Gönderen Konu: fd6 mı fb7 mi  (Okunma sayısı 39172 defa)

Antoni54

Ynt: fd6 mı fb7 mi
« Yanıtla #50 : Ağustos 24, 2013, 11:20:10 ÖS »
Tabiki FB7...

teachers71

« Yanıtla #51 : Ağustos 24, 2013, 11:37:59 ÖS »
Şu anda vtec2 mi fd6mı alayım sorusu nasıl garip geliyorsa bir iki yıl sonra fd6mı fb7 mi sorusu okadar garip gelecektir.

vTECan1925

« Yanıtla #52 : Ağustos 25, 2013, 01:38:20 ÖÖ »
Forumdan FB7ci bi Kankamla Draglarda Geçen Muhabbet =)) Videosu Yakındaa

NE ÇEKTİN BE FB7..  FD6'dan Geri Kalmayayım Diye Mugen RR benzemek İçin Ne Çektin bee.. Ne paraladın kendini! Çakma Mugen RR Olmayı kaldıramayıp Üretiminin 2. Yılında Makyaj Gördün, Geçen Çok Yakın bi arkadaşım FB7'den Memnun Olduğunu Söyledi, Memnun Olacaan tabii ne yapacaan Senin bi günahın yokki Ne Yapsan Yakışmayacak bu arabaya =))

*Ne Çektin be Selahaattin,
- Ne Çektim ben Anlat Bakalım :)
*Bu Arabaya Hiç Birşey Yakışmaması Kahrını Çekee Çekee..
-Yook Yaav Yeni Araba Daha Dur Bakalım Satayımmı Yaani ??
*Sat Demiyoruuum, Binmeye devam etsen  ne olacak ki diyoruumm ??
*Hayır Ne Paraladın kendini bu arabaya bişeler yapayım yakıştırayım diye hadi yaptında ne oldu ?
-Mugen RR ye Benzettik yavv Memnunum ben arabamdan canım
*Memnun Kalacan tabii Napacaan Senin bi Günahın yokki ne yapsan yakışmayacak..
*Ama Armut Suratlı Arabayı Sana Kakaladılar be Çocuum..
-ühüü çook çektimm ben yaaa :/

aLeN

« Yanıtla #53 : Ağustos 25, 2013, 08:42:05 ÖÖ »

Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. İki saattir guluyorum :)

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #54 : Ağustos 25, 2013, 09:04:51 ÖÖ »
Cok benziyorlar evet. İkisi de beyaz. İkisininde arka stoplar kirmizi, ikisinde de lastik var....vsvs :-) :-) :-)

Yaw lutfen insaf, yillardir dunya uzerinde ciddi satis rakamlarina ulasan bir markanin en onemli modelinden bahsediyoruz. Symbol ile karsilastirmak neden? Bu kadar da degil yani

teachers71

« Yanıtla #55 : Ağustos 25, 2013, 09:20:46 ÖÖ »
Bu başlık fd6 mı fb7 mi olmaktan çıkıp başka yerlere kaymaya başladı. Konu başlğından saptı. Oldu olacak fb7 mi cliomu olarak değiştirin başlığı. Olay fikir belirtmekten çıkıp bazı arkadaşların kin kusmasına  dönüştü. Ne kininiz varmış be arkadaşım şu fb7 lere. İsterseniz fb7sahipleri araçlarının önündeki honda logolarını söksünlerde sizin göz zevkinizi bozmasınlar. Hatta fb7 lerle ilgili forumda başlık açılmasını ve yazılmasını yasaklayalımda gönlünüz hoş olsun. :) amaç zaten sizin gönlünüzü hoş tutmak ve sizin göz zevkiniz..
Burda yazanları not etmek lazım.engeç bikaç sene sonra kendilerini fb7 lere binerken görmek ve methiyeler yazdıklarını görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Acele etmeyin bence bukadr acımasız yorumlar için. 

aLeN

« Yanıtla #56 : Ağustos 25, 2013, 09:34:38 ÖÖ »
Ben yorum yaptım mı? Fb7 ile clio yu karsilastirdim mi? Bir resim gordum komik geldi bana guldum ve paylastim bence acimasiz yorum yapanlar sizsiniz.

SERUVEN

« Yanıtla #57 : Ağustos 25, 2013, 11:25:23 ÖÖ »
fd6'cılar, yukarıda madde madde fb'7nin fd6'dan üstünlüklerini yazdım. siz ise laf oyunlarıyla galip gelmeye çalışıyorsunuz. ama gerçekler acıdır. üstelik 2. yılında makyaj hikayesi de yalan. en erken normal süresinde yani 2014'te makyajlanacak. kasanın 5 yılda bir yenilendiği düşünülürse bu da gayet normal. fd6 cılar kedi-ciğer meselesini hatırlatıyor bana. fb7'nin göstergeleri ve dijital saati bile fd6'yı gölgede bırakır. 

kacaman

« Yanıtla #58 : Ağustos 25, 2013, 11:35:06 ÖÖ »
fd6'cılar, yukarıda madde madde fb'7nin fd6'dan üstünlüklerini yazdım. siz ise laf oyunlarıyla galip gelmeye çalışıyorsunuz. ama gerçekler acıdır. üstelik 2. yılında makyaj hikayesi de yalan. en erken normal süresinde yani 2014'te makyajlanacak. kasanın 5 yılda bir yenilendiği düşünülürse bu da gayet normal. fd6 cılar kedi-ciğer meselesini hatırlatıyor bana. fb7'nin göstergeleri ve dijital saati bile fd6'yı gölgede bırakır. 
iki aracın arasındaki görsel ve donanım farkı konusundaki belirttiğiniz hususları elbette kişilerin beklentilerine göre değişir. kedi ciğer konusunda size hak vermiyorum arada kaç tl fark var da kedi ciğer olayına dönüşsün, bindiğimiz arabalar öyle ulaşılmaz rakamlarda insanların hayallerinden öte gerçekleşmeyecek kadar uzak meblağalarda değiller, kırıcı olmanın kimseye faydası olmayacağını hatırlatır, herkese teşekkür ederim.

SERUVEN

« Yanıtla #59 : Ağustos 25, 2013, 11:48:51 ÖÖ »
kacaman bey, lafım sizin gibi beyefendilere değil, ama koskoca honda civic'in fb7 kasasını kimsenin yerden yere vurmaya hakkı yok.ben objektif olmaya çalıştım. arka tasarımı ve iç malzeme kalitesi yönünden fd6 daha başarılı dedim. ama diğer türlü fb7,fd6'dan daha üstün ve bunu madde madde kanıtladım. lütfen beğenmeyen almasın. ben aracımdan çok memnunum. herkes arabasının hayrını görsün. ha şunu da belirteyim 2005 corolla sol otomatik aracım her iki honda civicten sürüş zevki,konfor ve güven veriş anlamında daha üstündü.

aLeN

« Yanıtla #60 : Ağustos 25, 2013, 11:53:37 ÖÖ »
fd6'cılar kusura bakmasın ama tabiki fb7 alınır. neden mi? 1. fd6 çok yakıyordu, hatta benzini inek gibi içiyordu. fb7'de eco tuşu ve lpg ile bu sorun düzelmiş. 2. fd6'da araç çok alçak olduğu için resmen yere sürtüyordu ve alt takım hasar görüyordu. fb7'de araç yükseltilerek bu sorun da çözülmüş. 3. fd6'nın amartösörleri çok sertti bu da sürücü ve yolcuyu çok yoruyordu. fb'de bu sorun da çözülmüş. 4.fb7'de donanım fd'ya göre bir hayli çoğaltılmış. 5.fd6'da aracın boyası ve kaportası daha zayıfken( boyası hemen atıyordu) fb7'de kaportadaki çelik oranı %55 çıkarılmış. 6. fb7'nin sürüş zevki ve fd'ya göre daha zevkli ve oturaklı. 7. fb'nin göstergesi fd'dan daha çekici ve işlevsel. 8.fb7'nin ön tasarımı daha estetik. 9. ikinci el ilanlarına baktığınızda baştan beri fd6'yı alan hemen satışa çıkarıyor, oysa fb7 satış ilanları daha az. objektif olursak fd6'nın fb7'ye göre artıları ne derseniz: 1. arka tasarımı daha estetikti 2. koltuk döşemesi ve iç mekan kalitesi daha iyiydi. diğer türlü fb7 açık ara önde bence zaten honda satışlardan memnun olmasa 2013'te birçok donanımı kaldırmazdı. ayrıca yaklaşık 20000 adet satılması( bu satış rakamında araç kiralama ve şirket araçları yoktur) başarının en net göstergesidir. fd6'cılar araç çıktığından beri makyajlanacağı hayaliyle avundular, ama araç normal süresinde yani en erken 2014'te makyajlanacak.

1.Fd6 kime gore cok yakıyor? Fd6 sehir içi fabrika verisi 9.1 fb7 8.9 bu mu az yakıyor dediginiz?

2.Fd6 yere surtuyor demissiniz biz zaten o orjinal halini bile alcatarak kullaniyoruz ve oyle heryerde surtmedi daha bence sizin kullanimizda sorun var.

3.Sert amortisor daima iyi yol tutus demektir unutmayin.

4.Donanım isteseydik julietta alirdik.

5.Bu konuda bilgim yok ama sirf bunun için kalkipta fb7 almam :)

6.Bana gore degil.

7.Cekici olmasi öznel bir kavram. Bana gore fd6 daha cekicidir belki?

8.Gordugum en komik cumleniz. Fb7 nin on tasarimi daha cekici mi emin misiniz :)

9.Fd6 satis rakamina fb7 ulasirsa eger onunda ilan sayisi artar. Sizin mantıkla gidecek olursak julietta nin ilan sayisi cok az bence en iyisi julietta.

SERUVEN

« Yanıtla #61 : Ağustos 25, 2013, 12:07:08 ÖS »
çok yakmasından dolayı birçok arkadaşım ve ben sattık. maalesef fabrika verileriyle realite uyuşmuyor. fd6 otomatik civic şehir içi 15 litreleri görüyordu. arabada estetik olur ama gerisi boş koy cinsindense herkes satılığa çıkarır. hatta bir arkadaşım 2006 corollasını satıp 2010 civic aldı, yazdığım şikayetlerden dolayı 1 ay sonra civic'i satıp tekrar corolla aldı. estetiklik de göreceli kavram. bagaj hacmini hiç unuttum, eski civic'te dapdardı. şimdi gepgeniş. fb7nin ön tasarımı evet daha estetik. fd6nın ise arka tasarımı estetik. zevkler ve renkler tartışılmaz sözüyle bitireyim.

aLeN

« Yanıtla #62 : Ağustos 25, 2013, 12:19:06 ÖS »
çok yakmasından dolayı birçok arkadaşım ve ben sattık. maalesef fabrika verileriyle realite uyuşmuyor. fd6 otomatik civic şehir içi 15 litreleri görüyordu. arabada estetik olur ama gerisi boş koy cinsindense herkes satılığa çıkarır. hatta bir arkadaşım 2006 corollasını satıp 2010 civic aldı, yazdığım şikayetlerden dolayı 1 ay sonra civic'i satıp tekrar corolla aldı. estetiklik de göreceli kavram. bagaj hacmini hiç unuttum, eski civic'te dapdardı. şimdi gepgeniş. fb7nin ön tasarımı evet daha estetik. fd6nın ise arka tasarımı estetik. zevkler ve renkler tartışılmaz sözüyle bitireyim.

Hocam son sozun herseyi anlatiyor. Anlattigin bir cok sey oznel. Sana gore onu cekici bana gore sagi solu. Cok yakıyor az yakıyor falan gibi seyler kullanıma gorede degisen seyler. O bakacak olursaniz fd6 yi satip megane 3 alan adamla muhabbet ettik o kadar komik seyler anlatiyorduki gormeliydiniz. Neymiş fd6 bomboş arabaymiş frenleri tuttumuyormus megane 3 oylemiymiş yagmur sensoru varmis megane 3 te. Simdi ben bu adama ne diyeyim yagmur sensoru için mi aldin megane3 u? Frenler tutmuyor diyorda git al iki tane adam akıllı disk tak bakalim tutuyor mu tuttumuyor mu. Sattigi fd6 33 bin lira aldigi megane3 41bin lira. Aradaki 8 bin lira farka ben fd6yi bastan yaratirim. Megane3 un içine oturdum dizlerim goguse carpıyordu. Diger bi konudada vtec2 fd6dan iyidir diyen arkadas vardi. Bu tip konulari uzatmamak gerek kisacasi herkesin kendi zevki cok irdelememek lazim.

SERUVEN

« Yanıtla #63 : Ağustos 25, 2013, 12:22:45 ÖS »
eyvallah hocam, ama eminim ki fb7 makyajlanırsa ilk alacaklar fd6 cılar olacak. >%6rol

kacaman

« Yanıtla #64 : Ağustos 25, 2013, 12:23:52 ÖS »
arkadaşlar bu konu uzayacak gibi görünüyor, elbette er geç fb7 alıp bineceğiz, zaman geçiyor araçlarımız eskiyor.

SERUVEN

« Yanıtla #65 : Ağustos 25, 2013, 12:28:46 ÖS »
valla bence de alın kacaman bey, güle güle kullanın. herkese kazasız, belasız sürüşler. honda her zaman farklı bir arabadır.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #66 : Ağustos 25, 2013, 12:30:01 ÖS »
Bu başlık fd6 mı fb7 mi olmaktan çıkıp başka yerlere kaymaya başladı. Konu başlğından saptı. Oldu olacak fb7 mi cliomu olarak değiştirin başlığı. Olay fikir belirtmekten çıkıp bazı arkadaşların kin kusmasına  dönüştü. Ne kininiz varmış be arkadaşım şu fb7 lere. İsterseniz fb7sahipleri araçlarının önündeki honda logolarını söksünlerde sizin göz zevkinizi bozmasınlar. Hatta fb7 lerle ilgili forumda başlık açılmasını ve yazılmasını yasaklayalımda gönlünüz hoş olsun. :) amaç zaten sizin gönlünüzü hoş tutmak ve sizin göz zevkiniz..
Burda yazanları not etmek lazım.engeç bikaç sene sonra kendilerini fb7 lere binerken görmek ve methiyeler yazdıklarını görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Acele etmeyin bence bukadr acımasız yorumlar için.  
zaten bu honda forumları bir tek fd6 için var onlardan başka kimse yorum yapmasın herşeyi onlar bilir onların görüşleri daha önemli alın size bir tartışma konusu 2 yıldır forumdayım çokta aktif deyilim ama konuları hepsini takipteyim burda araçlarını öve öve bitiremeyen bazı şahışlar arabalrını satıp golf polo seat vss alanlar var daha sonra buraya gelip hondayı civicleri kötüleyip duruyorlar  bune yaman çelişki anlamdım evet yeni kasayı inceledim çokta hoşuma gitti herkesin hem fikir olduğu gibi bende arka tasarımın beğenmdeim  o kadar geri kalan her yönü ile 10 numara bir araç şimdi herkes dicekki city çok benziyor olabilir jettayla passat çok benziyor öleki ben arkada yazı görünceye ayırt edemiyorum audi 1 başla 6 kadar hepsi aynı basma kalıp gibi birbirine çok benziyor bence kimse kimsenin malını kötülemesin eleştiri bir yere kadar ama hakarete varan hor görme küçük görme hareketler insanlığımıza yakışmıyor yeni kasayı alanlar dünya kadar para verip alıyor kimisi dişinden tırnağından biriktirip almış kimisi belkide krediyle almış sevip beğenerek almışlar onlarından zevkine saygı duymalısınız

SERUVEN

« Yanıtla #67 : Ağustos 25, 2013, 12:53:38 ÖS »
eyvallah alimagar bey, duygularımıza tercüman oldunuz. üstelik honda city kötü bir araç değil ki küçümseniyor. herkese kazasız sürüşler...

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #68 : Ağustos 25, 2013, 02:04:21 ÖS »
eyvallah alimagar bey, duygularımıza tercüman oldunuz. üstelik honda city kötü bir araç değil ki küçümseniyor. herkese kazasız sürüşler...
ben araçımdan memnunum zaten bizde zamaında çok çektik bu tip yorumlardan sizi en iyi biz anlarız sanki hondanın tek araçı fd6 mış ben her zaman konusu denk geldimi söylediğim ben 2011 kasım sonu aldım araçımı yeni kasa civic ocak7 de tanıtımı yapıldı benim alcağım zaman olsaydı şuan bende fb7 sahibiydim isteseydim o gün fd6 alabilirdim ama renkler zevkler meselesi bu fd6 hoşuma gitmemişti ozaman 2014 de neasipse makyajlandıktan sonra bende almayı düşünüyorum

SERUVEN

« Yanıtla #69 : Ağustos 25, 2013, 02:08:39 ÖS »
kesinlikle tavsiye ederim alim bey. fb 7 çok rahat ve kullanışlı bir araç. makyajlısını kaçırmayın bence.

bbdd41

« Yanıtla #70 : Ağustos 25, 2013, 08:23:50 ÖS »
fd6 var bende bazı arkadaşlar aracı çok kotuluyor.bazıları da ferrari muamelesi yapıyor.kimisi yok çukurdan geçerken ses geliyo ,kimisi direksiyonda sorun var diyor,kimisi viteste sorunlu diyor..hiçbiri yok..belki kendi aracında vardır problem ve bunu genele yayıyorlar.aracın çalıştığını bile duymuyorum kabinde.hızlanması yeterli, teknolojileri çağa uygun yok yok araçta..

benim param fd6 ya yetti onu aldım ama daha cok olsaydı durumum şuan fb7alırdım.fb7 de guzel araç ve fd6 dan daha iyidir..Ama ben 3-4 sene içinde fb7 nin de yeni kasası çıkar o zaman satıp onu alıcam..yani fb7 kasayı atlıyorum..

Seiko35

« Yanıtla #71 : Ağustos 25, 2013, 10:30:00 ÖS »

vTECan1925

« Yanıtla #72 : Ağustos 25, 2013, 10:48:19 ÖS »
Resim Herşeyi Anlatıyor Umarım :))

Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. İki saattir guluyorum :)

vTECan1925

« Yanıtla #73 : Ağustos 25, 2013, 11:03:40 ÖS »
ahahahah ahahah sdaşsflfalgafaifşfgsgsg :D gece gece koptum Capsler Facebook'taki bi sayfadan Alıntıdır..

Antoni54

« Yanıtla #74 : Ağustos 25, 2013, 11:18:09 ÖS »
Resim Herþeyi Anlatýyor Umarým :))

Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. Ýki saattir guluyorum :)

Fotografi Koymandaki Amac ne Acaba Honda İle Clio'yu Ayni Keseye Koymakmi :)
« Son Düzenleme: Ağustos 25, 2013, 11:19:02 ÖS Gönderen: Antoni54 »