bizler arabalara bunları taktıkmı eh azda olsa gazlıyoruz bilmemne biraz fazla yakıyoruz tabi
kısaca teknik olarak dersek , aracın beyni std filtre için emişe ayarlandığından dolayısıyla fazla hava çektiği için biraz sapıtma olacaktı, tabi vafc varsa bu sorunda ortadan kalkar
yazılanlardan anladıgım kadarıyla olay şu ki Bu eklemeler yapıldığında azda olsa yakıt farkedicek ve basıldıgındada herturlu extra fazla yakma durumu söz konusu olucaktır..
kısacaaa az gaz az benzin dimi arkadsaşlar :-D :-D :-D :-D :-D
eheheh.. Allah kolaylık versin ne diyeyim.. ama bunları dusunerek turbo isine girmek lazım.. benzinin yanında bir sürü sorunlar da cabası.. umarım sende sorun fln cıkmaz.. ama bildiim coğu turbo arac sanayiden bir türlü kopamıyor . . .
Alıntı yapılan: Onu-R - Nisan 22, 2006, 11:40:56 ÖSeheheh.. Allah kolaylık versin ne diyeyim.. ama bunları dusunerek turbo isine girmek lazım.. benzinin yanında bir sürü sorunlar da cabası.. umarım sende sorun fln cıkmaz.. ama bildiim coğu turbo arac sanayiden bir türlü kopamıyor . . .evet haklısın bende bunların hesabını önceden yaptım , yok öyle çok gitsin az yaksın ,, sorun konusuna gelince , doğru parçalar , doğru usta olduktan sonra bi sorun yaşanıcağını düşünmüyorum , şuda var tabiki normal bi araçtan fazla ilgi ve bakım beklediği kensin , ama daha hiç porblem için servise filan gitmedim , inşallah böyle devam eder...
headers sonrasi eger vafc yada chip tarzi bir uygulama yoksa ust devirlerde 4-1 uygulamalarda fakire kaldigini gorduk. en basit olarak regulator ile cozulebilir...
valla benim araba standart(filitre+son susturucu) daha cok yakio suan:) bi depoyla 350 km falan anca gidio ama tamemen sehir içi.. bu ugulamalari yaparsam 300 km falan mi gidicekki acaba hiç gitmesin daha ii:))