valla arkadaslar
suan alanyadayım
babamın 2003 270 cdi ile geldım buraya
uzun zamandır benımde kafamda hondayı satıp 2003 cıvarlarında c yada e serısı almak var
dogruyu soylemek gerekırse mercedesın konforu kullanımı cok rahat ozellıkle tek depoyla alanyaya gelıp 3 gundur dolasıp 1200 km yaptıktan sonra baya keyıflı oluyo 
gecen sene honda ıle geldım 5 depo benzn yaktım
valla ben mercedes dıyorum
dip not olarak hondamı cok sevıyorum ama mercedes ayrı bı kategori
dostum 1200km yolu kaclıtre yakıt alarak yaptın?? dızel deyınce akan sular durur,,acaba kullandın arac benzınlı olsaydı gene bunları soyleye bılırmıydın??? zaten o mersoyu alsa bıle arkadas hep bı sorunu cıkacak nıhayetınde bılmedın bı aracı alıyosun,ama sıfır alsa perıyodık bakımdan baska para vermıcenı bılr,,yanı uzun vadede merso uzer gıbı dusununuyorum,,
220 tl ye yaptım 1200 km

hondam 180 tl ye depo fulluyor 500 550 km kadar gıdebılıyorum (sehır dısı)
ha sole bı durum var tabı bamamda 94 model e200 vardı 15 sene kaput acmadık
2 sene once e 270 ı aldık 3 ay sonra turbo arıza yaptı falan fılan 4.5 5bın kadar bı masraf cıkarttı
daha oncede dedıgım gıbı sımdıde dıyorum asla hondamı kucumsemıyorum ezmıyorum ama honda almadan once mercedes cok baktım acıkcası almadıgıma pısmanım
4 gundur burdayım 1400 km ustunde yaptım daha 2. depo yenı basladı
tabıkı merso ıle alakalı deıl bu olay herhangı bı dızelde bu sekılde az yakacaktı ama konumuz merso oldugundan ve suan canlı canlı bu konuyu yasadıgımdan yazmak ıstedım
cunku bende 3 haftadır e c clk bakıyorum (dizel) heran 2010 dan 2003 e dusebılırım ama sonucta yıldıza bıneceksın
babamın sattııgı araba 94 model olan 350bındeydı daha tık yok alette sadece 1 gun galerıde kaldı ertesı gun satıldı.