vtec can arkadaş sana bu son mesajım. anladığım kadarıyla genç bir arkadaşsın. senin araban sana göre dünyanın en iyi arabası olabilir. arabanın hayrını gör, sen başkalarının para verip aldığı arabalara acıma. fb7 kasa da varsın kötü olsun. biz memnunuz. bir araba övülmekle efsane, yerilmekle kötü olmaz. her iki aracı objektif olarak karşılılaştırdım. ( bakınız önceki sayfalar). okuyanlar kararını versin. biz olgun insanlar sadece kasasına bakıp araç almayız,bir aracı her yönüyle karşılaştırıp öyle alırız. ben 2012 honda civic elagance at aracımı almadan bütün markaları test ettim, donanımlarını karşılaştırdım,en uygunun civic olduğunan karar verdim. şimdikiye kadar da hiçbir sorun yaşamadım. ama fd 6 kasa başımı çok ağrıtmıştı. arabayı kasa sattırsaydı, efsane kasa dışında estetik kasa çıkaramayan toyota corolla dünyanın en çok satılan araba olmazdı. bu donanıma bu fiyat az bile bence( koltuk ısıtma,geri görüş kamerası, elektirikli katlanır yan aynallar,far yıkama,esp,8 hava yastığı,sanruff,vs) . daha önce de söyledim,zevkler ve renkler tartışılmaz. herkese aracıyla kazsız,belasız sürüşler dilerim.