yazılanları okuyorum da, aman allahım diyorum, bu gözaltı olayının doğruluğu konusunda şüphem yok, çünkü başına gelen arkadaşlarımda anlattı buna benzer şeyler, burada konuyu tatlıya bağlamaya çalışmıyoruz bu arada, karşılıklı fikirlerimizi yazıyoruz, belkide biz yanlış düşünüyoruz, belkide doğru düşünüyoruz, bunları paylaşmak amacımız, ama bir gerçek varki oda başbakanın ''ben tek adamım,asarım,keserim,kimse bana karışamaz'' tavrı, ve malesef bu tavır memlekete çok şey kaybettirecek,şu anda kaybettiriyor, demokrat bir başbakan çıkar ve tvden olayları yatıştırmak için açıklama yapar, protestocuların her yaştan ve her görüşten insandan oluştuğunu ve daha önce örneği görülmediğini dış dünya bile gördü duydu, başbakan hala 3-5 çapulce ve alkolik diyor, ileri uçlar diyor, çıkıp ''buradaki yanlışımız şu oldu, sizlerde benim vatandaşımsınız,sizlerinde düşüncesi önemlidir, buyurun konuşalım, (aynı ilk seçim konuşmasındaki gibi,hatırlayın lütfen) '' diyeceğine, çıkıp ''bizde salarız %50 yi haaaa'' diye tehdit etmeye kalkıyor, e o zamanda polisten korkmayan halk senin bindirilmiş kıtalarından hiç korkmaz sayın başbakan diyoruz, bu olayın çözümü çok basit, yumuşatıcı bir açıklama, ilk seçimlerin zaferinden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki gibi ülkeyi kucaklayıcı bir açıklama, ama sayın başbakan diktatörlüğe kendini fena kaptırmış durumda görünen bu, o zaman burasının Türkiye olduğunu, halkınında Türk halkı olduğunu, inandığı şey uğruna göze almayacağı şey olmadığını kendisi test edip anlayacak demekki, bizlerin tepkisi pkk lılara gösterilmeyen muameleyi halkına gösteren polisede değil, onlarda emir kulu, bunu isteyen siyasi iradeyedir, olan malesef ülke ekonomisine oluyor, bu arada hani bizim süper,kemik gibi sağlam ekonomimiz vardı ya, 1 seansta % 10 eridi gitti farkındamısınız, demekki ekonomide sıcak parayla dönüyormuş, bu konuda heralde artık itirazı olan kalmamıştır, eğer ekonomi dış odaklı sıcak parayla değilde reel olarak üretimle ve sanayiyle dönseydi 1 günde bile değil, 1 senasta % 10 erimezdi arkadaşlar, ne olurdu taş çatlasın % 2-3 düşer, diğer seansta geri toparlardı, bizim şikayetimiz polisimizden değil, yine bizim polisimiz,yine başımız sıkıştığında onlara gideceğiz, onlara bu iğrenç müdehaleleri yaptıran vali ve emniyet müdürlerine, doğal olarakda kendini tek adam sanan başbakana, bunu anlamayıp hala ağaç meselesi sanan varsa bravo diyorum, bu iş 5-6 yılın birikimidir arkadaşlar, gezi parkı olayı sadece fitili yakmıştır, yeniden yazıyorum bu olayı düzeltecek tek kişi başbakandır, o düzeltmezse malesef bu ateş biraz daha yanar, ve ilk seçimlerde hükümet düşer, zaten tek başına iktidar olamazsa bu saatten sonra kimse tayyibe selam bile vermez, ve tarihteki yerini bol bol yol yapıp, dikdatörlüğe heveslenen lider olarak alır başbakan,