Gönderen Konu: Uçurulan Civic Fiyatları  (Okunma sayısı 39730 defa)

fearless.32

Ynt: Uçurulan Civic Fiyatları
« Yanıtla #100 : Ocak 27, 2012, 04:09:17 ÖS »
Mal, müşteriye satılır.İsteyen alır, isteyen almaz. İsteyen egosunu tatmin eder, isteyen satılması için makul bir fiyat çeker. İsteyen 98 model VTİ'ye 30 bin TL der. İsteyen 22,5 son fiyat der. İsteyen istediği fiyatı yazar.Alan alır almayan almaz. Sırf yüksek fiyat çekti diye de adama bu fiyatı nasıl yazarsın demeye de kimsenin ne hakkı ne de haddi...

poseidon999

« Yanıtla #101 : Ocak 27, 2012, 08:37:36 ÖS »
fearless.32 ilk konu ilk paragrafı okumanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar baştan söyleyeyim kimsenin aracına çektiği fiyat beni ilgilendirmez.
Sonuçta hepimiz hem alıcı hem satıcıyız.

Sadece bu fiyat politikasını anlamaya çalışıyorum.
Konu yanlış anlaşılmasın.

cagatay54

« Yanıtla #102 : Ocak 27, 2012, 09:04:07 ÖS »
doğanlara şahinlere 10 bin lira yazılan memlekette bırakın cıvıcler etsin o parayı.hep bu doğancıların başının altından çıkıyo bu işler :))

fearless.32

« Yanıtla #103 : Ocak 28, 2012, 03:23:24 ÖS »

Yanlış anlaşılmasın da sen neden beni yanlış anladın :) Benim söylediklerimde ne yanlış gördün ya da ne terslik var. Ben de bunu anlamaya çalışıyorum şimdi..!

TUNÇ99

« Yanıtla #104 : Ocak 28, 2012, 09:56:59 ÖS »
aracın fiyatını alıcı belirler bana göre satıcı değil.2008de araç baktım temiz,kazası-kırığı çıkığı olmayan yada az olan..2 civic için pazarlık yaptım biri satılmış daha önce diğerinin sahibi son dakikada vazgeçti satmaktan.belki 50 kişiyi aradım aracını sormak için.sonunda pes ettim gittim kredi çektim katılımına sıfır aldım.ikinci el araç fiyatlarında şu yüksek şu düşük diyemeyiz.beklentiye ve kişisel mantığa göre değişir.işyerinde bir abimiz piyasasından enaz 3bin tl yüksek vererek 2006 civic es aldı.garaj arabasıydı ve bakımlıydı.arıza felan verirse uğraşmak istemiyorum sanayide demişti daha ucuzlarına.
uzun lafın kısası her araç alınır da satılır da.fiyatı asla önceden kestiremezsiniz...

poseidon999

« Yanıtla #105 : Ocak 28, 2012, 10:39:19 ÖS »

Yanlış anlaşılmasın da sen neden beni yanlış anladın :) Benim söylediklerimde ne yanlış gördün ya da ne terslik var. Ben de bunu anlamaya çalışıyorum şimdi..!

Yok sen "kimsenin fiyat üzerinde konuşma hakkı yok"
diyince konuyu açan kişi olarak böyle bir hatırlatma yapayım dedim.

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : Ocak 31, 2012, 11:10:45 ÖÖ »
araba var arabacık var bu olayı modelle ele alırken temizliği ilede ele almak lazım arkadaşlar ama hondaya verilen para helaldir derim ben....

hangover

« Yanıtla #107 : Ocak 31, 2012, 07:26:28 ÖS »
araba var arabacık var bu olayı modelle ele alırken temizliği ilede ele almak lazım arkadaşlar ama hondaya verilen para helaldir derim ben....

sen 2005 civice ( tayyar hariç) 32 33 bin verirmisin.??? hondaya helal olsun diyorum zaten ürettiği araçlar için, o paraları çekenlerede helal olsun diyorum kendilerini ele güne maskara yapıcak cesaretleri var.

hangover

« Yanıtla #108 : Ocak 31, 2012, 07:29:09 ÖS »
acaba yeni civicmi alsam diye kendimi kandırmaya çalışırken  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yeni-kasa-sifir-hic-kullanilmamis-72714641/detay/  bu ilanı gördüm. yorum sizin

mali

« Yanıtla #109 : Ocak 31, 2012, 09:25:55 ÖS »
abi yorumsuz...
acaba yeni civicmi alsam diye kendimi kandırmaya çalışırken  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yeni-kasa-sifir-hic-kullanilmamis-72714641/detay/  bu ilanı gördüm. yorum sizin

mali

« Yanıtla #110 : Ocak 31, 2012, 09:28:23 ÖS »
ben bu konuda yazmıştım ies lerin 19-20bin etmez diye
bazı arkadaşlar beni topa tutmuştu sen kaça verdin diye..
bende 18600 verdim değişen yok 2 parça boya var beyaz ve full olanından
internete giriyorsun adam boş arabaya 20-21 yazmış
buda yanlış..
ama bende diyorum araba var arabacık varr
fiyatta en önemli unsunlardan biriside temizlik

sen 2005 civice ( tayyar hariç) 32 33 bin verirmisin.??? hondaya helal olsun diyorum zaten ürettiği araçlar için, o paraları çekenlerede helal olsun diyorum kendilerini ele güne maskara yapıcak cesaretleri var.

hangover

« Yanıtla #111 : Ocak 31, 2012, 09:50:19 ÖS »
sizin aracı hatırlıyorum. gayet güzel duruyordu. meraklısı gelmiştir. beyaz rengine kapılmıştır. 1 fazla olsun demiştir almıştır burda sorun yok zaten. ilanı gördün bayide sıfırı en donanımlısı 49. mantık dışı olmaya başladı bu işler. tamam honda pirim yaptırır ama aldıktan 2 gün sonrada 6binlira koymazki üstüne

mali

« Yanıtla #112 : Ocak 31, 2012, 10:30:45 ÖS »
dediğin gibi bu kadarda olmaz
birde dikkat ettiysen full olanı değil
bence bu araba elinde patlar

Muhsin07

« Yanıtla #113 : Şubat 01, 2012, 01:15:03 ÖÖ »
adam onu kendini tatmin etmek için koymuş oraya zaten ne öyle bi araba var nede öyle bi fiyat kendi egosu için koymuş işte bizde yorum yapıyoruz kendimizce :D

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #114 : Şubat 01, 2012, 12:03:57 ÖS »
:)

davyjones24

« Yanıtla #115 : Şubat 01, 2012, 12:19:21 ÖS »
kamera şakası felanmı...2012 premium 53 yazmış :)

fearless.32

« Yanıtla #116 : Şubat 16, 2012, 09:44:44 ÖÖ »

Yok sen "kimsenin fiyat üzerinde konuşma hakkı yok"
diyince konuyu açan kişi olarak böyle bir hatırlatma yapayım dedim.

Ben 'kimse fiyat konusunda konuşamaz' demedim. O fiyatı oraya yazana bişey diyemezsin dedim.

fearless.32

« Yanıtla #117 : Şubat 16, 2012, 09:46:22 ÖÖ »
Yoksa fiyat konusunda sabaha kadar konuş. Adam oraya 53 bin tl yazdıysa bunu tartışabilirsin. Ama neden böyle yazdın diyemezsin.

poseidon999

« Yanıtla #118 : Şubat 16, 2012, 10:06:43 ÖÖ »
Yoksa fiyat konusunda sabaha kadar konuş. Adam oraya 53 bin tl yazdıysa bunu tartışabilirsin. Ama neden böyle yazdın diyemezsin.

Zaten başta "fiyat politikasını anlamaya çalışıyorum" derken onu kastediyordum.
Bizim satıcıya neden bu fiyata satıyorsun deme hakkımız tabi ki yok.
Para benim cebime girmiyor ya da benden çıkmıyor.
Aynı fikirdeyiz.

fearless.32

« Yanıtla #119 : Şubat 16, 2012, 10:13:06 ÖÖ »

Aynı fikirdeyiz.

Yaav zaten İnsanın doğasında var bu. Kendi malını ucuza satmak istemez. Alırken ucuza almak ister. VTİ arıyorum. Ama hala arıyorum. Şu an sedan İES var. VTİ'da sedan olsun istiyorum ama nerdeeee :D sağlamdır dediğin sedan VTİ 25 bin TL :D

poseidon999

« Yanıtla #120 : Şubat 16, 2012, 10:16:03 ÖÖ »

Aynı fikirdeyiz.

Yaav zaten İnsanın doğasında var bu. Kendi malını ucuza satmak istemez. Alırken ucuza almak ister. VTİ arıyorum. Ama hala arıyorum. Şu an sedan İES var. VTİ'da sedan olsun istiyorum ama nerdeeee :D sağlamdır dediğin sedan VTİ 25 bin TL :D

Piyasada 22 bin tlye ies varken doğal olarak VTI sahipleri de fiyatları 26-27 ye yükseltiyorlar.
Sen de ies'e 23 iste :D
Ben de ies kullanıyorum piyasamız artsın. :D

fearless.32

« Yanıtla #121 : Şubat 16, 2012, 10:23:10 ÖÖ »
Valla ben İES'e 16750 fiyat çektim. Dedim ya, arayıp '' 16 olmaz mı ? 10'u çek olsun 7000 nakit olsun olur mu ? çok teklif geldi böyle. Ama vazgeçtim artık satmaktan. İES'i turbo hariç doldursam VTİ kadar olmasa da baya verim alırım diye düşünüyorum. şöyle 6-7 bin TL masraf etsem kılçık gibi olur benim İES :)

CAGLAR28

« Yanıtla #122 : Şubat 16, 2012, 10:25:45 ÖÖ »
2010 premium var ark ta önden çamurluklar kaput radyatör vs. bi kapı değişik biri boyalı arkadan bagaj havuzu bagaj kapağı değişik bu arabaya 34 35 eder diyor bunun tartışmasını yapıyoruz kaç gündür satabiliyorsan sat dedim en sonunda ben de ne yapayım. 2010 elegance da bende var ikimizde de lpg var onunki zaten başta daha otm vites + sunroof 4-5 bin fark var.benim sadece arka tampon değişti haricinde boya kaza yok 26 bin benim 40 bin onun km.ben diyorum 40 civarı eder benimkine.sizin yorumlarınızı da hazır konu varken ikisi için de almak isterim kisi de gri renk.

fearless.32

« Yanıtla #123 : Şubat 16, 2012, 10:31:18 ÖÖ »
Onun söylediği fiyata göre senin araçta 40 eder usta. Ama premium da sunroof var mı yaav ?

CAGLAR28

« Yanıtla #124 : Şubat 16, 2012, 10:35:11 ÖÖ »
demek istediğim o premium olduğundan benimki elegance bende otm vites ve sunroof farkı var o düz.kusura bakmayın ben yanlış anlatım yapmışım yukarda cümle karışık olmuş :)