Gönderen Konu: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??  (Okunma sayısı 20579 defa)

hacettepeli

Ynt: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2013, 04:18:48 ÖS »
Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA
250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir.
gosterıcılerın arasıda provakatorler varsa alırsın adalete teslım edersın..daha lınc edılmıs bı tane polıs gormedım ben varsa goren bılen cıksın

can3520

« Yanıtla #26 : Haziran 03, 2013, 04:21:54 ÖS »
Acık acık diyim akp yanlısı degilim oy vermis biride degilim ne sag ne sol foruma siyasetin girmesine karsıyım admin arkadaslar uzatmayın bence burası bi seyler paylasıp bilgi sahibi olmak icin kurulmus bi yer yeniyim sana ne. Derseniz saygıyla karsılarım o zaman silin beni ben türkiyemin sevdalisiyim
fikirlerinizi dile getirmek için eski olmanıza gerek mi var lütfen. Burada görülmeyenleri göstermeye çalışıyoruz. Her konuda paylaşım yapıldığı gibi bu konuda da sessiz kalınmaması lazım

hacettepeli

« Yanıtla #27 : Haziran 03, 2013, 04:24:33 ÖS »

benım gorusum yukarıdakı resımdır ozetle...

buda tayyıpın provakatoru anıtkabırı yıkacak olan arkadas

savas

« Yanıtla #28 : Haziran 03, 2013, 04:26:27 ÖS »
Olayın artık ağaç meselesi olmadığını herkez çok iyi biliyor. Ki başlangıcıda zaten o değildi sadece maskelemesi iyi yapıldı diyelim.
  Haklı haksız ayrımına bende giremiycem çünkü tamamen göreceli bi konu. Vatandaş polise taş atıyor vatandaş suçlu polis vatandaşa gaz bombası atıyor polis suçlu. Ama bariz gerçeklerden bi tanesi eylem yapanların diyebilirimki %90 lık bi grubu niye eylem yaptığını kendisi dahi bilmiyor. Neden gittin diye sorulduğunda herkez gidiyor bende gittim cevabını alıyorum. En basitinden Karşımda görev yapan doktor taksime gitmiş face de yazığı yorum ''bu ortamı anlatamam yaşamanız gerekir.'' Yüzyüze sorduğumda ise herkez gidiyordu bende gittim. Peki bu güne kadar hiç o parka gittinmi cevap HAYIR

Aslında bence olayları halkın gözünden değil sadece sayısı 100 ü geçmeyen bi insan kitlesinin peşinden takip ediyoruz. Dikkat ettiğim bi kaç görüntü var. Face de gördüğüm bi adamın sırtı parçalanmış ve bunu toma araçlarının yaptığı söylenerek fotoğrafı çekilmiş heryerde dolaşıyor sonrasında biraz araştırma yaptığımda türk bile olmayan bi vatandaşın a.b.d de yaptığı sörf sırasında düştüğü ve bu şekle geldiğini öğreniyorum.   C.tesi sabahı mynet te bi foto görüyorum halk köprüyü yürüyerek geçti ve bi foto konulmuş araç trafiği tamamen durmuş komple insanlar yürüyor. Pazar akşamı haberlerde izliyorum halk mynetteki görüntüye bakarak köprüye çıkıyor ve sadece 1 şeridi kapatıcak şekilde köprüyü yürüyerek C.TESİ AKŞAMI o eylemi yapıyor. Meğerse sabah konulan fotoğraf bilmem kaç senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı yürüyüşüne aitmiş.

Dediğim gibi 100 kişilik bi grup oturmuş pc başına istediği gibi fotoları hazırlayıp face ye veriyor bunu gören sen ben biz siz kısacası halkımız da doğru olup olmadığını araştırmadan beğenip yayıp sonra başkasında görünce gaza gelip sokaklara çıkıyoruz. Araya birazda provakotrler girip ortalığı alevlendirince poliste onlara karşılık veriyor sonra ayıkla pirincin taşını diycem de ortalıkta taş kalmadı hepsi polis araçlarına atıldı zaten. :)

@can3520 tek taraflı konuşmadığını ve görmediğini söylüyorsun ama bence bu kadar ateş insan sağlığına zararlı biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. Kimseyle boy ölçüşme veya karışılık verme gibi bi düşüncem yok ama demişsin 15 kişi 1 kıza saldırdı peki kız neden yaptıda saldırdı ?  Herhalde polise çiçek uzattığı için değildir.   Dün akşam haberlerde izliyorum taksimde bi genç barikatta çöp konteynerinin dibine saklanmış toma da barikatı yıkmak için üstünden geçiyor ve malum çarpıp kenara atıyor. Sonra başlık POLİS VATANDAŞI ÖLDÜRÜYORDU ama başlıkta o vatandaşın orada ne işi var denilmiyor.  
     Aynı şekilde polis birisine gel dokunmuycaz deyip gösterici ortaya çıkınca biber gazı atıyor bu polise de sormak gerekiyor senin amacın ne ?

Sürç-ü lisan ettiysem affola dediğim gibi kimseyi savunmak veya yerin dibine sokmak değil amacım. Sadece gördüğünüz bi kaç foto ile gaza gelerek dönülmesi güç yollara girmemenizdir.
çok fazla uydurma resimler olabilir hepsini geçin tamam,  videoları izleyin sadece. Eyleme katılmayan, işten evden yol sakin diye çıkıp biber gazi tazikli su vs maruz kalan insanlar için ne düşünüyorsunuz? O kızı neden dövüyorlar dediniz, polise tas vs attığı için mi sizce, hakeden de vardır tabi ki ama o kadar kalabalıkken direkt gözaltına alsın, tamam diyelim ki bir veya iki tane vurdun kızgınlıktan, linç etme girişiminin sebebi nedir ? Baştan beri söylüyorum yakıp yıkanları hiç onaylamiyorum ama polisin vereceği tepki linç olmamalı. Gözaltına alıp sonrasında düzgün muamele gösterirse bu halk da anlar ki polisin amacı sadece dağıtmak ama bu tavır yanlış olduğu için şu an bunlar oluyor. Bir de sokaklardakiler sadece polisler de değil siviller de eli taşlı sopalı onlarla birlikte. Bu ne demek ?

Polisin aşırı tepkisinide zaten kimse onaylamıyor ki yazımın sonlarında demiştim polis vatandaşa gel bişey yapmıycaz diyor yaklaşınca biber gazını atıyor bu polisinde kaskında sicili vs. yazıyor onuda çekip kenara sormak gerekir kardeşim senin amacın ne ?

Benim başımdan bi çok geçti ve tahminim sizin başınızdanda geçmiştir mahallede top oynayan çocuklar topu arabaya vurduğunda bile camdan çıkıp bağırıyoruz ve sinirleniyoruz ki sadece malımıza zarar gelmesinden çizilmesinden vs. dolayı ki orada ben olucam veya siz olucaksınız karşımdan bana taş atıcak sonra yakalıycam bi daha taşı yerden alır eline veririm dimi al bi daha at yar kafamı geçen sefer tam atamadın hadi bu sefer tuttur deriz dimi. Yapmayalım birbirimizi kandırmayalım.

https://www.facebook.com/photo.php?v=167266196783399&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1

Polisin şiddetini kimse onaylamıyor ama madem link veriliyor üstteki linkte polis yurttaşı çiğnedi deniliyor o vatandaşın orada ne işi var diye neden sorulmuyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151509111857815&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151512996957815

Bu linklerdeki ise polisin ap ayrı bi ayıbı onda hiç şüphe yok.

adyobatik

« Yanıtla #29 : Haziran 03, 2013, 04:27:01 ÖS »
yazılanları okuyorum da, aman allahım diyorum, bu gözaltı olayının doğruluğu konusunda şüphem yok, çünkü başına gelen arkadaşlarımda anlattı buna benzer şeyler, burada konuyu tatlıya bağlamaya çalışmıyoruz bu arada, karşılıklı fikirlerimizi yazıyoruz, belkide biz yanlış düşünüyoruz, belkide doğru düşünüyoruz, bunları paylaşmak amacımız, ama bir gerçek varki oda başbakanın ''ben tek adamım,asarım,keserim,kimse bana karışamaz'' tavrı, ve malesef bu tavır memlekete çok şey kaybettirecek,şu anda kaybettiriyor, demokrat bir başbakan çıkar ve tvden olayları yatıştırmak için açıklama yapar, protestocuların her yaştan ve her görüşten insandan oluştuğunu ve daha önce örneği görülmediğini dış dünya bile gördü duydu, başbakan hala 3-5 çapulce ve alkolik diyor, ileri uçlar diyor, çıkıp ''buradaki yanlışımız şu oldu, sizlerde benim vatandaşımsınız,sizlerinde düşüncesi önemlidir, buyurun konuşalım, (aynı ilk seçim konuşmasındaki gibi,hatırlayın lütfen) '' diyeceğine, çıkıp ''bizde salarız %50 yi haaaa'' diye tehdit etmeye kalkıyor, e o zamanda polisten korkmayan halk senin bindirilmiş kıtalarından hiç korkmaz sayın başbakan diyoruz, bu olayın çözümü çok basit, yumuşatıcı bir açıklama, ilk seçimlerin zaferinden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki gibi ülkeyi kucaklayıcı bir açıklama, ama sayın başbakan diktatörlüğe kendini fena kaptırmış durumda görünen bu, o zaman burasının Türkiye olduğunu, halkınında Türk halkı olduğunu, inandığı şey uğruna göze almayacağı şey olmadığını kendisi test edip anlayacak demekki, bizlerin tepkisi pkk lılara gösterilmeyen muameleyi halkına gösteren polisede değil, onlarda emir kulu, bunu isteyen siyasi iradeyedir, olan malesef ülke ekonomisine oluyor, bu arada hani bizim süper,kemik gibi sağlam ekonomimiz vardı ya, 1 seansta % 10 eridi gitti farkındamısınız, demekki ekonomide sıcak parayla dönüyormuş, bu konuda heralde artık itirazı olan kalmamıştır, eğer ekonomi dış odaklı sıcak parayla değilde reel olarak üretimle ve sanayiyle dönseydi 1 günde bile değil, 1 senasta % 10 erimezdi arkadaşlar, ne olurdu taş çatlasın % 2-3 düşer, diğer seansta geri toparlardı, bizim şikayetimiz polisimizden değil, yine bizim polisimiz,yine başımız sıkıştığında onlara gideceğiz, onlara bu iğrenç müdehaleleri yaptıran vali ve emniyet müdürlerine, doğal olarakda kendini tek adam sanan başbakana, bunu anlamayıp hala ağaç meselesi sanan varsa bravo diyorum, bu iş 5-6 yılın birikimidir arkadaşlar, gezi parkı olayı sadece fitili yakmıştır, yeniden yazıyorum bu olayı düzeltecek tek kişi başbakandır, o düzeltmezse malesef bu ateş biraz daha yanar, ve ilk seçimlerde hükümet düşer, zaten tek başına iktidar olamazsa bu saatten sonra kimse tayyibe selam bile vermez, ve tarihteki yerini bol bol yol yapıp, dikdatörlüğe heveslenen lider olarak alır başbakan,

can3520

« Yanıtla #30 : Haziran 03, 2013, 04:37:47 ÖS »
Olayın artık ağaç meselesi olmadığını herkez çok iyi biliyor. Ki başlangıcıda zaten o değildi sadece maskelemesi iyi yapıldı diyelim.
  Haklı haksız ayrımına bende giremiycem çünkü tamamen göreceli bi konu. Vatandaş polise taş atıyor vatandaş suçlu polis vatandaşa gaz bombası atıyor polis suçlu. Ama bariz gerçeklerden bi tanesi eylem yapanların diyebilirimki %90 lık bi grubu niye eylem yaptığını kendisi dahi bilmiyor. Neden gittin diye sorulduğunda herkez gidiyor bende gittim cevabını alıyorum. En basitinden Karşımda görev yapan doktor taksime gitmiş face de yazığı yorum ''bu ortamı anlatamam yaşamanız gerekir.'' Yüzyüze sorduğumda ise herkez gidiyordu bende gittim. Peki bu güne kadar hiç o parka gittinmi cevap HAYIR

Aslında bence olayları halkın gözünden değil sadece sayısı 100 ü geçmeyen bi insan kitlesinin peşinden takip ediyoruz. Dikkat ettiğim bi kaç görüntü var. Face de gördüğüm bi adamın sırtı parçalanmış ve bunu toma araçlarının yaptığı söylenerek fotoğrafı çekilmiş heryerde dolaşıyor sonrasında biraz araştırma yaptığımda türk bile olmayan bi vatandaşın a.b.d de yaptığı sörf sırasında düştüğü ve bu şekle geldiğini öğreniyorum.   C.tesi sabahı mynet te bi foto görüyorum halk köprüyü yürüyerek geçti ve bi foto konulmuş araç trafiği tamamen durmuş komple insanlar yürüyor. Pazar akşamı haberlerde izliyorum halk mynetteki görüntüye bakarak köprüye çıkıyor ve sadece 1 şeridi kapatıcak şekilde köprüyü yürüyerek C.TESİ AKŞAMI o eylemi yapıyor. Meğerse sabah konulan fotoğraf bilmem kaç senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı yürüyüşüne aitmiş.

Dediğim gibi 100 kişilik bi grup oturmuş pc başına istediği gibi fotoları hazırlayıp face ye veriyor bunu gören sen ben biz siz kısacası halkımız da doğru olup olmadığını araştırmadan beğenip yayıp sonra başkasında görünce gaza gelip sokaklara çıkıyoruz. Araya birazda provakotrler girip ortalığı alevlendirince poliste onlara karşılık veriyor sonra ayıkla pirincin taşını diycem de ortalıkta taş kalmadı hepsi polis araçlarına atıldı zaten. :)

@can3520 tek taraflı konuşmadığını ve görmediğini söylüyorsun ama bence bu kadar ateş insan sağlığına zararlı biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. Kimseyle boy ölçüşme veya karışılık verme gibi bi düşüncem yok ama demişsin 15 kişi 1 kıza saldırdı peki kız neden yaptıda saldırdı ?  Herhalde polise çiçek uzattığı için değildir.   Dün akşam haberlerde izliyorum taksimde bi genç barikatta çöp konteynerinin dibine saklanmış toma da barikatı yıkmak için üstünden geçiyor ve malum çarpıp kenara atıyor. Sonra başlık POLİS VATANDAŞI ÖLDÜRÜYORDU ama başlıkta o vatandaşın orada ne işi var denilmiyor.   
     Aynı şekilde polis birisine gel dokunmuycaz deyip gösterici ortaya çıkınca biber gazı atıyor bu polise de sormak gerekiyor senin amacın ne ?

Sürç-ü lisan ettiysem affola dediğim gibi kimseyi savunmak veya yerin dibine sokmak değil amacım. Sadece gördüğünüz bi kaç foto ile gaza gelerek dönülmesi güç yollara girmemenizdir.
çok fazla uydurma resimler olabilir hepsini geçin tamam,  videoları izleyin sadece. Eyleme katılmayan, işten evden yol sakin diye çıkıp biber gazi tazikli su vs maruz kalan insanlar için ne düşünüyorsunuz? O kızı neden dövüyorlar dediniz, polise tas vs attığı için mi sizce, hakeden de vardır tabi ki ama o kadar kalabalıkken direkt gözaltına alsın, tamam diyelim ki bir veya iki tane vurdun kızgınlıktan, linç etme girişiminin sebebi nedir ? Baştan beri söylüyorum yakıp yıkanları hiç onaylamiyorum ama polisin vereceği tepki linç olmamalı. Gözaltına alıp sonrasında düzgün muamele gösterirse bu halk da anlar ki polisin amacı sadece dağıtmak ama bu tavır yanlış olduğu için şu an bunlar oluyor. Bir de sokaklardakiler sadece polisler de değil siviller de eli taşlı sopalı onlarla birlikte. Bu ne demek ?

Polisin aşırı tepkisinide zaten kimse onaylamıyor ki yazımın sonlarında demiştim polis vatandaşa gel bişey yapmıycaz diyor yaklaşınca biber gazını atıyor bu polisinde kaskında sicili vs. yazıyor onuda çekip kenara sormak gerekir kardeşim senin amacın ne ?

Benim başımdan bi çok geçti ve tahminim sizin başınızdanda geçmiştir mahallede top oynayan çocuklar topu arabaya vurduğunda bile camdan çıkıp bağırıyoruz ve sinirleniyoruz ki sadece malımıza zarar gelmesinden çizilmesinden vs. dolayı ki orada ben olucam veya siz olucaksınız karşımdan bana taş atıcak sonra yakalıycam bi daha taşı yerden alır eline veririm dimi al bi daha at yar kafamı geçen sefer tam atamadın hadi bu sefer tuttur deriz dimi. Yapmayalım birbirimizi kandırmayalım.

https://www.facebook.com/photo.php?v=167266196783399&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1

Polisin şiddetini kimse onaylamıyor ama madem link veriliyor üstteki linkte polis yurttaşı çiğnedi deniliyor o vatandaşın orada ne işi var diye neden sorulmuyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151509111857815&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151512996957815

Bu linklerdeki ise polisin ap ayrı bi ayıbı onda hiç şüphe yok.
olayların hepsi polisin tavrının bir sonucu olarak ortaya çıktı, dediğiniz gibi iki tarafın da haksız olduğu yerler var ama polis silahsız halka resmen zulüm yapıyor ve oradaki insanlar bunu eleştirmek için oradalar

gecetilkisi

« Yanıtla #31 : Haziran 03, 2013, 04:41:04 ÖS »
Allah sonunu hayır etsin ne dıyelım ki.........

esser

« Yanıtla #32 : Haziran 03, 2013, 04:42:15 ÖS »
Polise küfredecek degilim arkadasım akrabam dostum var teşkilatta oda emir kulu yanlısı varmı var resmen adam öldürmeye başladılar hükümette bile degişik degisik laf edenler var biri sag duyu diyo biri polisi suçluyo biri aktivisleri rte zaten sürekli atarlı sonra yurt disina kaçıyo eylemleri ilk basta destekledim zirraat teknikeriyim yesilden yanayım ailem 3nesildir cicekci  ama esnafa zarar verenlere karsıyım bende esnafım ne emeklerlere dönüyo dükkanlar bi suçlu varsa rte dir ortalıgı durulmasını saglayacagına kızıştırıyo sen ben yapıp ayrımcılık yapıyo bu arada anıtkabiri yıkmak göt ister.
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2013, 04:43:49 ÖS Gönderen: esser »

münzevi

• Co-Admin
« Yanıtla #33 : Haziran 03, 2013, 04:52:00 ÖS »
Tatlıya bağlama tabirine bile takılıyorsanız niye başbakanın tatlıya bağlamasını bekliyorsunuz? Bu topraklarda diktatörlüğün sağlam bir geçmişi vardır bugünkü başbakanla başlamadı bu sendrom, o da o yolun yolcusudur bunu da inkar etmem zaten.

Ama hiç bu gibi konularda tartışmaya girmek istemem çünkü hiç alakam olmadığı halde başbakanı savunuyor konumuna düşerim. Ama faşizmmiş, diktatörlükmüş diyenler örnek olarak demokrat parti iktidarını verirken tek parti iktidarından tek kelime etmiyorsa ben buna tarih şuuru demem.

Zaten 20'leri, 30'ları adam gibi bilmeyen bir insan bu milletin nasıl böyle kamplaştığını da bilemez, anlayamaz. Hoş, bu saatten sonra bilmek de kamplaşmayı geri döndüremez. Ama tutup da şimdi kamplaşmayı bugünün siyasi figürlerine mal etmek çok yüzeysel bir değerlendirme olmaktan öteye gidemez.

mkdf330

« Yanıtla #34 : Haziran 03, 2013, 04:52:51 ÖS »
Polise küfredecek degilim arkadasım akrabam dostum var teşkilatta oda emir kulu yanlısı varmı var resmen adam öldürmeye başladılar hükümette bile degişik degisik laf edenler var biri sag duyu diyo biri polisi suçluyo biri aktivisleri rte zaten sürekli atarlı sonra yurt disina kaçıyo eylemleri ilk basta destekledim zirraat teknikeriyim yesilden yanayım ailem 3nesildir cicekci  ama esnafa zarar verenlere karsıyım bende esnafım ne emeklerlere dönüyo dükkanlar bi suçlu varsa rte dir ortalıgı durulmasını saglayacagına kızıştırıyo sen ben yapıp ayrımcılık yapıyo bu arada anıtkabiri yıkmak göt ister.

ağzına sağlık abim
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2013, 04:53:45 ÖS Gönderen: mkdf330 »

can3520

« Yanıtla #35 : Haziran 03, 2013, 05:04:50 ÖS »
Polis emir kulu iyi hoş fakat burada yapılan müdahele insanlık dışı, onuru olan bir insanın böyle davranması ne kadar doğru ?

esser

« Yanıtla #36 : Haziran 03, 2013, 05:12:05 ÖS »
Tatlıya bağlama tabirine bile takılıyorsanız niye başbakanın tatlıya bağlamasını bekliyorsunuz? Bu topraklarda diktatörlüğün sağlam bir geçmişi vardır bugünkü başbakanla başlamadı bu sendrom, o da o yolun yolcusudur bunu da inkar etmem zaten.

Ama hiç bu gibi konularda tartışmaya girmek istemem çünkü hiç alakam olmadığı halde başbakanı savunuyor konumuna düşerim. Ama faşizmmiş, diktatörlükmüş diyenler örnek olarak demokrat parti iktidarını verirken tek parti iktidarından tek kelime etmiyorsa ben buna tarih şuuru demem.

Zaten 20'leri, 30'ları adam gibi bilmeyen bir insan bu milletin nasıl böyle kamplaştığını da bilemez, anlayamaz. Hoş, bu saatten sonra bilmek de kamplaşmayı geri döndüremez. Ama tutup da şimdi kamplaşmayı bugünün siyasi figürlerine mal etmek çok yüzeysel bir değerlendirme olmaktan öteye gidemez.

Kac yasındasınız bilmiyorum gösterilerde az jop yemedim ankaradayım nede olsa ama 3senedir kanser hastasıyım saglık reformu olmasa yenimahlle onkolojide ölmeyi bekliyor olacaktım hala hastanede yatıyorum bi basbakan o koltugun hakkını vermeli adam olmalı bence

esser

« Yanıtla #37 : Haziran 03, 2013, 05:16:18 ÖS »
Polis emir kulu iyi hoş fakat burada yapılan müdahele insanlık dışı, onuru olan bir insanın böyle davranması ne kadar doğru ?

Polisin yanlısı cok müdahale sert amir yalayıcı sokaktaki boş meslegini yapamayan polis oluyo bu memlekette sonra akp ci cıkıyolar.

Antoni54

« Yanıtla #38 : Haziran 03, 2013, 06:22:27 ÖS »
bizlerin verdiği vergilerle alınan her türlü mala zarar veren insan geçip insanların karşısına benim ağacım benim yeşilim diyemez...
ağacı yeşili o kadar seven insan bunların yaptığını yapmaz...
ağaç çiçek böcek BAHANE....
ağacı çok sevenler başbakanın dediği gibi KOÇ üniversitesi yapılırken nerdeydin...
adam o parkta rahat rahat içip hepimizin anasına bacısına laf atamıyacağı için turistlere tecavüz edemicekleri için ahlakı düzen istemedikleri için bunları yapıyorlar...
orda TÜRK milletinin malına zarar verenler o ağaçlar dallarıyla beraber girsin..
34 Saat durmadan uyumadan görev yapan polisleride burdan şiddet uyguladı diye bıdı bıdı yapan arkadaşlarıda kınıyorum..
unutmayın gün geliyor adam 3 defa kornaya bastı diye kavga ettiğiniz kızıp sinirlendiğiniz günleri..
34 saat boyunca uyumadan oturmadan dinlenmeden bu kadar kendini bilmez densiz ile boğuşmak çok basitse buyrun polisi eleştiren arkadaşlar siz gidinde layığınla yapında göreyim..
uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir evde seni bekleyen bir eşin bir çocuğun varsa ve senin kafana bira şişesi taş yağıyorsa siz şiddet uygulamayında göreyim..
kimse bu kadar insanın yaptıklarını konuşmuyor polisin yaptığını konuşuyor sonrada vatan millet sakarya diyorsunuz bırakın bu işleri beyler...

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #39 : Haziran 03, 2013, 06:29:00 ÖS »
buradaki tepki ağaç,yeşil değil zaten.diktatör olmaya çalışan başbakana hükümetedir.Biraz daha okuyup anlayın lütfen.

can3520

« Yanıtla #40 : Haziran 03, 2013, 06:36:22 ÖS »
Neye oy verdiğini bilmeyen insanların neyi savunacağını bilmemesi çok normal

Antoni54

« Yanıtla #41 : Haziran 03, 2013, 06:38:18 ÖS »
bırakın kardeşim bu işleri 18 adet şahıs arabası yakıldı yanan araçlardan biri sizin aracınız olsaydı ne yapıcaktınız evdeki silahını alıp bıçağını alıp koşa koşa giderdin neymiş polis jop vurmuş polis biber gazı sıkmış bırakın bu işleri Chp'li yönetici geçmiş polise senin a... s... diyor siz ise polisi eleştiriyorsunuz chpli arkadaşlar kusura bakmasın sizin döneminiz kapandı istesenizde istemesenizde kapandı...
ancak böyle sokakta afkurusunuz başkada birşey yapamazsınız :))

Ne Cahil Bir Toplumuz ya hala diktatör olucak diyorsun :)) anlaşılan siz iyilikten anlamıyorsunuz size tüp kuyruğu lazım size hergün şekere, suya, una,benzine  zam lazım siz ancak bundan anlıyorsunuz :))

BEN OY VERECEĞİM ODA DİKTATÖR OLACAK...İşinize Gelmiyorsa Çekip Gidersiniz...

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #42 : Haziran 03, 2013, 06:43:34 ÖS »
bu kafayla senin çekip gidecek bir ülkende olmayacak,başbakanın satıyor zaten.Ağır konuşmak istemiyorum,başbakanın gibi provake etme insanları.git bin arabana gez sen.

Antoni54

« Yanıtla #43 : Haziran 03, 2013, 06:51:42 ÖS »
ben şuanda özelleşen bir şirkette çalışıyorum %51 çeklerde %49 devlettte bu satmaksa evet sattı madem satılmasını istemiyordun zamanında adam gibi çalışıcaktın sabah işe geldiğinde öğlen 11e kadar çay keyfi yapmıyacaktın..madem satılmasın istiyorsun hafta içi yapabileceğin bir işi sırf hafta sonu geleyim 3 yevmiye alayım demicektin..madem satılmasın diyorsun sabah evinde uyuyup arkadaşına işe giriş kartını bastırtmıcaktın yaşın 35 hocam orda öyle yazıyor senin neslini dahil etmek yanlış olur ama senden önceki nesilin tohumu bunlar ve o nesilin dönemindeki malum başkanlarda ortada...

nerenin ne şartlarda satıldığını bilmeden etmeden yorumlar yapmayın bugün almanyanın adliyesi bile özel...bugün istanbulda o yollarda arabanla gazlıyorsan o adamın sayesinde gazlıyorsun istanbulun 15 yıl önceki halinide biliyoruz biz yaşım 28 bu ülkede gezmediğim şehir kalmadı gibi birşey neyin nereye nasıl yapıldığını biliyorum allaha çok şükür bence sen biraz kitap al kitap oku bazı şeyleri daha net bir şekilde görürsün gazete okumakla televizyon izlemekle bu işler olmaz...

can3520

« Yanıtla #44 : Haziran 03, 2013, 06:52:40 ÖS »
bırakın kardeşim bu işleri 18 adet şahıs arabası yakıldı yanan araçlardan biri sizin aracınız olsaydı ne yapıcaktınız evdeki silahını alıp bıçağını alıp koşa koşa giderdin neymiş polis jop vurmuş polis biber gazı sıkmış bırakın bu işleri Chp'li yönetici geçmiş polise senin a... s... diyor siz ise polisi eleştiriyorsunuz chpli arkadaşlar kusura bakmasın sizin döneminiz kapandı istesenizde istemesenizde kapandı...
ancak böyle sokakta afkurusunuz başkada birşey yapamazsınız :))

Ne Cahil Bir Toplumuz ya hala diktatör olucak diyorsun :)) anlaşılan siz iyilikten anlamıyorsunuz size tüp kuyruğu lazım size hergün şekere, suya, una,benzine  zam lazım siz ancak bundan anlıyorsunuz :))

BEN OY VERECEĞİM ODA DİKTATÖR OLACAK...İşinize Gelmiyorsa Çekip Gidersiniz...
zam mı lazım ? :D güldürme bizi.
Şu an üzerinde bulunduğun topraklar ne şartlarda kazanıldı haberin yok herhalde. Yalakalıkla bu iş bir yere kadar yürür sonrası malum. Burada sorun her ne kadar anlamasan da CHP de değil, bir kere olsun açıp baktıysan eğer o meydanlarda parti bayrağından çok Türk bayrağı var. İzmir'de CHP var fakat kaç gündür bir tane CHP bayrağı görmedim. Siz hala CHP devri zartı zurtu diyorsunuz, her şeyi örtbas ettiniz fakat bunu nasıl örtbas edeceksiniz bakalım. Koyun gibi güdülen kendi düşüncesi olmayan bir insan olmak nasıl bir duygu paylaştığınız için sağolun :)

Antoni54

« Yanıtla #45 : Haziran 03, 2013, 07:04:00 ÖS »
Kardeş Hangi Gazeli Anlatıyorsun Sen ya Kılıçdaroğlu değilmiydi gezi parkına taksime gidip destek veren gürsel tekin değilmiydi taksime gidip orda oturup eylemcilere destek veren gözle görülen birşeyi bile inkar ettin ya helal olsun sana :)) bu arada koyun olanda sensin desteklediğin parti kendi duygularını tatmin etmek için sizleri koyun gibi güdüyor sizde bu şekilde güdülüyorsunuz işte :))

Bu Fotoğraflar Foto Montaj Değil Sakın Gözle Görülen Bilenen Birşeyede Fotomontaj Deme :)))

honda-19

« Yanıtla #46 : Haziran 03, 2013, 07:04:19 ÖS »
bu kafayla senin çekip gidecek bir ülkende olmayacak,başbakanın satıyor zaten.Ağır konuşmak istemiyorum,başbakanın gibi provake etme insanları.git bin arabana gez sen.
[quote author=oktayoo link=topic=72504.msg988175#msg988175
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2013, 07:05:35 ÖS Gönderen: honda-19 »

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #47 : Haziran 03, 2013, 07:05:05 ÖS »
neyse daha öncede yazdım ya; ne akp li arkadaşlar var evinden gelip alsalar yine akp ye oy verir,niye akp yi dinci bilir.kendilerini kullanılmış hissetmezler sabit fikirli olmak zor bişey anlat anlat boş.
 Şimdi sana bu hükümetin neler yaptığını tek tek yazmak mı lazım.Zam yok ülke huzur içinde doğru :)

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #48 : Haziran 03, 2013, 07:08:41 ÖS »
Kardeş Hangi Gazeli Anlatıyorsun Sen ya Kılıçdaroğlu değilmiydi gezi parkına taksime gidip destek veren gürsel tekin değilmiydi taksime gidip orda oturup eylemcilere destek veren gözle görülen birşeyi bile inkar ettin ya helal olsun sana :)) bu arada koyun olanda sensin desteklediğin parti kendi duygularını tatmin etmek için sizleri koyun gibi güdüyor sizde bu şekilde güdülüyorsunuz işte :))

Bu Fotoğraflar Foto Montaj Değil Sakın Gözle Görülen Bilenen Birşeyede Fotomontaj Deme :)))

olay gezi parkı olmaktan çıktı neden anlamıyorsun,o proje imzalanırken avm yoktu işin içinde kendi oğullarına avm yapıcaklardı,kıvırmak zorunda kaldılar.

kacaman

« Yanıtla #49 : Haziran 03, 2013, 07:10:57 ÖS »
gemi batarsa birlikte batarız millet, batan geminin lüks kamarasında olsan kaç yazar.