Gönderen Konu: Aracların aküsünün zayıf olduğuna katılıyormusunuz?  (Okunma sayısı 14446 defa)

Quantum

• Ziyaretçi
Ynt: Aracların aküsünün zayıf olduğuna katılıyormusunuz?
« Yanıtla #50 : Ocak 21, 2009, 03:32:55 ÖS »

Alıntı
Mickcasey; arabanın şurası şöyle süper olmuş dediğin bir yazını hiç hatırlamıyorum.
Bir önceki araban S350 falan mıydı senin?
Sat o zaman arabanı?
Bu kadar şikayet şikayet, Allah deve sabrı vermiş sana da..

Objektif bakınca ole oluyor arkadasım. Bugun fren sorunu ıle ılgılı 25 kişilik 1 listeye ulastık boya desen onlada bu forumda acılmıs bır suru baslık bulabılırsın. Neden se hep yasadıgım sorunlarla ılgılı baslık acılınca kendımı tutamıyorım. O zaman dıyorum kı ben buyutmuyormusum sorunları boyle seyler gercekten baskalarınında gozune carpıyormus. Bence yazmadan once konu baslıklarına bak. Senın arabanda sorun yoksa senın ıcın sevınıyorum. Merak etme ilk fırsatta degıstırecegım arabamı.

Neden merak edeyim yahu :) Memnun değilsen sat tabi..
Keyif almayarak arabaya binmek kötü bir durum..
Elektronikte ve otomotivde durum biraz şans işi sanki.. Senin şanssızlığın bu durum da.. En fazla yakan araba sende, boyası en sorunlu olan sende, freni en sorun çıkaran sende..

Hani benim anlamadığım, hiç mi iyi güzel yanları yok bu mübareğin..

Neyse.. kısır döngüye girmeyelim..

Allah içine sindirsin bu arabanı da, alırsan yeni arabanı da..

Mickcasey

« Yanıtla #51 : Ocak 21, 2009, 03:50:19 ÖS »
Amin. Sorunsuz araba yok buna ınanıyorum. Ben 3 nesıl dır honda kullanıyorum demek ıstedıgım ne bılıyormusun 93 model otomatık hondam vardı ılk . 306.000 km yol yaptım bakımlarını yaptırdım yolda bırakmadı. Bu arabadan daha az yordu benı. 2005 honda aldım oda nispeten 07 kasa gıbıydı. hondayı sevmesem honda almazdım olumsuz yorum yapa bılırım elestırebılırım 3 nesıl bu araybayı kullandıysam buna bıraz hakkım var. Artı yonlerı yokmu var tabkıde hondadakı dıreksıyonu gectınmı goruntu acısı frahlıgı ne toyotada gordum nede vw. Dedıgın gıbı bıraz sans ısı sanırım bıze pek fazla rastlamadı. Ama turkıye sartlarında yıne 42 bın ytl buyuk para ve bıraz daha buna ozen gostermelrı laızm. Boya 500 ytl fazla para alsınlar senden ama boya adam akıllı olsun. Japonyadan gelen accordla cıvıcdekı bırmı 42 veren 2-3 fazla verır verebılr bence. Bunun gıbı seyler ıste uzatmaya gerk yok konuyuda saptırmıyalım sorunsuz hondalı gunler dılerım.

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Ocak 21, 2009, 04:00:15 ÖS »
negatif algılama yazdıklarımı.. sadece dikkatimi çeken noktalara değinmek istedim.. sorunsuz hondalı günler.. :)

kartalgöz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Ocak 28, 2009, 10:27:37 ÖÖ »
valla arkadaslar benım aracım 2008 cıvıc aldıktan 6 ay sonra arabam calısmadı servısı aradımgelıp takvıye yaptılar ancak oyle calıstı ve ısıgınız acık kalmıstır falan fılan dedıler?
ısın enteresan yanı arabam yatan calısmayan bı araba degıl gun ıcınde sureklı dolasıyorum ve aracımın tavan lambaları bıle kapalı konumda kapıyı actıgım zaman da yanmayan lambaların acık kalma ıhtımalı sıfır ayrıca farlar acık kaldıgında zaten uyarı verıyor banada garıp geldı ve gelen servıs elemanına sordum verdıgı cevabı aynen ıletıyorum. oncekı kasalara gore daha ufak bır aku koyulmus yenı kasalara cevreyı korumak amaclı ımıs. cok enteresan geldı tamam cevreyı korumak lazım ama 6 aylık arac gunde 4 yada 5 defa calısan aracın akusunun bıtmesı hıcde hos bı durum degıl bence helede aracınız honda ysa:(

modified_club

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : Ocak 29, 2009, 05:05:00 ÖS »
bnmkide 10 gün çalışmadı yerinde kendi kendini bitirmiş

34N1005

« Yanıtla #55 : Ocak 29, 2009, 05:17:08 ÖS »
bende katılıyorum çok zayıf :) 10 dk sistemi açsam küt biter :)

yasaralp

• Ysr
« Yanıtla #56 : Ocak 31, 2009, 08:04:41 ÖS »
Alarm varmış gibi ön cam köşesine mavi led ışık takdırdım. 4 gündür de aracı kullanmıyordum, ne oldu dersiniz akü bitti.
Servise gittim araya diyot taktılar. Şimdi o ışık araç çalışırkende yanyor. Bu nasıl  bir akü ben anlamadım. Fikri olan var mı kesin kararlıyım aküyü değiştiricem daha kuvvetli ne aliyim ? Zırt pırt en ufak şeyden bitmeyecek nasıl bir akü almalı ?
Galiba mutlu akü falan kasası büyük geldiği için olmuyormuş ?

artyom

« Yanıtla #57 : Mart 31, 2013, 06:47:22 ÖS »
valla ben bu aküyü anlayamadım. bugün far,klima ve radyo açık bir şekilde yaklaşık 10 dakika kullandım. bir yere park ettim. ve 30 saniye evet yanlış duymadınız 30 saniye sonra anahtarı çevirdim motor çalışmıyor. tek kelimeyle rezalet. başka araçtan takviye edicem araba bulunduğu yerden çıkmıyor. ne frene basılıyor, ne direksiyon dönüyor, ne de vites N ye alınıyor. yanımdaki aracın sahibini bulana kadar çok uğraştım. aküyü değiştircem ama aynısının başıma gelmeyeceğinden emin değilim.