şimdiye kadar olan hondalarım;
91 integra
92 accord
97 accord
96 vti
02 typeR
07 new civic
07 new civic
son aldığımız civic leri efeden aldık, neden efeden aldık fiyat bakımından boradan uygun verdiler, zaten bunu bora da ki satış temsilcileri bile kabul ediyor çünkü Efe daha büyük. honda alacak adam önce efe ye gidiyor. vel hasıl ankara' ya hondayı efe satıyor. araçlarını bizim gibi çok detaylı kullanmayanlar araçlarını nerden aldılarsa oraya götürüyor. hatta ben aracımı efe den aldım boraya götürsem garantisi bozulurmu diye düşünenler bile var gülmeyin

hal böyle olunca daha çok plakalıkda efe görebilirsiniz. Fakat şuda bi ayrıntıdır camın arkasında EFE stickerı olup plakalıkları da bora olan araçlar görebilirsiniz

Kullandığım bu araçlarda hemen hemen hepsiyle Efe yede boraya da gittim, Efeden kendi adıma yaptırdığım veya yedek parça aldığım hizmetlerden memnun kalmadım, kalamadım.07 civic aldık bir bayan geldi yan kapıdan vurdu Araç tam 1 hafta eksper meksper bekledi araçın arka kapı ve alt marşpiyel için 25 gün bekledik. ve bittiğinde okadar kötü yapılmıştıki inanın ağlarsınız boya akıntıları yeni boyanan yerlerde sürtükler. ön tamponda hiç bişey olmamasına rağmen sürtükler, ve aracın içinden gelen seslerde cabası, bu arada efe aracın gitmesinin sebebi benim ankara dışında olmam şirketten servise götürmüşler eger bilseydim ben direk boraya götürürdüm. Daha sonra aynı aracın aynı kapısına biri daha vurdu ve yine bayandı

bu sefer direk boraya götürdüm, bana 10 günde alabileceğimi söylediler ve 1 haftada 7 günde aracı teslim aldım. ve efenin daha önce yapamadıkları yerleride yaptılar. seslerde kesildi.ve daha neler neler yaşandı. Ben Efe hondan nın ticari ahlakını sevmiyorum.
NEDEN
2 3 yıl önce arkadaşım bir kaza yaptı, 99 model civic gümüş renk, ön tampon değişecek, arkadaşımız efeye bıraktı aracını ve 1 hafta gibi bir süre zarfında teslim aldı. aracı teslim aldıgımızda tampon çok hoşumuza gitmedi sanki tam oturmamış gibiydi far yuvaları, ve yaklaşık 1.5 ay sonra tampondan ufak bir tıkılama oldu,
altından bordo renk çıktı tamponun ! Bunun Kusura Bakmayın ama hiç bir şekilde Açıklaması yok. sıfır tampon boyalı gelir aracın renk konuda göre gelir.
bir arkadaşıma 07 civic aldık premium neden acaba far kolu dream far kolu çıktı ? ön arka bir yanan sis kolu çıktı. Bora dan alınan Araçlarınki ayrı ayrı yanıyor
aklıma gelmeyen bir çok şey daha vardır emin olun... ama Efe den gerçekten çevremde çok fazla hondacı olmasına ragmen EFE hondayı seven hiç arkadaşım yok.. Bora da şimdiye kadar gerçekten bi şikayetim olmadı her zaman ilgiyle güler yüzle karşılayıp DEĞİŞEN PARÇALARIMIDA GÖSTEREREK bagajıma koyarlar ben çogu istemem( bi arkadaş koymuyorlar yazmış benim bütün bakımlarımda koyarlar)
bunları yazmamın sebebi yaşadıklarımı anlatmaktır.UMarım yazdıklarım YANLIŞ ANLAŞILMAMAMIŞTIR. Ne Bora honda Babamın oğlu nede Efe honda hatta Efe Hondanın sahipleri ilede arkadaş muhabbeti falan var..