Gönderen Konu: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA  (Okunma sayısı 111782 defa)

BLACK ORANGE

Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #100 : Aralık 11, 2008, 10:06:09 ÖS »
anlaştık kardeşim by by

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : Aralık 11, 2008, 10:39:55 ÖS »
peki sen nereden biliyosun serhanın sürekli efede olduğunu...

ben neredeyse her gün efedeyim...
Efe yılda 2000 araç satan bir firima ve eğitimli bir personeli bulunmaktadır yanlış anlaşılmasın yazdıklarım amacım Efe yi kötülemek değil Efe satışta ve serviste hayran olduğum bir firimadır ve ANK da bu işi en iyi yapan bir firimadır... Tunç un dediklerine katılmaktayım bir an agresifliğime gelmiştir asla ve asla firima karalamk niyetinde değilim son noktayı koymak isterim Efe ANK nın en büyük HONDA bayisi ve aynı zamanda Türkiye nin en büyük HONDA bayisidir.Efede de şikayet olacaktır diğer firimalardada şikayet olmadan asla bir firima açıklarını göremez anca şikayet ile açıklarını kapatır ve müşteri menuniyeti almaktadır.En yakın zamanda aracımı Efe servisine götüreceğim ve 2009 içersinde tekrar cıvıc alacağım kendim uğraşsamda Efe tercihim olacaktır. Tüm Arkadaşlardan özür dilerin yanlış anlaşıldım ve bir an agresifliğime gelmiştir. Herkese Saygılar

yanlış bi cümle kurduysam bende özür dilerim metinim. bu arada da teşekkür ederim kardeşim...
Önemli değil bir an agresifliğime gelmiştir.
« Son Düzenleme: Aralık 11, 2008, 10:42:36 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : Aralık 12, 2008, 08:24:03 ÖÖ »
Buradaki amacımız KURUMLARI kayırmak Değildir YARDIMCI olmaktır.Kim nerye gitmek istiyorsa GİDEBİLİR Herkes ÖZGÜRDÜR ANK da her iki bayiyide DENEYEBİLİRLER.... Biz burda Hangi Bayi Daha Az şikayet geliyor yönünde Bir Eleştiride Bulunduk...
« Son Düzenleme: Aralık 12, 2008, 08:25:41 ÖÖ Gönderen: MTNYLMZ »

MaG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : Şubat 27, 2009, 11:59:38 ÖS »

şimdiye kadar olan hondalarım;

91 integra
92 accord
97 accord
96 vti
02 typeR
07 new civic
07 new civic

son aldığımız civic leri efeden aldık, neden efeden aldık fiyat bakımından boradan uygun verdiler, zaten bunu bora da ki satış temsilcileri bile kabul ediyor çünkü Efe daha büyük. honda alacak adam önce efe ye gidiyor. vel hasıl ankara' ya hondayı efe satıyor. araçlarını bizim gibi çok detaylı kullanmayanlar araçlarını nerden aldılarsa oraya götürüyor. hatta ben aracımı efe den aldım boraya götürsem garantisi bozulurmu diye düşünenler bile var gülmeyin :) hal böyle olunca daha çok plakalıkda efe görebilirsiniz. Fakat şuda bi ayrıntıdır camın arkasında EFE stickerı olup plakalıkları da bora olan araçlar görebilirsiniz ;)

Kullandığım bu araçlarda hemen hemen hepsiyle Efe yede boraya da gittim, Efeden kendi adıma yaptırdığım veya yedek parça aldığım hizmetlerden memnun kalmadım, kalamadım.07 civic aldık bir bayan geldi yan kapıdan vurdu Araç tam 1 hafta eksper meksper bekledi araçın arka kapı ve alt marşpiyel için 25 gün bekledik. ve bittiğinde okadar kötü yapılmıştıki inanın ağlarsınız boya akıntıları yeni boyanan yerlerde sürtükler. ön tamponda hiç bişey olmamasına rağmen sürtükler, ve aracın içinden gelen seslerde cabası, bu arada efe aracın gitmesinin sebebi benim ankara dışında olmam şirketten servise götürmüşler eger bilseydim ben direk boraya götürürdüm. Daha sonra aynı aracın aynı kapısına biri daha vurdu ve yine bayandı :) bu sefer direk boraya götürdüm, bana 10 günde alabileceğimi söylediler ve 1 haftada 7 günde aracı teslim aldım. ve efenin daha önce yapamadıkları yerleride yaptılar. seslerde kesildi.ve daha neler neler yaşandı. Ben Efe hondan nın ticari ahlakını sevmiyorum.

NEDEN

2 3 yıl önce arkadaşım bir kaza yaptı, 99 model civic gümüş renk, ön tampon değişecek, arkadaşımız efeye bıraktı aracını ve 1 hafta gibi bir süre zarfında teslim aldı. aracı teslim aldıgımızda tampon çok hoşumuza gitmedi sanki tam oturmamış gibiydi far yuvaları, ve yaklaşık 1.5 ay sonra tampondan ufak bir tıkılama oldu, altından bordo renk çıktı tamponun ! Bunun Kusura Bakmayın ama hiç bir şekilde Açıklaması yok. sıfır tampon boyalı gelir aracın renk konuda göre gelir.

bir arkadaşıma 07 civic aldık premium neden acaba far kolu dream far kolu çıktı ? ön arka bir yanan sis kolu çıktı. Bora dan alınan Araçlarınki ayrı ayrı yanıyor :)

aklıma gelmeyen bir çok şey daha vardır emin olun... ama Efe den gerçekten çevremde çok fazla hondacı olmasına ragmen EFE hondayı seven hiç arkadaşım yok.. Bora da şimdiye kadar gerçekten bi şikayetim olmadı her zaman ilgiyle güler yüzle karşılayıp DEĞİŞEN PARÇALARIMIDA GÖSTEREREK bagajıma koyarlar ben çogu istemem( bi arkadaş koymuyorlar yazmış benim bütün bakımlarımda koyarlar)

bunları yazmamın sebebi yaşadıklarımı anlatmaktır.UMarım yazdıklarım YANLIŞ ANLAŞILMAMAMIŞTIR. Ne Bora honda Babamın oğlu nede Efe honda hatta Efe Hondanın sahipleri ilede arkadaş muhabbeti falan var..

MaG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : Şubat 27, 2009, 11:59:58 ÖS »
ne yazmışım bea gece gece :D

firstcevher

« Yanıtla #105 : Şubat 28, 2009, 12:04:58 ÖÖ »
düşünceleriniz için teşekkür ederiz, işte serviste çalıştırılan elemanlar bu yüzden önemli ;) Bizde burada size yardım için varız herhangi bir şikayetinizde veya yardıma ihityacınız olduğunda benimle irtibata geçebilirsiniz ;)

akbaş

« Yanıtla #106 : Şubat 28, 2009, 12:48:29 ÖÖ »
MERHABALAR 20 000 km bakıma mayıs sonu gidecem bende efemi bora mı bilmiyorum ank temsilcisinden yardım beklerim. AYAŞ ı  unutmadım firstcevher

firstcevher

« Yanıtla #107 : Şubat 28, 2009, 10:37:44 ÖS »
halil abi ayıp ediosun tel numaram hala duruyorsa 20.000 e gitmeden bi kaç gün önce haber et hallederiz ;) hele bi ozmn gelsin herşey kolay ;) bizde unutmadık abi Ayaş'ı çok güzel bi gündü ;)

turanN

« Yanıtla #108 : Mart 01, 2009, 02:17:04 ÖÖ »
altan hondayıda unutmayın arkadaslar arcın yanında ne yapıldıgını ne takılıp cıkarıldıgını gorebılıyosunus

BigSaint

« Yanıtla #109 : Mart 01, 2009, 03:05:56 ÖÖ »
herkesin fikrine saygım sonsuz :D...

efedende memnun olan var bora'dan da...

bora'ya gelen arkadaşlar için konuşiim; nelerden sıkıntı yaşadınız??? pm atarsanız ya da

cepten ulaşırsanız sevinirim 0533-583-40-18

Yeni yerimize martın ilk haftası taşınmaya başlıyoruz inşallah..herkesi beklerim...

fn2silver06

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : Mart 01, 2009, 01:03:12 ÖS »
valla benim çektiğim sıkıntıları takip eden bilir ben arabamı efeden aldım servisede oraya götürüyodum ancak efenin beni sinir hastası etmesi dışında bi extrasını görmedim! boraya gittim efenin 7 aydır çözemediği sorunları 2 saatte çözdüler ilgide gayet güzeldi. boraya ve bora kardeşimize teşekkür için 1 ay önce bi konu açmıştım ama yazdıklarımız birilerini rahatsız etmiş heralde konuyu admin arkadaşın biri silmiş! neyse uzun lafın kısası herkes denee deneye öğreniyo  ben 2 sinide denedim şimdi honda markasına yeniden ısındım arabayı satmaktan vazgeçtim,boraya tekrar teşekkür ederim .

fn2silver06

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : Mart 01, 2009, 01:05:35 ÖS »
bu mesajda silinirse hesabımda silinsin lütfen.

okan_06

« Yanıtla #112 : Mart 02, 2009, 10:00:24 ÖS »
ben arabamı efeden aldım yaklaşık 2 sene servisinin müşterisi oldum.ben bir sıkıntı yaşamadım 10.000 bakımları haricinde gittiğim için.fakat efe ile ilgili bir çok kişiden sizin bahsettiğiniz şikayetleri duyuyorum.
çok uzun zamandan beri bora'ya gidiyorum yakın zamanda bir problemim olmuştu ama benim biraz tez canlılığımdan kaynakladı sanırım.arabamın bütün bakımları ağır bakımlarıda olmak kaydıyla borada yapılıyor en son cumatesi orada bakıma soktum.ustaları ve çalışanlarının hakkını yemiyeyim hepsi işlerinde çok iyi arabadan ve sorunlarından anlayan insanlar.en güzel yanıise araba yapılırken arabanın başına gidebiliyor olmanız tabi cıvığını çıkarmadan ustaları rahatsız etmeden.bora terciğimdir boraya devam.......

canac20

« Yanıtla #113 : Mayıs 13, 2009, 10:10:48 ÖÖ »
Ankarada yetgili servislerden indirim yapanı varmı, fiyatlar sabitmi, bakım maliyetlaeri özel servislere göre sizce çokmu yüksek, özel servislede orjinal parça kullandıklarını söyleyenler var gerçekten kullanan varmı, yoksa tipik sanayi mantığıyla kandırmamı var?(özellikle arabadan anlamayanları) Eskiden kasap dükkanları vardı bunların dürüst çalışmayanları yüzünden şimdi hepsi kapandı yerini büyük marketlar aldı ve istedikleri fiyattan satış yapıyorlar. Yetgili servislerde, özel servislerin bu tutumu ve orjinal yedek parçanın yanlızca hondada olması yüzünden tekellleşiyorlar. tekelleşmede fiyatları yükseltiyor buda hondanın Türkiyedeki servis maliyetlerini yükseltip hondanın negatifi oluyor. hyundainin Ankarada 5 tane servisi var hondanın 2 tane bence bu büyüklükteki şehirde daha çok servis olmalı ve servis malitetinin düşürülmesi gerekli özel servislerde kalitesini yükseltirse hondanın bu negatifliği ortadan kalkar.

eniyiarkadaslarim

« Yanıtla #114 : Mayıs 13, 2009, 11:36:50 ÖÖ »
Arkadaşım bende 4 aydır bi  honda civic sahibiyim. aracı aldığım gün oraya bi arkadaş vasıtasıyla götürdüm. ve ilgilerinden çok memnun kaldim. işlerinde hepsi gerçekten çok iyi. senin dediğin gibi mazda parçası takacak bir insan değiller. öyle HONDA dışında hiçbir arabanın yağını bile değiştirmezler.

vw.bora

« Yanıtla #115 : Mayıs 13, 2009, 11:57:46 ÖÖ »
merhabalar arkadaşlar ocak ayına kadar vw.bora marka aracım vardı ocak ayında almış olduğum 2003 honda crv marka aracımı almadan önce experini borada 150 tl ye yaptırdım.genel eksiklerin listesi ve tutarlaryla birlikte verdiler birde ön camda çatlak vardı borada 1100 tl karşılığı kasko tarafından ön camm orjinal ve honda logolu olarak değiştirildi gayet memnun kaldım hizmetleri gayet kaliteli efe için yorum yapamıyorum sadece gezmeye gittim bu arada işyerindeki hondası olan bazı mesai arkadaşların özellikle tavsiye ettiği yerde şaşmazda hondacı kadir usta dedikleri bir yer varmış özellikle tavsiye ediyorlar

canac20

« Yanıtla #116 : Mayıs 14, 2009, 07:24:16 ÖÖ »
Arkadaşım bende 4 aydır bi  honda civic sahibiyim. aracı aldığım gün oraya bi arkadaş vasıtasıyla götürdüm. ve ilgilerinden çok memnun kaldim. işlerinde hepsi gerçekten çok iyi. senin dediğin gibi mazda parçası takacak bir insan değiller. öyle HONDA dışında hiçbir arabanın yağını bile değiştirmezler.
        Yaşadığım olay bu ispatıda var. isteyen herkeze belgeleri taratıp gönderebilirim. önce bar hüseyin ustada taktırıp sonra su koyveren parçanın birdaha değiştirildiğine dair. amacım kimseyi kötülemek değil olay bu...
       Herkes bu tarz yetgili sevis ve özel servislerde yaşadığı sorunları buraya yazmalı forumun konusu adı üstünde 'problemler ve çözümleri' benim problemimde bu. seninin olmayabilir ne güzel

taskin_centaur

« Yanıtla #117 : Mayıs 16, 2009, 07:48:55 ÖS »
altan hondayı tavsiye ederim bende efe mağduruyum herşey iyi güzel hoş ama çok kalın ankarada en eski hondacı gidin rahat edin

ibratice

« Yanıtla #118 : Mayıs 18, 2009, 12:15:17 ÖÖ »
bir haftadır fabrikaya efe yi şikayet ediyorum ben istanbulda oturuyorum Ankaradan aldığım 98 HB vtec aracımın kullanıcısı efe den aldığı aracını bütün bakımlarınıda onların yaptığı güvencesiyle bana sattı 90 bine kadar bakım vekaporta işlerini onlar yapmış . Ankaradan gelirken 140 geçince sol aynanın ordan korkunç bir rüzgar sesi gelince burdan yakın bir servise gittim servisten aynanın sedan aynası olduğu bu araca uygun olmadığını ve kayıtlarda Ankarada değiştiği bariz belli.Eski kullanıcısıda yaşlı bi bayan olduğu için duyamamış farkedememiş ayna zaten çıtanın üstünde duruyor ne olucak bilmiyorum.Arka sağ camı iyi yapıştıramamışlar su alıyordu kesip bidaha yapıştırdılar Ankarada efe mi sakın arkadaşlar adam arabayı bi getir bakalım diyo sen arabama taktığın parçayı ben burdan kayıtlardan görüyorum diyarum ozaman sana karsız ayna gönderelim diyolar sakın arkadaşlar .

koray.kozanli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : Mayıs 23, 2009, 10:18:48 ÖS »
EFE NİN SAHİBİNİN OĞLU ARKADAŞIM.HER NE ZAMAN GİDERSENİZ GİDİN BAKIMLARDA FLİTRELER YAĞLAR HEP DEĞİŞTİRİLİR.BEN ONLARIN YAPACAKLARI BAKIMI BAŞKA YERDE 90 YTL YE YAPTIRIYORUM ONLAR İSE 250 DEN AŞAĞI YAPMIYORLAR.YUKARDA ALLAH VAR

nadirgoktan

« Yanıtla #120 : Mayıs 23, 2009, 10:35:02 ÖS »
arkadaslar Efe"ye gunde 250 tane arac gırıp cıkıyor..Oyle olsa ınsanlar neden arabasını Efe ye gotursun? Neden ankara"daki hondalarin %85ının plakasında Efe yazsın?..

aracımı b.o.r.a dan aldım. istanbul yolunda çalışıyorum. vites geçişlerinde hafif ses vardı.işe giderken efeye bi 10 dakka sorayım dedim.2 dakka vites geçişi yaptılar. normal lafını duydum. bi baktım bana somadan bora plakalarımı çıkarıp kırmışlar efeyi takmışlar. e hal böle olunca her yerde efe plakalığı var. çok şükür efe plakalarımıda çıkarttım. efe düşmanı falan değilim ayrıca da hiç aracımı falan bırakmadım ama bana sormadan değil plakalığıma sibob kapağıma dokunamazlar. benim arabam o onların değil.ben ödedim eşşek gibi 35 milyarı. onlar değil

koray.kozanli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : Mayıs 23, 2009, 10:37:09 ÖS »
AYNEN DOĞRU DİYORSUN HELAL OLSUN SANA NADİRGÖKTAN

adroit077

« Yanıtla #122 : Haziran 01, 2009, 04:11:30 ÖS »
Çeşitlilik olsun diye yazıyorum. Aynı zamanda kendi ustamdır. Kadir usta. Hondacı kadir usta diye geçiyor. Şaşmaz da. Aracım da LPG sistemi var servislere almıyorlar (Bora + efe). Ayrıca garanti süresi bittiği için orginal parça + işinin ehli usta = iyi sonuç olduğuna inananlardanım.

canac20

« Yanıtla #123 : Haziran 04, 2009, 01:40:42 ÖS »
Çeşitlilik olsun diye yazıyorum. Aynı zamanda kendi ustamdır. Kadir usta. Hondacı kadir usta diye geçiyor. Şaşmaz da. Aracım da LPG sistemi var servislere almıyorlar (Bora + efe). Ayrıca garanti süresi bittiği için orginal parça + işinin ehli usta = iyi sonuç olduğuna inananlardanım.
yani yetgili servisten parça alıp buradamı taktırıyorsun, (filitreler falan) piyasada orjinal diye taktıklarının çoğu orjinal değilde

et302gti

« Yanıtla #124 : Haziran 04, 2009, 01:58:47 ÖS »
servisten başkası orjinal parça satamıyo mu?