simdi iki puntoda cipli.tekini best servis onno usta cipliyor.15 sac jant,otekını barbaros bayrak yapmıs 17 jant olması lazım videoda yazıyordu.barbaros geçiyor.o puntoylada ben denedim.birden cok denemesine de şahit oldum.nette bi video var.120 bravo tjet leonu ayırıp gidiyor.fakat biz denediğimizde öyle olmuyor.bende downpipe taktım ve aracı geri düşürdüğünü düşündüğüm için katı geri taktım.fiat multijetin sahibi arkadasım bi forumda isim vermiyim ,ve yüzüme karsıda hiçbir 120 tjet karsında duramaz,150 yle kafa kafayasın demişti.ama diğer denemeler öyleyse bilemiyorum bizim denemeler öyle.
140 twincharger var arkadasımda.iskender ustada orta ve son susturucu yerine tüp ufak susturucu takılmıs ve aem filtre kiti var.iki araçtada 18 jant var.2 ye 2 denedik daha geçen,ben burun farkıyla alıyorum 180 e kadar filan.fakat ben golfe o benim a3 e geçtiğinde a3 umu geçiyorum.scirocco 160 dsg ile daha 2-3 gun önce sonucunu bile bile denedim ,golfü olan bi arkadasım en fazla 1 boy filan dedi,uzar gider demiştim,uzadı gitti.122 tsi larla twincharger tsi lar bambaska.tjet onların kalemi değil bence.120 tjetle 122 tsi karsılastıracaksak karsılastıralım.üşenmesem videoları koyacağım tekrar .uzunda geçiyordum puntoyu.
150 bravo tjet sportla defalarca denedik.onda custom green filtre kiti,70 mm downpipe ve devamında 70 mm k.egzoz sistemi ardından remus son susturucu vardı.
benim aracım stocktu.bi ara kafa cıkarır gibi oldum.ama doğrusu,cogu denemelerimizin ortalamasına göre, arka kapısında öyle gidiyordum.ikimizde yazılım yaptırdıktan sonra beni 2-3 boy arası geçiyordu.öyle sabit gidiyorduk.onu da simdi anlıyorum downpipe farkıymıs,cünkü 2 de 50 bastığımız anda öne fırlıyor fakat devamında açamıyordu pik basıncla atlıyordu.bu bahsettiğim araç bravo tjet sport 150 hp 230 nm olan model.ayrıca o bursadaki lineada lpg vardı bilmiyorum kestimi ettimi,ama benim denediklerime göre stock 122 tsi ın 120 tjeti geçeceği yönünde,fakat birisi de golf le denedi ,1 boy tjet geçip gidiyordu öyle bişeyler tam hatırlamıyorum.uzun oldu ama acıklayıcıdır yine,twincharger hepsini gecer.140 yeterli,160-170 i karıstırmaya gerek yok.140 -170 farkı da 3.vitesten itibaren acıga cıkıyor.tıpkı yazılım gibi.onun farkını da 4.vitesin sonuna kadar görebiliyorsunuz.