Gönderen Konu: fd6 mı fb7 mi  (Okunma sayısı 39173 defa)

aLeN

Ynt: fd6 mı fb7 mi
« Yanıtla #75 : Ağustos 26, 2013, 05:33:04 ÖS »
Resim Herþeyi Anlatýyor Umarým :))

Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. Ýki saattir guluyorum :)

Fotografi Koymandaki Amac ne Acaba Honda İle Clio'yu Ayni Keseye Koymakmi :)

Hayır. Dedigim gibi faceteki tht sayfasinda gordum guldum belki sizde gulumsersiniz diye koydum. Koymaz olaydim size iyilik yaranmiyor. Fotoyu ceken ben degilim karsilastiran ben degilim niye benim uzerime geliyorsunuz acaba?
Ben gordugum anda bu ne ayni harbiden dedim guldum fotoyu ceken arkadasin gozlem yetenegine hayran kaldım ekledim buraya.

Var mi baska soru?

Ya da ben en iyisi duzgun cevap vermeyeyim siz anlamamakta israr ediyorsunuz defaten aciklamama ragmen.

Evet arkadaslar civici boktan clio ile karsilastirdim o yuzden ekledim fotoyu ben olsam zaten clio alir ona binerdim civicte neymis?

Rahatladiniz mi?

Antoni54

« Yanıtla #76 : Ağustos 26, 2013, 05:40:13 ÖS »
Hey Allahım Yarabbim Sen Haklısın Kardeş Kusura Bakma..

teachers71

« Yanıtla #77 : Ağustos 26, 2013, 06:03:50 ÖS »
Bu konunun kilitlenmesi uygun olur artık. Tartışılacak şeyler tartışıldı. Artık söylenenler fikir olmaktan çıkıp hakaret ve alaya kaymaya başladı. İlkokul seviyesinde benim babam seninkini döver anlayışıyla benim arabam cici seninki kaka şeklindeki paylaşımlar kimseye fayda sağlamaz.

vTECan1925

« Yanıtla #78 : Ağustos 27, 2013, 12:00:32 ÖÖ »
ahahahah ahahah sdaşsflfalgafaifşfgsgsg :D gece gece koptum Capsler Facebook'taki bi sayfadan Alıntıdır..

SERUVEN

« Yanıtla #79 : Ağustos 27, 2013, 12:32:52 ÖS »
bazı fd6 kasa sahipleri arkadaşlar nedir bu fb7 kasadan rahatsızlığınız anlamış değilim. daha önce de yazdım. zevkler ve renkler tartışılmaz. fb7'yi kasayı sevmeyebilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkı vermez. fd6 kasanın fb7'ye göre hiçbir artısı yok.( arka tasarımı dışında) diğer yönlerden fb7 kasa bariz üstün. siz sadece kasa için araba alıyor olabilirsiniz. biz bir aracı bütün yönleriyle değerlendirip öyle alıyoruz. fb7 kasanın fd6ya göre ezici üstünlüklerini daha önce yazdım. görünüşe bakıp mantıksız hezayanlarını ezici mağlubiyetin şokuyla karşı tarafı küçümseyerek bir nevi karşıt tepki savunma mekanizmasıyla rahatlatanlar fb7yi kullanıp denedikten sonra kendi araçlarının eksiklerini kasalarını ilahlaştırarak gidermeye çalışsınlar. honda aptal bir firma değil ki kendinden önceki kasadan daha kötü bir araç çıkarsın. siz kasanızla avunadurun bizler aracımızın sadece kasasıyla değil her yönüyle gurur duyuyoruz. ayrıca fd6 gençlerin fb7 ise ailelerin tercihi. 2012'den bu yana yaklaşık 20000 araç satan ( reklam yok filo ve şirket aracı yok) satışlarından memnun kalmış ki 2013'te donanımını kısan honda firmasını karalamak kimsenin hakkı değildir. ezici mağlubiyetlerini ucuz espirilerle örtenlere duyurulur.

vTECan1925

« Yanıtla #80 : Ağustos 27, 2013, 01:57:10 ÖS »
bazı fd6 kasa sahipleri arkadaşlar nedir bu fb7 kasadan rahatsızlığınız anlamış değilim. daha önce de yazdım. zevkler ve renkler tartışılmaz. fb7'yi kasayı sevmeyebilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkı vermez. fd6 kasanın fb7'ye göre hiçbir artısı yok.( arka tasarımı dışında) diğer yönlerden fb7 kasa bariz üstün. siz sadece kasa için araba alıyor olabilirsiniz. biz bir aracı bütün yönleriyle değerlendirip öyle alıyoruz. fb7 kasanın fd6ya göre ezici üstünlüklerini daha önce yazdım. görünüşe bakıp mantıksız hezayanlarını ezici mağlubiyetin şokuyla karşı tarafı küçümseyerek bir nevi karşıt tepki savunma mekanizmasıyla rahatlatanlar fb7yi kullanıp denedikten sonra kendi araçlarının eksiklerini kasalarını ilahlaştırarak gidermeye çalışsınlar. honda aptal bir firma değil ki kendinden önceki kasadan daha kötü bir araç çıkarsın. siz kasanızla avunadurun bizler aracımızın sadece kasasıyla değil her yönüyle gurur duyuyoruz. ayrıca fd6 gençlerin fb7 ise ailelerin tercihi. 2012'den bu yana yaklaşık 20000 araç satan ( reklam yok filo ve şirket aracı yok) satışlarından memnun kalmış ki 2013'te donanımını kısan honda firmasını karalamak kimsenin hakkı değildir. ezici mağlubiyetlerini ucuz espirilerle örtenlere duyurulur.

FB7 nedir ya ? FD6'dan Hiç Bir + Sı yoktur bu aracın aksine Honda Fabrikasının bugune kadar çıkardığı en rezalet araçlardan biridir! Ben bu aracı alan insanların paralarına acıyorum Honda City'nin birebir Çakması bunu alcağına Clio Symbol Al daha İyi Alttaki foto Herşeyi Özetliyor Sanırım

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #81 : Ağustos 27, 2013, 07:20:47 ÖS »
Moderatorler veya site sahipleri veya yetki sahipleri.... Her kimse. Seviye daha ne kadar duserse konuya mudahale edecekler acaba. İlkokulu gectik, anasifina dustuk. Nedir bu yahu. Clio symbol, verilen paraya acima, yok en rezil kasa....vs vs. ( bknz. Bir ust mesaj)

Artik cevap vermeye bile degmez zirvaliklar yaziliyor. Nereye kadar?

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #82 : Ağustos 27, 2013, 07:42:44 ÖS »
iş cilio benzetmeye vardıysa yazık vallahi yeni kasaya laf söyleyenler gidip bir bayiye en azından bir test sürüşü yapsınlar gelsin buraya yorumunu yapsınlar ben kullandım 10 üzerinden 9 verilim jettayada bindim yenisine ama yeni civic her yönden iyi

EREN DUMAN

« Yanıtla #83 : Ağustos 27, 2013, 09:03:22 ÖS »

FB7 nedir ya ? FD6'dan Hiç Bir + Sı yoktur bu aracın aksine Honda Fabrikasının bugune kadar çıkardığı en rezalet araçlardan biridir! Ben bu aracı alan insanların paralarına acıyorum Honda City'nin birebir Çakması bunu alcağına Clio Symbol Al daha İyi Alttaki foto Herşeyi Özetliyor Sanırım

Taş gibi araba beyaz olursa bide....

SERUVEN

« Yanıtla #84 : Ağustos 28, 2013, 04:01:45 ÖS »
vtec can arkadaş sana bu son mesajım. anladığım kadarıyla genç bir arkadaşsın. senin araban sana göre dünyanın en iyi arabası olabilir. arabanın hayrını gör, sen başkalarının para verip aldığı arabalara acıma. fb7 kasa da varsın kötü olsun. biz memnunuz. bir araba övülmekle efsane, yerilmekle kötü olmaz. her iki aracı objektif olarak karşılılaştırdım. ( bakınız önceki sayfalar). okuyanlar kararını versin. biz olgun insanlar sadece kasasına bakıp araç almayız,bir aracı her yönüyle karşılaştırıp öyle alırız. ben 2012 honda civic elagance at aracımı almadan bütün markaları test ettim, donanımlarını karşılaştırdım,en uygunun civic olduğunan karar verdim. şimdikiye kadar da hiçbir sorun yaşamadım. ama fd 6 kasa başımı çok ağrıtmıştı. arabayı kasa sattırsaydı, efsane kasa dışında estetik kasa çıkaramayan toyota corolla dünyanın en çok satılan araba olmazdı. bu donanıma bu fiyat az bile bence( koltuk ısıtma,geri görüş kamerası, elektirikli katlanır yan aynallar,far yıkama,esp,8 hava yastığı,sanruff,vs) . daha önce de söyledim,zevkler ve renkler tartışılmaz. herkese aracıyla kazsız,belasız sürüşler dilerim.

faldov

« Yanıtla #85 : Ağustos 28, 2013, 08:10:44 ÖS »
Çamur için nedense FB7'nin arka görünümü kullanılıyor.İstedikden sonra FB/ için pekala iyi sonuçlar alınabilir.Örnek uygulama.... >=ok

« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2013, 08:12:21 ÖS Gönderen: faldov »

denizcan

« Yanıtla #86 : Eylül 23, 2013, 11:06:09 ÖS »
tühh ya geç kalmışız ön koltuklar hep dolmuş :D

mehmet zengin

« Yanıtla #87 : Eylül 24, 2013, 06:57:25 ÖÖ »
Bu 6-7 karşılaştırmasını hiç anlamıyorum. 6 kasa görüntü olarak bana hoş geliyor (bu arada aracım 7 kasa). Ama bana göre yeni herzaman daha iyidir. Sonuçta teknoloji de yerinde durmuyor. Arka stop clio ile benzer deniyor. Ona bakarsanız bütün japonlarda sanki birbirinin kopyası :) Yeni CRV nin arkası da volvoya benziyo, ne yapalım almayalım mı? Bence gereksiz saçma sapan bi tartışma. Bana göre sonuç 6 kasa dış görünüş daha hoş, ama 7 kasa yeni ve bir miktar daha teknolojik. 6 üretilmediğine göre sanırım artık efsane olmaya başlasa iyi olur. 4-5 sene sonra yeni bi kasa çıkar bizim kasa da artık üretilmez bizde efsanelere katılırız. Bu arada da 6 kasa fosiller sınıfına girer. 10yıl sonra da 7 fosil olur. Bu böyle gider arkadaşlar. Yeni yenidir sallayın gerisini :)

denizcan

« Yanıtla #88 : Eylül 24, 2013, 04:33:01 ÖS »
bana göre bu iş biraz beklenti meselesi.arabayı sadece ulaşım aracı olarak gören insan sınıfındaysanız yeni tabikide yenidir ötesi yoktur.fakat araba benim oyuncağım kullanmaktanda oturup izlemektende ufak tefek dokunuşlar yapmaktan da zevk alıyorum diyorsanız fd6 almak tabikide daha mantıklıdır diye düşünüyorum..

bbdd41

« Yanıtla #89 : Eylül 24, 2013, 08:42:09 ÖS »
hızır idi yunus idi,
hızır idi yunus idi

fb8 bence en iyisi.2014 sonu hazır olun...coming soon...

mehmet zengin

« Yanıtla #90 : Eylül 24, 2013, 08:59:11 ÖS »
hızır idi yunus idi,
hızır idi yunus idi

fb8 bence en iyisi.2014 sonu hazır olun...coming soon...

Var mı fotoğraf veya video?

bbdd41

« Yanıtla #91 : Eylül 25, 2013, 05:48:08 ÖS »
yok elimde veri ama 2014 sonu gibi makyaj gorur..2016 sonu gibi yeni kasa çıkar diye tahmin ediyorum.