TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: ilbilge_11 - Ağustos 05, 2013, 02:36:16 ÖÖ
-
bugünlerde forumda yoğun olarak dolanıyorum yakın zamanda civic almayı planlıyorum ama aklıma takılan bir konuda su ben aracı 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum (ev almak için) gerçi gelecek bilinmez ancak satarken fd6 mı fb7 mi daha az zarar ettirir ve hızlı satılır
-
Yeni yenidir, yani fb7
Her ne kadar fd6 daha spor dursa da !
Sonucta daha sessiz daha az tuketiyor donanim daha iyi hem de orijinal lpgli alirsan o da avantaj
-
fd6 nın en yenisi 2 yaşında artık, güzel çekici bir araba fakat artık eski kasa, ikinci el de çok zarar ettirmez sanırım rağbet devam edecektir.
-
Bu konuya cevap beklemek yerine aratırsan konu içinde 88bin kere tartışıldı fd6-fb7.
-
arkadaş hangisi iyi demiyor. 3 yıl sonra satarken daha az zarar ederim diyor. o açıdan değerlendirmek lazım. öncelikle fb7 yi sıfır km almayı düşünüyorsanız 3 yıl sonra zarar edeceğiniz kesin. çünkü sıfır km araçtaki vergi yükü ikinci elde hemen 3-5bin tl kaybetmesine yol açar kaçınılmaz olarak. ikisinide ikinci el düşünüyorsunuz ben fb 7 derim. çünkü araçlar eskidikçe yada üzerine yeni kasa çıktıkça(ki 2015 te dizel kasa sedan ve muhtemelen yeni kasa gelecek diyorlar) ozaman alt kasalar kaçınılmaz olarak değer kaybedecektir. ozamanada fb7 son kasaya en yakın kasa olarak daha az değer kaybedecektir. ben böyle düşünüyorum.
-
en güzel sahibindeni aç 2. el değerlerine bak
2012 fd6 ve fb7 dile
fb7 elegance km düşük sıfır hata 42000 tl gördüm
bir arkadaşa fd6 arıyoruz 2012 44500 den aşağı bulamadık özellikle beyaz olanlarının piyasası daha yüksek
gayet açık olmuştur.
fd6 eski kasa olsada kendini ispatlamış görüntü olarak 10 numara bir araba
fb7 şimdiden değeri düşmeye başladı
secim senin
-
ozaman vtec2 alsın. 35-40 bin yazanlar var. yazanlar varda ama o fiyatlara alan varmı? oda ayrı. bu hafta oto pazarına çıktım. adam 2007 premiuma 34 bin yazmış. milletin araçtan uzaklaşınca arkasından söylediklerini duysa kavga çıkardı. herkesin ortak kanısı sanal olarak şişirilmiş honda piyasası mevcut. alan satan yok. hatta bursada galeriler çarşısını gezmiştim.honda araç yoktu doğru dürüst. oooo dedim maşallah yok satıyor araç. ama galeri sahipleriyle konuşunca ne yok satması. öyle fiyatlar istiyorlarki alanda satanda yok. neden alıp aylarca bekletip zarar edeyim diyorlar.
-
ozaman vtec2 alsın. 35-40 bin yazanlar var. yazanlar varda ama o fiyatlara alan varmı? oda ayrı. bu hafta oto pazarına çıktım. adam 2007 premiuma 34 bin yazmış. milletin araçtan uzaklaşınca arkasından söylediklerini duysa kavga çıkardı. herkesin ortak kanısı sanal olarak şişirilmiş honda piyasası mevcut. alan satan yok. hatta bursada galeriler çarşısını gezmiştim.honda araç yoktu doğru dürüst. oooo dedim maşallah yok satıyor araç. ama galeri sahipleriyle konuşunca ne yok satması. öyle fiyatlar istiyorlarki alanda satanda yok. neden alıp aylarca bekletip zarar edeyim diyorlar.
Alanda satanda yok diye bir şey yok. Galeriye düşmüyor araç,galericiler için konuşması kolay :) İstanbulda koskoca caddede 50 tane galeri vardı ben aracımı alırken sadece birinde vardı fd6 oda premium. Kendileri rahat satıyor diye kimse galeriye vermiyor,b** atmak bedava galericiler için :)
-
fd6 al kafan rahat etsin.
-
Bence buna bakış açısı şu olmalı,sen bugün 40 a bi fd alırsın akşam gelir biri vurur veya Allah korusun çarparsın kaput ve çamurluk değişir. Yarın 39 a satamazsın. 3 sene çok uzun zaman sırf olacak ufak tefek sürtmelerden bile 5-6 parça boya birikse yine zarar yine zarar :) Yani özetle birine karar verip alırsın ne olacağı belli olmaz. hiç bir şey olmasa en fazla iki modelde 1 eder 2 eder zarar buda 3 sene binme karşılığı.
-
bu durumda 2. el ederinde fb7 alırsanız zararınız en aza inicektir yeni kasa olduğu için
2. el temiz 2010 fd6 benim gözümde ederi 35000tl dir bu paralara bulursanız fd6 da olabilir kendini fiyatta korur
2. el temiz fb7 benim güzümde ederi 46000tldir
hangi aracı alırsanız alın zararı en aza indirmek için değerinde almak önemli
sonuçta honda piyasası kendini koruyo
-
iki modelde güzel araba ikisinede binme fırsatım oldu donanım olarak istersen fb7 , piyasa dersen şuan için fd6 ama üstüne bbasarak söylüyorum şuan için fd6 , gelecek bu bilinmez ya nasip
-
değerinde almak
bu durumda 2. el ederinde fb7 alırsanız zararınız en aza inicektir yeni kasa olduğu için
2. el temiz 2010 fd6 benim gözümde ederi 35000tl dir bu paralara bulursanız fd6 da olabilir kendini fiyatta korur
2. el temiz fb7 benim güzümde ederi 46000tldir
hangi aracı alırsanız alın zararı en aza indirmek için değerinde almak önemli
sonuçta honda piyasası kendini koruyo
dediğiniz çok doğru değerinde alınınca sanırım satarken kolay ve zararı az satabiliriz yanlış anlaşılmasın 40 alıp 3yıl sonra 42 ye satma derdim yok tabiki değer kaybedecek ben beni fazla zarara sokmadan birde çabuk satılması hızlı elden cıkarmak acısından fd6 ve fb7 ye karar veremedim
-
cvp yazan arkadaşlara teşekkürler sanırım kafa kafaya bir sınıflama uygun hangisini bulursak almak daha mantıklı görünüyor peki hızlı elden cıkarma konusunda hangi model öndedir
-
hızlı elden çıkarma deyince fiyatı düşük araçlar(modeli düşük oluyor genelde) alıcısı çok olduğundan müşterisi çabuk çıkacaktır. fiyat yükseldikçe alım gücünü zorladığından daha geç satılması olasıdır.
-
ben 3 yıl sonra satmak için araç alcak olsam 2. el yeni kasa alırdım tercih sizin
eski kasa 3 yıl sonra piyasada 9 YILLIK ARAÇ OLUCAK belki daha çabuk satarsınız ama söz konusu değer kayıbı daha çok olucaktır
-
ben 3 yıl sonra satmak için araç alcak olsam 2. el yeni kasa alırdım tercih sizin
eski kasa 3 yıl sonra piyasada 9 YILLIK ARAÇ OLUCAK belki daha çabuk satarsınız ama söz konusu değer kayıbı daha çok olucaktır
bugün vti dediğimiz ies dediğimiz vtec2 dediğimiz kaç yaşında deli gibi satılıyor ?
-
Ben benin fd6yi 25.05.2012 de 33bin tlye aldim elegance modeli 2007 uzun sure binecegim icin degerine onem vermedim ARACTAsuan 1parca degisen 3 parcada boya var aksesuar koltuk baslarindaki televiZyona kadar hersey var ben erzurumda oldugumdanmidir nedir suan elime nakit 36 bin tl veriyolar bence bunun bole olmasinin nedeni yeni kasanin beklwntileri karsilamamasi diye dusunuyorum bu benim sahsi fikrim
-
bugün vti dediğimiz ies dediğimiz vtec2 dediğimiz kaç yaşında deli gibi satılıyor ?
+1 bu yaşa çok takmayın bence.
-
Şimdi Şöyle Söyleyeyim Bir Yanda Başta Japonya olmak üzere 2006 yılından beri tüm Dünyaya kendini kanıtlamış bir Kasa, Bu Kasa için Üretilmiş Orjinal MUGEN RR, TYPER, MODULO Body Kit, Araca Özel Aksesuarlar + Şık ve Japon Tokyo Kültürünün Kendine Özgü Tasarımı Bir Araç FD6..
Diğer Yanda, 2012 Yılında Üretilen yani taaa 3 yıl önce bizlerin deyimiyle Amerikan Civic olarak Amerikada üretilen bir araç, Bknz. Örnek: 1971 Yılında İtalyada Üretimi durdurulan 131'in Kasa lisansını alıp biraz değiştirilip yıllarca Türkiyede Murat 131 satılmıştır. Yani Amerikada 2007 Yılında üretilen araç 2012 Yılında Biraz Makyajlanarak Türkiye Bursada üretilmeye Başladı. Tercihini Sen yap Bir yanda Tokyo Mugen RR Firması Lisanslı Bir araç, Diğer yanda Henüz Lisanslı bir Body Kiti bile olmayan bir araç, Body Kit İstersen bizim Polyesterci Mustafa abi yapıyor =) + Göz var Nizam var 2. Yılda Neden Kasa Değişiyor Acaba :/ Honda Civic Mugen RR'dir..
-
ben fd6 yı 2009'da 31 bin tl ye aldım.Bu yaz 36 bin tl verdiler.Farkı sen düşün :)
-
JDM Sayfasının Paylaştığı bir Caps Sanırım Yeterince yardımcı olur sana :D
(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/970657_524991884235939_333049586_n.jpg)
-
JDM Sayfasının Paylaştığı bir Caps Sanırım Yeterince yardımcı olur sana :D
(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/970657_524991884235939_333049586_n.jpg)
:D :D yarıldım buna :D
-
sanırım fd 6 daha mantıklı beraberinde geçen fb7 ye binen bir arkadaşım arka tavan mesafesinin ki benden kısa yetersiz olduğunu söykedi bende incelemiştim ama arkaya oturmamştım
-
sanırım fd 6 daha mantıklı beraberinde geçen fb7 ye binen bir arkadaşım arka tavan mesafesinin ki benden kısa yetersiz olduğunu söykedi bende incelemiştim ama arkaya oturmamştım
Tabikide mantıklı. 3 sene sonra fd6 yerine oturcak ies gibi 08 09 10 model farketmez aşağı yukarı arabasına göre temizliğine göre satılcak. Fb7 günden güne eriyor olucak. Çünkü daha yeni yaşlarda olacak fd6 ya göre. Bunu bilir bunu söylerim. bu arada fb7 benim gözümde beş para etmez 2010 honda 35 ediyorsa ;)
-
bence de arkadaşım önceki aracım fd6 idi şimdi ise 2013 fb7 . fb7 nin diğerine göre artıları çok yüksek ben derim ki fb7 al.
-
bence de arkadaşım önceki aracım fd6 idi şimdi ise 2013 fb7 . fb7 nin diğerine göre artıları çok yüksek ben derim ki fb7 al.
mesela ? 210 km limitör mü vardı onlarda ? Spor ruhundan zerre eser olmadığı için güven mi veriyor yoksa ? aa veya çok yaratıcı keskin dış hatlar mı var araçta ? Adamın sorduğu soru hangisi iyidir hangisini alıyım değil. Yorum yapmak için yorum yapmayın bi kerede. 3 sene sonra değer kaybetmicek veya az kaybedicek araç fd6 dır fb7ye ziyade.
-
fd6 iyi bence
-
FB7'nin arkası iç taraftaki reflektörlerden dolayı çirkin gibi görünse de, FB7'ye gözümüz alıştı. Kesinlikle FB7 tercih edin, FD6'ya göre çok üstünlüğü var. Ayrıca en eskisi 2012 model olduğundan 2016'da FB7 en fazla 4 yaşında bir araç olduğunu her yerde gösterirken, FD6 kasa olarak 10 yaşında bir araç görünümü sunacak. Tabiki FD6'nın değer kaybı daha fazla olur. FB7 şimdiden piyasada kendine fazlasıyla yer buldu.
40.000TL'ye üç beş yaşında C-sınıfı benzinli bir Honda almayı kendi adıma mantıklı bulmuyorum.
-
40.000TL'ye üç beş yaşında C-sınıfı benzinli bir Honda almayı kendi adıma mantıklı bulmuyorum.
ne öneririsiniz n
-
ne öneririsiniz n
Focus 2.5'ların fiyatları Civic'lere göre makul. :)
-
3 yıl sonra satacaksanız en az zararı şu anda fiyatı 5-10 bin tl arası olan araçlar ile sağlayabilirsiniz bence...
-
FB7 ? Çakma ? Honda'nın Japonyadaki Fabrikasında FB7 diye bir tabir yoktur, FB7 ne ya ? Yemin ediyorum ben FB7 Kelimesini söylerken bişe içimden kahkaha atmak geliyor. Googleye bile yazınca göreceksiniz FB7 diye aratın alakasız yada Türkiyede çekilen fotolar çıkıyor. Mugenin Resmi Sitesinde bile FD6 Enjekte Edilmekte. Yukardaki Capste anlatıldığı üzere bence Civic FB7 değilde City SLX yada City Görünümlü Civic Demek daha mantıklı ;)
Ateyizler Bunuda Açıklasın ?
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q74/s720x720/537191_608106472567588_1385976549_n.jpg)
-
Ne Yapsan Yakışmayacaak Memnun Kalacaan Tabii Napacaan Mecbuuur =))
(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1017503_606490142729221_1949626256_n.jpg)
-
fd6 nın ruhunda modluk var.
-
fd6 nın ruhunda modluk var.
fd6 da ruh var asıl mesele bu zaten :D
-
arkadaşlar bende hep sizin gibi düşündüm fd6 vardı tam 5 yıl kullandım.araç 10 numara görüntü vs. satarken bile gözlerim doldu 2013 elagance at eco aldım ilk başta hiç ısınamadım. alalı 2 ay oldu.ama gerçekten kullanınca farklarını göreceksiniz fb7 nin.teknoloji gelişiyor yıllar geçtikçe araçlarda kendilerini yeniliyor zamanla alışırsınız.hondanın tüm araçları değerlidir bence her zaman üst model iyidir
-
Arkadaşlar motor aynı olduğu için kasa üzerinden konuşmalı değil mi ? Peki neyi tartışıyorsunuz ? FB7 Daha güzel olduğu için mi 2. senesi dolmadan makyaj yedi ? Daha güzel olduğu için mi bayi satış temsilcisi FD6 dan az satılıyor diyor ? Sizin güzel demenizle aracınız güzel olmuyor burada boşuna piyasasını canlı tutmaya çalışmayın. Taşıma su ile değirmen ne kadar döner :)
Konuya gelirsek FD6 fiyatları düşeceği kadar düşmüştür, artık milim milim düşer. Ama FB7 fiyatları daha düşecektir. O yüzden 45-46 ya FB7 alıp 3 sene sonra 39-40 a satacağınıza 37-38 e FD6 alın 3 sene sonra 34-35 e gider diye düşünüyorum.
-
benim ön görüm şu;
giderek piyasadaki temiz fd6 sayısı azalacağından, değerini koruyacaktır diye tahmin etmekteyim.
şu anda en full lpg hariç fb7araç 60bin tl civarında, 2-3-4 yaşında temiz fd6 emsal sınıf aracın 40-48 arası olması çok anormal değil bence her yıla 5bin düşmüş daha ne düşecek. hatta 20bin düşmüş.
-
Civic'ler ne kadar sıklıkta makyaj operasyonuna tabi oluyorlar. Benim bildiğim 2-2,5 senede kapsamlı makyaj sonrasında toplam kasa ömrünün 5 yada 6 yılında kasa değişimi ile devam ediyorlar. Yanılyor olabilirim tabi....
2001 sonunda çıkan vtec2 olarak bildiğimiz kasa, 2004 de yani yaklaşık 2,5 sene sona makyaj gördü.ve 2006 da üretimden kalktı.
fd6 kasa ise 2007 de hayatımıza girdi ve sanırım yine 2,5 sene kadar sonra yani 2009'un ikinci katılımında makyaj gördü, 2012 de üretimden kalktı.
daha önceki kasaları hiç bilemiyorum.
FB7 kasa (yine yanılyorsam düzeltin lütfen) ABD'de 2010 yılında piyasaya çıktı. Tuttu, tutmadı, beğenilde ya da değil, ama makyaj operasyonu daha yeni oldu yani yine yaklaşık 2,5 senelik bir hayatı oldu bu kasanında. Türkiye'de ne olacağı belli değil henüz, 2014'ün ikinci katılımı gibi bişeyler duymuştum bayilerde. Emin değilim ama doğruysa yine türkiye'de ömrü 2-2,5 yıl gibi sürecek gibi görünüyor.
Düz bir mantık ama her ne kadar sevilmediği söylense de yine de Honda genel klişenini dışına çıkmamış gibi görünüyor (En azından ABD'de).
Bu işler biraz da zevk meselesi. Herkesin aracı kendine güzel görünür. FD6 ilk çıktığında gerçekten dikkat çekici bir tasarıma sahipti, çok beğenildi. Honda yeni kasada eski kasadaki kadar radikal değişimlere gitmedi. Benzer bir durum VW Golf'de de olmuştu. 1998-2004 arası üretilen Golf4 o kadar beğenilmişti ki, bir sonraki kasa olan Golf 5'e ne gerek vardı diyenler bile oldu. Ama bir süre sonra o da gayet iyi sattı. Hiçbir zaman Golf4 kadar önde olmadı ama yerlerde de sürünmedi yani.
Ben aracın özellikle ön gürünümünü çok beğeniyorum, hatta bence FD6 dan bile daha güzel. Arkası, evet biraz sırdan olmuş, daha güzel olabilirdi diyorum. İç mekan olarak da FD6 ları hiç kullanmadım, ama içine çok bindim, FB7 nin iç mekanı benim gözüme daha hoş geldi. Yol tutuş, yalıtım, problemler...vs hakkında fd6 kullanmadığım için bişey diyemem. Sanırım bu konulrda en iyi yorumlar her iki kasayı da kullanan kişilerden gelecektir.
İkinci ele gelirsek, kişisel düşüncem, FB7 de de honda klasiğinin bozlumayacağıdır. Bu ülkede bu marka seviliyor ve her kasası iş yapıyor. Araç Fd6 ya göre daha yeni olduğu için henüz ikinci elinin oturmadığını düşünüyorum. FD6 da fiyatlara artık daha net, ama hepi topu 1 senedir yollarda olan fb7 ler için ikinci el fiyaltarı gerçekten çok oynak. Kasa yeniliğinden dolayı ikinci elde herzaman fd6 dan daha pahalı olacağı aşikar. (benzer km lerde, benzer temizlikte araçlar arasında)
-
Yanılıyor olabilirim demişsiniz diye söylüyorum FD6 2006 da girdi hayatımıza ve 2010 modelde makyajlandı ;) Toplam üretim süresi 7 yıl ;)
-
hatta en uzun süre üretimde kalan kasa fd6 ;)
-
abd de rekor sürede nerdeyse 6 ay da makyaj yedi fb7 2012 burdaki fb7 ler 2013 makyajlı diye geçiyor abd de.
http://www.youtube.com/watch?v=M_MCENCzbqk
-
eneresan. abd deki makyajlı ile bizim makyajsız arasında benzerlikler var. yani abd de makyajlanmış halinin bir kısmı bizde şuanda mevcut zaten.mesela digital klima makyajsızda yokken makyajlıda konmuş. bizde zaten var. arka bagajdaki sis farı yokmuş makyajlıda konmuş. bizde var. bizde olmayan tamponun altındaki küçük lambalar.sanıyorum sis farı onlar. birde ön konsol deri kaplanmış.bunun abd ye has olacağını bize gelmeyeceğini düşünüyorum. birde tam anlayamadım ama sanırım çift ekzos gelmiş. en güzeli ise teyp düğmelerinin kenarındaki ve kapılardaki krom kaplmalar. çok şık durmuş.
-
Birgün üşenmicem fb7 kullanan bi arkadaşın aracını alıcam kendi aracımla koycam yanyana yoldan geçen 100 kişiye sorcam hangisi diye ! Herkesin aracı kendine güzeldir eyvallah,fd6 kullanyorum diye bana güzel gelen bu diyelim hadi. Bi ortamda 8-10 alakasız araba bi araya geldiğimizde neden toyota kullanan adam reno kullanan adam yeni kasa fd6 yanında 5 para etmez diyor ? ben yanlarındayım fd6 kullanıyorum diye mi !! Fb7 yi savunanların çoğu fb7 sahibi olan insanlar. Şu forumda bile ne fd6 sı ne ne fb7 si olmayan adama sorsak 10 kişiden 8 inin vereceği cevap belli. diğer 2 sinin biri yeni yenidir der. diğeri beğenir ona birşey diyemeyiz zaten.
-
Arabaya arkadan bakıyorsun g*t 2 karış havada. Yandan bakıyorsun kapı kolları aynı hizada değil. uzaktan görüyorsun city mi civic mi ! Bunlar başlı başına fd6 yı daha değerli kılıyor gözümde. Ederi piyasası - fb7 ile iç dış malzeme kalitesi ıvırı zıvırı değil mevzu. Şekli şemali yetiyor.
-
yeni her zaman yenidir ; 2side güzel araba
-
Fb 7 begenenler, fb7 sahibi demissiniz. Fd6 yi begenenler de genellikle fd6 sahibi. Yani herkrsin araci kendine guzel geliyor. Bu konuda en dogru yorum, her ikisini de kullananlardan gelecektir. Sizin fd6 icin dediklerinizi ben fb7 icin yasiyorum. Cevremde corolla, megane ve c4 u olan tandiklarim benim araci gordukten sonra sizin duyduklariniza benzerseyler soyluyorlar. Yani bu konuda objektif bir durum yok. Tamamen subjektif. Ancak bir seyi overken diger seyi yermesek daha hos olmaz mi
Diger yandan ben fb 7 nin 2010-11 yillarinda abd ciktigini biliyordum, ki makyaj bana normal surede gelmisti, 6 ay cok kisa emin misiniz? Ya da bu aracin abd de ne zaman yollara ciktigini bulabilecegimiz bir kaynak var mi acaba?
Tsk
-
Birgün üşenmicem fb7 kullanan bi arkadaşın aracını alıcam kendi aracımla koycam yanyana yoldan geçen 100 kişiye sorcam hangisi diye ! Herkesin aracı kendine güzeldir eyvallah,fd6 kullanyorum diye bana güzel gelen bu diyelim hadi. Bi ortamda 8-10 alakasız araba bi araya geldiğimizde neden toyota kullanan adam reno kullanan adam yeni kasa fd6 yanında 5 para etmez diyor ? ben yanlarındayım fd6 kullanıyorum diye mi !! Fb7 yi savunanların çoğu fb7 sahibi olan insanlar. Şu forumda bile ne fd6 sı ne ne fb7 si olmayan adama sorsak 10 kişiden 8 inin vereceği cevap belli. diğer 2 sinin biri yeni yenidir der. diğeri beğenir ona birşey diyemeyiz zaten.
+1453+1881+1903+1923+1979+2010 = 11.149
-
fd6'cılar kusura bakmasın ama tabiki fb7 alınır. neden mi? 1. fd6 çok yakıyordu, hatta benzini inek gibi içiyordu. fb7'de eco tuşu ve lpg ile bu sorun düzelmiş. 2. fd6'da araç çok alçak olduğu için resmen yere sürtüyordu ve alt takım hasar görüyordu. fb7'de araç yükseltilerek bu sorun da çözülmüş. 3. fd6'nın amartösörleri çok sertti bu da sürücü ve yolcuyu çok yoruyordu. fb'de bu sorun da çözülmüş. 4.fb7'de donanım fd'ya göre bir hayli çoğaltılmış. 5.fd6'da aracın boyası ve kaportası daha zayıfken( boyası hemen atıyordu) fb7'de kaportadaki çelik oranı %55 çıkarılmış. 6. fb7'nin sürüş zevki ve fd'ya göre daha zevkli ve oturaklı. 7. fb'nin göstergesi fd'dan daha çekici ve işlevsel. 8.fb7'nin ön tasarımı daha estetik. 9. ikinci el ilanlarına baktığınızda baştan beri fd6'yı alan hemen satışa çıkarıyor, oysa fb7 satış ilanları daha az. objektif olursak fd6'nın fb7'ye göre artıları ne derseniz: 1. arka tasarımı daha estetikti 2. koltuk döşemesi ve iç mekan kalitesi daha iyiydi. diğer türlü fb7 açık ara önde bence zaten honda satışlardan memnun olmasa 2013'te birçok donanımı kaldırmazdı. ayrıca yaklaşık 20000 adet satılması( bu satış rakamında araç kiralama ve şirket araçları yoktur) başarının en net göstergesidir. fd6'cılar araç çıktığından beri makyajlanacağı hayaliyle avundular, ama araç normal süresinde yani en erken 2014'te makyajlanacak.
-
Tabiki FB7...
-
Şu anda vtec2 mi fd6mı alayım sorusu nasıl garip geliyorsa bir iki yıl sonra fd6mı fb7 mi sorusu okadar garip gelecektir.
-
Forumdan FB7ci bi Kankamla Draglarda Geçen Muhabbet =)) Videosu Yakındaa
NE ÇEKTİN BE FB7.. FD6'dan Geri Kalmayayım Diye Mugen RR benzemek İçin Ne Çektin bee.. Ne paraladın kendini! Çakma Mugen RR Olmayı kaldıramayıp Üretiminin 2. Yılında Makyaj Gördün, Geçen Çok Yakın bi arkadaşım FB7'den Memnun Olduğunu Söyledi, Memnun Olacaan tabii ne yapacaan Senin bi günahın yokki Ne Yapsan Yakışmayacak bu arabaya =))
*Ne Çektin be Selahaattin,
- Ne Çektim ben Anlat Bakalım :)
*Bu Arabaya Hiç Birşey Yakışmaması Kahrını Çekee Çekee..
-Yook Yaav Yeni Araba Daha Dur Bakalım Satayımmı Yaani ??
*Sat Demiyoruuum, Binmeye devam etsen ne olacak ki diyoruumm ??
*Hayır Ne Paraladın kendini bu arabaya bişeler yapayım yakıştırayım diye hadi yaptında ne oldu ?
-Mugen RR ye Benzettik yavv Memnunum ben arabamdan canım
*Memnun Kalacan tabii Napacaan Senin bi Günahın yokki ne yapsan yakışmayacak..
*Ama Armut Suratlı Arabayı Sana Kakaladılar be Çocuum..
-ühüü çook çektimm ben yaaa :/
-
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q72/s720x720/998453_10151770703017225_191524584_n.jpg)
Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. İki saattir guluyorum :)
-
Cok benziyorlar evet. İkisi de beyaz. İkisininde arka stoplar kirmizi, ikisinde de lastik var....vsvs :-) :-) :-)
Yaw lutfen insaf, yillardir dunya uzerinde ciddi satis rakamlarina ulasan bir markanin en onemli modelinden bahsediyoruz. Symbol ile karsilastirmak neden? Bu kadar da degil yani
-
Bu başlık fd6 mı fb7 mi olmaktan çıkıp başka yerlere kaymaya başladı. Konu başlğından saptı. Oldu olacak fb7 mi cliomu olarak değiştirin başlığı. Olay fikir belirtmekten çıkıp bazı arkadaşların kin kusmasına dönüştü. Ne kininiz varmış be arkadaşım şu fb7 lere. İsterseniz fb7sahipleri araçlarının önündeki honda logolarını söksünlerde sizin göz zevkinizi bozmasınlar. Hatta fb7 lerle ilgili forumda başlık açılmasını ve yazılmasını yasaklayalımda gönlünüz hoş olsun. :) amaç zaten sizin gönlünüzü hoş tutmak ve sizin göz zevkiniz..
Burda yazanları not etmek lazım.engeç bikaç sene sonra kendilerini fb7 lere binerken görmek ve methiyeler yazdıklarını görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Acele etmeyin bence bukadr acımasız yorumlar için.
-
Ben yorum yaptım mı? Fb7 ile clio yu karsilastirdim mi? Bir resim gordum komik geldi bana guldum ve paylastim bence acimasiz yorum yapanlar sizsiniz.
-
fd6'cılar, yukarıda madde madde fb'7nin fd6'dan üstünlüklerini yazdım. siz ise laf oyunlarıyla galip gelmeye çalışıyorsunuz. ama gerçekler acıdır. üstelik 2. yılında makyaj hikayesi de yalan. en erken normal süresinde yani 2014'te makyajlanacak. kasanın 5 yılda bir yenilendiği düşünülürse bu da gayet normal. fd6 cılar kedi-ciğer meselesini hatırlatıyor bana. fb7'nin göstergeleri ve dijital saati bile fd6'yı gölgede bırakır.
-
fd6'cılar, yukarıda madde madde fb'7nin fd6'dan üstünlüklerini yazdım. siz ise laf oyunlarıyla galip gelmeye çalışıyorsunuz. ama gerçekler acıdır. üstelik 2. yılında makyaj hikayesi de yalan. en erken normal süresinde yani 2014'te makyajlanacak. kasanın 5 yılda bir yenilendiği düşünülürse bu da gayet normal. fd6 cılar kedi-ciğer meselesini hatırlatıyor bana. fb7'nin göstergeleri ve dijital saati bile fd6'yı gölgede bırakır.
iki aracın arasındaki görsel ve donanım farkı konusundaki belirttiğiniz hususları elbette kişilerin beklentilerine göre değişir. kedi ciğer konusunda size hak vermiyorum arada kaç tl fark var da kedi ciğer olayına dönüşsün, bindiğimiz arabalar öyle ulaşılmaz rakamlarda insanların hayallerinden öte gerçekleşmeyecek kadar uzak meblağalarda değiller, kırıcı olmanın kimseye faydası olmayacağını hatırlatır, herkese teşekkür ederim.
-
kacaman bey, lafım sizin gibi beyefendilere değil, ama koskoca honda civic'in fb7 kasasını kimsenin yerden yere vurmaya hakkı yok.ben objektif olmaya çalıştım. arka tasarımı ve iç malzeme kalitesi yönünden fd6 daha başarılı dedim. ama diğer türlü fb7,fd6'dan daha üstün ve bunu madde madde kanıtladım. lütfen beğenmeyen almasın. ben aracımdan çok memnunum. herkes arabasının hayrını görsün. ha şunu da belirteyim 2005 corolla sol otomatik aracım her iki honda civicten sürüş zevki,konfor ve güven veriş anlamında daha üstündü.
-
fd6'cılar kusura bakmasın ama tabiki fb7 alınır. neden mi? 1. fd6 çok yakıyordu, hatta benzini inek gibi içiyordu. fb7'de eco tuşu ve lpg ile bu sorun düzelmiş. 2. fd6'da araç çok alçak olduğu için resmen yere sürtüyordu ve alt takım hasar görüyordu. fb7'de araç yükseltilerek bu sorun da çözülmüş. 3. fd6'nın amartösörleri çok sertti bu da sürücü ve yolcuyu çok yoruyordu. fb'de bu sorun da çözülmüş. 4.fb7'de donanım fd'ya göre bir hayli çoğaltılmış. 5.fd6'da aracın boyası ve kaportası daha zayıfken( boyası hemen atıyordu) fb7'de kaportadaki çelik oranı %55 çıkarılmış. 6. fb7'nin sürüş zevki ve fd'ya göre daha zevkli ve oturaklı. 7. fb'nin göstergesi fd'dan daha çekici ve işlevsel. 8.fb7'nin ön tasarımı daha estetik. 9. ikinci el ilanlarına baktığınızda baştan beri fd6'yı alan hemen satışa çıkarıyor, oysa fb7 satış ilanları daha az. objektif olursak fd6'nın fb7'ye göre artıları ne derseniz: 1. arka tasarımı daha estetikti 2. koltuk döşemesi ve iç mekan kalitesi daha iyiydi. diğer türlü fb7 açık ara önde bence zaten honda satışlardan memnun olmasa 2013'te birçok donanımı kaldırmazdı. ayrıca yaklaşık 20000 adet satılması( bu satış rakamında araç kiralama ve şirket araçları yoktur) başarının en net göstergesidir. fd6'cılar araç çıktığından beri makyajlanacağı hayaliyle avundular, ama araç normal süresinde yani en erken 2014'te makyajlanacak.
1.Fd6 kime gore cok yakıyor? Fd6 sehir içi fabrika verisi 9.1 fb7 8.9 bu mu az yakıyor dediginiz?
2.Fd6 yere surtuyor demissiniz biz zaten o orjinal halini bile alcatarak kullaniyoruz ve oyle heryerde surtmedi daha bence sizin kullanimizda sorun var.
3.Sert amortisor daima iyi yol tutus demektir unutmayin.
4.Donanım isteseydik julietta alirdik.
5.Bu konuda bilgim yok ama sirf bunun için kalkipta fb7 almam :)
6.Bana gore degil.
7.Cekici olmasi öznel bir kavram. Bana gore fd6 daha cekicidir belki?
8.Gordugum en komik cumleniz. Fb7 nin on tasarimi daha cekici mi emin misiniz :)
9.Fd6 satis rakamina fb7 ulasirsa eger onunda ilan sayisi artar. Sizin mantıkla gidecek olursak julietta nin ilan sayisi cok az bence en iyisi julietta.
-
çok yakmasından dolayı birçok arkadaşım ve ben sattık. maalesef fabrika verileriyle realite uyuşmuyor. fd6 otomatik civic şehir içi 15 litreleri görüyordu. arabada estetik olur ama gerisi boş koy cinsindense herkes satılığa çıkarır. hatta bir arkadaşım 2006 corollasını satıp 2010 civic aldı, yazdığım şikayetlerden dolayı 1 ay sonra civic'i satıp tekrar corolla aldı. estetiklik de göreceli kavram. bagaj hacmini hiç unuttum, eski civic'te dapdardı. şimdi gepgeniş. fb7nin ön tasarımı evet daha estetik. fd6nın ise arka tasarımı estetik. zevkler ve renkler tartışılmaz sözüyle bitireyim.
-
çok yakmasından dolayı birçok arkadaşım ve ben sattık. maalesef fabrika verileriyle realite uyuşmuyor. fd6 otomatik civic şehir içi 15 litreleri görüyordu. arabada estetik olur ama gerisi boş koy cinsindense herkes satılığa çıkarır. hatta bir arkadaşım 2006 corollasını satıp 2010 civic aldı, yazdığım şikayetlerden dolayı 1 ay sonra civic'i satıp tekrar corolla aldı. estetiklik de göreceli kavram. bagaj hacmini hiç unuttum, eski civic'te dapdardı. şimdi gepgeniş. fb7nin ön tasarımı evet daha estetik. fd6nın ise arka tasarımı estetik. zevkler ve renkler tartışılmaz sözüyle bitireyim.
Hocam son sozun herseyi anlatiyor. Anlattigin bir cok sey oznel. Sana gore onu cekici bana gore sagi solu. Cok yakıyor az yakıyor falan gibi seyler kullanıma gorede degisen seyler. O bakacak olursaniz fd6 yi satip megane 3 alan adamla muhabbet ettik o kadar komik seyler anlatiyorduki gormeliydiniz. Neymiş fd6 bomboş arabaymiş frenleri tuttumuyormus megane 3 oylemiymiş yagmur sensoru varmis megane 3 te. Simdi ben bu adama ne diyeyim yagmur sensoru için mi aldin megane3 u? Frenler tutmuyor diyorda git al iki tane adam akıllı disk tak bakalim tutuyor mu tuttumuyor mu. Sattigi fd6 33 bin lira aldigi megane3 41bin lira. Aradaki 8 bin lira farka ben fd6yi bastan yaratirim. Megane3 un içine oturdum dizlerim goguse carpıyordu. Diger bi konudada vtec2 fd6dan iyidir diyen arkadas vardi. Bu tip konulari uzatmamak gerek kisacasi herkesin kendi zevki cok irdelememek lazim.
-
eyvallah hocam, ama eminim ki fb7 makyajlanırsa ilk alacaklar fd6 cılar olacak. >%6rol
-
arkadaşlar bu konu uzayacak gibi görünüyor, elbette er geç fb7 alıp bineceğiz, zaman geçiyor araçlarımız eskiyor.
-
valla bence de alın kacaman bey, güle güle kullanın. herkese kazasız, belasız sürüşler. honda her zaman farklı bir arabadır.
-
Bu başlık fd6 mı fb7 mi olmaktan çıkıp başka yerlere kaymaya başladı. Konu başlğından saptı. Oldu olacak fb7 mi cliomu olarak değiştirin başlığı. Olay fikir belirtmekten çıkıp bazı arkadaşların kin kusmasına dönüştü. Ne kininiz varmış be arkadaşım şu fb7 lere. İsterseniz fb7sahipleri araçlarının önündeki honda logolarını söksünlerde sizin göz zevkinizi bozmasınlar. Hatta fb7 lerle ilgili forumda başlık açılmasını ve yazılmasını yasaklayalımda gönlünüz hoş olsun. :) amaç zaten sizin gönlünüzü hoş tutmak ve sizin göz zevkiniz..
Burda yazanları not etmek lazım.engeç bikaç sene sonra kendilerini fb7 lere binerken görmek ve methiyeler yazdıklarını görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Acele etmeyin bence bukadr acımasız yorumlar için.
zaten bu honda forumları bir tek fd6 için var onlardan başka kimse yorum yapmasın herşeyi onlar bilir onların görüşleri daha önemli alın size bir tartışma konusu 2 yıldır forumdayım çokta aktif deyilim ama konuları hepsini takipteyim burda araçlarını öve öve bitiremeyen bazı şahışlar arabalrını satıp golf polo seat vss alanlar var daha sonra buraya gelip hondayı civicleri kötüleyip duruyorlar bune yaman çelişki anlamdım evet yeni kasayı inceledim çokta hoşuma gitti herkesin hem fikir olduğu gibi bende arka tasarımın beğenmdeim o kadar geri kalan her yönü ile 10 numara bir araç şimdi herkes dicekki city çok benziyor olabilir jettayla passat çok benziyor öleki ben arkada yazı görünceye ayırt edemiyorum audi 1 başla 6 kadar hepsi aynı basma kalıp gibi birbirine çok benziyor bence kimse kimsenin malını kötülemesin eleştiri bir yere kadar ama hakarete varan hor görme küçük görme hareketler insanlığımıza yakışmıyor yeni kasayı alanlar dünya kadar para verip alıyor kimisi dişinden tırnağından biriktirip almış kimisi belkide krediyle almış sevip beğenerek almışlar onlarından zevkine saygı duymalısınız
-
eyvallah alimagar bey, duygularımıza tercüman oldunuz. üstelik honda city kötü bir araç değil ki küçümseniyor. herkese kazasız sürüşler...
-
eyvallah alimagar bey, duygularımıza tercüman oldunuz. üstelik honda city kötü bir araç değil ki küçümseniyor. herkese kazasız sürüşler...
ben araçımdan memnunum zaten bizde zamaında çok çektik bu tip yorumlardan sizi en iyi biz anlarız sanki hondanın tek araçı fd6 mış ben her zaman konusu denk geldimi söylediğim ben 2011 kasım sonu aldım araçımı yeni kasa civic ocak7 de tanıtımı yapıldı benim alcağım zaman olsaydı şuan bende fb7 sahibiydim isteseydim o gün fd6 alabilirdim ama renkler zevkler meselesi bu fd6 hoşuma gitmemişti ozaman 2014 de neasipse makyajlandıktan sonra bende almayı düşünüyorum
-
kesinlikle tavsiye ederim alim bey. fb 7 çok rahat ve kullanışlı bir araç. makyajlısını kaçırmayın bence.
-
fd6 var bende bazı arkadaşlar aracı çok kotuluyor.bazıları da ferrari muamelesi yapıyor.kimisi yok çukurdan geçerken ses geliyo ,kimisi direksiyonda sorun var diyor,kimisi viteste sorunlu diyor..hiçbiri yok..belki kendi aracında vardır problem ve bunu genele yayıyorlar.aracın çalıştığını bile duymuyorum kabinde.hızlanması yeterli, teknolojileri çağa uygun yok yok araçta..
benim param fd6 ya yetti onu aldım ama daha cok olsaydı durumum şuan fb7alırdım.fb7 de guzel araç ve fd6 dan daha iyidir..Ama ben 3-4 sene içinde fb7 nin de yeni kasası çıkar o zaman satıp onu alıcam..yani fb7 kasayı atlıyorum..
-
Henüz Bir Hava Filtresi Bile Olmayan Araç.. Hımm
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/fb7_kasa_icin_hava_filtre_kiti_bulamiyorum-t70993.0.html
-
Resim Herşeyi Anlatıyor Umarım :))
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q72/s720x720/998453_10151770703017225_191524584_n.jpg)
Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. İki saattir guluyorum :)
-
ahahahah ahahah sdaşsflfalgafaifşfgsgsg :D gece gece koptum Capsler Facebook'taki bi sayfadan Alıntıdır..
(http://n1308.hizliresim.com/1d/u/rx2nv.jpg)
(http://t1308.hizliresim.com/1d/t/rx2hu.jpg)
-
Resim Herþeyi Anlatýyor Umarým :))
Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. Ýki saattir guluyorum :)
Fotografi Koymandaki Amac ne Acaba Honda İle Clio'yu Ayni Keseye Koymakmi :)
-
Resim Herþeyi Anlatýyor Umarým :))
Faceteki tht sayfasinda gordum ekleyen arkadasin musadesiyle. Ýki saattir guluyorum :)
Fotografi Koymandaki Amac ne Acaba Honda İle Clio'yu Ayni Keseye Koymakmi :)
Hayır. Dedigim gibi faceteki tht sayfasinda gordum guldum belki sizde gulumsersiniz diye koydum. Koymaz olaydim size iyilik yaranmiyor. Fotoyu ceken ben degilim karsilastiran ben degilim niye benim uzerime geliyorsunuz acaba?
Ben gordugum anda bu ne ayni harbiden dedim guldum fotoyu ceken arkadasin gozlem yetenegine hayran kaldım ekledim buraya.
Var mi baska soru?
Ya da ben en iyisi duzgun cevap vermeyeyim siz anlamamakta israr ediyorsunuz defaten aciklamama ragmen.
Evet arkadaslar civici boktan clio ile karsilastirdim o yuzden ekledim fotoyu ben olsam zaten clio alir ona binerdim civicte neymis?
Rahatladiniz mi?
-
Hey Allahım Yarabbim Sen Haklısın Kardeş Kusura Bakma..
-
Bu konunun kilitlenmesi uygun olur artık. Tartışılacak şeyler tartışıldı. Artık söylenenler fikir olmaktan çıkıp hakaret ve alaya kaymaya başladı. İlkokul seviyesinde benim babam seninkini döver anlayışıyla benim arabam cici seninki kaka şeklindeki paylaşımlar kimseye fayda sağlamaz.
-
ahahahah ahahah sdaşsflfalgafaifşfgsgsg :D gece gece koptum Capsler Facebook'taki bi sayfadan Alıntıdır..
(http://n1308.hizliresim.com/1d/u/rx2nv.jpg)
(http://t1308.hizliresim.com/1d/t/rx2hu.jpg)
-
bazı fd6 kasa sahipleri arkadaşlar nedir bu fb7 kasadan rahatsızlığınız anlamış değilim. daha önce de yazdım. zevkler ve renkler tartışılmaz. fb7'yi kasayı sevmeyebilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkı vermez. fd6 kasanın fb7'ye göre hiçbir artısı yok.( arka tasarımı dışında) diğer yönlerden fb7 kasa bariz üstün. siz sadece kasa için araba alıyor olabilirsiniz. biz bir aracı bütün yönleriyle değerlendirip öyle alıyoruz. fb7 kasanın fd6ya göre ezici üstünlüklerini daha önce yazdım. görünüşe bakıp mantıksız hezayanlarını ezici mağlubiyetin şokuyla karşı tarafı küçümseyerek bir nevi karşıt tepki savunma mekanizmasıyla rahatlatanlar fb7yi kullanıp denedikten sonra kendi araçlarının eksiklerini kasalarını ilahlaştırarak gidermeye çalışsınlar. honda aptal bir firma değil ki kendinden önceki kasadan daha kötü bir araç çıkarsın. siz kasanızla avunadurun bizler aracımızın sadece kasasıyla değil her yönüyle gurur duyuyoruz. ayrıca fd6 gençlerin fb7 ise ailelerin tercihi. 2012'den bu yana yaklaşık 20000 araç satan ( reklam yok filo ve şirket aracı yok) satışlarından memnun kalmış ki 2013'te donanımını kısan honda firmasını karalamak kimsenin hakkı değildir. ezici mağlubiyetlerini ucuz espirilerle örtenlere duyurulur.
-
bazı fd6 kasa sahipleri arkadaşlar nedir bu fb7 kasadan rahatsızlığınız anlamış değilim. daha önce de yazdım. zevkler ve renkler tartışılmaz. fb7'yi kasayı sevmeyebilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkı vermez. fd6 kasanın fb7'ye göre hiçbir artısı yok.( arka tasarımı dışında) diğer yönlerden fb7 kasa bariz üstün. siz sadece kasa için araba alıyor olabilirsiniz. biz bir aracı bütün yönleriyle değerlendirip öyle alıyoruz. fb7 kasanın fd6ya göre ezici üstünlüklerini daha önce yazdım. görünüşe bakıp mantıksız hezayanlarını ezici mağlubiyetin şokuyla karşı tarafı küçümseyerek bir nevi karşıt tepki savunma mekanizmasıyla rahatlatanlar fb7yi kullanıp denedikten sonra kendi araçlarının eksiklerini kasalarını ilahlaştırarak gidermeye çalışsınlar. honda aptal bir firma değil ki kendinden önceki kasadan daha kötü bir araç çıkarsın. siz kasanızla avunadurun bizler aracımızın sadece kasasıyla değil her yönüyle gurur duyuyoruz. ayrıca fd6 gençlerin fb7 ise ailelerin tercihi. 2012'den bu yana yaklaşık 20000 araç satan ( reklam yok filo ve şirket aracı yok) satışlarından memnun kalmış ki 2013'te donanımını kısan honda firmasını karalamak kimsenin hakkı değildir. ezici mağlubiyetlerini ucuz espirilerle örtenlere duyurulur.
FB7 nedir ya ? FD6'dan Hiç Bir + Sı yoktur bu aracın aksine Honda Fabrikasının bugune kadar çıkardığı en rezalet araçlardan biridir! Ben bu aracı alan insanların paralarına acıyorum Honda City'nin birebir Çakması bunu alcağına Clio Symbol Al daha İyi Alttaki foto Herşeyi Özetliyor Sanırım
-
Moderatorler veya site sahipleri veya yetki sahipleri.... Her kimse. Seviye daha ne kadar duserse konuya mudahale edecekler acaba. İlkokulu gectik, anasifina dustuk. Nedir bu yahu. Clio symbol, verilen paraya acima, yok en rezil kasa....vs vs. ( bknz. Bir ust mesaj)
Artik cevap vermeye bile degmez zirvaliklar yaziliyor. Nereye kadar?
-
iş cilio benzetmeye vardıysa yazık vallahi yeni kasaya laf söyleyenler gidip bir bayiye en azından bir test sürüşü yapsınlar gelsin buraya yorumunu yapsınlar ben kullandım 10 üzerinden 9 verilim jettayada bindim yenisine ama yeni civic her yönden iyi
-
FB7 nedir ya ? FD6'dan Hiç Bir + Sı yoktur bu aracın aksine Honda Fabrikasının bugune kadar çıkardığı en rezalet araçlardan biridir! Ben bu aracı alan insanların paralarına acıyorum Honda City'nin birebir Çakması bunu alcağına Clio Symbol Al daha İyi Alttaki foto Herşeyi Özetliyor Sanırım
Taş gibi araba beyaz olursa bide....
-
vtec can arkadaş sana bu son mesajım. anladığım kadarıyla genç bir arkadaşsın. senin araban sana göre dünyanın en iyi arabası olabilir. arabanın hayrını gör, sen başkalarının para verip aldığı arabalara acıma. fb7 kasa da varsın kötü olsun. biz memnunuz. bir araba övülmekle efsane, yerilmekle kötü olmaz. her iki aracı objektif olarak karşılılaştırdım. ( bakınız önceki sayfalar). okuyanlar kararını versin. biz olgun insanlar sadece kasasına bakıp araç almayız,bir aracı her yönüyle karşılaştırıp öyle alırız. ben 2012 honda civic elagance at aracımı almadan bütün markaları test ettim, donanımlarını karşılaştırdım,en uygunun civic olduğunan karar verdim. şimdikiye kadar da hiçbir sorun yaşamadım. ama fd 6 kasa başımı çok ağrıtmıştı. arabayı kasa sattırsaydı, efsane kasa dışında estetik kasa çıkaramayan toyota corolla dünyanın en çok satılan araba olmazdı. bu donanıma bu fiyat az bile bence( koltuk ısıtma,geri görüş kamerası, elektirikli katlanır yan aynallar,far yıkama,esp,8 hava yastığı,sanruff,vs) . daha önce de söyledim,zevkler ve renkler tartışılmaz. herkese aracıyla kazsız,belasız sürüşler dilerim.
-
Çamur için nedense FB7'nin arka görünümü kullanılıyor.İstedikden sonra FB/ için pekala iyi sonuçlar alınabilir.Örnek uygulama.... >=ok
(http://img.donanimhaber.com/upfiles/1547819/84ff9639-35c2-415e-99a8-902360e0dbe3.jpg)
-
tühh ya geç kalmışız ön koltuklar hep dolmuş :D
-
Bu 6-7 karşılaştırmasını hiç anlamıyorum. 6 kasa görüntü olarak bana hoş geliyor (bu arada aracım 7 kasa). Ama bana göre yeni herzaman daha iyidir. Sonuçta teknoloji de yerinde durmuyor. Arka stop clio ile benzer deniyor. Ona bakarsanız bütün japonlarda sanki birbirinin kopyası :) Yeni CRV nin arkası da volvoya benziyo, ne yapalım almayalım mı? Bence gereksiz saçma sapan bi tartışma. Bana göre sonuç 6 kasa dış görünüş daha hoş, ama 7 kasa yeni ve bir miktar daha teknolojik. 6 üretilmediğine göre sanırım artık efsane olmaya başlasa iyi olur. 4-5 sene sonra yeni bi kasa çıkar bizim kasa da artık üretilmez bizde efsanelere katılırız. Bu arada da 6 kasa fosiller sınıfına girer. 10yıl sonra da 7 fosil olur. Bu böyle gider arkadaşlar. Yeni yenidir sallayın gerisini :)
-
bana göre bu iş biraz beklenti meselesi.arabayı sadece ulaşım aracı olarak gören insan sınıfındaysanız yeni tabikide yenidir ötesi yoktur.fakat araba benim oyuncağım kullanmaktanda oturup izlemektende ufak tefek dokunuşlar yapmaktan da zevk alıyorum diyorsanız fd6 almak tabikide daha mantıklıdır diye düşünüyorum..
-
hızır idi yunus idi,
hızır idi yunus idi
fb8 bence en iyisi.2014 sonu hazır olun...coming soon...
-
hızır idi yunus idi,
hızır idi yunus idi
fb8 bence en iyisi.2014 sonu hazır olun...coming soon...
Var mı fotoğraf veya video?
-
yok elimde veri ama 2014 sonu gibi makyaj gorur..2016 sonu gibi yeni kasa çıkar diye tahmin ediyorum.