Gönderen Konu: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??  (Okunma sayısı 20585 defa)

kacaman

Ynt: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??
« Yanıtla #50 : Haziran 03, 2013, 07:13:50 ÖS »
gözünüzü açın arkadaşlar, batarsa gemi , bir daha görürüm bu özgürlük ayağı yapan cengaverleri, hakkını ara protestonu et, milletin malına neden zarar veriyon hayvan.

Antoni54

« Yanıtla #51 : Haziran 03, 2013, 07:17:13 ÖS »
kendi oğluna AVM yapacağını nerden biliyorsun herhangi bir evrak birşey gördünmü ?? avm falan yapılmıcak topçu kışlası yapılıcak zamanında chpnin hiçe sayıp yıkttığı tarihi yapıyı oraya geri getirecek ve yanında cami yapılıcak bunların yanında kuytu köşede gizlenmiş bir kiliseninde önü açılıcak..

honda2002

« Yanıtla #52 : Haziran 03, 2013, 07:17:46 ÖS »
bu konularla ilgili topik niye açılır ki.
burası otomobil ile ilgili bir site değil mi ?
zaten otomobil konularıyla ilgili hepimiz hondacı olmamıza rağmen bazen fırtınalar kopuyor burada.
bi de işin içine siyaset girince hepten tartışmalar kaçınılmaz oluyor.
insanlar birbirine hakeret ediyor.
bence bu topikin kimseye katacağı bir fayda görmüyorum.
şimdiye kadar bir fayda katsaydı bu konu da insanlar birbirine daha çok hoş görüyle yaklaşırdı.
bu TR de değil dünyanın heryerinde böyle.
selamlar

kacaman

« Yanıtla #53 : Haziran 03, 2013, 07:20:37 ÖS »
sana katılıyorum çünkü; sana yanlış gelen benim doğru saydığım şeyler arasında olabilir

Antoni54

« Yanıtla #54 : Haziran 03, 2013, 07:22:02 ÖS »
gözünüzü açın arkadaşlar, batarsa gemi , bir daha görürüm bu özgürlük ayağı yapan cengaverleri, hakkını ara protestonu et, milletin malına neden zarar veriyon hayvan.

neden biliyormusun abi kendi malı olmadığı için her kim olursa olsun benim mekanıma benim malıma benim arabama benim herhangi birşeyime orada olsaydımda zarar verseydi yemin ediyorum polisin belindeki silahı alıp kafalarına kafalarına sıkardım böyle bir ne hak arama şekli var nede eylem var bu tamamen darbe girişimi bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar...ve saholsun bizim cahil toplumumuzda buna kanıyor :))

can3520

« Yanıtla #55 : Haziran 03, 2013, 07:25:29 ÖS »
kendi oğluna AVM yapacağını nerden biliyorsun herhangi bir evrak birşey gördünmü ?? avm falan yapılmıcak topçu kışlası yapılıcak zamanında chpnin hiçe sayıp yıkttığı tarihi yapıyı oraya geri getirecek ve yanında cami yapılıcak bunların yanında kuytu köşede gizlenmiş bir kiliseninde önü açılıcak..
Tamam görücez bakalım bunları, başka söze gerek yok. Benzine şu kadar zam, doğalgaza şöyle buna böyle derken iyi, olayı bütünüyle ele almaya gelince yok. Hala kalkmışsın bana cami yapılacak şu yapılacak bu yapılacak diyorsun. Olay burada parkın ötesine geçti anlamıyor musun ? Başbakanın üslubu çok mu düzgün, başbakan olan bir insan öyle mi konuşur ? "Sen ne yaparsan yap, biz karar verdik uygulayacağız" diyor. Sen burada söz sahibi olduğunu mu sanıyorsun ? Bir gün çıkıp başbakanım bunu neden böyle yaptınız dediğinde sana ne biz kafamıza koyduk yaparız dediğinde ne yapacaksın ? sadece şunu izleyip bana öyle savunur musun ?

http://www.youtube.com/watch?v=zupweQJUEqM

http://www.youtube.com/watch?v=ZBNvaEoDgNY

Rica ediyorum bunları izle ve yorum yap arkadaşım

kacaman

« Yanıtla #56 : Haziran 03, 2013, 07:26:43 ÖS »
diyorum ya, gemi batarsa kıyısında kenarında altında üstünde fark etmez neresinde olursan ol sen de batarsın, ha şu var, ilhak edeceğin başka bir ülke varsa bilemem, başka ülke olmadığına göre, sınır komşusu olduğumuz hangi ülke bize kucak açar sanıyorlar. kucak açarlar açarlar fakat kucaklamak için.

kacaman

« Yanıtla #57 : Haziran 03, 2013, 07:29:49 ÖS »
aslında kuzey kore gibi olacak görecek millet özgürlüğü, kim un un dedesi öldüğünde 18 yıl önce yeterince ağlamadığından dolayı hapse atılmış ve halen yatan insanlar var. özgürlük ha... daha nasıl bir özgürlük sınırsız mı, güldürmeyin.

Antoni54

« Yanıtla #58 : Haziran 03, 2013, 07:41:16 ÖS »
Tamam görücez bakalım bunları, başka söze gerek yok. Benzine şu kadar zam, doğalgaza şöyle buna böyle derken iyi, olayı bütünüyle ele almaya gelince yok. Hala kalkmışsın bana cami yapılacak şu yapılacak bu yapılacak diyorsun. Olay burada parkın ötesine geçti anlamıyor musun ? Başbakanın üslubu çok mu düzgün, başbakan olan bir insan öyle mi konuşur ? "Sen ne yaparsan yap, biz karar verdik uygulayacağız" diyor. Sen burada söz sahibi olduğunu mu sanıyorsun ? Bir gün çıkıp başbakanım bunu neden böyle yaptınız dediğinde sana ne biz kafamıza koyduk yaparız dediğinde ne yapacaksın ? sadece şunu izleyip bana öyle savunur musun ?

Siyesette yalan olmadığını veya bir oyunu bozmak için yalan söylenmediğini kim sana söylediki ??
Siyasetçi Olupta Yalan söylemeyen bir kişi göster bana sen ne dersen eyvallah diyeceğim..?
Adı Üstünde SİYASET Menfaatlerin Bugün beyaza siyah demeni gerektiriyorsa siyah dersin..
Gün geldiğindede beyaza beyaz demesini bilirsin videoları dikkatli bir şekilde izledim videolardaki konular bu ülkenin artık temel konuları gibi birşey tamam senin dediğin gibi yapalım dostum o zaman bana o videodaki bütün konularla ilgili senin çözüm fikirlerini söyle öyle olsun ?? veya senin desteklediğin parti bugüne kadar o videodaki konuları bırak çözmesini hiç çözmek için bir girişimde bulundumu bir tarihe bak ben sakaryalıyım sakaryada yaşıyorum burada bir devlet hastanesi vardı evlere şenlikti kapısından içeri girilmiyordu tam 327 Trilyon harcanarak buraya bir hastane yapıldı aklın durur aklın ben bakarım hizmete sonuca yalan söylemiş söylememiş beni o kadarda ilgilendirmez varsa yalanı bir sebebide vardır sizler zamanında erbakanıda böyle harcadınız ama bu sefer yemicek üzgünüm :))

Antoni54

« Yanıtla #59 : Haziran 03, 2013, 07:43:02 ÖS »
ey ahali inönü zamanında bu ülkede ekmek karne ile veriliyordu sayın chp liler :))

Antoni54

« Yanıtla #60 : Haziran 03, 2013, 07:44:02 ÖS »
musul kerkük türkiye sınırlarında iken sağ olsun sayın chp inönü ingilizlerde anlaşma yaparak türkiye sınırını 75 km geri çekti yeter be kardeşim bu ülkeye  bu millete çektirdikleriniz ya gidin ya adam olun...

Antoni54

« Yanıtla #61 : Haziran 03, 2013, 07:46:51 ÖS »
Ben Daha Fazla Kimseyle Polemiğe Girmiyeceğim Benim Tek Bildiğim Şey Var TÜRK Milletinin Bazı Kesimlerine Rahat Batıyor Ben Bunu Bilir Bunu Söylerim Çok Kezde Şahit Oldum Allah Bu Zihniyettteki Vatandaşları İnsallah Ya Islah Eder Yada Helak Edip Yok Eder...

kacaman

« Yanıtla #62 : Haziran 03, 2013, 07:54:45 ÖS »
sıkı yönetim zamanı az çok hatırlarım, asker gelir evin içini ara dağıtır annem ağlardı, neden düzeltecekti yarın yine dağıtacaktı asker, çamurlu botları ile girerler evin içine döşekleri halıları koltukları birini oraya birini buraya fırlatırlardı, tamam arasınlar bir şey demiyorum fakat bunları yaşamayanlar şimdi özgürlüğün ölçüsünü kaçırmışlar, istiyorlar da istiyorlar.

can3520

« Yanıtla #63 : Haziran 03, 2013, 08:00:46 ÖS »

Siyesette yalan olmadığını veya bir oyunu bozmak için yalan söylenmediğini kim sana söylediki ??
Siyasetçi Olupta Yalan söylemeyen bir kişi göster bana sen ne dersen eyvallah diyeceğim..?
Adı Üstünde SİYASET Menfaatlerin Bugün beyaza siyah demeni gerektiriyorsa siyah dersin..
Gün geldiğindede beyaza beyaz demesini bilirsin videoları dikkatli bir şekilde izledim videolardaki konular bu ülkenin artık temel konuları gibi birşey tamam senin dediğin gibi yapalım dostum o zaman bana o videodaki bütün konularla ilgili senin çözüm fikirlerini söyle öyle olsun ?? veya senin desteklediğin parti bugüne kadar o videodaki konuları bırak çözmesini hiç çözmek için bir girişimde bulundumu bir tarihe bak ben sakaryalıyım sakaryada yaşıyorum burada bir devlet hastanesi vardı evlere şenlikti kapısından içeri girilmiyordu tam 327 Trilyon harcanarak buraya bir hastane yapıldı aklın durur aklın ben bakarım hizmete sonuca yalan söylemiş söylememiş beni o kadarda ilgilendirmez varsa yalanı bir sebebide vardır sizler zamanında erbakanıda böyle harcadınız ama bu sefer yemicek üzgünüm :))
öncelikle izlediğin için teşekkürler fakat edeceğim tek teşekkür bundan ibaret ne yazık ki =) sen bugün beyaza siyah demen gerekiyorsa dersin demişsin ama benim beklentim bugünü de yarını da bir olan bi yönetim, çıkarları doğrultusunda şekilden şekle giren değil =) hastane yapılmıştır ve çok gereklidir tabi ki, ben de bir tıp öğrencisiyim fakat bunları yapmak elde para olduğu için zor şeyler değil. Ben hükümetin tutumuna karşıyım. Sağlık sistemi o kadar dipte ki doktor sayısı az performans yasası var bilmem ne deniyor uzmanlık icin kadro açılmıyor, hasta ölüyor yakını kalkıp doktora saldırıyor. Benimle ilgilenmedin diyerek küfrediyor doktor hakkında soruşturma açılıyor. Doktoru korumuyorlar. Bunlara zemin hazırladılar.  Ben icinde olduğum sistemi bilerek örnek verdim.  Bize yapılan zamla kendilerine yaptıkları zam bir mi bunu tartışalım. Anlatmak istediğim şu, hicbir partiyi veya örgütü savunmak değil derdim, sadece yapilan eşitsizliklere boyun eğmeyin ve irdeleyin. Dogal gaza benzine yapilan zamla maaşa yapılan zam arasındaki farka ve daha bunun gibilere bakıp değerlendirin. Görüş ayrılığı elbet olacak ama akıldakı belli başlı kalıplaşmış düşünceleri yıkın tek istediğim bu =)

Glthns

« Yanıtla #64 : Haziran 03, 2013, 08:07:04 ÖS »
Birisi zam demiş, size bir şey anlatıyım.
Sizin Ali Ağaoğlu dediğiniz adamlar zenginleşirken biz gitgide fakirleşiyoruz.  Ben geçen sene 230 lira ödediğim doğal gaza aynı metreküpde 300 lira ödüyorum. Geçen sene 20 lira gelen 5 ton su harcayan evimde bu sene aynı tonajla 33 liraya yakın bir mebla ödüyorum. Ben otomobilimle 200 km gideceğime 150 km gidiyorum. Otururken diyorum ki bunu neden kimse görmüyor. Görmüyormuş işte anasını satıyım. Diretipde 2-3 ağaç diyen Cemaat diye bir olgu altında kimse kusura bakmasın MASON'luk yapan insana benim ne gibi bir saygım olur ki ? Böyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası. Saygılarımla benim şu an ucuza aldığım tek şey DOMATES derdim onu bile 5 liradan yedik 1 ay öncesine kadar hiç kimse kusura bakmasın. Bazıları zenginleşirken biz fakirleşiyoruz.

emre16

« Yanıtla #65 : Haziran 03, 2013, 08:13:17 ÖS »
bu olayların çıkmasının tek sebebi başbakandır...3.köprü açılışında yaptığı konuşmalar(gezi parkıyla ilgili) olayın fitilini ateşledi....tabii ki çıkan olaylar hiç hoş değil dünyaya rezil oluyoruz ama artık birşeylerin değişme vakti geldi...

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #66 : Haziran 03, 2013, 08:15:17 ÖS »
anlaşamıyoruz arkadaşlar,burda biz etrafı yakanı yıkanı desteklemiyoruz.chp de değil konu;bu kadar olayı yapmaya zaten chp nin gücü yetmez.Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir.
 Yukarıda arkadaşın dediği gibi siyasetin sonu yok,bu konuda son mesajımdır.Rabbim hayırlısını versin,aşırı gidenlerin sonu kötüdür zalimleri Allah(c.c) helak eder.

Glthns

« Yanıtla #67 : Haziran 03, 2013, 08:18:39 ÖS »
Bu arada "öyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası." cümlede yakın yıkın anlamında demedim. Provakatörlerin bunu yapması doğal anlamında söylüyorum. Çünkü bu onların eline geçen bir fırsat oldu yanlış anlaşılmasın.

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #68 : Haziran 03, 2013, 08:22:16 ÖS »
Bu arada "öyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası." cümlede yakın yıkın anlamında demedim. Provakatörlerin bunu yapması doğal anlamında söylüyorum. Çünkü bu onların eline geçen bir fırsat oldu yanlış anlaşılmasın.

+1

By_emre

« Yanıtla #69 : Haziran 03, 2013, 09:56:30 ÖS »
anlaşamıyoruz arkadaşlar,burda biz etrafı yakanı yıkanı desteklemiyoruz.chp de değil konu;bu kadar olayı yapmaya zaten chp nin gücü yetmez.Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir.
 Yukarıda arkadaşın dediği gibi siyasetin sonu yok,bu konuda son mesajımdır.Rabbim hayırlısını versin,aşırı gidenlerin sonu kötüdür zalimleri Allah(c.c) helak eder.

'' Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir '' bende bu şekil düşünüyorum

kacaman

« Yanıtla #70 : Haziran 03, 2013, 09:58:00 ÖS »
kimse tepkiye birşey demiyor, ortalığı talan etmelerine ne diyorsunuz arkadaşlar, bu mu hak aramak.

esser

« Yanıtla #71 : Haziran 03, 2013, 09:58:20 ÖS »
Bir sey soracam topcu kıslasını lütfi kırdar yıkmadımı vali iken oda demokrat partili degilmiydi yassı adada ölmedimi yanlısmı biliyorum siyasi tarih dersini üstün körü geçtim pazar sınava girecektim giremedim. Bilen varmı?

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #72 : Haziran 03, 2013, 10:14:26 ÖS »
Yeterince izin verdim bu konuya arkadaşlar kaç gündür taksimde olduğum için bakamamıştımda içinizi ve görüşlerinizi sunmakta sölemekte haklısınız ama sitemizde siyasi söylemler ve konuşmalar yasaktır.Anlayış gösterin lütfen... Konu tarafımdan kitlenmiştir