Gönderen Konu: Honda mı ?Mercedes mi?  (Okunma sayısı 63252 defa)

realsheva

Ynt: Honda mı ?Mercedes mi?
« Yanıtla #125 : Eylül 22, 2011, 12:41:37 ÖS »
  Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.
http://www.vindir.net/dunyanin-en-buyuk-drag-yarisi-hd--462451.html

Bu videoyu izlediniz mi ? Japon işçiliksizliğine güzel bir örnek :) İzlemeyenler sonucu bi tahmin etsin bakalım.
Hocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.

Bu adamlar bu tür araçlarda fark yaratıp üstünlük sağlayabildiyse senin alıp da binebileceğin aracı da üretmiştir merak etme.
Honda fanatiklerine ezbere konuşuyosunuz diyosunuz, Söz konusu mercedes oldumu ezbere konuşulmuş olmuyo öylemi. Yemişim mercedesini...
Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.

10 yasında bile olsa e200 ile bir uzun yol yap,arkasından 2012 model civic ile git aynı yolu sonra tekrar konusalım

karşılaştırma yaparken dikkat edin derim. 10 yaşında dediğiniz e200 mercedesin konforunu şu anda üretilen bmw 5 serisi audi a6 bile vermez. o kasalar şahanedir konforda rakipsizdir. mercedesin eleştirebileceğiniz tek zayıf yönü e200 kasalardaki 136 hp motordur. kalkışları hantal kalıyor. uzun yolda yinede gideri var. honda civic ile e200 karşılaştırmak tamamen hatadır. otomobili icat etmiş bir markayla neyi kıyaslarsanız kıyaslayın eksik yönü kalacaktır. hondanın farkı yüksek devirli sağlam motorlu sorunsuz araçlar üretmektir. mercedes büyük hacimli diğerlerine nazaran az güç üreten araçlara ağırlık verir. e200 ile honda legend karşılaştırabilirsiniz. o zaman adaletli bir karşılaştırma olur.
kusura bakmayın fakat buna katılmak mümkün değil 10 senelik e200 le şu anki 5 serisi ve a6 yı karşılaştırmanız bile abest geliyor bana..

o araçlara binmeyen farkı anlayamaz siz asıl kusura bakmayın :)

http://www.bmwblog.com/2009/12/09/comparison-new-mercedes-benz-e-class-vs-new-bmw-5-series/

Even though Autobild doesn’t draw a final conclusion, the numbers show that the new 5er might have the lead for now….at least in this particular case.

10 sene öncesini karşılaştırmam bile

CAGLAR28

« Yanıtla #126 : Eylül 22, 2011, 01:20:08 ÖS »
elin ne olduğu belli olmayan arabasıyla uğraşmak maddiyat ister.kısa ve öz cevabım.durumunuza bağlı.

canguder

« Yanıtla #127 : Eylül 22, 2011, 01:42:05 ÖS »

Bu videoyu izlediniz mi ? Japon işçiliksizliğine güzel bir örnek :) İzlemeyenler sonucu bi tahmin etsin bakalım.
Hocam bu videoyu izlesem ne olacak pardonda amacından sapmıs gibi gozukuyosun.Ben bizlerin kullanabildigi seviyedekı aracları karsılastırıyorum.Video daki araclardan hangisine binebiliyorsun?? Drag vs gec bunları altında kı arac aile icin yapılmıs 1.6 atmosferik araba digerinden 1 sn daha hızlı olsa ne olacak duramadıktan sonra yada yolda konforsuz surus sunduktan sonra ne anlıyorum ben bu işten yaktıgı yakıt da cabası.

Honda fanatiklerine ezbere konuşuyosunuz diyosunuz, Söz konusu mercedes oldumu ezbere konuşulmuş olmuyo öylemi. Yemişim mercedesini...
Dostum bana c sınıfı bir civici anlatma aldık bindik ne oldugunu gorduk cok sukur,bana yetmedi d sınıfı olsun japon olsun gucumuz o sınıfta avensise yetti gittim aldım ama nafile japon yine japon bişey degismedi.Mercedes icin de ezbere konusmuyorum merak etme yakın cevremden gordugum ıcın ne oldugunu biliyorum.

10 yasında bile olsa e200 ile bir uzun yol yap,arkasından 2012 model civic ile git aynı yolu sonra tekrar konusalım

karşılaştırma yaparken dikkat edin derim. 10 yaşında dediğiniz e200 mercedesin konforunu şu anda üretilen bmw 5 serisi audi a6 bile vermez. o kasalar şahanedir konforda rakipsizdir. mercedesin eleştirebileceğiniz tek zayıf yönü e200 kasalardaki 136 hp motordur. kalkışları hantal kalıyor. uzun yolda yinede gideri var. honda civic ile e200 karşılaştırmak tamamen hatadır. otomobili icat etmiş bir markayla neyi kıyaslarsanız kıyaslayın eksik yönü kalacaktır. hondanın farkı yüksek devirli sağlam motorlu sorunsuz araçlar üretmektir. mercedes büyük hacimli diğerlerine nazaran az güç üreten araçlara ağırlık verir. e200 ile honda legend karşılaştırabilirsiniz. o zaman adaletli bir karşılaştırma olur.
kusura bakmayın fakat buna katılmak mümkün değil 10 senelik e200 le şu anki 5 serisi ve a6 yı karşılaştırmanız bile abest geliyor bana..

http://www.bmwblog.com/2009/12/09/comparison-new-mercedes-benz-e-class-vs-new-bmw-5-series/

Even though Autobild doesn’t draw a final conclusion, the numbers show that the new 5er might have the lead for now….at least in this particular case.

herhalde bmwblog.com isimli sitede mercedes'e iyi diyecek halleri yok :) bence mercedese binmeden yorum yapmayın. her zaman her sınıfta *****konforda***** tartışmasız mercedes birinci gelir. testleri adil şekilde yapan dergiler programlar var. oralara bakın hangi aracın daha iyi olduğunu yazıyorlar. bu arada konuyu fazla saptırmadan hondaya geçiş yapalım. son olarak söylemek istediğim sıfır bir araç ile 10 yıllık araç arasında tercih yapmanız gerekecek. birinde sıfır kokusu var birinde kullanılmış belkide koltuklarında kırışık lekeler olacak. diğer yönlü düşünürsek konfor ve donanım olarak daha üst seviye bir araca binmiş olacaksınız. aslında çokta karışık bir durum değil. tamamen tercih meselesi.
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2011, 01:42:51 ÖS Gönderen: canguder »

realsheva

« Yanıtla #128 : Eylül 22, 2011, 02:03:38 ÖS »

herhalde bmwblog.com isimli sitede mercedes'e iyi diyecek halleri yok :) bence mercedese binmeden yorum yapmayın. her zaman her sınıfta *****konforda***** tartışmasız mercedes birinci gelir. testleri adil şekilde yapan dergiler programlar var. oralara bakın hangi aracın daha iyi olduğunu yazıyorlar. bu arada konuyu fazla saptırmadan hondaya geçiş yapalım. son olarak söylemek istediğim sıfır bir araç ile 10 yıllık araç arasında tercih yapmanız gerekecek. birinde sıfır kokusu var birinde kullanılmış belkide koltuklarında kırışık lekeler olacak. diğer yönlü düşünürsek konfor ve donanım olarak daha üst seviye bir araca binmiş olacaksınız. aslında çokta karışık bir durum değil. tamamen tercih meselesi.

between the 5 Series and its competitors, this is time, the German magazine Autobild managed to get their hands on the new 5 and place it against the E-Class, and by place it, we mean, literally next to it.

sanırım yazıyı okumadan yazıyorsunuz. bmwblog sitesi sadece Autobild'de yayınlanan bir yazıyı paylaşmış kendi incelemeleri değil..

konuyu da dediğiniz gibi hondaya getirmek gerekir.

tşk

Brawe

« Yanıtla #129 : Eylül 26, 2011, 02:22:06 ÖS »
mercedes tabii ama masrafını karşılayabildiğin sürece
dertsiz baş istersen civic

Grafink

« Yanıtla #130 : Eylül 26, 2011, 02:28:34 ÖS »
Ya tartışıyor ediyoruz da, Face te 1.000.000 mil (yaklaşık 1.5 milyon kilometre) yapmış, accord duruyor... Hani nerde 1.M millik mersedes? Bmw? Audi? Bana ezbere geliyor, mersedes sağlam, falan filan gibi yorumlar. Japonlar uzun ömürde, kaliteli motorda lider. Avrupa'da lüks ve konfor'da lider. fikrim bu şekilde... Zaten Mesedes, Audi, BMW nin alıcısı, motor bozulmasın bilmem ne diye almıyor bu aracı, param var, lüks içindeyim, konforum olsun vs.. diye alıyor. Honda alıcısı ise, Param limitli bi kere alayım, hem başım ağrımasın, hem şeklim olsun, Hem de hızım  diye alıyor...
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2011, 02:29:43 ÖS Gönderen: Grafink »

canguder

« Yanıtla #131 : Eylül 26, 2011, 03:01:18 ÖS »
http://www.autospies.com/news/Mercedes-Benz-does-4-6-million-Km-now-that-s-a-reliable-car-17670/

4.6 milyon km'lik mercedes :) bu arada motor sağlamlığı açısından honda ve mercedes 1. sırayı paylaşırlar

fearless.32

« Yanıtla #132 : Eylül 27, 2011, 01:23:27 ÖS »
http://www.autospies.com/news/Mercedes-Benz-does-4-6-million-Km-now-that-s-a-reliable-car-17670/

4.6 milyon km'lik mercedes :) bu arada motor sağlamlığı açısından honda ve mercedes 1. sırayı paylaşırlar

Fiyat olarak da aynı sırada değiller ama :D

Grafink

« Yanıtla #133 : Eylül 27, 2011, 01:55:35 ÖS »

Vay anasını arkadaş... E şimdi ben bundan bi tane alsam, 7. oğlumun 7. oğlu bile kullanır... Ucuz o açıdan bakarsan :D :D

canguder

« Yanıtla #134 : Eylül 27, 2011, 02:04:39 ÖS »
mercedes düzenli olarak servise giden araçlarına her 250.000 km'de bir madalya veriyor. Aracın ön ızgarasına takıyorsunuz.

örnek fotoğraf
http://www.zebra.ie/merc/StelvioPass.jpg

accord55

« Yanıtla #135 : Eylül 28, 2011, 08:33:55 ÖÖ »
4 milyon 600 bin kilometre vay anasını, adam her 250 binde bir aldığı madalyaları evde saklıyorduk artık, bizikiler yerli arabanın lafını ede dursunlar elin almanı otomobilde aşmış gitmiş, 2012 fluance ve latiudte reklamında gösterilen özelliklerin hepsi benim 10 yaşında ki c200 ümde var. Bende sağlam hondacıyım arkadaşlar yalnız boşuna demiyorlar mercedes ve diğerleri diye...

recepdogan

« Yanıtla #136 : Kasım 11, 2011, 05:53:46 ÖS »
ne kadar sacma konular aciliyor honda-mi mersedesmi ne alakasi var marka farki var tork farki var kalite farki var  arada hondami ferrarimi ne alakasi var sacma sacma seyler yaziliyor