TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: adyobatik - Haziran 03, 2013, 11:44:55 ÖÖ

Başlık: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??
Gönderen: adyobatik - Haziran 03, 2013, 11:44:55 ÖÖ
arkadaşlar,sosyal medya şu anda yıkılıyor biliyorsunuz, cumhuriyet tarihinin gördüğü en büyük gösterilerle karşı karşıyayız,ben 34 yaşındayım daha adananın bu hale geldiğini görmedim, her akşam gazipaşa, atatürk caddesi, baraj yolu, özal bulvarı, sular civarı protestocularla doluyor,hatta ülkede 51 ayrı şehirde basının olayları göstermemesine rağmen bu kadar devam ettiğini duymadım bile, bu olayı burada konuşmalıyız, hangi tarafta olursak olalım, olay sadece 10-15 ağaç kesme olayı değil artık, yıllardır birikmiş öfkenin taşması oldu, olaylara sadece ağaç kesme olarak yaklaşmak saflık olur, ilk defa ülkücüsüyle komünistini aynayan gördüm, benim fikrime göre, bu olay habur olayının, açılım sürecinin,T.C. logolarının, ATATÜRK e yapılanların, Cumhuriyetle hesaplaşmaların, apoyla pazarlığın sonunda biriken duyguların patlamasıdır, ve başbakanımız ülke bu durumdayken arap ülkelerine geziye çıkıyor, tüm dünya bizi konuşuyor ve izliyor, başbakan ülkeden gidiyor, basınımızın hali ortada, CNN isin hakkını geri almak istediğini açıkladı CCN-TÜRK ten, ben kendi fikrimi yazıyorum buraya, bu olay diktatörlüğe girmek istemeyen kitlelerin isyanıdır bana göre, ben yaptım oldu mantığına isyandır, dışarıda olunca kınayıp, kendine karşı yapılınca ''3-5 çapulcudur'' lafına isyandır, 2 ayyaşın çıkardığı yasadır (burada 2 ayyaş atamız ve inönü oluyor),beğenelim beğenmeyelim ama ülkemizin geleceği için biz buradan bir sınav verelim, bakalım konuşup tartışabiliyor muyuz??? yoksa burasıda asıp kesen klavye kahramanlarıyla mı dolacak, lütfen bana ''burası otomobil forum sitesi'' gibisinden laflar etmeyin, ülkedeki en önemli konu ve hepimizi istesek de istemesek de ilgilendiriyor, önemli olan tarafı şu, bu insanlar (en azından adanadakiler) hiçbiryerden talimatla inmiyorlar sokağa, ben barajyolunda oturuyorum, kalabalığın katılımından çoğu genç bile değil, benim apartmanda 18 daire var, 11 i aşağıdaydı dün, bu konuyu konuşalım, fikirlerimiz paylaşalım, doğruyu bulmaya çalışalım, eğer bizler hatalıysak hatalarımızı görelim,yada size birşeyleri anlatabilirsek onları anlatalım
Başlık: Ynt: gezi parkı olaylarında hangi taraf haklı??
Gönderen: faxtex - Haziran 03, 2013, 12:33:04 ÖS
olay artık ağaç meselesinden çıktı iktidara yürüyüşe geçti..şunlar haklı şunlar haksız diyemeyiz ki bence bu olaylarda halkta suçlu poliste suçlu hükümetinde suçu var halkın neden suçu var? yürüyüş yapacaksan yakıp yıkmaz nedir tabiki bunları içlerindeki terör yandaşları yapıyolardır ama bunu halkın izin vermemesi lazım polis mecbur onlara müdahale etmek zorunda kalıyor bu seferde halka sıktı o ona taş attı bilmem ne oldu ortalık karışıyor..madem bu iktidarı istemiyosunz her istemediğimiz iktidarı devirmek mi lazım bu mu çözüm bunları seçim zmanında göstermek lazım..hükümetin da yanlışları var polisi bu kadar arada bırakmaması lazım ya kendi kendimize savaş ediyoruz bu nedir ya çek polisi bakalım ne yapıyolar..
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 01:22:35 ÖS
Buradaki tepki, gezi parkında sabah 5te polisin parktaki halka saldırmasına tepkidir. Oradaki insanlara düşman gibi saldırdılar, bunları görenler de karşı çıktı doğal olarak. Yakıp yıkmayı ben de desteklemiyorum fakat burada hükümeti hiçbir şekilde haklı çıkarmamalısınız. Polise emri veren de dolaylı yoldan onlar. Ülkeyi kendi istedikleri gibi evirip çeviriyorlar. "Siz ne yaparsanız yapın, biz karar verdik ve bunu uygulayacağız" bu cümlede yer alan demokrasi kavramı nerede acaba ? AKP yandaşları her zaman olduğu gibi savunmaya devam ediyorlar, bir çok şeyden haberleri yok fakat bunun sadece iktidara başkaldırı olduğunu düşünüyorlar. Yapılanları görmüyorlar. Dün gece İzmir'de insanları denize attılar, jop yemek istemeyenler kendileri bile atladı hepsine tanık olduk. İnanmayan yalan haber diyen herkes videoları internetten izleyebilir. 10 kişi 15 kişi yerde yatana saldırıyor amaç kışkırtmak da değil artık öldürmeye kadar uzanıyor. Ettikleri küfürler hakaretler de diz boyu. Ülkesi bu haldeyken yurt dışına nasıl gider bir başbakan ? Hadi tamam bütün olaylar yatıştı diyelim, bir daha bu insanlar bu polise güvenir mi sizce ?

Dün gece tıp öğrencileri olarak tabip odasına sığındık. Bir grup polis biz kapıları kaparken bir doktorumuza jop salladı ve hastaneye kaldırdık. Bu müdahelenin amacı nedir sizce? Sadece insanlara yardım etmekle yükümlüyüz. Yaralı polisler doktora gelirken iyi, diğerlerine yardımcı olunca böyle bir muamele...

Bir diğer konu. Alkol alan herkes alkolik, AKP'ye oy verip alkol alanlar değil, bunu biri açıklayabilir mi peki bu ne demek ? Sen Allah mısın ki buna karar verebiliyorsun ?

Herkesin elini vicdanına koyup olanlara tarafsız bakmaları lazım, bu insanlar sizce 2 3 ağaç için mi ayakta!!
Gönderen: honda-19 - Haziran 03, 2013, 01:33:59 ÖS
Akp chp mhp kim olursa olsun kimseyi koyun olarak gormesi yanlis tahminim agacla fazla alakali degil ve arkadasin dedigi gibi birikmis bir hesaplasma olarak goruluyor aslinda bunlar ne icin eylem yapıyorum mantigini kenara yitim once kendi durumuza goz atmaliyiz ikdidar bir oyla vaya yuzde elliyle ne sekilde olursa olsun vatandasi dununmesi laIm bu ahmet olur mehmet olur fark etmez kiredi karti ulkesi konumunda cikalim vergi faiz zam is bulama daha sayilacak cok yey var sen esnafa isletemiyorsan kapat dersen o esnaf ne p...yesin kusura bakmayin basbakanlikta sinek ucsa ses yapar soylemler vesayreler cok onemli ben tarafsiz turkiye istiyorum diyen kac tane insan var kilini kipirdatmayan insanlar oturuyor senin verginle biz arac kullanicilari olarak kim memnun fiyatlardan benzinden gazdan hak talep ediliyorsa cok sebep vardir diyorlayya burokratinbizden daha cok kakki var ya vatandas tabiki bu guruplar icerisinde yagmaci menfaat pesinde olanlarda var lakin kimse durduk yere boyle seylere katilmaz ..
Gönderen: serkan ss - Haziran 03, 2013, 01:45:35 ÖS
1 günde 1 milyar dolar zarar verildi ülkeye çevrecilik adı altında 300 bin euroluk araçları parçalayıp önlerine T.C yazan (edit:kural dışı kelime)o. çocuklarının tartışmasını yapıyorsunuz hala burada az da olsa haklılık payı veriyorsunuz cehaletinizle evet burası bu tartışmanın yeri değil artık gına geldi değişiklik olsun diye başka kanallara kayıyoruz ve yine karşımıza çıkıyor saolun eksik olmayın,, camilerde içip içip polise taş atan edit:kural dışı kelime) vatan hainlerinin tartışması olmaz yetkili ağızlar en üst düzeyler ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı gezi parkı için açıklama yapmıştır ağaçlar başka yerlere götürülüp zarar vermeden park yenilendikten sonra 10 yaş grubu eskisinden daha çok ağaçlandırma yapılacak dedi bu olaylar gezi yada çevrecilik falan filan değildir anlamamak için cahilden öte vicdansız insanlıktan nasibini alamamış bi zihniyete sahip olmak lazım şu an medya bile ortalığı kışkırtmak için elinden geleni yapıyor yapmakta 10000 ler yürüdü, çok sayıda yaralı var, vs vs vs sanki savaş muhabirliği yapıyorlar kasıtlı olarak saatlerce arap baharını yaşatmaya çalıştılar, suriye gibi mısır gibi Libya gibi olmasını isteyen zihniyet ne namus kaldı nede başka bişi sonucunda ağır bedel ödediler hala ödüyorlar hükümeti sevmemeye bilirsiniz yada nefret te edebilirsiniz ama saygı göstermekte mecbursunuz burada halkın iradesi var en güzel eylem SANDIKTA DIR bunu öğreneceksiniz yok ölee bu ülke yemiyo artık herkes akıllı olucak saygılarımı sunuyorum....
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 02:10:04 ÖS
1 günde 1 milyar dolar zarar verildi ülkeye çevrecilik adı altında 300 bin euroluk araçları parçalayıp önlerine T.C yazan (edit:kural dışı kelime)o. çocuklarının tartışmasını yapıyorsunuz hala burada az da olsa haklılık payı veriyorsunuz cehaletinizle evet burası bu tartışmanın yeri değil artık gına geldi değişiklik olsun diye başka kanallara kayıyoruz ve yine karşımıza çıkıyor saolun eksik olmayın,, camilerde içip içip polise taş atan edit:kural dışı kelime) vatan hainlerinin tartışması olmaz yetkili ağızlar en üst düzeyler ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı gezi parkı için açıklama yapmıştır ağaçlar başka yerlere götürülüp zarar vermeden park yenilendikten sonra 10 yaş grubu eskisinden daha çok ağaçlandırma yapılacak dedi bu olaylar gezi yada çevrecilik falan filan değildir anlamamak için cahilden öte vicdansız insanlıktan nasibini alamamış bi zihniyete sahip olmak lazım şu an medya bile ortalığı kışkırtmak için elinden geleni yapıyor yapmakta 10000 ler yürüdü, çok sayıda yaralı var, vs vs vs sanki savaş muhabirliği yapıyorlar kasıtlı olarak saatlerce arap baharını yaşatmaya çalıştılar, suriye gibi mısır gibi Libya gibi olmasını isteyen zihniyet ne namus kaldı nede başka bişi sonucunda ağır bedel ödediler hala ödüyorlar hükümeti sevmemeye bilirsiniz yada nefret te edebilirsiniz ama saygı göstermekte mecbursunuz burada halkın iradesi var en güzel eylem SANDIKTA DIR bunu öğreneceksiniz yok ölee bu ülke yemiyo artık herkes akıllı olucak saygılarımı sunuyorum....

ülkeye verilen zararı kimse savunmuyor zaten, olay burada polisin tavrı.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/ankara-polisi-yolda-yuruyen-vatandasa-arkadan-saldiriyor-h35911.html

Alın bakın bu videodaki insan sizsiniz yolda yürüyorsunuz ve tavrınız yine aynı mı olur ? Bunların daha nicesi var. Polis kendi vatandaşına bunu nasıl yapar, siz polisin bu tutumunu destekliyor musunuz yani ? Toplanan bütün insanlar önce polislerin gezi parkında sabahın erken saatinde hiçbir şekilde suçu olmayan insanların üzerine gaz bombası ve biber gazı atılmasına daha sonra ise hükümetin bu konuda sessiz kalmasına tepkili. Önce bunu idrak etmeniz lazım. Her zaman olduğu gibi neden niçin demeden tek görüş AKP diyenler çok fazla, insanların davranışı hakkında kesin tavır takınmadan önce olayı bütün gerçekliğiyle görün, yandaş olanlar tabi ki olayın ak taraflarını gösteriyor. Tarafsız olmayı deneyin biraz da. Sen kalkıp da 2 ayyaş kalkıp anayasa yapmış dersen bu halk buna tahammül edemez. Şu an senin bunları söylediğin bir ülken, bunları söyleyebildiğin bir milletin varsa o insanlar sayesinde. Her şeyden önce siz Atatürk'ü silmeye çalışırken neden bu insanlar bas bas Atam izindeyiz ve Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyor bir düşünün. Nereden geldiğinizi hiçbir zaman unutmayacaksınız yoksa yok olmaya mahkum olursunuz
Gönderen: serkan ss - Haziran 03, 2013, 02:18:57 ÖS

ülkeye verilen zararı kimse savunmuyor zaten, olay burada polisin tavrı.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/ankara-polisi-yolda-yuruyen-vatandasa-arkadan-saldiriyor-h35911.html

Alın bakın bu videodaki insan sizsiniz yolda yürüyorsunuz ve tavrınız yine aynı mı olur ? Bunların daha nicesi var. Polis kendi vatandaşına bunu nasıl yapar, siz polisin bu tutumunu destekliyor musunuz yani ? Toplanan bütün insanlar önce polislerin gezi parkında sabahın erken saatinde hiçbir şekilde suçu olmayan insanların üzerine gaz bombası ve biber gazı atılmasına daha sonra ise hükümetin bu konuda sessiz kalmasına tepkili. Önce bunu idrak etmeniz lazım. Her zaman olduğu gibi neden niçin demeden tek görüş AKP diyenler çok fazla, insanların davranışı hakkında kesin tavır takınmadan önce olayı bütün gerçekliğiyle görün, yandaş olanlar tabi ki olayın ak taraflarını gösteriyor. Tarafsız olmayı deneyin biraz da. Sen kalkıp da 2 ayyaş kalkıp anayasa yapmış dersen bu halk buna tahammül edemez. Şu an senin bunları söylediğin bir ülken, bunları söyleyebildiğin bir milletin varsa o insanlar sayesinde. Her şeyden önce siz Atatürk'ü silmeye çalışırken neden bu insanlar bas bas Atam izindeyiz ve Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyor bir düşünün. Nereden geldiğinizi hiçbir zaman unutmayacaksınız yoksa yok olmaya mahkum olursunuz
arkadaşım sen sadece görünmesi istenilen şeyleri görmüşsün içeriğini bilemessin 160 dan fazla yaralı polis var orada olmak evde çekirdek yiyip film gibi izlemeye benzemez lütfen gerçekleri görün gerçekleri görürseniz polisin ne kadar haklı olduklarını görürsünüz orada yapılanlar az bile hatta ölü bile olmaması polisin müthiş sağduyusundandır vatan hainleri bütün hünerlerini kahpece sergilemişlerdir. bu zarar hepimizin
Gönderen: adyobatik - Haziran 03, 2013, 02:21:28 ÖS
zarar 1 milyar dolar değil, 15 milyar dolar civarında olacağı tahmin ediliyormuş, turizmciler yeni açıklama yaptılar, iptaller hat safhaya ulaşmış yurtdışından, bu yıl birçok otelin kapandığını görürsek şaşırmayın, malesef bunlar bu olayların yanında getirdikleri, yukarıdaki arkadaşın ilave ettiği videodaki görüntülerin canlısını adanada yaşadık malesef, gözümün önünde emekli öğretmen olan 66 yaşındaki kadına dayak attılar, işte insanların tepkisi buna, ağaca değil, olay ağaç olayı değil,olay diktatörlüğe giden bir yönetim şeklinin yanlışlarını görüp anlatacak ortam bulamayan insanların patlaması, malesef bu vatandaşların arasına karışan gerçek anarşistler (ama dikkat edin sayıları 100-200 ü geçmez) bunları suistimal ediyorlar, ama polisin gaz bombası attıktan sonra arkasından çıkıp vatandaşa saldıran eli çivili-sopalı , yüzü maskeli insanlarıda izleyin lütfen, var görüntüleri
Gönderen: cndmr - Haziran 03, 2013, 02:30:20 ÖS
Ben çok yakın arkadaşım olan bir AKP liye şu soruyu sormuştum.
"Bu adamlar ne yaparlarsa oy vermezsin" dedim, cevap veremedi.
Bende dedimki, bu adamlar memleketi satıyorum dese siz yine oy verirsiniz dedim.
Memleketi satıyolar PKK 'ya halaa AKP yi savunuyolar.Halkımızın gerçek yüzü bu, fanatikçe parti tutuyolar.
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 02:30:42 ÖS
Ben olayları takip ediyorum ve İzmir'de 4 gündür yardıma gidiyorum, sağduyulu olan herkes gidiyor. Yaralılara müdahele ediyoruz. Sizin düşündüğünüz gibi sadece çekirdek çitleyip takip etmiyorum. Plastik mermi sıkılıyor, gaz bombası biber gazı bilumum şey var. Fakat halk silahsız ve silahsız halka gerçek mermi kullanılırsa her şey çok farklı bir boyut kazanır. Ölü olmadığını kim söylüyor ki, ilk gün sıkılan biber gazından kaç kişi kör oldu burada lens kullandıkları için, siz bunları takip ediyor musunuz acaba ? 15 kişinin tek bir kıza tekme tokat saldırdığını gördük. Plastik mermiler çoğu kişinin kaşını yarmış büyük şans, gözlerine gelse kesin kör olmuşlardı. Evin içine biber gazı sıkıp gaz bombası atıyor polisler ya ötesi var mı ? Yolda yürüyen insanlara jop vuruyorlar, kızların saçından tutup savuruyorlar. Farzedin siz işten çıktınız bu size denk geldi ? Emin olun bu şekilde tavırlara maruz kalıp eyleme katılan da çok insan var ama siz henüz karşılaşmamışsınız belli ki. Amaç sadece hükümeti ve polisleri biraz daha anlayışlı yapmak hepsi bu.
Gönderen: galantus - Haziran 03, 2013, 02:36:55 ÖS
Arkadaşlar bu olayların 3 5 ağaçla alakası olmadığını cok değil birazcık kafası çalışan bir insan cok rahat anlar. Bu olaylar dayatmacılığın zorbacılığın ve bunlar neticesinde halkta oluşan birikimin patlamasıdır. Sen kalkıp 5 yaşındaki çocuğu okula göndermeye kalkarsan, düğünde dernekte arkadaş ortamında bir bira içen adamı alkolikle aynı kefeye koyarsan, kendinden olmayan demokratik eylem hakkını icra eden halka çapulcu dersen, tüm kamuları zarar kar eden farketmeden özelleştirip burda çalışanları madur edersen, tarım arazilerini dönüm dönüm yabancılara satma hakkını verirsen, TC devletine 3 yıl genelkurmay başkanlığı yapmış bir generali terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlayıp içeri atarsan, yargının tüm dengeleriyle oynayıp kendi adamlarını yerleştirmeye çalışırsan, ve bütün bunları ben yüzde 50 oy aldım diye dayatmayla yapmaya çalışırsan halk işte bir zaman gelir böyle patlar. Sen %50 oy aldıysan birde sana oy vermeyen diğer %50 var bunuda düşünmek lazım. Tutturmuşlar bir imf ye tüm borcumuzu ödedik milli geliri kaç kat arttırdık diye. Ulan satmadık özelleştirmedik liman fabrika banka koymadınız üstüne dış borcuda 3 e  4e  katladınız bunlardan niye bahsetmiyorsunuz. Ben özel sektörde çalışıyorum yıllardır aynı maaşı alıyorum gelirimde değil artma hep geriye doğru gidiyorum artık ay sonunu getiremez oldum. Hepimiz bankalara çalışıyoruz tek ben değil etrafımdaki herkez aynı ama bakıyoruzki mili gelirmiz 4 5 kat artmış. Arkadaş nerde artan bu gelir kimin cebine giriyor anlamak mümkün değil. Neyse ya konuşacak cok şey var. Benim anlamadığım insanlar bütün bunları nasıl görmüyor nasıl hala tersini savunuyor nasıl bu yalanlara dolanlara inanıyor. Adam daha bir sefer seçim öncesi atıp tutan bir muhalefet liderinin karşısına canlı yayında çıkamıyor. Neymiş efendim dengi değilmiş yav senin dengin kim o zaman onu söyle. Amerikada bile seçimleri bu canlı yayınlardaki konuşmalar belirliyor. Bunlar daha iyi günlerimiz bu dayatmalar bu uslüp bu aldırmaz kibirli tavırlar devam ederse vay bu ülkenin haline
Gönderen: savas - Haziran 03, 2013, 02:45:21 ÖS
Olayın artık ağaç meselesi olmadığını herkez çok iyi biliyor. Ki başlangıcıda zaten o değildi sadece maskelemesi iyi yapıldı diyelim.
  Haklı haksız ayrımına bende giremiycem çünkü tamamen göreceli bi konu. Vatandaş polise taş atıyor vatandaş suçlu polis vatandaşa gaz bombası atıyor polis suçlu. Ama bariz gerçeklerden bi tanesi eylem yapanların diyebilirimki %90 lık bi grubu niye eylem yaptığını kendisi dahi bilmiyor. Neden gittin diye sorulduğunda herkez gidiyor bende gittim cevabını alıyorum. En basitinden Karşımda görev yapan doktor taksime gitmiş face de yazığı yorum ''bu ortamı anlatamam yaşamanız gerekir.'' Yüzyüze sorduğumda ise herkez gidiyordu bende gittim. Peki bu güne kadar hiç o parka gittinmi cevap HAYIR

Aslında bence olayları halkın gözünden değil sadece sayısı 100 ü geçmeyen bi insan kitlesinin peşinden takip ediyoruz. Dikkat ettiğim bi kaç görüntü var. Face de gördüğüm bi adamın sırtı parçalanmış ve bunu toma araçlarının yaptığı söylenerek fotoğrafı çekilmiş heryerde dolaşıyor sonrasında biraz araştırma yaptığımda türk bile olmayan bi vatandaşın a.b.d de yaptığı sörf sırasında düştüğü ve bu şekle geldiğini öğreniyorum.   C.tesi sabahı mynet te bi foto görüyorum halk köprüyü yürüyerek geçti ve bi foto konulmuş araç trafiği tamamen durmuş komple insanlar yürüyor. Pazar akşamı haberlerde izliyorum halk mynetteki görüntüye bakarak köprüye çıkıyor ve sadece 1 şeridi kapatıcak şekilde köprüyü yürüyerek C.TESİ AKŞAMI o eylemi yapıyor. Meğerse sabah konulan fotoğraf bilmem kaç senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı yürüyüşüne aitmiş.

Dediğim gibi 100 kişilik bi grup oturmuş pc başına istediği gibi fotoları hazırlayıp face ye veriyor bunu gören sen ben biz siz kısacası halkımız da doğru olup olmadığını araştırmadan beğenip yayıp sonra başkasında görünce gaza gelip sokaklara çıkıyoruz. Araya birazda provakotrler girip ortalığı alevlendirince poliste onlara karşılık veriyor sonra ayıkla pirincin taşını diycem de ortalıkta taş kalmadı hepsi polis araçlarına atıldı zaten. :)

@can3520 tek taraflı konuşmadığını ve görmediğini söylüyorsun ama bence bu kadar ateş insan sağlığına zararlı biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. Kimseyle boy ölçüşme veya karışılık verme gibi bi düşüncem yok ama demişsin 15 kişi 1 kıza saldırdı peki kız neden yaptıda saldırdı ?  Herhalde polise çiçek uzattığı için değildir.   Dün akşam haberlerde izliyorum taksimde bi genç barikatta çöp konteynerinin dibine saklanmış toma da barikatı yıkmak için üstünden geçiyor ve malum çarpıp kenara atıyor. Sonra başlık POLİS VATANDAŞI ÖLDÜRÜYORDU ama başlıkta o vatandaşın orada ne işi var denilmiyor.  
     Aynı şekilde polis birisine gel dokunmuycaz deyip gösterici ortaya çıkınca biber gazı atıyor bu polise de sormak gerekiyor senin amacın ne ?

Sürç-ü lisan ettiysem affola dediğim gibi kimseyi savunmak veya yerin dibine sokmak değil amacım. Sadece gördüğünüz bi kaç foto ile gaza gelerek dönülmesi güç yollara girmemenizdir.
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 03:04:06 ÖS
Arkadaşlar bu olayların 3 5 ağaçla alakası olmadığını cok değil birazcık kafası çalışan bir insan cok rahat anlar. Bu olaylar dayatmacılığın zorbacılığın ve bunlar neticesinde halkta oluşan birikimin patlamasıdır. Sen kalkıp 5 yaşındaki çocuğu okula göndermeye kalkarsan, düğünde dernekte arkadaş ortamında bir bira içen adamı alkolikle aynı kefeye koyarsan, kendinden olmayan demokratik eylem hakkını icra eden halka çapulcu dersen, tüm kamuları zarar kar eden farketmeden özelleştirip burda çalışanları madur edersen, tarım arazilerini dönüm dönüm yabancılara satma hakkını verirsen, TC devletine 3 yıl genelkurmay başkanlığı yapmış bir generali terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlayıp içeri atarsan, yargının tüm dengeleriyle oynayıp kendi adamlarını yerleştirmeye çalışırsan, ve bütün bunları ben yüzde 50 oy aldım diye dayatmayla yapmaya çalışırsan halk işte bir zaman gelir böyle patlar. Sen %50 oy aldıysan birde sana oy vermeyen diğer %50 var bunuda düşünmek lazım. Tutturmuşlar bir imf ye tüm borcumuzu ödedik milli geliri kaç kat arttırdık diye. Ulan satmadık özelleştirmedik liman fabrika banka koymadınız üstüne dış borcuda 3 e  4e  katladınız bunlardan niye bahsetmiyorsunuz. Ben özel sektörde çalışıyorum yıllardır aynı maaşı alıyorum gelirimde değil artma hep geriye doğru gidiyorum artık ay sonunu getiremez oldum. Hepimiz bankalara çalışıyoruz tek ben değil etrafımdaki herkez aynı ama bakıyoruzki mili gelirmiz 4 5 kat artmış. Arkadaş nerde artan bu gelir kimin cebine giriyor anlamak mümkün değil. Neyse ya konuşacak cok şey var. Benim anlamadığım insanlar bütün bunları nasıl görmüyor nasıl hala tersini savunuyor nasıl bu yalanlara dolanlara inanıyor. Adam daha bir sefer seçim öncesi atıp tutan bir muhalefet liderinin karşısına canlı yayında çıkamıyor. Neymiş efendim dengi değilmiş yav senin dengin kim o zaman onu söyle. Amerikada bile seçimleri bu canlı yayınlardaki konuşmalar belirliyor. Bunlar daha iyi günlerimiz bu dayatmalar bu uslüp bu aldırmaz kibirli tavırlar devam ederse vay bu ülkenin haline

+5500 uzun uzun yazmaya gerek yok,

Akp insanlarımızın en zayıf noktasını yakalamış,DİN ! öyle akp liler tanıyorumki gelip evinden birilerini alsalar yine gidip oy verecek.Anlayın uyanın Dininizi kullanıyorlar işte,Rabbim ile aranıza kimseyi sokmayın.%50 oyu bu yüzden aldılar
Gönderen: münzevi - Haziran 03, 2013, 03:09:33 ÖS
O zaman en kestirmeden gidelim, iki taraf da haksız diyelim konu tatlıya bağlansın.
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 03:17:46 ÖS
Olayın artık ağaç meselesi olmadığını herkez çok iyi biliyor. Ki başlangıcıda zaten o değildi sadece maskelemesi iyi yapıldı diyelim.
  Haklı haksız ayrımına bende giremiycem çünkü tamamen göreceli bi konu. Vatandaş polise taş atıyor vatandaş suçlu polis vatandaşa gaz bombası atıyor polis suçlu. Ama bariz gerçeklerden bi tanesi eylem yapanların diyebilirimki %90 lık bi grubu niye eylem yaptığını kendisi dahi bilmiyor. Neden gittin diye sorulduğunda herkez gidiyor bende gittim cevabını alıyorum. En basitinden Karşımda görev yapan doktor taksime gitmiş face de yazığı yorum ''bu ortamı anlatamam yaşamanız gerekir.'' Yüzyüze sorduğumda ise herkez gidiyordu bende gittim. Peki bu güne kadar hiç o parka gittinmi cevap HAYIR

Aslında bence olayları halkın gözünden değil sadece sayısı 100 ü geçmeyen bi insan kitlesinin peşinden takip ediyoruz. Dikkat ettiğim bi kaç görüntü var. Face de gördüğüm bi adamın sırtı parçalanmış ve bunu toma araçlarının yaptığı söylenerek fotoğrafı çekilmiş heryerde dolaşıyor sonrasında biraz araştırma yaptığımda türk bile olmayan bi vatandaşın a.b.d de yaptığı sörf sırasında düştüğü ve bu şekle geldiğini öğreniyorum.   C.tesi sabahı mynet te bi foto görüyorum halk köprüyü yürüyerek geçti ve bi foto konulmuş araç trafiği tamamen durmuş komple insanlar yürüyor. Pazar akşamı haberlerde izliyorum halk mynetteki görüntüye bakarak köprüye çıkıyor ve sadece 1 şeridi kapatıcak şekilde köprüyü yürüyerek C.TESİ AKŞAMI o eylemi yapıyor. Meğerse sabah konulan fotoğraf bilmem kaç senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı yürüyüşüne aitmiş.

Dediğim gibi 100 kişilik bi grup oturmuş pc başına istediği gibi fotoları hazırlayıp face ye veriyor bunu gören sen ben biz siz kısacası halkımız da doğru olup olmadığını araştırmadan beğenip yayıp sonra başkasında görünce gaza gelip sokaklara çıkıyoruz. Araya birazda provakotrler girip ortalığı alevlendirince poliste onlara karşılık veriyor sonra ayıkla pirincin taşını diycem de ortalıkta taş kalmadı hepsi polis araçlarına atıldı zaten. :)

@can3520 tek taraflı konuşmadığını ve görmediğini söylüyorsun ama bence bu kadar ateş insan sağlığına zararlı biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. Kimseyle boy ölçüşme veya karışılık verme gibi bi düşüncem yok ama demişsin 15 kişi 1 kıza saldırdı peki kız neden yaptıda saldırdı ?  Herhalde polise çiçek uzattığı için değildir.   Dün akşam haberlerde izliyorum taksimde bi genç barikatta çöp konteynerinin dibine saklanmış toma da barikatı yıkmak için üstünden geçiyor ve malum çarpıp kenara atıyor. Sonra başlık POLİS VATANDAŞI ÖLDÜRÜYORDU ama başlıkta o vatandaşın orada ne işi var denilmiyor.  
     Aynı şekilde polis birisine gel dokunmuycaz deyip gösterici ortaya çıkınca biber gazı atıyor bu polise de sormak gerekiyor senin amacın ne ?

Sürç-ü lisan ettiysem affola dediğim gibi kimseyi savunmak veya yerin dibine sokmak değil amacım. Sadece gördüğünüz bi kaç foto ile gaza gelerek dönülmesi güç yollara girmemenizdir.
çok fazla uydurma resimler olabilir hepsini geçin tamam,  videoları izleyin sadece. Eyleme katılmayan, işten evden yol sakin diye çıkıp biber gazi tazikli su vs maruz kalan insanlar için ne düşünüyorsunuz? O kızı neden dövüyorlar dediniz, polise tas vs attığı için mi sizce, hakeden de vardır tabi ki ama o kadar kalabalıkken direkt gözaltına alsın, tamam diyelim ki bir veya iki tane vurdun kızgınlıktan, linç etme girişiminin sebebi nedir ? Baştan beri söylüyorum yakıp yıkanları hiç onaylamiyorum ama polisin vereceği tepki linç olmamalı. Gözaltına alıp sonrasında düzgün muamele gösterirse bu halk da anlar ki polisin amacı sadece dağıtmak ama bu tavır yanlış olduğu için şu an bunlar oluyor. Bir de sokaklardakiler sadece polisler de değil siviller de eli taşlı sopalı onlarla birlikte. Bu ne demek ?
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 03:19:32 ÖS
O zaman en kestirmeden gidelim, iki taraf da haksız diyelim konu tatlıya bağlansın.
bizim konuyu tatlıya bağlamamızın bir etkisi olmayacak bunu Başbakanın yapması lazım,  burada konuşup göremediğimiz tarafları görüyoruz en azından
Gönderen: mali - Haziran 03, 2013, 03:41:31 ÖS
Arkadaşlar bu olayların 3 5 ağaçla alakası olmadığını cok değil birazcık kafası çalışan bir insan cok rahat anlar. Bu olaylar dayatmacılığın zorbacılığın ve bunlar neticesinde halkta oluşan birikimin patlamasıdır. Sen kalkıp 5 yaşındaki çocuğu okula göndermeye kalkarsan, düğünde dernekte arkadaş ortamında bir bira içen adamı alkolikle aynı kefeye koyarsan, kendinden olmayan demokratik eylem hakkını icra eden halka çapulcu dersen, tüm kamuları zarar kar eden farketmeden özelleştirip burda çalışanları madur edersen, tarım arazilerini dönüm dönüm yabancılara satma hakkını verirsen, TC devletine 3 yıl genelkurmay başkanlığı yapmış bir generali terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlayıp içeri atarsan, yargının tüm dengeleriyle oynayıp kendi adamlarını yerleştirmeye çalışırsan, ve bütün bunları ben yüzde 50 oy aldım diye dayatmayla yapmaya çalışırsan halk işte bir zaman gelir böyle patlar. Sen %50 oy aldıysan birde sana oy vermeyen diğer %50 var bunuda düşünmek lazım. Tutturmuşlar bir imf ye tüm borcumuzu ödedik milli geliri kaç kat arttırdık diye. Ulan satmadık özelleştirmedik liman fabrika banka koymadınız üstüne dış borcuda 3 e  4e  katladınız bunlardan niye bahsetmiyorsunuz. Ben özel sektörde çalışıyorum yıllardır aynı maaşı alıyorum gelirimde değil artma hep geriye doğru gidiyorum artık ay sonunu getiremez oldum. Hepimiz bankalara çalışıyoruz tek ben değil etrafımdaki herkez aynı ama bakıyoruzki mili gelirmiz 4 5 kat artmış. Arkadaş nerde artan bu gelir kimin cebine giriyor anlamak mümkün değil. Neyse ya konuşacak cok şey var. Benim anlamadığım insanlar bütün bunları nasıl görmüyor nasıl hala tersini savunuyor nasıl bu yalanlara dolanlara inanıyor. Adam daha bir sefer seçim öncesi atıp tutan bir muhalefet liderinin karşısına canlı yayında çıkamıyor. Neymiş efendim dengi değilmiş yav senin dengin kim o zaman onu söyle. Amerikada bile seçimleri bu canlı yayınlardaki konuşmalar belirliyor. Bunlar daha iyi günlerimiz bu dayatmalar bu uslüp bu aldırmaz kibirli tavırlar devam ederse vay bu ülkenin haline

+1

herşeyi dikte edersen biyerden patlar adında diktatöre çıkar ;)
Gönderen: honda-19 - Haziran 03, 2013, 03:42:14 ÖS
Göz altına alınan bir direnişçi arkadaşın kendi kaleminden...Öncelikle beni düşünen avukat arayan yardımcı olan merak eden herkese teşekkürler. Eve geldim iyiyim. Yaşadıklarımı yazmak istiyorum tek amacım gözaltında yaşananlardan herkesin haberi olsun. Başka bi amacım yok baştan söylemek istiyorum. Olayları en başından ve edilen tüm küfürler ve hakaretleri belirterek yazacağım. Tüm açıklığı ile..Dün akşam (03.06.2013 tarihinde) saat 21:00 civarında Beşiktaş barboras bulvarı ışıkların orda gözaltına alındım. Ne bir küfür etme veya taş atma gibi bir eylemde bulunuyordum. Görür görmez kolumdan kıvırarak aldılar. Nasıl gözaltına alındığımı bazı arkadaşlarda televizyonda görmüş. Ardından cehennem başladı. Sahil tarafında ki ışıkları geçip sahil tarafında ki iett durakların başındayken gören her polis ve çevik kuvvet tekme yumruk atmaya başladı. Yaklaşık 100 150 metre boyunca yani kadıköy iskelesinin oraya gelene kadar önüne gelen yumruk tokat tekme atıyordu. Bu vatanı siz mi kurtaracaksınız .mına koyduğumun çocukları, .rospu çocukları gibi küfür ve hakaretlerin sonu gelmedi. Gözaltı otobüsüne gidene kadar kaş kişinin vurduğunu sayamadım bile. Tam otobüslerin yanına geldiğimde bir otobüsün arkasında bir kaç seslendi getir buraya. Otobüsün arkasına alıp onlarda tekme yumruk atmaya başladılar. Sonradan öğrendim kamera olduğu için otobüsle duvar arasına almışlar dövmek için. Gözaltı otobüsüne(iett) geldiğimde ışıklar sönüktü ve içerken bi kızın yalvarış sesleri geliyordu:"Ben bişey yapmadım abi" Otobüse binerken ve bindikten sonra vuranları göremedim bile. Karanlıkta tek yapabildiğim kafamı tutmaktı. Küfürler hakaretler devam ediyordu. Oturdum yanımdan geçen herkes vuruyordu. Ayağa kalktım ve köşeye geçtim. Oturmamı istediler oturunca her geçen vuruyor dedim yine küfür edip tokat yumruk atıp oturttular. Kıza vuruyorlardı boğazını sıkıyorlardı. İsmi Süleyman olan bir sivil polis kıza aynen şunları söyledi: Seni burda domaltıp .ikerim. Ve kızın verdiği cevap içler acısı idi. Kız kısık bi sesle: “Tamam abi”, diyebildi. Ve ardından otobüste bulunan 3 kişiydik üçümüze zorla “Türk polisini seviyorum. “Vatanımı seviyorum” diye bağırttılar. Daha yüksek daha yüksek diyerek defalarca. Hakaretlerin dayağın ardı arkası kesilmiyordu. Ortam biraz durulur gibi oldu bu sefer başka bir arkadaşı getirdiler. Çocuğun burnu kırılmıştı. Çoçuğa neden yüzünü korumadın dediğimde iki kişi zorla tuttu üçüncü kişi üç kere burnuma yumruk attı dedi. Ara ara getirilenler oluyordu. Ardından getirdikleri Bahçeşehir üniversitesinden Mustafa diye bi arkadaştı. 20 tane çevik saldırmıştı ayakta durmaya hali yoktu ve gözaltı otobüsünün yanında tokat yumruk yetmedi kafasına kaskla vurdular o da yetmedi kafasını otobüsün camına vurdular. Otobüse vurarak soktular. Elleri arkadan kelepçeli, başı kanayarak yere oturdular. Başının kanadığını gördük yanına gittim bez ile(burnu kırılan arkadaşın kanlı tişörtü) ile başında ki kan dinsin diye tutuyordum Süleyman denilen polis bana küfür etti ve s.ktir git yerine dedi. Kanıyor dedim. Kanasın dedi. Umrunda değildi. Adamı o yaralı halde kelepçeli tutuyorlardı bi kaç polise söyledik en sonunda birisi açtı kelepçeyi. Ve asıl ikinci içler acısı olay karakolda ifade için konuşurken oldu. Mustafa bana şöyle sordu: “Otobüste bana vurdular mı ne oldu?” dedi. Arkadaşımız hatırlamıyordu. Aklı tam olarak yerinde değilmiş otobüste iken. Son olarak gözaltı otobüsünde tuvalet ihtiyacımızı karşılamaydk sadece bir şişe su verdiler. Ardından rapor için hastane ve ardından karakola götürüldük. Karakola götürüldüğümüzde avukat ordusu vardı. Ve polisler artık bize ricayla konuşuyorlardı. Avukatlara, avukatlara çağrı yapan arkadaşlarımızadostlarımıza ve bizim için endişelenen herkese çok teşekkür ederim. Bu yazıda en ufak bir abartma yoktur, yaşanan herşey gerçektir ve tek amacım gerçekleri herkesin birinci ağızdan duyması. Zulme isyan devam ediyor. Bu faşist düz. Alintidir arkadaslar
Gönderen: hacettepeli - Haziran 03, 2013, 03:50:36 ÖS
bunun orneklerını yurtdısında gorduk mesela yunanıstanda...ak partı konusunda yayın gecmısımıze bakarsanız ıktıdara gelısı ve yaptıklarıyla adnan menderesın aynısını yapmıstır..bılmeyen varsa acıp baksın kıtaplara halka zulmeden basını susturan halkı bolen zamanında ta kendısıydı ne oldu hızmet ettıgı yabancı ulkeler onu pacavra gıbı kenara atıp ıdam edılmesını sagladı...sımdı sıra tayyıp erdoganda onunda sonunu hazırlıyorlar. cumhurbaskanı cıkıp tayyıpın aksıne halktan yana gorunuyor ve dıyorkı demokrası sadece cozum degıldır mesaj alınmıstır..artık ıyı polıs abdullah gul ılerde basbakanımız o olacak. kotu polıste tayyıp erdogan..adamlar anıtkabırı yıkmaktan ve bu ulkeyı kuranlara ayyas benzetmesı yapmaktan gurur duyuyor.halk artık ısyanda herkes bılsınkı %51 tayyıpe karsı.aklı basında bı basbakan tvye cıkıpta sunu dermı ben ıstesem %50yı sokaga dokerım bu ne demek ıc savas cıkartmak demek.ic savas kımın ısıne yarar kı? din ıman dıye dıye ulkeyı sattı pkklılara peskes cektı  kımsenın gıkı cıkmadı bu olay bence bı patlama sadece agac olayı degıl...bence halk haklı KIMSE SECIM DEMESIN SECIMDE HILE OLDUGUNU SECIMLERI AMERIKAN SIRKETLERININ YAPTIGI YAZILIM VE SISTEMLE YAPILDIIGNI KUNDAKTAKI BEBEK BILE BILIYOR ARTIK..halk etrafa zarar verıyo bu bır yanlıs ama ınanın polıs pkk ıle boyle savasmamıstır ınanın dagdakı yakaladıkları pkklıya daha ınsancıl muamele yapıyo..bu kın dusmanlık neden bılmıyorum sucluysa yakala at nezarete adalet versın cezasını ..bu bır sol yada marjınal grup ısı degıl bu eylem vatan ve ataturk sevgısıyle ateslendı burada chp-mhp-odtulusu -fenerlısı besıktaslısı yaslısı gencı her yerden her kesımden ınsanlar var.
Gönderen: münzevi - Haziran 03, 2013, 03:58:18 ÖS
Artık o kadar provokatif yalan haber-foto sanal alemde ortaya sürüldü ki görmediğim şeye inanmakta tereddüt ediyorum. Ne polisi savunurum, ne göstericileri. Bu yazılanların gerçek olması ne kadar kuvvetli bir ihtimalse göstericilerin arasına düşebilecek bir polisin çok daha beter bir muameleye maruz kalması da o kadar kuvvetli bir ihtimaldir.

Demek istediğim nefret tohumları saçarak hiçbir şeyi düzeltemeyiz. Faşizm derseniz pek çok açıdan bu sıfatı hak eden bir memlekette yaşıyoruz, doğrudur. Ama polis devleti miyiz derseniz kesinlikle bununla alakası olmayan bir memleketiz. Batıda, hem Avrupa'da hem de Amerika'da polis bizim polisten çok daha otoriter, çok daha acımasız, çok daha kuvvetlidir. Burada sıkıntı polisin değil başbakanın baskıcı tavrıdır.
Gönderen: hacettepeli - Haziran 03, 2013, 04:04:36 ÖS
Göz altına alınan bir direnişçi arkadaşın kendi kaleminden...Öncelikle beni düşünen avukat arayan yardımcı olan merak eden herkese teşekkürler. Eve geldim iyiyim. Yaşadıklarımı yazmak istiyorum tek amacım gözaltında yaşananlardan herkesin haberi olsun. Başka bi amacım yok baştan söylemek istiyorum. Olayları en başından ve edilen tüm küfürler ve hakaretleri belirterek yazacağım. Tüm açıklığı ile..Dün akşam (03.06.2013 tarihinde) saat 21:00 civarında Beşiktaş barboras bulvarı ışıkların orda gözaltına alındım. Ne bir küfür etme veya taş atma gibi bir eylemde bulunuyordum. Görür görmez kolumdan kıvırarak aldılar. Nasıl gözaltına alındığımı bazı arkadaşlarda televizyonda görmüş. Ardından cehennem başladı. Sahil tarafında ki ışıkları geçip sahil tarafında ki iett durakların başındayken gören her polis ve çevik kuvvet tekme yumruk atmaya başladı. Yaklaşık 100 150 metre boyunca yani kadıköy iskelesinin oraya gelene kadar önüne gelen yumruk tokat tekme atıyordu. Bu vatanı siz mi kurtaracaksınız .mına koyduğumun çocukları, .rospu çocukları gibi küfür ve hakaretlerin sonu gelmedi. Gözaltı otobüsüne gidene kadar kaş kişinin vurduğunu sayamadım bile. Tam otobüslerin yanına geldiğimde bir otobüsün arkasında bir kaç seslendi getir buraya. Otobüsün arkasına alıp onlarda tekme yumruk atmaya başladılar. Sonradan öğrendim kamera olduğu için otobüsle duvar arasına almışlar dövmek için. Gözaltı otobüsüne(iett) geldiğimde ışıklar sönüktü ve içerken bi kızın yalvarış sesleri geliyordu:"Ben bişey yapmadım abi" Otobüse binerken ve bindikten sonra vuranları göremedim bile. Karanlıkta tek yapabildiğim kafamı tutmaktı. Küfürler hakaretler devam ediyordu. Oturdum yanımdan geçen herkes vuruyordu. Ayağa kalktım ve köşeye geçtim. Oturmamı istediler oturunca her geçen vuruyor dedim yine küfür edip tokat yumruk atıp oturttular. Kıza vuruyorlardı boğazını sıkıyorlardı. İsmi Süleyman olan bir sivil polis kıza aynen şunları söyledi: Seni burda domaltıp .ikerim. Ve kızın verdiği cevap içler acısı idi. Kız kısık bi sesle: “Tamam abi”, diyebildi. Ve ardından otobüste bulunan 3 kişiydik üçümüze zorla “Türk polisini seviyorum. “Vatanımı seviyorum” diye bağırttılar. Daha yüksek daha yüksek diyerek defalarca. Hakaretlerin dayağın ardı arkası kesilmiyordu. Ortam biraz durulur gibi oldu bu sefer başka bir arkadaşı getirdiler. Çocuğun burnu kırılmıştı. Çoçuğa neden yüzünü korumadın dediğimde iki kişi zorla tuttu üçüncü kişi üç kere burnuma yumruk attı dedi. Ara ara getirilenler oluyordu. Ardından getirdikleri Bahçeşehir üniversitesinden Mustafa diye bi arkadaştı. 20 tane çevik saldırmıştı ayakta durmaya hali yoktu ve gözaltı otobüsünün yanında tokat yumruk yetmedi kafasına kaskla vurdular o da yetmedi kafasını otobüsün camına vurdular. Otobüse vurarak soktular. Elleri arkadan kelepçeli, başı kanayarak yere oturdular. Başının kanadığını gördük yanına gittim bez ile(burnu kırılan arkadaşın kanlı tişörtü) ile başında ki kan dinsin diye tutuyordum Süleyman denilen polis bana küfür etti ve s.ktir git yerine dedi. Kanıyor dedim. Kanasın dedi. Umrunda değildi. Adamı o yaralı halde kelepçeli tutuyorlardı bi kaç polise söyledik en sonunda birisi açtı kelepçeyi. Ve asıl ikinci içler acısı olay karakolda ifade için konuşurken oldu. Mustafa bana şöyle sordu: “Otobüste bana vurdular mı ne oldu?” dedi. Arkadaşımız hatırlamıyordu. Aklı tam olarak yerinde değilmiş otobüste iken. Son olarak gözaltı otobüsünde tuvalet ihtiyacımızı karşılamaydk sadece bir şişe su verdiler. Ardından rapor için hastane ve ardından karakola götürüldük. Karakola götürüldüğümüzde avukat ordusu vardı. Ve polisler artık bize ricayla konuşuyorlardı. Avukatlara, avukatlara çağrı yapan arkadaşlarımızadostlarımıza ve bizim için endişelenen herkese çok teşekkür ederim. Bu yazıda en ufak bir abartma yoktur, yaşanan herşey gerçektir ve tek amacım gerçekleri herkesin birinci ağızdan duyması. Zulme isyan devam ediyor. Bu faşist düz. Alintidir arkadaslar
okurken kanım dondu resmen..yazıklar olsun bıze ta kucukken ogrettıler dayakla egıtılmedıgını ınsanların ama akp polısı hala cagın gerısınde..halkı bu kadar ısyanının bı sebebıde polısın kansız ve vıcdansız olusu sankı maasını tayyıp verıyor..azıcık vıcdan sahıbı bı polıs bu sekılde olmaz bnce..
Gönderen: godhimself - Haziran 03, 2013, 04:06:27 ÖS

Siz demokrasiyi ne sanıyorsunuz???
Yüzde 40 oy al tek başına iktidar olmaya yeter.. İstediğin herşeyi yapabiliri demek mi sanıyorsun?
Biraz okuyun, biraz bilgi sahibi olun, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Dolamışsınız bi provokasyon lafı ağzınıza gidiyorsunuz.

Bu işin yegane suçlusu başbakandır. Halkı biri provoke ettiyse başbakan etmiştir.
Dün bile durulan topluluğu, yıkarım ulan akm'yi de yıkarım, camide yaparım diyerek provoke etmiştir.

1 milyar dolar gitmiş.. Gitsin be!! 10 yıldır yüzlerce milyar dolarımız gitti, satılmadık bi donumuz kaldı götümüzde..
Siz ve sizin gibilere laf anlatmak imkansız.

Siz ağaç meselesi mi sanmıştınız bunu??? İktidarın, kararlı kalabalıkların ne yapacağını görme vakti gelmişti.. Bu topraklar kimsenin babasının çiftliği değil...
Gönderen: hacettepeli - Haziran 03, 2013, 04:10:52 ÖS
Artık o kadar provokatif yalan haber-foto sanal alemde ortaya sürüldü ki görmediğim şeye inanmakta tereddüt ediyorum. Ne polisi savunurum, ne göstericileri. Bu yazılanların gerçek olması ne kadar kuvvetli bir ihtimalse göstericilerin arasına düşebilecek bir polisin çok daha beter bir muameleye maruz kalması da o kadar kuvvetli bir ihtimaldir.

Demek istediğim nefret tohumları saçarak hiçbir şeyi düzeltemeyiz. Faşizm derseniz pek çok açıdan bu sıfatı hak eden bir memlekette yaşıyoruz, doğrudur. Ama polis devleti miyiz derseniz kesinlikle bununla alakası olmayan bir memleketiz. Batıda, hem Avrupa'da hem de Amerika'da polis bizim polisten çok daha otoriter, çok daha acımasız, çok daha kuvvetlidir. Burada sıkıntı polisin değil başbakanın baskıcı tavrıdır.
arkadas basbakan mı dedı bun ınsanlara ıskence yap. saldır parcala gerekırse gebert.hadı dedı dıyelım bu polısın hıc mı Allah korkusu yok hıcmı vıcdanı yok ınsan dusmanını boyle dovmuyor.sıkıntı onune gelenı ve yandası polıs yapmalarında zaten akp yanlısı polıs zevk alarak vuruyor ınsanlara .gozumle gormedıme ınanmam dıyorsan sana gostereyım
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463319917083439&set=a.109167212498713.17645.108910012524433&type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463377547077676&set=a.109167212498713.17645.108910012524433&type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151509111857815&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=167266196783399&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151512881357815&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151512996957815
https://www.facebook.com/photo.php?v=171577739675776

Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA
250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir.
Gönderen: münzevi - Haziran 03, 2013, 04:16:03 ÖS
İşin sadece sonucuna bakarak hüküm verilmez, sebepleri de bilmek gerek. Açıkça görülüyor ki göstericilerin bazıları (elbette hepsi değil) insanlık açısından bazı polislerden daha nasipli değil.

Tekrar ediyorum, göstericiler ve polis bu konuda aynı seviyedeler. Nasıl ki polisin içinde hayvani duygularla göstericilere zarar vermek isteyenler varsa aynı şekilde göstericilerin içinde hayvani duygularla polise zarar vermek isteyenler var. 
Gönderen: esser - Haziran 03, 2013, 04:16:35 ÖS
Acık acık diyim akp yanlısı degilim oy vermis biride degilim ne sag ne sol foruma siyasetin girmesine karsıyım admin arkadaslar uzatmayın bence burası bi seyler paylasıp bilgi sahibi olmak icin kurulmus bi yer yeniyim sana ne. Derseniz saygıyla karsılarım o zaman silin beni ben türkiyemin sevdalisiyim
Gönderen: hacettepeli - Haziran 03, 2013, 04:18:48 ÖS
Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA
250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir.
gosterıcılerın arasıda provakatorler varsa alırsın adalete teslım edersın..daha lınc edılmıs bı tane polıs gormedım ben varsa goren bılen cıksın
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 04:21:54 ÖS
Acık acık diyim akp yanlısı degilim oy vermis biride degilim ne sag ne sol foruma siyasetin girmesine karsıyım admin arkadaslar uzatmayın bence burası bi seyler paylasıp bilgi sahibi olmak icin kurulmus bi yer yeniyim sana ne. Derseniz saygıyla karsılarım o zaman silin beni ben türkiyemin sevdalisiyim
fikirlerinizi dile getirmek için eski olmanıza gerek mi var lütfen. Burada görülmeyenleri göstermeye çalışıyoruz. Her konuda paylaşım yapıldığı gibi bu konuda da sessiz kalınmaması lazım
Gönderen: hacettepeli - Haziran 03, 2013, 04:24:33 ÖS
(http://j1306.hizliresim.com/1b/3/nrsxf.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
benım gorusum yukarıdakı resımdır ozetle...

(http://p1306.hizliresim.com/1b/3/nrsz0.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
buda tayyıpın provakatoru anıtkabırı yıkacak olan arkadas
Gönderen: savas - Haziran 03, 2013, 04:26:27 ÖS

çok fazla uydurma resimler olabilir hepsini geçin tamam,  videoları izleyin sadece. Eyleme katılmayan, işten evden yol sakin diye çıkıp biber gazi tazikli su vs maruz kalan insanlar için ne düşünüyorsunuz? O kızı neden dövüyorlar dediniz, polise tas vs attığı için mi sizce, hakeden de vardır tabi ki ama o kadar kalabalıkken direkt gözaltına alsın, tamam diyelim ki bir veya iki tane vurdun kızgınlıktan, linç etme girişiminin sebebi nedir ? Baştan beri söylüyorum yakıp yıkanları hiç onaylamiyorum ama polisin vereceği tepki linç olmamalı. Gözaltına alıp sonrasında düzgün muamele gösterirse bu halk da anlar ki polisin amacı sadece dağıtmak ama bu tavır yanlış olduğu için şu an bunlar oluyor. Bir de sokaklardakiler sadece polisler de değil siviller de eli taşlı sopalı onlarla birlikte. Bu ne demek ?

Polisin aşırı tepkisinide zaten kimse onaylamıyor ki yazımın sonlarında demiştim polis vatandaşa gel bişey yapmıycaz diyor yaklaşınca biber gazını atıyor bu polisinde kaskında sicili vs. yazıyor onuda çekip kenara sormak gerekir kardeşim senin amacın ne ?

Benim başımdan bi çok geçti ve tahminim sizin başınızdanda geçmiştir mahallede top oynayan çocuklar topu arabaya vurduğunda bile camdan çıkıp bağırıyoruz ve sinirleniyoruz ki sadece malımıza zarar gelmesinden çizilmesinden vs. dolayı ki orada ben olucam veya siz olucaksınız karşımdan bana taş atıcak sonra yakalıycam bi daha taşı yerden alır eline veririm dimi al bi daha at yar kafamı geçen sefer tam atamadın hadi bu sefer tuttur deriz dimi. Yapmayalım birbirimizi kandırmayalım.

https://www.facebook.com/photo.php?v=167266196783399&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1

Polisin şiddetini kimse onaylamıyor ama madem link veriliyor üstteki linkte polis yurttaşı çiğnedi deniliyor o vatandaşın orada ne işi var diye neden sorulmuyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151509111857815&set=vb.450123068408849&type=3&permPage=1

Bu linklerdeki ise polisin ap ayrı bi ayıbı onda hiç şüphe yok.
Gönderen: adyobatik - Haziran 03, 2013, 04:27:01 ÖS
yazılanları okuyorum da, aman allahım diyorum, bu gözaltı olayının doğruluğu konusunda şüphem yok, çünkü başına gelen arkadaşlarımda anlattı buna benzer şeyler, burada konuyu tatlıya bağlamaya çalışmıyoruz bu arada, karşılıklı fikirlerimizi yazıyoruz, belkide biz yanlış düşünüyoruz, belkide doğru düşünüyoruz, bunları paylaşmak amacımız, ama bir gerçek varki oda başbakanın ''ben tek adamım,asarım,keserim,kimse bana karışamaz'' tavrı, ve malesef bu tavır memlekete çok şey kaybettirecek,şu anda kaybettiriyor, demokrat bir başbakan çıkar ve tvden olayları yatıştırmak için açıklama yapar, protestocuların her yaştan ve her görüşten insandan oluştuğunu ve daha önce örneği görülmediğini dış dünya bile gördü duydu, başbakan hala 3-5 çapulce ve alkolik diyor, ileri uçlar diyor, çıkıp ''buradaki yanlışımız şu oldu, sizlerde benim vatandaşımsınız,sizlerinde düşüncesi önemlidir, buyurun konuşalım, (aynı ilk seçim konuşmasındaki gibi,hatırlayın lütfen) '' diyeceğine, çıkıp ''bizde salarız %50 yi haaaa'' diye tehdit etmeye kalkıyor, e o zamanda polisten korkmayan halk senin bindirilmiş kıtalarından hiç korkmaz sayın başbakan diyoruz, bu olayın çözümü çok basit, yumuşatıcı bir açıklama, ilk seçimlerin zaferinden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki gibi ülkeyi kucaklayıcı bir açıklama, ama sayın başbakan diktatörlüğe kendini fena kaptırmış durumda görünen bu, o zaman burasının Türkiye olduğunu, halkınında Türk halkı olduğunu, inandığı şey uğruna göze almayacağı şey olmadığını kendisi test edip anlayacak demekki, bizlerin tepkisi pkk lılara gösterilmeyen muameleyi halkına gösteren polisede değil, onlarda emir kulu, bunu isteyen siyasi iradeyedir, olan malesef ülke ekonomisine oluyor, bu arada hani bizim süper,kemik gibi sağlam ekonomimiz vardı ya, 1 seansta % 10 eridi gitti farkındamısınız, demekki ekonomide sıcak parayla dönüyormuş, bu konuda heralde artık itirazı olan kalmamıştır, eğer ekonomi dış odaklı sıcak parayla değilde reel olarak üretimle ve sanayiyle dönseydi 1 günde bile değil, 1 senasta % 10 erimezdi arkadaşlar, ne olurdu taş çatlasın % 2-3 düşer, diğer seansta geri toparlardı, bizim şikayetimiz polisimizden değil, yine bizim polisimiz,yine başımız sıkıştığında onlara gideceğiz, onlara bu iğrenç müdehaleleri yaptıran vali ve emniyet müdürlerine, doğal olarakda kendini tek adam sanan başbakana, bunu anlamayıp hala ağaç meselesi sanan varsa bravo diyorum, bu iş 5-6 yılın birikimidir arkadaşlar, gezi parkı olayı sadece fitili yakmıştır, yeniden yazıyorum bu olayı düzeltecek tek kişi başbakandır, o düzeltmezse malesef bu ateş biraz daha yanar, ve ilk seçimlerde hükümet düşer, zaten tek başına iktidar olamazsa bu saatten sonra kimse tayyibe selam bile vermez, ve tarihteki yerini bol bol yol yapıp, dikdatörlüğe heveslenen lider olarak alır başbakan,
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 04:37:47 ÖS

Aslında bence olayları halkın gözünden değil sadece sayısı 100 ü geçmeyen bi insan kitlesinin peşinden takip ediyoruz. Dikkat ettiğim bi kaç görüntü var. Face de gördüğüm bi adamın sırtı parçalanmış ve bunu toma araçlarının yaptığı söylenerek fotoğrafı çekilmiş heryerde dolaşıyor sonrasında biraz araştırma yaptığımda türk bile olmayan bi vatandaşın a.b.d de yaptığı sörf sırasında düştüğü ve bu şekle geldiğini öğreniyorum.   C.tesi sabahı mynet te bi foto görüyorum halk köprüyü yürüyerek geçti ve bi foto konulmuş araç trafiği tamamen durmuş komple insanlar yürüyor. Pazar akşamı haberlerde izliyorum halk mynetteki görüntüye bakarak köprüye çıkıyor ve sadece 1 şeridi kapatıcak şekilde köprüyü yürüyerek C.TESİ AKŞAMI o eylemi yapıyor. Meğerse sabah konulan fotoğraf bilmem kaç senesinde yapılan cumhurbaşkanlığı yürüyüşüne aitmiş.

@can3520 tek taraflı konuşmadığını ve görmediğini söylüyorsun ama bence bu kadar ateş insan sağlığına zararlı biraz daha sakin olmanı tavsiye ediyorum. Kimseyle boy ölçüşme veya karışılık verme gibi bi düşüncem yok ama demişsin 15 kişi 1 kıza saldırdı peki kız neden yaptıda saldırdı ?  Herhalde polise çiçek uzattığı için değildir.   Dün akşam haberlerde izliyorum taksimde bi genç barikatta çöp konteynerinin dibine saklanmış toma da barikatı yıkmak için üstünden geçiyor ve malum çarpıp kenara atıyor. Sonra başlık POLİS VATANDAŞI ÖLDÜRÜYORDU ama başlıkta o vatandaşın orada ne işi var denilmiyor.   

çok fazla uydurma resimler olabilir hepsini geçin tamam,  videoları izleyin sadece. Eyleme katılmayan, işten evden yol sakin diye çıkıp biber gazi tazikli su vs maruz kalan insanlar için ne düşünüyorsunuz? O kızı neden dövüyorlar dediniz, polise tas vs attığı için mi sizce, hakeden de vardır tabi ki ama o kadar kalabalıkken direkt gözaltına alsın, tamam diyelim ki bir veya iki tane vurdun kızgınlıktan, linç etme girişiminin sebebi nedir ? Baştan beri söylüyorum yakıp yıkanları hiç onaylamiyorum ama polisin vereceği tepki linç olmamalı. Gözaltına alıp sonrasında düzgün muamele gösterirse bu halk da anlar ki polisin amacı sadece dağıtmak ama bu tavır yanlış olduğu için şu an bunlar oluyor. Bir de sokaklardakiler sadece polisler de değil siviller de eli taşlı sopalı onlarla birlikte. Bu ne demek ?

Polisin aşırı tepkisinide zaten kimse onaylamıyor ki yazımın sonlarında demiştim polis vatandaşa gel bişey yapmıycaz diyor yaklaşınca biber gazını atıyor bu polisinde kaskında sicili vs. yazıyor onuda çekip kenara sormak gerekir kardeşim senin amacın ne ?

Benim başımdan bi çok geçti ve tahminim sizin başınızdanda geçmiştir mahallede top oynayan çocuklar topu arabaya vurduğunda bile camdan çıkıp bağırıyoruz ve sinirleniyoruz ki sadece malımıza zarar gelmesinden çizilmesinden vs. dolayı ki orada ben olucam veya siz olucaksınız karşımdan bana taş atıcak sonra yakalıycam bi daha taşı yerden alır eline veririm dimi al bi daha at yar kafamı geçen sefer tam atamadın hadi bu sefer tuttur deriz dimi. Yapmayalım birbirimizi kandırmayalım.

Polisin şiddetini kimse onaylamıyor ama madem link veriliyor üstteki linkte polis yurttaşı çiğnedi deniliyor o vatandaşın orada ne işi var diye neden sorulmuyor.

Bu linklerdeki ise polisin ap ayrı bi ayıbı onda hiç şüphe yok.
olayların hepsi polisin tavrının bir sonucu olarak ortaya çıktı, dediğiniz gibi iki tarafın da haksız olduğu yerler var ama polis silahsız halka resmen zulüm yapıyor ve oradaki insanlar bunu eleştirmek için oradalar
Gönderen: gecetilkisi - Haziran 03, 2013, 04:41:04 ÖS
Allah sonunu hayır etsin ne dıyelım ki.........
Gönderen: esser - Haziran 03, 2013, 04:42:15 ÖS
Polise küfredecek degilim arkadasım akrabam dostum var teşkilatta oda emir kulu yanlısı varmı var resmen adam öldürmeye başladılar hükümette bile degişik degisik laf edenler var biri sag duyu diyo biri polisi suçluyo biri aktivisleri rte zaten sürekli atarlı sonra yurt disina kaçıyo eylemleri ilk basta destekledim zirraat teknikeriyim yesilden yanayım ailem 3nesildir cicekci  ama esnafa zarar verenlere karsıyım bende esnafım ne emeklerlere dönüyo dükkanlar bi suçlu varsa rte dir ortalıgı durulmasını saglayacagına kızıştırıyo sen ben yapıp ayrımcılık yapıyo bu arada anıtkabiri yıkmak göt ister.
Gönderen: münzevi - Haziran 03, 2013, 04:52:00 ÖS
Tatlıya bağlama tabirine bile takılıyorsanız niye başbakanın tatlıya bağlamasını bekliyorsunuz? Bu topraklarda diktatörlüğün sağlam bir geçmişi vardır bugünkü başbakanla başlamadı bu sendrom, o da o yolun yolcusudur bunu da inkar etmem zaten.

Ama hiç bu gibi konularda tartışmaya girmek istemem çünkü hiç alakam olmadığı halde başbakanı savunuyor konumuna düşerim. Ama faşizmmiş, diktatörlükmüş diyenler örnek olarak demokrat parti iktidarını verirken tek parti iktidarından tek kelime etmiyorsa ben buna tarih şuuru demem.

Zaten 20'leri, 30'ları adam gibi bilmeyen bir insan bu milletin nasıl böyle kamplaştığını da bilemez, anlayamaz. Hoş, bu saatten sonra bilmek de kamplaşmayı geri döndüremez. Ama tutup da şimdi kamplaşmayı bugünün siyasi figürlerine mal etmek çok yüzeysel bir değerlendirme olmaktan öteye gidemez.
Gönderen: mkdf330 - Haziran 03, 2013, 04:52:51 ÖS
Polise küfredecek degilim arkadasım akrabam dostum var teşkilatta oda emir kulu yanlısı varmı var resmen adam öldürmeye başladılar hükümette bile degişik degisik laf edenler var biri sag duyu diyo biri polisi suçluyo biri aktivisleri rte zaten sürekli atarlı sonra yurt disina kaçıyo eylemleri ilk basta destekledim zirraat teknikeriyim yesilden yanayım ailem 3nesildir cicekci  ama esnafa zarar verenlere karsıyım bende esnafım ne emeklerlere dönüyo dükkanlar bi suçlu varsa rte dir ortalıgı durulmasını saglayacagına kızıştırıyo sen ben yapıp ayrımcılık yapıyo bu arada anıtkabiri yıkmak göt ister.

ağzına sağlık abim
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 05:04:50 ÖS
Polis emir kulu iyi hoş fakat burada yapılan müdahele insanlık dışı, onuru olan bir insanın böyle davranması ne kadar doğru ?
Gönderen: esser - Haziran 03, 2013, 05:12:05 ÖS
Tatlıya bağlama tabirine bile takılıyorsanız niye başbakanın tatlıya bağlamasını bekliyorsunuz? Bu topraklarda diktatörlüğün sağlam bir geçmişi vardır bugünkü başbakanla başlamadı bu sendrom, o da o yolun yolcusudur bunu da inkar etmem zaten.

Ama hiç bu gibi konularda tartışmaya girmek istemem çünkü hiç alakam olmadığı halde başbakanı savunuyor konumuna düşerim. Ama faşizmmiş, diktatörlükmüş diyenler örnek olarak demokrat parti iktidarını verirken tek parti iktidarından tek kelime etmiyorsa ben buna tarih şuuru demem.

Zaten 20'leri, 30'ları adam gibi bilmeyen bir insan bu milletin nasıl böyle kamplaştığını da bilemez, anlayamaz. Hoş, bu saatten sonra bilmek de kamplaşmayı geri döndüremez. Ama tutup da şimdi kamplaşmayı bugünün siyasi figürlerine mal etmek çok yüzeysel bir değerlendirme olmaktan öteye gidemez.

Kac yasındasınız bilmiyorum gösterilerde az jop yemedim ankaradayım nede olsa ama 3senedir kanser hastasıyım saglık reformu olmasa yenimahlle onkolojide ölmeyi bekliyor olacaktım hala hastanede yatıyorum bi basbakan o koltugun hakkını vermeli adam olmalı bence
Gönderen: esser - Haziran 03, 2013, 05:16:18 ÖS
Polis emir kulu iyi hoş fakat burada yapılan müdahele insanlık dışı, onuru olan bir insanın böyle davranması ne kadar doğru ?

Polisin yanlısı cok müdahale sert amir yalayıcı sokaktaki boş meslegini yapamayan polis oluyo bu memlekette sonra akp ci cıkıyolar.
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 06:22:27 ÖS
bizlerin verdiği vergilerle alınan her türlü mala zarar veren insan geçip insanların karşısına benim ağacım benim yeşilim diyemez...
ağacı yeşili o kadar seven insan bunların yaptığını yapmaz...
ağaç çiçek böcek BAHANE....
ağacı çok sevenler başbakanın dediği gibi KOÇ üniversitesi yapılırken nerdeydin...
adam o parkta rahat rahat içip hepimizin anasına bacısına laf atamıyacağı için turistlere tecavüz edemicekleri için ahlakı düzen istemedikleri için bunları yapıyorlar...
orda TÜRK milletinin malına zarar verenler o ağaçlar dallarıyla beraber girsin..
34 Saat durmadan uyumadan görev yapan polisleride burdan şiddet uyguladı diye bıdı bıdı yapan arkadaşlarıda kınıyorum..
unutmayın gün geliyor adam 3 defa kornaya bastı diye kavga ettiğiniz kızıp sinirlendiğiniz günleri..
34 saat boyunca uyumadan oturmadan dinlenmeden bu kadar kendini bilmez densiz ile boğuşmak çok basitse buyrun polisi eleştiren arkadaşlar siz gidinde layığınla yapında göreyim..
uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir evde seni bekleyen bir eşin bir çocuğun varsa ve senin kafana bira şişesi taş yağıyorsa siz şiddet uygulamayında göreyim..
kimse bu kadar insanın yaptıklarını konuşmuyor polisin yaptığını konuşuyor sonrada vatan millet sakarya diyorsunuz bırakın bu işleri beyler...
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 06:29:00 ÖS
buradaki tepki ağaç,yeşil değil zaten.diktatör olmaya çalışan başbakana hükümetedir.Biraz daha okuyup anlayın lütfen.
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 06:36:22 ÖS
Neye oy verdiğini bilmeyen insanların neyi savunacağını bilmemesi çok normal
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 06:38:18 ÖS
bırakın kardeşim bu işleri 18 adet şahıs arabası yakıldı yanan araçlardan biri sizin aracınız olsaydı ne yapıcaktınız evdeki silahını alıp bıçağını alıp koşa koşa giderdin neymiş polis jop vurmuş polis biber gazı sıkmış bırakın bu işleri Chp'li yönetici geçmiş polise senin a... s... diyor siz ise polisi eleştiriyorsunuz chpli arkadaşlar kusura bakmasın sizin döneminiz kapandı istesenizde istemesenizde kapandı...
ancak böyle sokakta afkurusunuz başkada birşey yapamazsınız :))

Ne Cahil Bir Toplumuz ya hala diktatör olucak diyorsun :)) anlaşılan siz iyilikten anlamıyorsunuz size tüp kuyruğu lazım size hergün şekere, suya, una,benzine  zam lazım siz ancak bundan anlıyorsunuz :))

BEN OY VERECEĞİM ODA DİKTATÖR OLACAK...İşinize Gelmiyorsa Çekip Gidersiniz...
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 06:43:34 ÖS
bu kafayla senin çekip gidecek bir ülkende olmayacak,başbakanın satıyor zaten.Ağır konuşmak istemiyorum,başbakanın gibi provake etme insanları.git bin arabana gez sen.
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 06:51:42 ÖS
ben şuanda özelleşen bir şirkette çalışıyorum %51 çeklerde %49 devlettte bu satmaksa evet sattı madem satılmasını istemiyordun zamanında adam gibi çalışıcaktın sabah işe geldiğinde öğlen 11e kadar çay keyfi yapmıyacaktın..madem satılmasın istiyorsun hafta içi yapabileceğin bir işi sırf hafta sonu geleyim 3 yevmiye alayım demicektin..madem satılmasın diyorsun sabah evinde uyuyup arkadaşına işe giriş kartını bastırtmıcaktın yaşın 35 hocam orda öyle yazıyor senin neslini dahil etmek yanlış olur ama senden önceki nesilin tohumu bunlar ve o nesilin dönemindeki malum başkanlarda ortada...

nerenin ne şartlarda satıldığını bilmeden etmeden yorumlar yapmayın bugün almanyanın adliyesi bile özel...bugün istanbulda o yollarda arabanla gazlıyorsan o adamın sayesinde gazlıyorsun istanbulun 15 yıl önceki halinide biliyoruz biz yaşım 28 bu ülkede gezmediğim şehir kalmadı gibi birşey neyin nereye nasıl yapıldığını biliyorum allaha çok şükür bence sen biraz kitap al kitap oku bazı şeyleri daha net bir şekilde görürsün gazete okumakla televizyon izlemekle bu işler olmaz...
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 06:52:40 ÖS
bırakın kardeşim bu işleri 18 adet şahıs arabası yakıldı yanan araçlardan biri sizin aracınız olsaydı ne yapıcaktınız evdeki silahını alıp bıçağını alıp koşa koşa giderdin neymiş polis jop vurmuş polis biber gazı sıkmış bırakın bu işleri Chp'li yönetici geçmiş polise senin a... s... diyor siz ise polisi eleştiriyorsunuz chpli arkadaşlar kusura bakmasın sizin döneminiz kapandı istesenizde istemesenizde kapandı...
ancak böyle sokakta afkurusunuz başkada birşey yapamazsınız :))

Ne Cahil Bir Toplumuz ya hala diktatör olucak diyorsun :)) anlaşılan siz iyilikten anlamıyorsunuz size tüp kuyruğu lazım size hergün şekere, suya, una,benzine  zam lazım siz ancak bundan anlıyorsunuz :))

BEN OY VERECEĞİM ODA DİKTATÖR OLACAK...İşinize Gelmiyorsa Çekip Gidersiniz...
zam mı lazım ? :D güldürme bizi.
Şu an üzerinde bulunduğun topraklar ne şartlarda kazanıldı haberin yok herhalde. Yalakalıkla bu iş bir yere kadar yürür sonrası malum. Burada sorun her ne kadar anlamasan da CHP de değil, bir kere olsun açıp baktıysan eğer o meydanlarda parti bayrağından çok Türk bayrağı var. İzmir'de CHP var fakat kaç gündür bir tane CHP bayrağı görmedim. Siz hala CHP devri zartı zurtu diyorsunuz, her şeyi örtbas ettiniz fakat bunu nasıl örtbas edeceksiniz bakalım. Koyun gibi güdülen kendi düşüncesi olmayan bir insan olmak nasıl bir duygu paylaştığınız için sağolun :)
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:04:00 ÖS
Kardeş Hangi Gazeli Anlatıyorsun Sen ya Kılıçdaroğlu değilmiydi gezi parkına taksime gidip destek veren gürsel tekin değilmiydi taksime gidip orda oturup eylemcilere destek veren gözle görülen birşeyi bile inkar ettin ya helal olsun sana :)) bu arada koyun olanda sensin desteklediğin parti kendi duygularını tatmin etmek için sizleri koyun gibi güdüyor sizde bu şekilde güdülüyorsunuz işte :))

Bu Fotoğraflar Foto Montaj Değil Sakın Gözle Görülen Bilenen Birşeyede Fotomontaj Deme :)))

(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nryn7.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nryrj.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nrys1.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://p1306.hizliresim.com/1b/3/nryp3.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
Gönderen: honda-19 - Haziran 03, 2013, 07:04:19 ÖS
bu kafayla senin çekip gidecek bir ülkende olmayacak,başbakanın satıyor zaten.Ağır konuşmak istemiyorum,başbakanın gibi provake etme insanları.git bin arabana gez sen.
[quote author=oktayoo link=topic=72504.msg988175#msg988175
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 07:05:05 ÖS
neyse daha öncede yazdım ya; ne akp li arkadaşlar var evinden gelip alsalar yine akp ye oy verir,niye akp yi dinci bilir.kendilerini kullanılmış hissetmezler sabit fikirli olmak zor bişey anlat anlat boş.
 Şimdi sana bu hükümetin neler yaptığını tek tek yazmak mı lazım.Zam yok ülke huzur içinde doğru :)
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 07:08:41 ÖS
Kardeş Hangi Gazeli Anlatıyorsun Sen ya Kılıçdaroğlu değilmiydi gezi parkına taksime gidip destek veren gürsel tekin değilmiydi taksime gidip orda oturup eylemcilere destek veren gözle görülen birşeyi bile inkar ettin ya helal olsun sana :)) bu arada koyun olanda sensin desteklediğin parti kendi duygularını tatmin etmek için sizleri koyun gibi güdüyor sizde bu şekilde güdülüyorsunuz işte :))

Bu Fotoğraflar Foto Montaj Değil Sakın Gözle Görülen Bilenen Birşeyede Fotomontaj Deme :)))

(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nryn7.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nryrj.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://r1306.hizliresim.com/1b/3/nrys1.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://p1306.hizliresim.com/1b/3/nryp3.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)

olay gezi parkı olmaktan çıktı neden anlamıyorsun,o proje imzalanırken avm yoktu işin içinde kendi oğullarına avm yapıcaklardı,kıvırmak zorunda kaldılar.
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:10:57 ÖS
gemi batarsa birlikte batarız millet, batan geminin lüks kamarasında olsan kaç yazar.
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:13:50 ÖS
gözünüzü açın arkadaşlar, batarsa gemi , bir daha görürüm bu özgürlük ayağı yapan cengaverleri, hakkını ara protestonu et, milletin malına neden zarar veriyon hayvan.
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:17:13 ÖS
kendi oğluna AVM yapacağını nerden biliyorsun herhangi bir evrak birşey gördünmü ?? avm falan yapılmıcak topçu kışlası yapılıcak zamanında chpnin hiçe sayıp yıkttığı tarihi yapıyı oraya geri getirecek ve yanında cami yapılıcak bunların yanında kuytu köşede gizlenmiş bir kiliseninde önü açılıcak..
Gönderen: honda2002 - Haziran 03, 2013, 07:17:46 ÖS
bu konularla ilgili topik niye açılır ki.
burası otomobil ile ilgili bir site değil mi ?
zaten otomobil konularıyla ilgili hepimiz hondacı olmamıza rağmen bazen fırtınalar kopuyor burada.
bi de işin içine siyaset girince hepten tartışmalar kaçınılmaz oluyor.
insanlar birbirine hakeret ediyor.
bence bu topikin kimseye katacağı bir fayda görmüyorum.
şimdiye kadar bir fayda katsaydı bu konu da insanlar birbirine daha çok hoş görüyle yaklaşırdı.
bu TR de değil dünyanın heryerinde böyle.
selamlar
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:20:37 ÖS
sana katılıyorum çünkü; sana yanlış gelen benim doğru saydığım şeyler arasında olabilir
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:22:02 ÖS
gözünüzü açın arkadaşlar, batarsa gemi , bir daha görürüm bu özgürlük ayağı yapan cengaverleri, hakkını ara protestonu et, milletin malına neden zarar veriyon hayvan.

neden biliyormusun abi kendi malı olmadığı için her kim olursa olsun benim mekanıma benim malıma benim arabama benim herhangi birşeyime orada olsaydımda zarar verseydi yemin ediyorum polisin belindeki silahı alıp kafalarına kafalarına sıkardım böyle bir ne hak arama şekli var nede eylem var bu tamamen darbe girişimi bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar...ve saholsun bizim cahil toplumumuzda buna kanıyor :))
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 07:25:29 ÖS
kendi oğluna AVM yapacağını nerden biliyorsun herhangi bir evrak birşey gördünmü ?? avm falan yapılmıcak topçu kışlası yapılıcak zamanında chpnin hiçe sayıp yıkttığı tarihi yapıyı oraya geri getirecek ve yanında cami yapılıcak bunların yanında kuytu köşede gizlenmiş bir kiliseninde önü açılıcak..
Tamam görücez bakalım bunları, başka söze gerek yok. Benzine şu kadar zam, doğalgaza şöyle buna böyle derken iyi, olayı bütünüyle ele almaya gelince yok. Hala kalkmışsın bana cami yapılacak şu yapılacak bu yapılacak diyorsun. Olay burada parkın ötesine geçti anlamıyor musun ? Başbakanın üslubu çok mu düzgün, başbakan olan bir insan öyle mi konuşur ? "Sen ne yaparsan yap, biz karar verdik uygulayacağız" diyor. Sen burada söz sahibi olduğunu mu sanıyorsun ? Bir gün çıkıp başbakanım bunu neden böyle yaptınız dediğinde sana ne biz kafamıza koyduk yaparız dediğinde ne yapacaksın ? sadece şunu izleyip bana öyle savunur musun ?

http://www.youtube.com/watch?v=zupweQJUEqM

http://www.youtube.com/watch?v=ZBNvaEoDgNY

Rica ediyorum bunları izle ve yorum yap arkadaşım
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:26:43 ÖS
diyorum ya, gemi batarsa kıyısında kenarında altında üstünde fark etmez neresinde olursan ol sen de batarsın, ha şu var, ilhak edeceğin başka bir ülke varsa bilemem, başka ülke olmadığına göre, sınır komşusu olduğumuz hangi ülke bize kucak açar sanıyorlar. kucak açarlar açarlar fakat kucaklamak için.
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:29:49 ÖS
aslında kuzey kore gibi olacak görecek millet özgürlüğü, kim un un dedesi öldüğünde 18 yıl önce yeterince ağlamadığından dolayı hapse atılmış ve halen yatan insanlar var. özgürlük ha... daha nasıl bir özgürlük sınırsız mı, güldürmeyin.
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:41:16 ÖS
Tamam görücez bakalım bunları, başka söze gerek yok. Benzine şu kadar zam, doğalgaza şöyle buna böyle derken iyi, olayı bütünüyle ele almaya gelince yok. Hala kalkmışsın bana cami yapılacak şu yapılacak bu yapılacak diyorsun. Olay burada parkın ötesine geçti anlamıyor musun ? Başbakanın üslubu çok mu düzgün, başbakan olan bir insan öyle mi konuşur ? "Sen ne yaparsan yap, biz karar verdik uygulayacağız" diyor. Sen burada söz sahibi olduğunu mu sanıyorsun ? Bir gün çıkıp başbakanım bunu neden böyle yaptınız dediğinde sana ne biz kafamıza koyduk yaparız dediğinde ne yapacaksın ? sadece şunu izleyip bana öyle savunur musun ?

Siyesette yalan olmadığını veya bir oyunu bozmak için yalan söylenmediğini kim sana söylediki ??
Siyasetçi Olupta Yalan söylemeyen bir kişi göster bana sen ne dersen eyvallah diyeceğim..?
Adı Üstünde SİYASET Menfaatlerin Bugün beyaza siyah demeni gerektiriyorsa siyah dersin..
Gün geldiğindede beyaza beyaz demesini bilirsin videoları dikkatli bir şekilde izledim videolardaki konular bu ülkenin artık temel konuları gibi birşey tamam senin dediğin gibi yapalım dostum o zaman bana o videodaki bütün konularla ilgili senin çözüm fikirlerini söyle öyle olsun ?? veya senin desteklediğin parti bugüne kadar o videodaki konuları bırak çözmesini hiç çözmek için bir girişimde bulundumu bir tarihe bak ben sakaryalıyım sakaryada yaşıyorum burada bir devlet hastanesi vardı evlere şenlikti kapısından içeri girilmiyordu tam 327 Trilyon harcanarak buraya bir hastane yapıldı aklın durur aklın ben bakarım hizmete sonuca yalan söylemiş söylememiş beni o kadarda ilgilendirmez varsa yalanı bir sebebide vardır sizler zamanında erbakanıda böyle harcadınız ama bu sefer yemicek üzgünüm :))
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:43:02 ÖS
ey ahali inönü zamanında bu ülkede ekmek karne ile veriliyordu sayın chp liler :))
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:44:02 ÖS
musul kerkük türkiye sınırlarında iken sağ olsun sayın chp inönü ingilizlerde anlaşma yaparak türkiye sınırını 75 km geri çekti yeter be kardeşim bu ülkeye  bu millete çektirdikleriniz ya gidin ya adam olun...
Gönderen: Antoni54 - Haziran 03, 2013, 07:46:51 ÖS
Ben Daha Fazla Kimseyle Polemiğe Girmiyeceğim Benim Tek Bildiğim Şey Var TÜRK Milletinin Bazı Kesimlerine Rahat Batıyor Ben Bunu Bilir Bunu Söylerim Çok Kezde Şahit Oldum Allah Bu Zihniyettteki Vatandaşları İnsallah Ya Islah Eder Yada Helak Edip Yok Eder...
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 07:54:45 ÖS
sıkı yönetim zamanı az çok hatırlarım, asker gelir evin içini ara dağıtır annem ağlardı, neden düzeltecekti yarın yine dağıtacaktı asker, çamurlu botları ile girerler evin içine döşekleri halıları koltukları birini oraya birini buraya fırlatırlardı, tamam arasınlar bir şey demiyorum fakat bunları yaşamayanlar şimdi özgürlüğün ölçüsünü kaçırmışlar, istiyorlar da istiyorlar.
Gönderen: can3520 - Haziran 03, 2013, 08:00:46 ÖS

Siyesette yalan olmadığını veya bir oyunu bozmak için yalan söylenmediğini kim sana söylediki ??
Siyasetçi Olupta Yalan söylemeyen bir kişi göster bana sen ne dersen eyvallah diyeceğim..?
Adı Üstünde SİYASET Menfaatlerin Bugün beyaza siyah demeni gerektiriyorsa siyah dersin..
Gün geldiğindede beyaza beyaz demesini bilirsin videoları dikkatli bir şekilde izledim videolardaki konular bu ülkenin artık temel konuları gibi birşey tamam senin dediğin gibi yapalım dostum o zaman bana o videodaki bütün konularla ilgili senin çözüm fikirlerini söyle öyle olsun ?? veya senin desteklediğin parti bugüne kadar o videodaki konuları bırak çözmesini hiç çözmek için bir girişimde bulundumu bir tarihe bak ben sakaryalıyım sakaryada yaşıyorum burada bir devlet hastanesi vardı evlere şenlikti kapısından içeri girilmiyordu tam 327 Trilyon harcanarak buraya bir hastane yapıldı aklın durur aklın ben bakarım hizmete sonuca yalan söylemiş söylememiş beni o kadarda ilgilendirmez varsa yalanı bir sebebide vardır sizler zamanında erbakanıda böyle harcadınız ama bu sefer yemicek üzgünüm :))
öncelikle izlediğin için teşekkürler fakat edeceğim tek teşekkür bundan ibaret ne yazık ki =) sen bugün beyaza siyah demen gerekiyorsa dersin demişsin ama benim beklentim bugünü de yarını da bir olan bi yönetim, çıkarları doğrultusunda şekilden şekle giren değil =) hastane yapılmıştır ve çok gereklidir tabi ki, ben de bir tıp öğrencisiyim fakat bunları yapmak elde para olduğu için zor şeyler değil. Ben hükümetin tutumuna karşıyım. Sağlık sistemi o kadar dipte ki doktor sayısı az performans yasası var bilmem ne deniyor uzmanlık icin kadro açılmıyor, hasta ölüyor yakını kalkıp doktora saldırıyor. Benimle ilgilenmedin diyerek küfrediyor doktor hakkında soruşturma açılıyor. Doktoru korumuyorlar. Bunlara zemin hazırladılar.  Ben icinde olduğum sistemi bilerek örnek verdim.  Bize yapılan zamla kendilerine yaptıkları zam bir mi bunu tartışalım. Anlatmak istediğim şu, hicbir partiyi veya örgütü savunmak değil derdim, sadece yapilan eşitsizliklere boyun eğmeyin ve irdeleyin. Dogal gaza benzine yapilan zamla maaşa yapılan zam arasındaki farka ve daha bunun gibilere bakıp değerlendirin. Görüş ayrılığı elbet olacak ama akıldakı belli başlı kalıplaşmış düşünceleri yıkın tek istediğim bu =)
Gönderen: Glthns - Haziran 03, 2013, 08:07:04 ÖS
Birisi zam demiş, size bir şey anlatıyım.
Sizin Ali Ağaoğlu dediğiniz adamlar zenginleşirken biz gitgide fakirleşiyoruz.  Ben geçen sene 230 lira ödediğim doğal gaza aynı metreküpde 300 lira ödüyorum. Geçen sene 20 lira gelen 5 ton su harcayan evimde bu sene aynı tonajla 33 liraya yakın bir mebla ödüyorum. Ben otomobilimle 200 km gideceğime 150 km gidiyorum. Otururken diyorum ki bunu neden kimse görmüyor. Görmüyormuş işte anasını satıyım. Diretipde 2-3 ağaç diyen Cemaat diye bir olgu altında kimse kusura bakmasın MASON'luk yapan insana benim ne gibi bir saygım olur ki ? Böyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası. Saygılarımla benim şu an ucuza aldığım tek şey DOMATES derdim onu bile 5 liradan yedik 1 ay öncesine kadar hiç kimse kusura bakmasın. Bazıları zenginleşirken biz fakirleşiyoruz.
Gönderen: emre16 - Haziran 03, 2013, 08:13:17 ÖS
bu olayların çıkmasının tek sebebi başbakandır...3.köprü açılışında yaptığı konuşmalar(gezi parkıyla ilgili) olayın fitilini ateşledi....tabii ki çıkan olaylar hiç hoş değil dünyaya rezil oluyoruz ama artık birşeylerin değişme vakti geldi...
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 08:15:17 ÖS
anlaşamıyoruz arkadaşlar,burda biz etrafı yakanı yıkanı desteklemiyoruz.chp de değil konu;bu kadar olayı yapmaya zaten chp nin gücü yetmez.Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir.
 Yukarıda arkadaşın dediği gibi siyasetin sonu yok,bu konuda son mesajımdır.Rabbim hayırlısını versin,aşırı gidenlerin sonu kötüdür zalimleri Allah(c.c) helak eder.
Gönderen: Glthns - Haziran 03, 2013, 08:18:39 ÖS
Bu arada "öyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası." cümlede yakın yıkın anlamında demedim. Provakatörlerin bunu yapması doğal anlamında söylüyorum. Çünkü bu onların eline geçen bir fırsat oldu yanlış anlaşılmasın.
Gönderen: oktayoo - Haziran 03, 2013, 08:22:16 ÖS
Bu arada "öyle bir topluluk oluşmuş içerisine başka düşünceli insanlar illa ki karışacaktır bunu yapmayacak kişiye GERZEK denir açıkcası." cümlede yakın yıkın anlamında demedim. Provakatörlerin bunu yapması doğal anlamında söylüyorum. Çünkü bu onların eline geçen bir fırsat oldu yanlış anlaşılmasın.

+1
Gönderen: By_emre - Haziran 03, 2013, 09:56:30 ÖS
anlaşamıyoruz arkadaşlar,burda biz etrafı yakanı yıkanı desteklemiyoruz.chp de değil konu;bu kadar olayı yapmaya zaten chp nin gücü yetmez.Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir.
 Yukarıda arkadaşın dediği gibi siyasetin sonu yok,bu konuda son mesajımdır.Rabbim hayırlısını versin,aşırı gidenlerin sonu kötüdür zalimleri Allah(c.c) helak eder.

'' Halkın hükümete karşı tepkisidir,yaptıklarına karşı tepkisidir,pkk anlaşmasına vs. birikmiş tepkidir '' bende bu şekil düşünüyorum
Gönderen: kacaman - Haziran 03, 2013, 09:58:00 ÖS
kimse tepkiye birşey demiyor, ortalığı talan etmelerine ne diyorsunuz arkadaşlar, bu mu hak aramak.
Gönderen: esser - Haziran 03, 2013, 09:58:20 ÖS
Bir sey soracam topcu kıslasını lütfi kırdar yıkmadımı vali iken oda demokrat partili degilmiydi yassı adada ölmedimi yanlısmı biliyorum siyasi tarih dersini üstün körü geçtim pazar sınava girecektim giremedim. Bilen varmı?
Gönderen: deniz - Haziran 03, 2013, 10:14:26 ÖS
Yeterince izin verdim bu konuya arkadaşlar kaç gündür taksimde olduğum için bakamamıştımda içinizi ve görüşlerinizi sunmakta sölemekte haklısınız ama sitemizde siyasi söylemler ve konuşmalar yasaktır.Anlayış gösterin lütfen... Konu tarafımdan kitlenmiştir