti belki bilirsiniz.
Şimdi 99 model sedan civic e biniyorum 2009 da 124,000 km de aldım. 2. sahibiyim full ****** bakımlı servis kitapçkları servisin elle doldurduğu servis notları bile duruyor. Şimdi de German Style diye bir karın ağrısı tutturdular gidiyor. Ofsetli jantı takan 20.000 tl çekiyor.
Ben çatır çatır hem de galeriden sadece çamurluk değişen ve kayıtları ******da olan civici 14,250 ye aldım.
Şimdi enayi gibi gidip her aldığımı arabaya 3-5 bin fazla para mı verseydim?

o fiyatlara alsam 10-12,000 zarar ederdim.
Burada araba alacak arkadaşlar söylüyorum ciddi bir aciliyetiniz yoksa;
1-Yaza girerken araba almayın fiyatlar yukarı doğru oynak olur.
2-piyasayı araştırın standart donanımda ve makul durumda en üst fiyat ile en alt fiyatın ortalamasını alıp
mali durumunuza göre o fiyatı hedef edinin. Bilin ki sizin istediğiniz bir araç var fakat sizin o aracı bulmanız lazım.
Para kolay kazanılmıyor. 1,000 tl için kaç gün çalıştığınızı düşünün ve acele edip 2-3 bin tl yi havaya atmayın.
3- mümkün olduğunca aksesuarsız araba alın. Komple aracın elini yüzünü fardı, lipti, janttı, lastikti düzeltmek ikinci el maksimum 2,000 tl tutar.
Satan arkadaşlara da şunu söylüyorum. İstediğiniz fiyattan aracınızı satabilirsiniz.
Ama bilin ki 4-5 ay sahibindende satılmadan duran araba mimlenir. sonra piyasanın altına düşsenizde satamazsınız.
sadece tavsiye.