Gönderen Konu: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA  (Okunma sayısı 111764 defa)

BLACK ORANGE

Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #75 : Aralık 11, 2008, 09:03:01 ÖS »

sen soledin die soledim abicim yoksa biliosn gel sen itin olsun butun merkez :)

etwallah kardeşim ondan şüpem yok...

S2K_06

« Yanıtla #76 : Aralık 11, 2008, 09:03:22 ÖS »
yanliş anlamadin umarim abi :(

BLACK ORANGE

« Yanıtla #77 : Aralık 11, 2008, 09:05:08 ÖS »
yok canım öyle şey olur mu... :)

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : Aralık 11, 2008, 09:07:17 ÖS »
Konu ANK servisleri hakkında bende Hiç bir şekilde kendi görüşüm Efe yi Tercih etmiyorum Fabrika hatası diyemeyiz daha buna HTR onaylı bil bildirge yok olabilir ama bildirge oluşsun...HTR öyle küçük kabullenmiyecek bir firima değildir burada efe için bir çok örnek oluşturulabilinir.Bora içinde ama bence Bora serviste satışta iyi ... Ben bir çok kişiyi biliyorum Efe hakkında görüşlerini ben bu işin içindeyim kimin daha iyi kimin daha kötü olduğunu bilmekteyim ve bende hiç bir şekilde ne araç alırım nede servise götürürüm Efe ye bu kendi görüşüm tabi banada ulaşabilirler her konuda yardım etmeye hazırım
« Son Düzenleme: Aralık 11, 2008, 09:09:34 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : Aralık 11, 2008, 09:10:44 ÖS »
O zaman Tunç şunu yapalım  yavuz ve serhan arkadaşımızın disklerini değiştirelim torna yapmasınlar yardımımız böyle dokunsun arkadaşlarımıza diskler tornaya giremekten bıktı
« Son Düzenleme: Aralık 11, 2008, 09:12:47 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

BLACK ORANGE

« Yanıtla #80 : Aralık 11, 2008, 09:13:34 ÖS »
zaten kardeşim sen aracını eskişehirden alırsın bakımada eskişehire götürürsün. :) ank. seni sarmıyor. sadece şu kadarını söyleyip bitireceğim. bi insan 50 tane iyilik yapar çok iyi insan olur. aynı insan 1 tane hata yapar çok kötü insan olur. ben de bunu söylemek istiyorum. gözümle görmediğim kulağımla işitmediğim hiç bir söze lafa görüntüye aldırış etmem. çünki yalan olma ihtimali vardır... sözüm sana değil yanlış anlama. bu arada efe de bütün patronlar ortada gezinebiliyor. işlerinde kötü kalitesiz olsalar sende bu şekilde olabilirlermiydi. bide bilmediğim için soruyorum boranın sahiplerini hiç gören var mı...

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Aralık 11, 2008, 09:14:37 ÖS »
Eskişehire götürmüyorum bakıma sadece bir kaza işim vardı onun için bıraktım Eskişehirde de görmek isteyen görür patronu her zaman aşşağıdadır ve yardımcı olmaktadır görmek isteyen görür bayi patronlarını kendilerini saklamazlar zaten
« Son Düzenleme: Aralık 11, 2008, 09:16:16 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

BLACK ORANGE

« Yanıtla #82 : Aralık 11, 2008, 09:15:15 ÖS »
emin ol metinim o konudan bizler de bıktık sonuna kadar da uğraşacağız...

BLACK ORANGE

« Yanıtla #83 : Aralık 11, 2008, 09:16:09 ÖS »

Eskişehire götürmüyorum görmek isteyen görür

bak yine yanlış anladın farkındaysan gülme işareti koydum hani aracını orada boyattın ya...

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : Aralık 11, 2008, 09:17:15 ÖS »

Eskişehire götürmüyorum bakıma sadece bir kaza işim vardı onun için bıraktım Eskişehirde de görmek isteyen görür patronu her zaman aşşağıdadır ve yardımcı olmaktadır görmek isteyen görür bayi patronlarını kendilerini saklamazlar zaten

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Aralık 11, 2008, 09:18:30 ÖS »

emin ol metinim o konudan bizler de bıktık sonuna kadar da uğraşacağız...

Parça değişimi yapmak zorunda neden yapmıyor peki bende bıktım serhan her zaman efede

BLACK ORANGE

« Yanıtla #86 : Aralık 11, 2008, 09:20:43 ÖS »
peki sen nereden biliyosun serhanın sürekli efede olduğunu...

ben neredeyse her gün efedeyim...

nikky

« Yanıtla #87 : Aralık 11, 2008, 09:23:20 ÖS »
Herkes memnun olduğu yere götürsün aracını içi rahat etsin vede olsun bitsin yav bence bu efe&bora olayı çok uzadı..

Bide serhan efe'den memnun değilse niye bora'ya gitmiyo onuda anlamadım??

BLACK ORANGE

« Yanıtla #88 : Aralık 11, 2008, 09:24:33 ÖS »
hani ilgilenilmese anlayacağım orçunum ama...

bende aynısı söyledim metine anlamıyor...

nikky

« Yanıtla #89 : Aralık 11, 2008, 09:28:10 ÖS »
Haklısın abicm baya ilgilendiler sağolsunlar..

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Aralık 11, 2008, 09:35:34 ÖS »

Efe yılda 2000 araç satan bir firima ve eğitimli bir personeli bulunmaktadır yanlış anlaşılmasın yazdıklarım amacım Efe yi kötülemek değil Efe satışta ve serviste hayran olduğum bir firimadır ve ANK da bu işi en iyi yapan bir firimadır... Tunç un dediklerine katılmaktayım bir an agresifliğime gelmiştir asla ve asla firima karalamk niyetinde değilim son noktayı koymak isterim Efe ANK nın en büyük HONDA bayisi ve aynı zamanda Türkiye nin en büyük HONDA bayisidir.Efede de şikayet olacaktır diğer firimalardada şikayet olmadan asla bir firima açıklarını göremez anca şikayet ile açıklarını kapatır ve müşteri menuniyeti almaktadır.En yakın zamanda aracımı Efe servisine götüreceğim ve 2009 içersinde tekrar cıvıc alacağım kendim uğraşsamda Efe tercihim olacaktır. Tüm Arkadaşlardan özür dilerin yanlış anlaşıldım ve bir an agresifliğime gelmiştir. Herkese Saygılar

BLACK ORANGE

« Yanıtla #91 : Aralık 11, 2008, 09:38:51 ÖS »
ne demek abicim elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce... amacımız sadece yardım. benim ticaret maksaklı bi ilişkim yok. ben zaten iş adamıyım. kurulu bi düzenim var. daha ne isterim. ( kız arkadaşımdan yeni ayrıldım bi kız ark. istiyebilirm) :):):)

BLACK ORANGE

« Yanıtla #92 : Aralık 11, 2008, 09:40:28 ÖS »

Efe yılda 2000 araç satan bir firima ve eğitimli bir personeli bulunmaktadır yanlış anlaşılmasın yazdıklarım amacım Efe yi kötülemek değil Efe satışta ve serviste hayran olduğum bir firimadır ve ANK da bu işi en iyi yapan bir firimadır... Tunç un dediklerine katılmaktayım bir an agresifliğime gelmiştir asla ve asla firima karalamk niyetinde değilim son noktayı koymak isterim Efe ANK nın en büyük HONDA bayisi ve aynı zamanda Türkiye nin en büyük HONDA bayisidir.Efede de şikayet olacaktır diğer firimalardada şikayet olmadan asla bir firima açıklarını göremez anca şikayet ile açıklarını kapatır ve müşteri menuniyeti almaktadır.En yakın zamanda aracımı Efe servisine götüreceğim ve 2009 içersinde tekrar cıvıc alacağım kendim uğraşsamda Efe tercihim olacaktır. Tüm Arkadaşlardan özür dilerin yanlış anlaşıldım ve bir an agresifliğime gelmiştir. Herkese Saygılar

yanlış bi cümle kurduysam bende özür dilerim metinim. bu arada da teşekkür ederim kardeşim...

nikky

« Yanıtla #93 : Aralık 11, 2008, 09:43:46 ÖS »

ne demek abicim elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce... amacımız sadece yardım. benim ticaret maksaklı bi ilişkim yok. ben zaten iş adamıyım. kurulu bi düzenim var. daha ne isterim. ( kız arkadaşımdan yeni ayrıldım bi kız ark. istiyebilirm) :):):)

:D  o banada lazım ya  :D

BLACK ORANGE

« Yanıtla #94 : Aralık 11, 2008, 09:47:32 ÖS »
neden sende mi ... ???

nikky

« Yanıtla #95 : Aralık 11, 2008, 09:54:51 ÖS »
evet abicm bende..  gerçi en son görüştüğümüzde tebrik ediyoduk birbirimiz bu durumdan dolayı ama böylede olmuyo :d

BLACK ORANGE

« Yanıtla #96 : Aralık 11, 2008, 09:56:49 ÖS »

evet abicm bende..  gerçi en son görüştüğümüzde tebrik ediyoduk birbirimiz bu durumdan dolayı ama böylede olmuyo :d

bencede ben en son görüştüğümde kavga etmeye çalışıyor du 6 gün önce... :)

nikky

« Yanıtla #97 : Aralık 11, 2008, 10:01:50 ÖS »
:D doğrudur abicm..    Şimdi bu konuya burda girersek sabahı buluruz biz ben ufaktan kaçıyim en iyisi uykumda geldi :)

bi gün şu senin meşhur loca'da oturup konuşuruz olmadı..

BLACK ORANGE

« Yanıtla #98 : Aralık 11, 2008, 10:03:31 ÖS »
seve seve kardeşim ne zaman istersen bu arada sende bakına ol belki buluruz bi iki tane güzel bişey belli mi olur. sna iyi geceler kardeşim...

nikky

« Yanıtla #99 : Aralık 11, 2008, 10:05:38 ÖS »
tmm 1 deil 2 tane bakıyorum bundan sonra  :D        sanada iyi geceler abicm.