arkadaşlar,sosyal medya şu anda yıkılıyor biliyorsunuz, cumhuriyet tarihinin gördüğü en büyük gösterilerle karşı karşıyayız,ben 34 yaşındayım daha adananın bu hale geldiğini görmedim, her akşam gazipaşa, atatürk caddesi, baraj yolu, özal bulvarı, sular civarı protestocularla doluyor,hatta ülkede 51 ayrı şehirde basının olayları göstermemesine rağmen bu kadar devam ettiğini duymadım bile, bu olayı burada konuşmalıyız, hangi tarafta olursak olalım, olay sadece 10-15 ağaç kesme olayı değil artık, yıllardır birikmiş öfkenin taşması oldu, olaylara sadece ağaç kesme olarak yaklaşmak saflık olur, ilk defa ülkücüsüyle komünistini aynayan gördüm, benim fikrime göre, bu olay habur olayının, açılım sürecinin,T.C. logolarının, ATATÜRK e yapılanların, Cumhuriyetle hesaplaşmaların, apoyla pazarlığın sonunda biriken duyguların patlamasıdır, ve başbakanımız ülke bu durumdayken arap ülkelerine geziye çıkıyor, tüm dünya bizi konuşuyor ve izliyor, başbakan ülkeden gidiyor, basınımızın hali ortada, CNN isin hakkını geri almak istediğini açıkladı CCN-TÜRK ten, ben kendi fikrimi yazıyorum buraya, bu olay diktatörlüğe girmek istemeyen kitlelerin isyanıdır bana göre, ben yaptım oldu mantığına isyandır, dışarıda olunca kınayıp, kendine karşı yapılınca ''3-5 çapulcudur'' lafına isyandır, 2 ayyaşın çıkardığı yasadır (burada 2 ayyaş atamız ve inönü oluyor),beğenelim beğenmeyelim ama ülkemizin geleceği için biz buradan bir sınav verelim, bakalım konuşup tartışabiliyor muyuz??? yoksa burasıda asıp kesen klavye kahramanlarıyla mı dolacak, lütfen bana ''burası otomobil forum sitesi'' gibisinden laflar etmeyin, ülkedeki en önemli konu ve hepimizi istesek de istemesek de ilgilendiriyor, önemli olan tarafı şu, bu insanlar (en azından adanadakiler) hiçbiryerden talimatla inmiyorlar sokağa, ben barajyolunda oturuyorum, kalabalığın katılımından çoğu genç bile değil, benim apartmanda 18 daire var, 11 i aşağıdaydı dün, bu konuyu konuşalım, fikirlerimiz paylaşalım, doğruyu bulmaya çalışalım, eğer bizler hatalıysak hatalarımızı görelim,yada size birşeyleri anlatabilirsek onları anlatalım