Komfor ve lüks= ALMANSorunsuzluk ve ekonomi = JAPON
Alıntı yapılan: cobra34 - Haziran 03, 2009, 06:58:27 ÖSarkadaslar bugun çok dik bi rampa baslangıcında bi opel vectra 2.0 16 v bi araçla kapışmaya başladık aşagıdan bayaa bı kaptırdım rampada ibrem 140 a dayanmıştı d3 te (araç 1,6 ies otomatık) ve opelı resmen delırttım benı gecemedı.eğilip aracımın direksıyonunu optum.demem o kı motor ve performans konusunda almanlar 1 adım gerıde.. aynı şeyi bi bmw ile yapsaydınız sonuç ne olurdu?
arkadaslar bugun çok dik bi rampa baslangıcında bi opel vectra 2.0 16 v bi araçla kapışmaya başladık aşagıdan bayaa bı kaptırdım rampada ibrem 140 a dayanmıştı d3 te (araç 1,6 ies otomatık) ve opelı resmen delırttım benı gecemedı.eğilip aracımın direksıyonunu optum.demem o kı motor ve performans konusunda almanlar 1 adım gerıde..
bana göre almanda ilk sıra mercedes sonra audi bmw
O m3 unsoforunu dovmek lazim harbiden dovmek lazim yazik bmw nin imajini zedeliyo o arabayi bana versin bende civicimi ona veririm zaten oda m3 u civic gibi kullaniyodur
1-az önce sitemizde okuduğum bi habere göre subaru dünya ralli şampiyonasından çekilmiş.http://www.teamhondaturkey.com/forum/motorsporlari/wrc_2009_yilinda_subaru_efsanesinden_yoksun_kalacak-t22723.0.html2- aynı haberde S2000 üretilmeyecekmiş.3- noluyo bu japonlara ya. güzelim honda da f1 den çekilmimaalesef zaman beni haklı çıkaracak.