bir honda aşığı olarak beni üzen konu şu arkadaşlar
diğer markaların birçok varyasyonları varken honda bizleri standart motor seçeneği üzerinde mecbur tutmaya mahkum kılıyor
hondanın Tr. de satılan en hızlı versiyoru tayyar amcalar ve birde ilker arkadaşımızın 1.8 hb aracı bunun ötesinde eskilere gittiğimizde vti ve si örnekleri karşımıza çıkıyor ki hala onlarla birşeyler yapma çabamız bile çok üzücü...
subaru -mitsubishi inanılmaz araçlar yapıyorlar
renault grubunun rs serileri var dizelleri bile chiplediğinizde ucuz bir maliyetle yeterli güçlere ulaşıyorlar
seatların cupraları var tdi cr leri var 1.8 t leri var 1.2,1.4 t versiyonlar
opel 1.6 motora turbo koydu araç 180 hp 1.4 motor o na keza 140 hp
beğenmediğimiz kamyonet dediğimiz peugeot'lar kimse kusura bakmasın ama ciddi anlamda seri araçlar 1.6 110 hp hdi. benzinli araçlarına bile vti motor koydu 160 hp en düşüğü
Wv Grubu zaten almış başını gidiyor ...
fiat grıbu bile t-jet motorlara geçebiliyor ve bu başlangıç olarak düşünüldüğünde ilerleyen zamanlarda gelebilecek versiyonları düşünün
skoda çarpık bacak diye hayatımıza giren bir araçtı şimdi bacakları birbirine çarpmadan koşarcasına gidiyorlar önümüzden
ford arabaları dizel motorlarda harikalar yaratmaya devam ediyor
yani diyecem o dur ki örnekler çoğaltılabilir .Objektif olarak bakıldığında hak vermemek elde değildir.honda kusursuz motor seçeneğinin üzerine birtakım yüklemeler yapmalıdır yoksa bizler herdaim o kusursuz motorlarla oynamak zorunda kalıp sıkıntılar yaşamaktayız .değilse bahsi geçen arabaları boy boy ayırıyoruz diye tabir ettiğimiz katılımlarımız olamıyor .Önce gözümüze kestiriyoruz ama arabaya yaklaşıp acaba arka sağında ne yazıyor tsi-tdi-fr-vs.. yazıları bize önem arzediyor hafif modlamalarda bile acaba bu araba sıradan bir versiyon mu yoksa özel bir serimi diye çekincede kalmak hiçte iyi değil.
bunlar benim nacizane düşüncelerim ama katılırsınız ama katılmazsınız ,
saygılar.
atmosferik motorlar arasında bence en iyilerinden olan V-Tec ler bu bahsettiğiniz motorların çoğuna zaten kafa tutabiliyor. tabi Gidip 200 beygirlik araçlara bulaşmadığınız sürece. Şunu unutmayınki honca civic bir aile aracıdır. bizler spor görünüşüne aldanarak camları karartıp,kaportayı parlatıp, lastik jant yapıp, 1-2 de sticer yapıştırınca Allahhhhhh tutmayın sakın herkezi geçeriz sanıyoruz. Bir aile aracından beklenenden daha fazlasını ben herzaman buldum civicte. ( yol tutuşu , performans, şekil, fors ne ararsanız yakıt hariç

)
Eğer motor gücünden kasıtsa yazdıklarınız 1,4 civic hecback, 1,6 civic sedan, 1,8 civic hecback , 2.0 typer daha ne olsun abi adam daha ne getirecek. türkiyedeki vergiler malum abi gerçekten çok yüksek adamlar ne yapsınlar ? bence genede motor seçimi yeterli diye düşünüyorum.
Tekrar tekrar söylemek istiyorum arkadaşlar honca civic sedan 4 kapılı bir aile aracıdır. beklenenlerin üstündedir. 2006-2007 yılından beri motorunda hiç bir değişim olmadığı halde 2012 modellerin çıktığı günümüzde hala sınıfındaki ve kendi gücündeki tüm arabaları tokatlamaktadır.
UNUTMAYIN RAKİBİNİZ JAPONSA BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELİSİNİZ. bu cümleyi çok seviyorum. yANLIŞIM VARSA AFFOLA. iyi sürüşler .