Gönderen Konu: Boya kalitesindeki facia  (Okunma sayısı 30359 defa)

tekirdağ

Ynt: Boya kalitesindeki facia
« Yanıtla #75 : Şubat 04, 2009, 08:00:07 ÖS »
boya sorununa bende katılıyorum arkadaşlar..ne kuş pisliğinin ne taş vurmasının ne de yer yer kalkan boyanın çaresini bulamadım..6 ayda bir ziebart diamond gloss yaptırmama kaputa komple film çektirmeme rağmen ben bu işi çözemedim...kimse kusura bakmasın amma bence honda bu boya işini yapamamış.en azından benim kullandğığm siyah renkte başaramamış..kral çıplak demeye dilim varmıyor amma....
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2009, 08:01:13 ÖS Gönderen: tekirdağ »

dewir

« Yanıtla #76 : Şubat 05, 2009, 02:41:59 ÖS »
arkadaşlar bu kuş pisliği olayına çok  dikkat etmemiz lazım gerçekten büyük bir problem  bu  ama yapacak bişey yok  tabi  bunnarın altına bez bağlayamıyoruz ama en azından  kuş pisliğini gördüğümüz zaman  en kısa sürede aracımızı yıkatmamız lazım bi arkadaşım aracını biyere parketmiş iş için istanbula gitmiş 3 gün sonra geliyor ve araç tanınmaz halde yıkatmaya veriyor ama nafile pasta cila çektirdi kısmen  temizlendi ama araç damalı eşşek gibi oldu (siyah) gerçekten  çok kötü bir durum

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Şubat 05, 2009, 02:44:24 ÖS »
ağaçların altına, bina altlarına elektrik direkleri altına park etmeyin benim gibi, işlem tamam :)

dewir

« Yanıtla #78 : Şubat 05, 2009, 02:46:59 ÖS »

ağaçların altına, bina altlarına elektrik direkleri altına park etmeyin benim gibi, işlem tamam :)

Quantum İYİ diyonda kardeş  kuş bu  ne bok yiyeceği belli olmuyoki  bakıyon  havada uçarkende  kafana pisleyivermiş  bizde kendimizi kandırıyoz talih kuşu  ne talihi  bildiğin kuş boku işte :):):):):):)

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : Şubat 05, 2009, 02:57:35 ÖS »
:))

umut

« Yanıtla #80 : Şubat 05, 2009, 03:27:01 ÖS »
pet şişeye boyasından doldurdum serviste çok ince uçlu fırçayla rötuşluyorum

eczem

« Yanıtla #81 : Şubat 05, 2009, 05:29:54 ÖS »

arkadaşlar bu kuş pisliği olayına çok  dikkat etmemiz lazım gerçekten büyük bir problem  bu  ama yapacak bişey yok  tabi  bunnarın altına bez bağlayamıyoruz ama en azından  kuş pisliğini gördüğümüz zaman  en kısa sürede aracımızı yıkatmamız lazım bi arkadaşım aracını biyere parketmiş iş için istanbula gitmiş 3 gün sonra geliyor ve araç tanınmaz halde yıkatmaya veriyor ama nafile pasta cila çektirdi kısmen  temizlendi ama araç damalı eşşek gibi oldu (siyah) gerçekten  çok kötü bir durum

Aynı şey benimde başıma geldi yukarıda da demiştim zaten sinir bozucu bir durum

tekirdağ

« Yanıtla #82 : Şubat 05, 2009, 09:44:26 ÖS »
arabaya komple kaput koruyucu filim mi kaplatsak acaba.?

kadiir_

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Şubat 06, 2009, 12:26:00 ÖÖ »
arkadaşlar benim arabanın da ön tampon boyası birkaç yerden soyulmuştu we servise başka bir sorun için gitmiştim servis yetkilileri kendileri bu durumu farkedip hatanın boyadan dolayı kaynaklandıını we garantıden boyayacaklarını söledıler eğer sorunu olan arkadaşlar warsa çözüm bulamıolarsa honda marmaraya gitmelerini öneririm..

berceste

« Yanıtla #84 : Şubat 06, 2009, 03:19:58 ÖS »
ARKADAŞLAR apartman altındayken araba ,densizin biri tampona çarpmış.. tabi kimin çarptığını bilemiyorsun onu Allah'a havale ediyorum.. benim sormak istediğim şu servise sordum 100 tl lik bir masrafla boyayı halledebileceklerini söylediler.. ancak boyatırsam ilerde bir problem çıkarır mı satmaya kalktığımda.. bu konuda tecrübeli arkadaşalrım vardır sanırım yardımcı olursanız sevinirim.. hondacı dostlarım.. Tabi hondanın boya konusunda sınıfta kaldığını da çoktan kabullendim.. boya pul pul dökülmeye başaldı..

esiretti

« Yanıtla #85 : Şubat 06, 2009, 04:04:33 ÖS »

ARKADAŞLAR apartman altındayken araba ,densizin biri tampona çarpmış.. tabi kimin çarptığını bilemiyorsun onu Allah'a havale ediyorum.. benim sormak istediğim şu servise sordum 100 tl lik bir masrafla boyayı halledebileceklerini söylediler.. ancak boyatırsam ilerde bir problem çıkarır mı satmaya kalktığımda.. bu konuda tecrübeli arkadaşalrım vardır sanırım yardımcı olursanız sevinirim.. hondacı dostlarım.. Tabi hondanın boya konusunda sınıfta kaldığını da çoktan kabullendim.. boya pul pul dökülmeye başaldı..

Satışta problem olmaz, tampon altı üstü benim arabam turuncu 3 kere turuncuya boyandı 1 kere kırmızıya toplam 5 kere boyandı. :D . Tabi ki eski model araç olacak nomal ama, 0 araçta da tampon boyalı diye millet vık gık ederse, gitsin "0" alsın yani... Birde tamponun çatlak ve ya kırık halinin resmini çekersen, satarken söylersin böyle bi durum olmuştu diye. İyi günler...

civic72

« Yanıtla #86 : Şubat 08, 2009, 12:35:10 ÖÖ »
honda gibi büyük markaya böyle olaylar yakışmıyor bu tür şeyler yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

pierre34309

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : Şubat 08, 2009, 01:07:30 ÖS »
Bence Mevcut Türkiye sartlarinda tamponu bir yere sürtmeden ve vurmadan dolaşmak hemen hemen imkansız, dolayısıyla kafana takma bence buna bir kusur olarak bakilmasi bile yanlış bence ama araci satarken bazilari herşeyi kullanmak ister, bu esnada iş sana düşüyor. Boyatmadan önce birkac acidan fotosunu alirsan iyi olur, saklarsin. Kazasız belasız kullanman dileklerimle...

« Son Düzenleme: Şubat 08, 2009, 01:11:01 ÖS Gönderen: pierre34309 »

berceste

« Yanıtla #88 : Şubat 08, 2009, 09:20:15 ÖS »
teşekkürler pıerre. Allah kimseye kaza bela vermesın.. çok haklısın Türkiye şartlarında bir yere vurmamak kırmamak mümkün değil hele ki Güneydoğuda.. yollar berbat..

asmaz

« Yanıtla #89 : Şubat 09, 2009, 03:42:54 ÖS »

yapmayı dusunmedim deil 2 bucuk milyara yaparım dedi bana autowax

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Şubat 09, 2009, 05:20:53 ÖS »

kaput kruyucu fiimemi dedi o fiyatı, çüş yani, o paraya arabayı komple folyo kaplatırsın be

tekirdağ

« Yanıtla #91 : Şubat 09, 2009, 10:51:37 ÖS »

sadece bir kaput önü için bile 70-100tl istiyorlarsa...
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2009, 10:52:23 ÖS Gönderen: tekirdağ »

tekirdağ

« Yanıtla #92 : Şubat 09, 2009, 10:54:19 ÖS »
merak ediyorum bu boya işine kızıpta  >%Sakin arabayı komple kendine göre boyatan varmıdır?

dewir

« Yanıtla #93 : Şubat 09, 2009, 10:55:37 ÖS »
koruma yapacağıma aracı  1 lira ucuz veririm daha iyi

emrehanci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Şubat 11, 2009, 11:31:49 ÖS »
nbr  abicim.sen buralara damı üye olmuştun.
bilmiyordum.
görünce yapıştırayım slm  ı dedim.
:):):):

kaput kruyucu fiimemi dedi o fiyatı, çüş yani, o paraya arabayı komple folyo kaplatırsın be

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : Şubat 11, 2009, 11:43:24 ÖS »

nbr  abicim.sen buralara damı üye olmuştun.
bilmiyordum.
görünce yapıştırayım slm  ı dedim.
:):):):

Honda nerde ben orda, sende yeni düştün galiba ha

couragepapillon

« Yanıtla #96 : Şubat 13, 2009, 04:57:23 ÖS »
@tekirdağ ciddi ciddi kırmızıya boyatmayı düşünüyorum

Mickcasey

« Yanıtla #97 : Şubat 13, 2009, 11:13:50 ÖS »
Adam akıllı boyarlarsa gusel olur alemde tek olursun 1 akım baslatırsın :D

tekirdağ

« Yanıtla #98 : Şubat 15, 2009, 11:47:04 ÖS »
bir cesur çıkıp yaptısa arkası gelecek gibi duruyor...