Gönderen Konu: Aracların aküsünün zayıf olduğuna katılıyormusunuz?  (Okunma sayısı 14312 defa)

Quantum

• Ziyaretçi
Ynt: Aracların aküsünün zayıf olduğuna katılıyormusunuz?
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2009, 04:50:42 ÖS »

sabah otoparka farlar açık bırakmışım, 6-7 saat sonra döndüğümde hala parlak yanıyordu ve hiç bir sorun olmadan çalıştı

Kemal Hocam senin araba kesin okunmuş üflenmiş :))

yasaralp

• Ysr
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2009, 10:27:46 ÖS »

sabah otoparka farlar açık bırakmışım, 6-7 saat sonra döndüğümde hala parlak yanıyordu ve hiç bir sorun olmadan çalıştı

Enteresan çünkü yol yardımı 2-3 saat açık kalsa biter gibi konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam bana.
Yada gece açık bırakılan tavan lambası ertesi sabah aküyü bitirir diyolardı, parklar tavan lambasından daha çok çeker.
Orjinal akü mü bu dediğiniz?

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ocak 07, 2009, 01:48:05 ÖÖ »
Tavan lambalarını kaç kere açık unuttuğumu hatırlamıyorum bile, ama akü hiç bitirmedi, akü daha yeni olduğu için sanırım, (araba 2008 model) , araba yıkama ve cialamam 4-5 saat sürüyor, bu süre boyunca CD hep yüksek volümle açık oluyor, ama o da hiç aküyü bitirmedi

CioBassWorLd

« Yanıtla #28 : Ocak 07, 2009, 02:01:15 ÖÖ »
oyle 3-5 saatte bitecek kdr tırt değil akulerimiz ama bnm bı arkadaşın vtec2sinde tavanlambası sabaha kdr acık kalmıs bitmiş 45ah normal..

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Ocak 07, 2009, 02:03:09 ÖÖ »
tavan lambasıyla bitmemesi lazım, acaba başka bi kaçak falandamı var arabasında

CioBassWorLd

« Yanıtla #30 : Ocak 07, 2009, 02:06:09 ÖÖ »
sanmıyorum 06 japon yapımlarından aracı da cok temızdı belkı uzun sure kullanmadılar ozmnda zayıflıyo aku 1-2 hafta yatınca arac

elegance08

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ocak 07, 2009, 08:43:42 ÖÖ »
99 crv vardı bundan önce, akü problemi çok yaşıyordum küçük boyut dolayısı ile.. Civicte 1 gün boyunca tepe lambası (sürücü tarafındaki tekli yanlızca) açık kaldı, ama araç sorunsuz çalıştı. fakat far v.s. açıldığında akünün etkisi hissediliyor...

Fatih!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2009, 11:06:02 ÖÖ »
Bu arada xenonlar halogen den az amper çeker
60/55 watt halogen
35 watt xenon

EXELANCE

« Yanıtla #33 : Ocak 07, 2009, 11:33:04 ÖÖ »
senin akü yalan olmus kesin

malikaltindis

« Yanıtla #34 : Ocak 08, 2009, 12:27:14 ÖÖ »
iki kere bitiridim çok kısa sürelerde bitti 3-4 saat gibi.zayıf olduğuna katılıyorum.

asmaz

« Yanıtla #35 : Ocak 08, 2009, 08:16:27 ÖÖ »
1 saat muzik dinledim kontak acık sonra zor marsa bastı... bence de cok zayıf

blackeagle76

« Yanıtla #36 : Ocak 08, 2009, 08:23:08 ÖÖ »
benim aracımda mayıs 2007 çıkışlı geçen ay akü değişti hayatımda ilk defa 1.5 senede akü bitiren araba gördüm üstelik ışıklar açık kalmadı, akü kesinlikle zayıf kalıyor yada araç aküden fazla güç alıyor, dörtlüleri bile yaktığımda aracın ışıkları azalıp çoğalıyor çalışmazken, aküler zayıf katılıyorum

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Ocak 08, 2009, 03:00:48 ÖS »
Alıntı
1 saat muzik dinledim kontak acık sonra zor marsa bastı... bence de cok zayıf

saatlece dinliyorum, hemde çok yüksek volümde, hiç bir şey olmuyor

Alıntı
benim aracımda mayıs 2007 çıkışlı geçen ay akü değişti hayatımda ilk defa 1.5 senede akü bitiren araba gördüm üstelik ışıklar açık kalmadı, akü kesinlikle zayıf kalıyor yada araç aküden fazla güç alıyor, dörtlüleri bile yaktığımda aracın ışıkları azalıp çoğalıyor çalışmazken, aküler zayıf katılıyorum

Senin araçta bir kaçak falan olmasın

yasaralp

• Ysr
« Yanıtla #38 : Ocak 08, 2009, 09:05:51 ÖS »
Dediğim gibi ben 3-3,5 saat farları açık unuttum (1 haftalık sıfır araba) aküm bitti. Sonra yol yardım dediki tepe lambası 1 gün bile açık kalsa akü bitebilir. Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu konu açılır herkes derki yoo akü sorunum yok herşey iyi ama öyle olmuyor sorun var diyen sayısı çok fazla demekki bu akü diğer araçlara göre **zayıf ** arkadaşlar.  

ÖzgürK.

« Yanıtla #39 : Ocak 08, 2009, 09:17:03 ÖS »
Geçen servise gittim xenonlarımı değiştirmek için.oraya sürekli akü sıkıntısından gelen biri varmış.servisdeki elemanla konuştumda sizin aküde problem oluyomu diye sordu bende yok dedim.sanırım arkadaşın akü sürekli problemliymiş.kulak misafiri oldum adama en son bikaç gün kullanın olmazsa şarja bağlarız felan dediler.

hattori hanzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Ocak 17, 2009, 03:31:40 ÖS »
servıse gıdın degıstırın garantıden arkadaslar benım aracta da sorun vardı bı yerde durunca dortlulerı bıle acamıyodum hemen bıtıyodu servıs degıstırdı gıdın degıstırın abı sıkıntı cekmeyın...

phobia

« Yanıtla #41 : Ocak 17, 2009, 11:48:40 ÖS »

yok daha neler.. farlar 7 saat acık kalcak vede arac calısıcak yeni honda da hemde,, iimiş:D bende de 2008 honda var ama o dedıgın ımkansız..bu arada MUTLU AKÜ

phobia

« Yanıtla #42 : Ocak 17, 2009, 11:51:51 ÖS »
MUTLU AKÜ lerin yetkili servisiyim onuda belirtiyim

Mickcasey

« Yanıtla #43 : Ocak 18, 2009, 02:45:28 ÖÖ »
benım bagajda sorun vardı kapanmıyordu bagaj lambasını bılırsınız ufacık bısı sabaha kadar acık kaldı sabah araba zor calıstı marsa zor bastı resmen akuyu bıtırme derecesıne getırmıs bana bu arabanın saglam olan 1 aparatını soyleyınya hergun baska bısı cıkartıyor

Quantum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Ocak 18, 2009, 08:57:21 ÖÖ »
Mickcasey; arabanın şurası şöyle süper olmuş dediğin bir yazını hiç hatırlamıyorum.
Bir önceki araban S350 falan mıydı senin?
Sat o zaman arabanı?
Bu kadar şikayet şikayet, Allah deve sabrı vermiş sana da..

34N1005

« Yanıtla #45 : Ocak 18, 2009, 09:34:35 ÖÖ »
:)

elegance08

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Ocak 19, 2009, 07:44:07 ÖÖ »

benım bagajda sorun vardı kapanmıyordu bagaj lambasını bılırsınız ufacık bısı sabaha kadar acık kaldı sabah araba zor calıstı marsa zor bastı resmen akuyu bıtırme derecesıne getırmıs bana bu arabanın saglam olan 1 aparatını soyleyınya hergun baska bısı cıkartıyor

Mickcasey, araç konusunda ben de böyle hissediyordum başlarda, ama yeni kasa corollada başımızı ağrıtan kronik sorunlar vw grubunun yaşadıkları v.b. gördükçe sorunun honda da olmadığı, her markada sorun olabileceği, sorunun müşteri haklarının adam gibi uygulanmadığı bir ülke olmamız ve dolayısı ile sorun halinde insanların başlarından savması olduğunu anladım ! İnan sorunsuz araç ve servis yok. Ama müşteri hakkına duyarlı ve garantinin arkasında kapı gibi durabilen bir firmamız da yok ! (Nissan ı ayrı bir yere koyuyorum, bakıma verilen arabada, müşteriden talep olmadığı halde, elin aşırı terlemesi sebebi ile aşınan vites kolu ve kapı tutamağını garantiden değiştirip veren bir firma. Keşke honda da böyle servislere sahip olsa...)

muratatay75

« Yanıtla #47 : Ocak 20, 2009, 02:49:16 ÖÖ »
bizim araçlarının aküsün diğer araçlardan farkı ne olabilirki her aracın bir iki lambası açık kalırsa akü biter veya zor çalıştırır

Vtec.II

« Yanıtla #48 : Ocak 20, 2009, 03:32:22 ÖÖ »
3,5 yıldan sonra bitti orjinal akü..(2005 civic) Ters kutupluymuş.
Ne kadar fiyatlar değiştiren varmı ?

Mickcasey

« Yanıtla #49 : Ocak 21, 2009, 03:09:40 ÖS »
Alıntı
Mickcasey; arabanın şurası şöyle süper olmuş dediğin bir yazını hiç hatırlamıyorum.
Bir önceki araban S350 falan mıydı senin?
Sat o zaman arabanı?
Bu kadar şikayet şikayet, Allah deve sabrı vermiş sana da..

Objektif bakınca ole oluyor arkadasım. Bugun fren sorunu ıle ılgılı 25 kişilik 1 listeye ulastık boya desen onlada bu forumda acılmıs bır suru baslık bulabılırsın. Neden se hep yasadıgım sorunlarla ılgılı baslık acılınca kendımı tutamıyorım. O zaman dıyorum kı ben buyutmuyormusum sorunları boyle seyler gercekten baskalarınında gozune carpıyormus. Bence yazmadan once konu baslıklarına bak. Senın arabanda sorun yoksa senın ıcın sevınıyorum. Merak etme ilk fırsatta degıstırecegım arabamı.