valla ben yavaş kullanmalarına, makyaj tazelemelerine laf etmem, ona alıştım, benim laf ettiğim kısmı biraz daha farklı kadınların, hani iyi araba kullandığını düşünüp kendine güvenen bir kadın sürücü, ortalama bir erkek sürücüye oranla çok daha fazla risk alıyor ve tehlikeye atıyor etrafını, hele de işe biraz geciktiyse falan, kaç kere ölümcül olabilecek kazalar atlattım o tarz insanlar yüzünden, erkekler o noktada bir sınır koyuyorlar genelde, ama kadınlar limitlerde kullanmaya başladıklarında cidden limitlere çıkıyorlar ve tehlikeli oluyor, benim sinir olduğum kadın sürücü profili bu, gerisinde ayrım yapmam, odunsa odundur, kadının da odunu var, he diyip geçiyorsun zaten onlara (dediğim gibi kadın erkek farketmez)

bir de teknik bilgisi olmayan, 1lt lik corsa ile 1.6 civic le başa çıkmaya çalışıp yetişemeyince sinir krizleri geçirenler var, onlara da anlam veremem
ha tabi ara sokakta bile olsa önü boşken 10km hızla gidene de sinir oluyorum ama bir tepki de göstermem en fazla iki düt, bi yol ver ablacım eyvallaaaaah der geçerim