What Car? 2002-2003-2004 Best Hot Hatch, BBC Top Gear Best Hot Hatch 2002, Auto Express Best Sporting Car 2003
type-r ı olanın bir şey yazmasına gerek yok arabanın ödülleri ortada burda sitede yayınlandı bunlar. ayrıca top gear, 5.gear vites gibi uluslararaı proğramları izliyosan sayısız kereler type-r ı izleyebilirdin, kendine rakip gösterilen clio rs i pist katılımında geçti, c4 vts yi test ettiler denediler denedirler en sonunda bizim bu kategorideki tavsiyemiz honda civic type-r dediler, daha sonra bir günde 206rc yi test ettiler sonunda babaannemle geziyor gibiyim type-r ın çok gerisinde bir otomobil bu fiyatlara type-r almak daha mantıklı dediler vesayre vesayre bir ara habire denk geliyodur adamlar yemiyip içmeyip type-r deniyip öve öve bitiremiyolardı

benden bundan önce 106 vardı sanayiden çıkamıyodum bu arabayı vince tak 5.kattan at gene birşey olmaz pug la bırak performansı, yanyana dahi koyulamıycak kadar kaliteli bir arabadır, yakıt olayına gelince bende header dahil komple egzoz filtre var km de 230.000tl yaktım ocak ayında zamlardan önce sonra denemedim hiç, normal 3000-4000 devir gidersen, 3000-4000 devirde eşşek gibi giderim sanma bir trafik lambasından diğerine yinede ilk sen varıyosun acayip az yakar, ama basarsan benzin ibresinin nasıl indiğini film gibi izleriz