Gönderen Konu: Boya kalitesindeki facia  (Okunma sayısı 30361 defa)

rserkan

Ynt: Boya kalitesindeki facia
« Yanıtla #50 : Ağustos 27, 2008, 01:13:31 ÖÖ »
yok o beyaz nokta boyanın özelliği arabanın kaç model ne kadar km yaptığını servis oradan biliyor :)

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Ağustos 27, 2008, 08:42:27 ÖS »
hondaya yakışmayan açıklamalardan kaçınalım

rserkan

« Yanıtla #52 : Ağustos 27, 2008, 11:09:55 ÖS »
yok ben sadece olumsuz bir durumu espirili bir şekilde yazmak istedim. kaçındım yani...

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Ağustos 28, 2008, 08:43:47 ÖS »
olumsuzluğu yok bu beyaz noktanın oluşması taş sıçramsında olur.Espiriye devam :))

mehmet1971

« Yanıtla #54 : Ağustos 28, 2008, 10:44:05 ÖS »
Metin Bey taş sıçraması olduğunu bende biliyorum.Ama daha önce ki hondalarımda dahil olmak üzere mucurlu yolun alasına girdim. Böyle birşeyle karşılaşmadım. Dün servise gittim. Beyaz nokotalara taş izi, dairesel seyrelmelere kuş pisliği, tampon soyulmasına da darbe dediler. Tekbaşın müdürünün kendi siyah aracı her iki tamponda benimkinin 3 katı soyulmuş. Bu damı darbe dedim. Olabilir dediler. Ayrıca serviste gördüğüm bütün siyah araçların boyası çok kötü idi. Hepsinde beyaz noktalar aşırı derecede mevcuttu.Ben  araçların boyasında bir yumuşaklık olduğu kanaatideyim. Tırnağınızla ön tampona hafif dokunun hemen iz kalıyor. 2005 hondama 45000 km bindim her türlü yola girdim böyle birşey görmedim.Serviste resimlerini filan çekip merkeze  e-mail attılar ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. 8 yıldan ber serviste bu kadar ilgi görmemişti. Çünkü gitmeden önce merkeze mail atmıştım. Demekki böyle yapmak gerekiyor.

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : Ağustos 29, 2008, 08:38:46 ÖS »
birşey çıkmaz yaprlar benime aracım siyah benim araçtata aynı beyazlıklar vardı ben kendim onları yok ettim.Siyah araçta alttan beyaz noktanın çıkması normal.Ama boya olarak birşey diyemem şuana kadar olumsuz sonuç almadım.Geçmiş olsun kafanızı takmayınız.Bende 2000 yılından beri honda kullanırım 2 yılda bir değiştirerek .

emre_ege21

« Yanıtla #56 : Eylül 01, 2008, 07:54:04 ÖÖ »
Kardeşler bide şunu söyleyim size benim yıkamacım bi gün tazziği açmış ve kendi aracının ön tamponunun bütün boyası atmış bana yıkamacılar bu konuya pek önem vermezler dedi sadece yıkar geçerler aracı dedi yani bilginiz olsun sonuçta çoğu arkadaşım yıkamacıda yıkatıyo aracını en ufacık bişeyde insanın içi gidiyo  >=ok

SERVET

« Yanıtla #57 : Eylül 01, 2008, 10:04:27 ÖÖ »
Arkadaşlar ben bu konuya çözümü buldum.
Aldım 1 şampuan Mequiars dan. birde orijinal deniz süngeri (biraz pahalı gerçi ama inanın değiyor deniz süngeri pamukla yıkıyorsunuz varsayın aracınızı öyle yani ) yıkamacıma gidiyorum. Kendimde yıkayacaksam, onlarada yıkatacaksam mutlaka kendi şampuanımı, kendi süngerimi kuıllandırıyorum ve en nemlisi kesinlikle tazyikli su ile yıkamıyorum, yıkatmıyrum. Hortumla kendi halinde su tutturuyorum. Koskoca kayaları kuma çeviren su en güçlü şeydir o tazyikle arabaya tutturursanız ne olacağını hayal bile edemezsiniz ne boya koruma dayanır nede başka bir şey. Ama Buluşmalarda falan görürsünüz aracımda ne çizik vardır ner hare nede dairesel yıkama çizikleri. Siyah 2008 Civic var hani şu boyası sakat denilenlerden :) Şükür şu ana dek ne ufak bir sıkıntım olmadı inşallah böyle devam eder.

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : Eylül 01, 2008, 08:58:14 ÖS »

Kardeşler bide şunu söyleyim size benim yıkamacım bi gün tazziği açmış ve kendi aracının ön tamponunun bütün boyası atmış bana yıkamacılar bu konuya pek önem vermezler dedi sadece yıkar geçerler aracı dedi yani bilginiz olsun sonuçta çoğu arkadaşım yıkamacıda yıkatıyo aracını en ufacık bişeyde insanın içi gidiyo  >=ok

yıkamacıya gidene kadar özel yıkama şirketleri var çok cüzi miktarlara yıkıyorlar 1 hafta toz tutmuyor

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Ocak 31, 2009, 02:48:18 ÖS »
genellikle tampon plastik olduğundan , plastik  üzerinde boya kalkması normel denilmiş, ama aynı olay benim gövdede oldu, gözüme ilişen bir lekeyi çıkarmak için basınçlı su tuttuğumda  hem o bölgedeki boya kalktı hemde biraz sac göçtü, üstelik kendi makinam 100 bar basınçlı ufak bir şey, yıkamacıların kullandığı 250 bar olanında değil

Mickcasey

« Yanıtla #60 : Ocak 31, 2009, 03:02:25 ÖS »
Al işte burdan yak sonra biz bişi dedikmi mickcasey butun sorunlarda senımı buluyor oluyor.

seferad

« Yanıtla #61 : Ocak 31, 2009, 03:38:06 ÖS »
kötü olmuş aracın usta komple kapıyı boyatman lazım oda malum boyalı gecer artık

asmaz

« Yanıtla #62 : Ocak 31, 2009, 09:04:16 ÖS »
aynen katılıyorum honda civiclerin boyaları cok ama cok basarız ben bu kadar kötü kalite görmedim:S

eczem

« Yanıtla #63 : Şubat 01, 2009, 02:06:36 ÖS »
bende katılıyorum kaputtaki kuş pisliği bir türlü çıkmamıştı pastayı denedik onunlada gitmedi servise götürdük boyanması lazım pislikteki asit boyayı götürmüş dediler daha boyatmadık ayrıca stepnenin altıındaki boyalı kısın paslanmaya başlamış yeni gördüm malesef  :-[ ](*,)

dewir

« Yanıtla #64 : Şubat 01, 2009, 02:33:07 ÖS »
önce geçmiş olsun  diyim  ama ben  olaya senin kadar karamsar yaklaşmıyorum  kardeş  neden  dersen  sonuçta bu binmiş olduğumuz araçlar kul yapısı  ve hepsinde sorunlar oluryor örneğin  bi arkadaşımda MERCEDES AMG var 300,000 tl ye aldı  ve ön tamponda boya kağıt gibi söküldü gitti  ama serviste hallettiler yapacak birşey yok
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2009, 02:34:26 ÖS Gönderen: dewir »

mehmet1971

« Yanıtla #65 : Şubat 02, 2009, 12:03:28 ÖÖ »
Ben aracımı sattım. Sorunlarını bir türlü halledemedim. Servis ne dersen de her zaman kendini hakklı çıkaracak bir şey buluyor. Bir ay bekledim. Ne arayan var ne soran. Lütfen biraz ilgi. Toyotaya almak için değil bakmak için gittim. Adamlar nerede ise beni her gün arıyorlar.Sowromlarında da müthiş ilgigösterdiler.  7 yıldan beri hondanın bütün  Türkiye de üretilen civic modellerine aldım.  Ben hiçbir honda da bu ilgiyi görmrdim. Eğer corolla hoşuma gitseydi alırdım. Ne yazıkki tipi işçilik hoşuma gitmedi. Ama civic yenilene kadar artık civic te kesinlikle düşünmüyorum.

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Şubat 02, 2009, 03:02:29 ÖS »

Ben aracımı sattım. Sorunlarını bir türlü halledemedim. Servis ne dersen de her zaman kendini hakklı çıkaracak bir şey buluyor. Bir ay bekledim. Ne arayan var ne soran. Lütfen biraz ilgi. Toyotaya almak için değil bakmak için gittim. Adamlar nerede ise beni her gün arıyorlar.Sowromlarında da müthiş ilgigösterdiler.  7 yıldan beri hondanın bütün  Türkiye de üretilen civic modellerine aldım.  Ben hiçbir honda da bu ilgiyi görmrdim. Eğer corolla hoşuma gitseydi alırdım. Ne yazıkki tipi işçilik hoşuma gitmedi. Ama civic yenilene kadar artık civic te kesinlikle düşünmüyorum.

Almak için gidince hepsi yaltaklanır, ama servise git gene kimse yüzüne bakmayacak

dewir

« Yanıtla #67 : Şubat 02, 2009, 04:01:43 ÖS »
abi sizin servis seçiminiz hatalı o zaman ya ben servisten randevu alacağım zaman  adamlar siz zahmet etmeyin  biz aracı aldıralım akşamada teslim ederiz diyorlar ne yapacaklarını  şaşırıyorlar valla demekki birazda şans

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Şubat 02, 2009, 04:36:31 ÖS »

abi sizin servis seçiminiz hatalı o zaman ya ben servisten randevu alacağım zaman  adamlar siz zahmet etmeyin  biz aracı aldıralım akşamada teslim ederiz diyorlar ne yapacaklarını  şaşırıyorlar valla demekki birazda şans

kesinlikle katılıyorum

tunermania

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Şubat 02, 2009, 06:08:23 ÖS »
abi bu resmi çekip honda Türkiye'ye mail atıcaksın.gerekirse yasal yola başvuracağını soylemelisin.sonuçta fabrikasyon ürünlerde birebir her ürünün aynı çıkması mümkün değil ancak bunun tespit edilip ücretsiz onarılması gerekir.

qral

• 239 kmh
« Yanıtla #70 : Şubat 02, 2009, 06:27:36 ÖS »
bende ford escord vardı, tampona bi taş geldi, vampla yıkarken boya açıldıda açıldı. en son satarken greyfurt büyüklüğündeydi açılma. tamponlarda bu oluyo malesef , sadece hondaya özgü diil yani.

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : Şubat 02, 2009, 07:47:06 ÖS »

yalova küçük yer kaç honda varki, adamlar doğal olarak müşteri arayışı içindeler, burada en küçük işlem 3 günden önce tamamlanamıyor, sadece tampon boyası için 5 gün bekledim, ve aynı gün 22 araba onarılıp teslim edildi

dewir

« Yanıtla #72 : Şubat 02, 2009, 08:18:34 ÖS »

yalova küçük yer kaç honda varki, adamlar doğal olarak müşteri arayışı içindeler, burada en küçük işlem 3 günden önce tamamlanamıyor, sadece tampon boyası için 5 gün bekledim, ve aynı gün 22 araba onarılıp teslim edildi

yok YALOVA da zaten honda servisi yok  BURSA ya gidiyorum ben  bursa yeterince büyüktür heralde kemal  abi bu tamamen servis kalitesine bağlı düşünün bursadan yalovaya aracı almaya gelecek adamlar 70 km lik bir yol

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #73 : Şubat 02, 2009, 08:20:51 ÖS »
Marmara Honda dan şikayetçi olanda duymadık daha arkadaşlar ;) İstanbul

Servisten servise farkediyor .

dewir

« Yanıtla #74 : Şubat 02, 2009, 08:27:37 ÖS »

Marmara Honda dan şikayetçi olanda duymadık daha arkadaşlar ;) İstanbul

Servisten servise farkediyor .

evet marmara hondayı banada çok met ettiler ama 2 saatle kaçırdılar ben teklif istemiştim teklifi 2 saat geç verdiler ben aracı almıştım :( hayırlısı artık 2. aracı ordan alıcaz inş.

mesela bende yalovadaki ford dan çok  şikayetçiyim bir servis bu kadarmı ilgisiz olur