var mi daha once deneyip bilen bi fikir alsak:)
Farketmez... Benzin sarfiyatı beyine müdahele olmadıkça artmaz (tüm diğer şartları aynı farzedersek)
aynen aynen.. ben de walla ilk defa rastladım ya.. sırf son taksan bile az cok farkeder ki headers + kat-orta iptali + 52lik borular + son susturucu falan baya bir arttırır . . .
Alıntı yapılan: "Onu-R"aynen aynen.. ben de walla ilk defa rastladım ya.. sırf son taksan bile az cok farkeder ki headers + kat-orta iptali + 52lik borular + son susturucu falan baya bir arttırır . . .Neden arttırır? Ezbere konuşmadan teknik olarak açıklama yapabilir misin? Sen daha fazla gaza basmadıkça yakıt tüketimin neden artsın?
Alıntı yapılan: "SONER-VTI"Alıntı yapılan: "Onu-R"aynen aynen.. ben de walla ilk defa rastladım ya.. sırf son taksan bile az cok farkeder ki headers + kat-orta iptali + 52lik borular + son susturucu falan baya bir arttırır . . .Neden arttırır? Ezbere konuşmadan teknik olarak açıklama yapabilir misin? Sen daha fazla gaza basmadıkça yakıt tüketimin neden artsın?evet evet gaza basmazsan dediğin doğru, gaza basmadınmı hiç biri yakmaz zaten..ama şöyle düşün headers veya eksoz modu yapan bi adam sakin sakin gitmek içinmi takıo headersı?
burda teknik konularda benden cok daha fazla bilgisi olan arkadaslar var.. tekniği onlara bırakalım, ben pratiğe bakarım.. benzin sarfiyatı artıyo mu artıyo.. yüzlerce kişi tarafından denenmiş, görülmüştür . . .
yav arkadaşlar aslına bakarsanız bukardarda büyütülcek bişi yok , bizler arabalara bunları taktıkmı eh azda olsa gazlıyoruz bilmemne biraz fazla yakıyoruz tabi ,, kısaca teknik olarak dersek , aracın beyni std filtre için emişe ayarlandığından dolayısıyla fazla hava çektiği için biraz sapıtma olacaktı tabi vafc varsa bu sorunda ortadan kalkar , ama bence bunları takınca biraz gazlıyoruz ve biraz fazla yalıyoruz gibi.