sıfır honda derim.+1905 bencede.. mercedes'te olsa 11 yaşındaki çocukla yeni doğmuş bebek bir olmaz dimi :) ;)
mercedes kardeşim. zaten 2001 kompressörler W210 ların son temsilcisi. makyajlı kasa oluyorlar. hiç arıza hatası da yok. isterse 500.000 km olsun rahatlıkla alıp binebilir torununa saklayabilirsin. ayrıca mercedes dediğin araç piyasada en az değer kaybettiren tek otomobildir.
nerde dökülüyor :D ? kaç tane gördünüz dökülmüş ? :) bizim araç geçicek 200.000'i inşallah o zamana kadar burda olursak yazarım :D o mercedesse buda Honda motoru yani ;) adamlar zaten 150.000'i garanti ediyor..mercedes kardeşim. zaten 2001 kompressörler W210 ların son temsilcisi. makyajlı kasa oluyorlar. hiç arıza hatası da yok. isterse 500.000 km olsun rahatlıkla alıp binebilir torununa saklayabilirsin. ayrıca mercedes dediğin araç piyasada en az değer kaybettiren tek otomobildir.
+5500 . . .
honda ile adı yan yana yazılması bile komik...
2001 kompresör, şirket aracı olarak kullanılıyor, 390.000 de periyodik bakım harici derdi yok....
fd kasalar dökülüyoor.... kaç tane fd biliyorsunuz 200.000 i geçmiş ?
aynısını arkadasım yapt,,,sıfır aldı lagunasına 8 ay bındı,sonra sattı,2001 e kasa aldı makam aracıydı gercekten temız sorunsuzdu,, ama bız ole sanıyoduk,,sonra sag solunu bı yaptrım dıye basladı sunrooftan otomatık sanzuman beynıne kadar gırdı ısın..sonuc ıse,1,sene zor dayandı sattı,,hee bu arada nerdeyse honda kadar yakıyodu hberın olsun,,alırsan bı tesellı,ama adamlar o,yıllarda anlatmak ıstedını gostermıs,,arabada koltuk ısıtmadan tut yagmur sensoru esp falan fılan ne ararsan arka perdelık falan,,catır catır doldurmus,,ama ben herzaman sunu derım eskının yenısı olmaz yenı hep yenıdır,,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-161000-km-de-temiz-e-200-elegance-compresor-57861426/detay/2000 model 160 binde kıyamamış heralde binmeye:) 250 binden aşağı ise kıllanırım, tanımadığım adamsa hayatta inanmam yetkili servis kayıtlarını görmedikçe..
hay maşallah.... hazır LPG li ...
ya şöyle de bi durum var... 10 yaşında arabayı alınca mevcut otomobil konseptinden uzaklaşmış oluyosun... bazı detaylar senin beğenini karşılamaz oluyor. merso da olsa neticede eski bi merso, ne bileyim niye navisi yok diceksin, yok niye konsolun tipi böyle diyeceksin, orası öyle burası böyle diceksin soğuyacaksın. yoksa bi merso her daim piyasadaki çoğu arabadan üstündür elbet... ama akranlarıyla mukayeseyle üstündür... nihayetinde mersonun yaptığını 5-6 sene sonra diğer cücükler de kopyalamış oluyor... dolayısıyla aralarında 10 yaş olan bu iki araç hemen hemen denk durumda kalıyor... üstüne bi de mersonun temiz olması gibi bi gereklilik biniyor... yani koca bi risk aslında aldığın, ha cidden temizi denk gelirse eyvallah da ufak arızaları bile cidden can yakar, asap bozar... zor bir karar cidden... o açıdan aracına göre değişir demek istiyorum... sen ilan linki ver biz araca bakalım en iyisi, yoksa farazi olur muhabbetdoğru..
2011 Sıfır Honda civic elegans mı daha mantıklı?birde bütçeden bahsedersen daha yönlendirici olur. ayrıca manuel, otomatik. ilerde tüp takar mısın? hatchback e karşımısın. motor sıfır için en fazla kaç cc olmalı gibi soruları cevaplarsan başka araçlara da yönlendirebiliriz.
Yoksa 2001-2002 Mercedes E200 komp mü daha mantıklı.
Biri sıfır ama diğeride merso siz olsanız hangisini seçerdiniz ikiside aynı fiyatta hemen hemen. >=ok
valla arkadaslardostum 1200km yolu kaclıtre yakıt alarak yaptın?? dızel deyınce akan sular durur,,acaba kullandın arac benzınlı olsaydı gene bunları soyleye bılırmıydın??? zaten o mersoyu alsa bıle arkadas hep bı sorunu cıkacak nıhayetınde bılmedın bı aracı alıyosun,ama sıfır alsa perıyodık bakımdan baska para vermıcenı bılr,,yanı uzun vadede merso uzer gıbı dusununuyorum,,
suan alanyadayım
babamın 2003 270 cdi ile geldım buraya
uzun zamandır benımde kafamda hondayı satıp 2003 cıvarlarında c yada e serısı almak var
dogruyu soylemek gerekırse mercedesın konforu kullanımı cok rahat ozellıkle tek depoyla alanyaya gelıp 3 gundur dolasıp 1200 km yaptıktan sonra baya keyıflı oluyo :)
gecen sene honda ıle geldım 5 depo benzn yaktım
valla ben mercedes dıyorum
dip not olarak hondamı cok sevıyorum ama mercedes ayrı bı kategori
valla arkadaslardostum 1200km yolu kaclıtre yakıt alarak yaptın?? dızel deyınce akan sular durur,,acaba kullandın arac benzınlı olsaydı gene bunları soyleye bılırmıydın??? zaten o mersoyu alsa bıle arkadas hep bı sorunu cıkacak nıhayetınde bılmedın bı aracı alıyosun,ama sıfır alsa perıyodık bakımdan baska para vermıcenı bılr,,yanı uzun vadede merso uzer gıbı dusununuyorum,,
suan alanyadayım
babamın 2003 270 cdi ile geldım buraya
uzun zamandır benımde kafamda hondayı satıp 2003 cıvarlarında c yada e serısı almak var
dogruyu soylemek gerekırse mercedesın konforu kullanımı cok rahat ozellıkle tek depoyla alanyaya gelıp 3 gundur dolasıp 1200 km yaptıktan sonra baya keyıflı oluyo :)
gecen sene honda ıle geldım 5 depo benzn yaktım
valla ben mercedes dıyorum
dip not olarak hondamı cok sevıyorum ama mercedes ayrı bı kategori
YILDIZA RÜTBE SORULMAZ
daha öncede söyledim tekrar söylüyorum 200 binden yukarı mercedese bulaşma...nedeninide açıklarsan abi :)
daha öncede söyledim tekrar söylüyorum 200 binden yukarı mercedese bulaşma...şaka yapıyosun dimi? mercedes benzinli motorlarının motor ömrünün hondadan bile uzun olduğunu bilmiyosun galiba?
daha öncede söyledim tekrar söylüyorum 200 binden yukarı mercedese bulaşma...şaka yapıyosun dimi? mercedes benzinli motorlarının motor ömrünün hondadan bile uzun olduğunu bilmiyosun galiba?
hocam benim söylemek istediğim olay o değil... bizde araştırdık mercedesleri piyasada 250 bin 300 bin hatta 450 bin kmde mercedesler var tamam uzun km gittiklerini bende biliyorum ama araç o kmye kadar nerelerde bakım görmüş servistemi sanayidemi bunlar çok önemli bişey olmaz deyipte fazla km de bir mercedes alıp daha sonra başı ağrımasın arkadaşın, öyle mercedes motoru yaptırmak hiç kolay değil birde rektefiye görmüş mercedeslerden tam randuman alınamıyor buda önemli
mercedes müzelerinde 1 milyondan fazla km yapmış araçlar var hocam.ayrıca adamlar kompressor olayınıda bitirdiler artık turbolu araç piyasaya sürüyolar,nedenide tamamen kompressorlerin servislerde bakım görmemesi yani arıza vermemesi.ayrıca şöylede bir gerçek var kompressoru bulan firmada HONDA.daha öncede söyledim tekrar söylüyorum 200 binden yukarı mercedese bulaşma...şaka yapıyosun dimi? mercedes benzinli motorlarının motor ömrünün hondadan bile uzun olduğunu bilmiyosun galiba?
hocam benim söylemek istediğim olay o değil... bizde araştırdık mercedesleri piyasada 250 bin 300 bin hatta 450 bin kmde mercedesler var tamam uzun km gittiklerini bende biliyorum ama araç o kmye kadar nerelerde bakım görmüş servistemi sanayidemi bunlar çok önemli bişey olmaz deyipte fazla km de bir mercedes alıp daha sonra başı ağrımasın arkadaşın, öyle mercedes motoru yaptırmak hiç kolay değil birde rektefiye görmüş mercedeslerden tam randuman alınamıyor buda önemli
abicim suyunu çıkartmayın ya... ezbere fanatizm yapmayın... kompresör dediğin turbo yada süper chargerın bağlı olduğu aygıt (gaz pompası yani)... mercedes supercharger demiyor da komressor diyor olay ondan ibaret. chargerı nerde honda buldu ya, abartmayın... biz de seviyoruz arabamızı ama uçmayın yani! supercharger da ilk kez 1885 de daimler tarafından kullanılmış... honda ne alaka? hondanın hiç superchargerlı makinesi yok bile!+1
üstteki konuya dönersek, mercedesin 1 milyon km yaptığı doğru da 200bini devirmiş bir mercedesin de ağır bakımlarının yaklaştığı da yadsınamaz bir gerçek... üstelik ucuz de değil parçası... hülasa bütçen varsa al, ama ekstra para veremem diyosan git başka bi arabanın sıfırını al... olay ondan ibaret. mercedes yada honda fanatikliğine lüzum yok... yapmanız gereken bi seçim, o da kişiden kişiye değişir!
üstteki konuya dönersek, mercedesin 1 milyon km yaptığı doğru da 200bini devirmiş bir mercedesin de ağır bakımlarının yaklaştığı da yadsınamaz bir gerçek... üstelik ucuz de değil parçası... hülasa bütçen varsa al, ama ekstra para veremem diyosan git başka bi arabanın sıfırını al... olay ondan ibaret. mercedes yada honda fanatikliğine lüzum yok... yapmanız gereken bi seçim, o da kişiden kişiye değişir!+1905 tamam mercedes'te onuda insan yapıyor.. 200bini devirmiş illaki bişeler çıkıcak ne olacağı belli olmaz yani.. mercedes'in parçalarıda pahalı.. tamamen duygusal ;)
abicim suyunu çıkartmayın ya... ezbere fanatizm yapmayın... kompresör dediğin turbo yada süper chargerın bağlı olduğu aygıt (gaz pompası yani)... mercedes supercharger demiyor da komressor diyor olay ondan ibaret. chargerı nerde honda buldu ya, abartmayın... biz de seviyoruz arabamızı ama uçmayın yani! supercharger da ilk kez 1885 de daimler tarafından kullanılmış... honda ne alaka? hondanın hiç superchargerlı makinesi yok bile!yuhhh yani,çok güzel sallamışın,üstelik nezakettente çok uzaksın.senin gibilerin bilemiyeceği bir bilgi bu.honda kesinlikle seri üretime geçmediği için kompresssor mercedese ait gibi görünüyor.
üstteki konuya dönersek, mercedesin 1 milyon km yaptığı doğru da 200bini devirmiş bir mercedesin de ağır bakımlarının yaklaştığı da yadsınamaz bir gerçek... üstelik ucuz de değil parçası... hülasa bütçen varsa al, ama ekstra para veremem diyosan git başka bi arabanın sıfırını al... olay ondan ibaret. mercedes yada honda fanatikliğine lüzum yok... yapmanız gereken bi seçim, o da kişiden kişiye değişir!
üstteki konuya dönersek, mercedesin 1 milyon km yaptığı doğru da 200bini devirmiş bir mercedesin de ağır bakımlarının yaklaştığı da yadsınamaz bir gerçek... üstelik ucuz de değil parçası... hülasa bütçen varsa al, ama ekstra para veremem diyosan git başka bi arabanın sıfırını al... olay ondan ibaret. mercedes yada honda fanatikliğine lüzum yok... yapmanız gereken bi seçim, o da kişiden kişiye değişir!+1905 tamam mercedes'te onuda insan yapıyor.. 200bini devirmiş illaki bişeler çıkıcak ne olacağı belli olmaz yani.. mercedes'in parçalarıda pahalı.. tamamen duygusal ;)
abicim suyunu çıkartmayın ya... ezbere fanatizm yapmayın... kompresör dediğin turbo yada süper chargerın bağlı olduğu aygıt (gaz pompası yani)... mercedes supercharger demiyor da komressor diyor olay ondan ibaret. chargerı nerde honda buldu ya, abartmayın... biz de seviyoruz arabamızı ama uçmayın yani! supercharger da ilk kez 1885 de daimler tarafından kullanılmış... honda ne alaka? hondanın hiç superchargerlı makinesi yok bile!yuhhh yani,çok güzel sallamışın,üstelik nezakettente çok uzaksın.senin gibilerin bilemiyeceği bir bilgi bu.honda kesinlikle seri üretime geçmediği için kompresssor mercedese ait gibi görünüyor.
kompressor un malum mantığı kranktan güç alması,performans iyi ve sorunsuz ama yakıt çok..olay bu.
bidaha öyle suyunu çıkartma,abartma gibi seviyeni belirten laflar kullanmazsan sevinirim.
2011 Sıfır Honda civic elegans mı daha mantıklı?
Yoksa 2001-2002 Mercedes E200 komp mü daha mantıklı.
Biri sıfır ama diğeride merso siz olsanız hangisini seçerdiniz ikiside aynı fiyatta hemen hemen. >=ok
çoğu arkadaş malesef yine honda fanatikliği yapıyor,6-7 yıldır bende honda kullanıyorum,tamam güzel araçlar ama asla mercedes klasmanında olamaz accord bile..arkadasımın clk e 200 komp. var araç 2011 civicten her yönden daha üstün.konforu harika,donaın derseniz yine öyle,performansı söylememe bile gerek yok..Usta Clk civicin üst sınıfı zaten civic megane astra bora vs aynı sınıfta olan .araçlar kıyaslanamaz değil kıyaslanmaz şimdi.Kategorileri farklı
yakında fd6 ile ferrari kıyaslaması var az kaldı :Dçoğu arkadaş malesef yine honda fanatikliği yapıyor,6-7 yıldır bende honda kullanıyorum,tamam güzel araçlar ama asla mercedes klasmanında olamaz accord bile..arkadasımın clk e 200 komp. var araç 2011 civicten her yönden daha üstün.konforu harika,donaın derseniz yine öyle,performansı söylememe bile gerek yok..Usta Clk civicin üst sınıfı zaten civic megane astra bora vs aynı sınıfta olan .araçlar kıyaslanamaz değil kıyaslanmaz şimdi.Kategorileri farklı
problemsiz araçların fazla özel servisi olmuyor... gerek duyulmuyor. sık arıza yapan araç için ustalar servis açar. mercedesin özel servisi de kendi servisinin pahalılığından tabi, onunkisi ayrı bi konu... yoksa mercedese de özel servis açılmazdı. 200binin sıfır olması bi yakıştırma tabi en nihayetinde, ama iyi bakılmış bir mercedesin 1 milyonu zorlayacağı da kesin... parasını hakeden nadir araçlardandır, ona laf yok. ama 200bin km de bizim yollarda iyi hırpalar aracı, bakımlısını bulmak lazım, yoksa tamiri yarı civic parası tutar zaten, ikazımız o mahiyette, yoksa emsal değil bu araçlar
200binin sıfır olması bi yakıştırma tabi en nihayetinde, ama iyi bakılmış bir mercedesin 1 milyonu zorlayacağı da kesin... parasını hakeden nadir araçlardandır, ona laf yok. ama 200bin km de bizim yollarda iyi hırpalar aracı, bakımlısını bulmak lazım, yoksa tamiri yarı civic parası tutar zaten, ikazımız o mahiyette, yoksa emsal değil bu araçlar
1972 model mercedes e200 üm vardı tam 39 yaşında bir araçtı 94 model civicmden daha az arıza yapıyordu .bir seferinde bi kaza yapmıştım mercedesimle karşımdaki arac neredeyse pert olmuştu ama ben sadece tampon ve farları değiştirmiştim gerisini sen düşün .mercedesin temiz kullanılırsa ömrü 1milyon km...
problemsiz araçların fazla özel servisi olmuyor... gerek duyulmuyor. sık arıza yapan araç için ustalar servis açar. mercedesin özel servisi de kendi servisinin pahalılığından tabi, onunkisi ayrı bi konu... yoksa mercedese de özel servis açılmazdı. 200binin sıfır olması bi yakıştırma tabi en nihayetinde, ama iyi bakılmış bir mercedesin 1 milyonu zorlayacağı da kesin... parasını hakeden nadir araçlardandır, ona laf yok. ama 200bin km de bizim yollarda iyi hırpalar aracı, bakımlısını bulmak lazım, yoksa tamiri yarı civic parası tutar zaten, ikazımız o mahiyette, yoksa emsal değil bu araçlar
mercedes kalitesine lafimiz yok da, "parcasi ucuz yapmayin, pahali olan orjinali" ne demek ya? mercedese fason parca takip sahine mi cevirmeyi planliyosun yani? mercedes aliyosan mercedes parcasi kullanacaksin ki o saglamlik korunsun, yoksa ne anladim ben o isten! telef etmeyin guzelim araclari arkadaslar, sonra ikinci elde temizini bulamiyoruz.
olabilir, belki daha kalitelisini bile kullanıyor olabilirsiniz... ne bileyim brembo fren kullandınız da bi sorun mu çıktı dimi... ama mevzu o değil... ben şahsen servis bakımlı olmayan mercedes almam zira o zaman mercedese biniyor gibihissetmem kendimi... ben hondama bile serviste baktırırken mercedes alıp sanayiye gidersem olur mu? ben o sağlam motora zarar gelmesin, aman delmesinler bloğu diyip, lpg takılmış hondalardan bile uzak duruyorum, ne mercedesi... ha ama bunlar kişisel tercihler elbette... bu konuda çok ayrıyız yani, aynı arabalara talip olmayacağımız aşikar
arkadaşım unutma ki senin görüşüne göre sende boş laf kalabalığı yapıyorsunolabilir, belki daha kalitelisini bile kullanıyor olabilirsiniz... ne bileyim brembo fren kullandınız da bi sorun mu çıktı dimi... ama mevzu o değil... ben şahsen servis bakımlı olmayan mercedes almam zira o zaman mercedese biniyor gibihissetmem kendimi... ben hondama bile serviste baktırırken mercedes alıp sanayiye gidersem olur mu? ben o sağlam motora zarar gelmesin, aman delmesinler bloğu diyip, lpg takılmış hondalardan bile uzak duruyorum, ne mercedesi... ha ama bunlar kişisel tercihler elbette... bu konuda çok ayrıyız yani, aynı arabalara talip olmayacağımız aşikar
lpg takılırken motor bloğu deldirilmez, manifold deldirilir.
"Benim dayımda da Mercedes vardı. satıncaya kadar anasından emdiği süt burnundan geldi. Hala mercedes diyosunuz."
diyen kardeşimiz, mercedes var, mercedes var. lakin bu aracın ölüsünü bile 10.000 liradan satın alan oluyor. o sizin aracınızın problemi.
alacak olan kardeşim, senin gönlünde ne yatıyorsa odur. burada boş laf kalabalığından başka bir şey bulamazsın.
Görüşünüze saygı duyarım ancak motor teknolojisi ve donanım eski kalacak demişsiniz bu mercedes için geçerli değil zira diğer markalar 10-15 sene gerisinden geliyor zaten ayrıca şuan bendeki araçtaki özelliklerin çoğu 2012 civic elegance da mevut değil.
şu forumda senin gibi cahiller olduğu sürece ben bişey yazmam,yazdığın her yazıda millete saldırmışın birader,kendini ne sanıyosun sen,araç profesörü mü? önce efend,i olmayı öğren yazdıkların senın karekterını belli ediyor...abicim suyunu çıkartmayın ya... ezbere fanatizm yapmayın... kompresör dediğin turbo yada süper chargerın bağlı olduğu aygıt (gaz pompası yani)... mercedes supercharger demiyor da komressor diyor olay ondan ibaret. chargerı nerde honda buldu ya, abartmayın... biz de seviyoruz arabamızı ama uçmayın yani! supercharger da ilk kez 1885 de daimler tarafından kullanılmış... honda ne alaka? hondanın hiç superchargerlı makinesi yok bile!yuhhh yani,çok güzel sallamışın,üstelik nezakettente çok uzaksın.senin gibilerin bilemiyeceği bir bilgi bu.honda kesinlikle seri üretime geçmediği için kompresssor mercedese ait gibi görünüyor.
kompressor un malum mantığı kranktan güç alması,performans iyi ve sorunsuz ama yakıt çok..olay bu.
bidaha öyle suyunu çıkartma,abartma gibi seviyeni belirten laflar kullanmazsan sevinirim.
birincisi sana kimse terbiyesizce bişey söylemedi... o terbiyesizliği yapan sensin... "senin gibi" kim birader? sen beni nerden tanıyosun da bu cümleyi kurabiliyosun? bayram günü beni delirtme!!! ikincisi atıp tutuyosun, bi tane bile delil bulamazsın bu söylediğine... küçük insanlar gibi kulaktan dolma bilgilerle desteksiz konuşup üste çıkmaya kalkma, yalan söylüyosun!!! konuyla alakalı değil o yüzden uzatıp tepemi attırma... ilgilenen olursa diye aşağı bikaç link veriyorum... isteyen okur, istemeyen hiçbişeyi okumaz böyle kendi söyler kendi inanır!
seri üretime geçmemiş de bulmuş da üretmemiş de... terenenni mevzularına bir iki sağlam bilgi ekle de ortaya atlama bi daha öyle cahil cahil! al sana mercedes motorları, charger tarihi üstüne bi de honda motorları... buyur aralarından seç, öğren bir iki bişey!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M111_engine
http://en.wikipedia.org/wiki/Compressor
http://en.wikipedia.org/wiki/Supercharger
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Honda_engines
http://en.wikipedia.org/wiki/Turbocharger
þu forumda senin gibi cahiller olduðu sürece ben biþey yazmam,yazdýðýn her yazýda millete saldýrmýþýn birader,kendini ne sanýyosun sen,araç profesörü mü? önce efend,i olmayý öðren yazdýklarýn senýn karekterýný belli ediyor...abicim suyunu çýkartmayýn ya... ezbere fanatizm yapmayýn... kompresör dediðin turbo yada süper chargerýn baðlý olduðu aygýt (gaz pompasý yani)... mercedes supercharger demiyor da komressor diyor olay ondan ibaret. chargerý nerde honda buldu ya, abartmayýn... biz de seviyoruz arabamýzý ama uçmayýn yani! supercharger da ilk kez 1885 de daimler tarafýndan kullanýlmýþ... honda ne alaka? hondanýn hiç superchargerlý makinesi yok bile!yuhhh yani,çok güzel sallamýþýn,üstelik nezakettente çok uzaksýn.senin gibilerin bilemiyeceði bir bilgi bu.honda kesinlikle seri üretime geçmediði için kompresssor mercedese ait gibi görünüyor.
üstteki konuya dönersek, mercedesin 1 milyon km yaptýðý doðru da 200bini devirmiþ bir mercedesin de aðýr bakýmlarýnýn yaklaþtýðý da yadsýnamaz bir gerçek... üstelik ucuz de deðil parçasý... hülasa bütçen varsa al, ama ekstra para veremem diyosan git baþka bi arabanýn sýfýrýný al... olay ondan ibaret. mercedes yada honda fanatikliðine lüzum yok... yapmanýz gereken bi seçim, o da kiþiden kiþiye deðiþir!
kompressor un malum mantýðý kranktan güç almasý,performans iyi ve sorunsuz ama yakýt çok..olay bu.
bidaha öyle suyunu çýkartma,abartma gibi seviyeni belirten laflar kullanmazsan sevinirim.
birincisi sana kimse terbiyesizce biþey söylemedi... o terbiyesizliði yapan sensin... "senin gibi" kim birader? sen beni nerden tanýyosun da bu cümleyi kurabiliyosun? bayram günü beni delirtme!!! ikincisi atýp tutuyosun, bi tane bile delil bulamazsýn bu söylediðine... küçük insanlar gibi kulaktan dolma bilgilerle desteksiz konuþup üste çýkmaya kalkma, yalan söylüyosun!!! konuyla alakalý deðil o yüzden uzatýp tepemi attýrma... ilgilenen olursa diye aþaðý bikaç link veriyorum... isteyen okur, istemeyen hiçbiþeyi okumaz böyle kendi söyler kendi inanýr!
seri üretime geçmemiþ de bulmuþ da üretmemiþ de... terenenni mevzularýna bir iki saðlam bilgi ekle de ortaya atlama bi daha öyle cahil cahil! al sana mercedes motorlarý, charger tarihi üstüne bi de honda motorlarý... buyur aralarýndan seç, öðren bir iki biþey!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M111_engine
http://en.wikipedia.org/wiki/Compressor
http://en.wikipedia.org/wiki/Supercharger
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Honda_engines
http://en.wikipedia.org/wiki/Turbocharger
onceki civicim 177bindeydi... ankaradaki efe hic pazarliksiz aldi, ilana koydu 1 gunde satildi. kazasi olan ve santiye gormus bir vtec2den bahsediyorum... dolayisiyla honda o kadar da zor satilmiyor bence... sahin toros daha hizli satilir elbette ama bi gucluk de yok yani honda kanadinda
2012 de olsa civic vasat c sınıfı bir aractır kaldıkı japon işçiliksizliği her alanda göze çarpmakta.Tabiki mercedes.
Yapma hocam Allah askına bu arabayı 2 yıl boyunca bende kullandım ve sattım arkasından avensıs aldım aynı sekılde onuda sattım japon japon yok oyle birsey meknaıgı saglammıs bilmem neymıs gecın bunları aılemle rahat konforlu bir surus yapmakta cok onemli benım ıcın.2012 de olsa civic vasat c sınıfı bir aractır kaldıkı japon işçiliksizliği her alanda göze çarpmakta.Tabiki mercedes.
o kadarda kötü değil abartmayalım
http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
Bu videoyu izlediniz mi ? Japon işçiliksizliğine güzel bir örnek :) İzlemeyenler sonucu bi tahmin etsin bakalım.
http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
Bu videoyu izlediniz mi ? Japon işçiliksizliğine güzel bir örnek :) İzlemeyenler sonucu bi tahmin etsin bakalım.
Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.
Honda fanatiklerine ezbere konuşuyosunuz diyosunuz, Söz konusu mercedes oldumu ezbere konuşulmuş olmuyo öylemi. Yemişim mercedesini...
Allah kaza bela vermesin hocam da O mercedesin farı kırılsın ya da bi aksamı bozulsun dediğin gibi tekrar konuşalım ;) Merak ettim avensis de ne sorun yaşadın ?Aslına bakarasan olay sorun yasama mevzusu degil civicte olsun yada avensis te olsun mekanik herhangi bir sıkıntı ile karsılasmadım zaten her ikiside 15 bin km'de idi satılırken.Kullandıgım avensis 1.6 132 bg olan versiyonu idi ve d sınıfına hic yakısmayan bir aractı tabı bunlar kendi şahsi görüşlerimdir.Yakıtı olsun bakım fiyatı olsun ve yolda verdigi güven hissizliği sebep oldu satmama.
15 bin liraya ancak 85-90 model arası 200e alınır :) yani 25 yaşında araba. temiz düşük km 10 yaşındaki mercedes 40 bin liradan aşağı olmaz (a ve b serileri hariç) ... 10 yaşındaki mercedes ciğeri sökülmemiş hararet yaptırılmamışsa daha yeni sayılır. valla para verenler veriyor. bende 33 bin lira verdim 98 model slk'ya çevremdekilerde burdaki bazı arkadaşlar gibi düşünüyor ama C sınıfır arabayla E sınıfı araba arasındaki farkı kullanmadan anlayamazsınız. bende ayrıca yeni civic var oda yeni güzel sıfır almıştık kendimden çok ona bakmışımdır. 98 model arabada çift bölge klima cd çalar hız sabitleyici abs esp ısıtmalı elektrikli koltuk , ısıtmalı elektrikli aynalar, 4 hava yastığı , deri koltuk , ön bardak tutucular , renkli camlar , 192 hp kompresör motor ve 5 ileri otomatik şanzıman var. hondada bu özelliklerin katılımından çoğu yok. kesinlikle yermek için söylemiyorum. iki aracında sahibiyim. göz var nizam var arkadaşlar yapmayın.maalesef honda donanımda çok zayıf...
Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.
Honda fanatiklerine ezbere konuşuyosunuz diyosunuz, Söz konusu mercedes oldumu ezbere konuşulmuş olmuyo öylemi. Yemişim mercedesini...
10 yasında bile olsa e200 ile bir uzun yol yap,arkasından 2012 model civic ile git aynı yolu sonra tekrar konusalım
canguder iyi de konu baslıgında soran arkadas bu iki aracı sormus dolayısı ile bu iki aracı 10 yasında e200mu yoksa 2012 civic mi alınabilir amacıyla karsılastırırsak yinede mercedes demeye calıstım yukarda.
kusura bakmayın fakat buna katılmak mümkün değil 10 senelik e200 le şu anki 5 serisi ve a6 yı karşılaştırmanız bile abest geliyor bana..Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
10 yasında bile olsa e200 ile bir uzun yol yap,arkasından 2012 model civic ile git aynı yolu sonra tekrar konusalım
karşılaştırma yaparken dikkat edin derim. 10 yaşında dediğiniz e200 mercedesin konforunu şu anda üretilen bmw 5 serisi audi a6 bile vermez. o kasalar şahanedir konforda rakipsizdir. mercedesin eleştirebileceğiniz tek zayıf yönü e200 kasalardaki 136 hp motordur. kalkışları hantal kalıyor. uzun yolda yinede gideri var. honda civic ile e200 karşılaştırmak tamamen hatadır. otomobili icat etmiş bir markayla neyi kıyaslarsanız kıyaslayın eksik yönü kalacaktır. hondanın farkı yüksek devirli sağlam motorlu sorunsuz araçlar üretmektir. mercedes büyük hacimli diğerlerine nazaran az güç üreten araçlara ağırlık verir. e200 ile honda legend karşılaştırabilirsiniz. o zaman adaletli bir karşılaştırma olur.
kusura bakmayın fakat buna katılmak mümkün değil 10 senelik e200 le şu anki 5 serisi ve a6 yı karşılaştırmanız bile abest geliyor bana..Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.htmlHocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.
karşılaştırma yaparken dikkat edin derim. 10 yaşında dediğiniz e200 mercedesin konforunu şu anda üretilen bmw 5 serisi audi a6 bile vermez. o kasalar şahanedir konforda rakipsizdir. mercedesin eleştirebileceğiniz tek zayıf yönü e200 kasalardaki 136 hp motordur. kalkışları hantal kalıyor. uzun yolda yinede gideri var. honda civic ile e200 karşılaştırmak tamamen hatadır. otomobili icat etmiş bir markayla neyi kıyaslarsanız kıyaslayın eksik yönü kalacaktır. hondanın farkı yüksek devirli sağlam motorlu sorunsuz araçlar üretmektir. mercedes büyük hacimli diğerlerine nazaran az güç üreten araçlara ağırlık verir. e200 ile honda legend karşılaştırabilirsiniz. o zaman adaletli bir karşılaştırma olur.
o araçlara binmeyen farkı anlayamaz siz asıl kusura bakmayın :)
http://www.bmwblog.com/2009/12/09/comparison-new-mercedes-benz-e-class-vs-new-bmw-5-series/
Even though Autobild doesn’t draw a final conclusion, the numbers show that the new 5er might have the lead for now….at least in this particular case.
10 sene öncesini karşılaştırmam bile
http://www.bmwblog.com/2009/12/09/comparison-new-mercedes-benz-e-class-vs-new-bmw-5-series/
Even though Autobild doesn’t draw a final conclusion, the numbers show that the new 5er might have the lead for now….at least in this particular case.
10 sene öncesini karşılaştırmam bile
herhalde bmwblog.com isimli sitede mercedes'e iyi diyecek halleri yok :) bence mercedese binmeden yorum yapmayın. her zaman her sınıfta *****konforda***** tartışmasız mercedes birinci gelir. testleri adil şekilde yapan dergiler programlar var. oralara bakın hangi aracın daha iyi olduğunu yazıyorlar. bu arada konuyu fazla saptırmadan hondaya geçiş yapalım. son olarak söylemek istediğim sıfır bir araç ile 10 yıllık araç arasında tercih yapmanız gerekecek. birinde sıfır kokusu var birinde kullanılmış belkide koltuklarında kırışık lekeler olacak. diğer yönlü düşünürsek konfor ve donanım olarak daha üst seviye bir araca binmiş olacaksınız. aslında çokta karışık bir durum değil. tamamen tercih meselesi.
http://www.autospies.com/news/Mercedes-Benz-does-4-6-million-Km-now-that-s-a-reliable-car-17670/
4.6 milyon km'lik mercedes :) bu arada motor sağlamlığı açısından honda ve mercedes 1. sırayı paylaşırlar
http://www.autospies.com/news/Mercedes-Benz-does-4-6-million-Km-now-that-s-a-reliable-car-17670/
4.6 milyon km'lik mercedes :) bu arada motor sağlamlığı açısından honda ve mercedes 1. sırayı paylaşırlar