Gönderen Konu: Bayan şöförler  (Okunma sayısı 9855 defa)

deniz

• Co-Admin
Ynt: Bayan şöförler
« Yanıtla #25 : Temmuz 03, 2013, 12:27:47 ÖÖ »
Önce bir admin olarak konuyu takipte olduğumu ve uyarı yapmam gerektiğini sölemek zorunda kaldım şimdide bir bayan olarak konuşiyimki tabiki sizlere çoğu konuda hak veriyorum ama ataerkil toplumumuz ne yazıkki bu durumu kaldıramıyor beni bilen bilir öleyim böleyim diye kendimi övmücem birçok erkek arkadaşıma araba kullanmayı ben öğretmişimdir ama herkes cinsiyet ayrımı yapmadan birbirine karşı sabırlı anlayışlı olduğu sürece böle bir problem olmucaktır...

Esramlk

« Yanıtla #26 : Temmuz 03, 2013, 01:06:49 ÖÖ »
Önce bir admin olarak konuyu takipte olduğumu ve uyarı yapmam gerektiğini sölemek zorunda kaldım şimdide bir bayan olarak konuşiyimki tabiki sizlere çoğu konuda hak veriyorum ama ataerkil toplumumuz ne yazıkki bu durumu kaldıramıyor beni bilen bilir öleyim böleyim diye kendimi övmücem birçok erkek arkadaşıma araba kullanmayı ben öğretmişimdir ama herkes cinsiyet ayrımı yapmadan birbirine karşı sabırlı anlayışlı olduğu sürece böle bir problem olmucaktır...

suan ne ıcın uyarı yapıldı anlayamadım?
Ne yazıkkı cinsiyet ayrımı yapılıyor bızım toplumumuzda boyle geldı boyle gıdıcek sanırım

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2013, 06:44:05 ÖÖ »

Ne yazıkkı cinsiyet ayrımı yapılıyor bızım toplumumuzda boyle geldı boyle gıdıcek sanırım

Böyle geldi böyle gitmeyecek. Yeni ehliyet alma süreci bir nebze güzelleşti. Adam gibi uygulanırsa artık 10 dk araba sürmeyle kimse ehliyet alamayacak (Gece sürüş,araç arasına park etme vs vs )

Buda bay bayan acemi şöförlerin ortadan kalkmasını biraz daha hızlandıracak.

looper2

« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2013, 07:45:36 ÖÖ »
günaydın arkadaşlar.  ehliyetteki yeni düzenlemeyle bi nebze olsun trafiğib rahatlayacağını bende umuyorum. ama bence birazda zihniyet değişmesi lazım. sadece usda-acemi şöfor yada bayan-erkek şöfor meselesi değil.

By_emre

« Yanıtla #29 : Temmuz 03, 2013, 09:35:23 ÖÖ »
İyi araç kullana kimse laf yapmaz Nokta

mhmtdnr

• mhmtdnr32
« Yanıtla #30 : Temmuz 03, 2013, 10:13:36 ÖÖ »
Bayanlar kusura bakmasın ama istisnalar hariç, önümde ilerleyen bir aracın genelde kullanıcısının cinsiyetini tahmin edebiliyorum, 30 km hız, sol şerit, direksiyonla nerdeyse bütünleşmiş bir vücut ve gözü sadece yola odaklı bir sürücü tahmin edin bakalım cinsiyeti nedir???

piscocuk

« Yanıtla #31 : Temmuz 03, 2013, 03:27:04 ÖS »
Helal olsun hemen cözdun olayi.
Hic 65 yas ustu bir amcaya denk gelmemissiniz demekki yolda.ayni saydigin kriterlere sahip onlarca amca var
Aynk sekilde istisna erkeklerde mevcut

Esramlk

« Yanıtla #32 : Temmuz 03, 2013, 07:11:56 ÖS »
İyi araç kullana kimse laf yapmaz Nokta
Sabit fikir, Önyargı Nokta.

cem_kilinc

« Yanıtla #33 : Temmuz 03, 2013, 08:00:06 ÖS »
 Trafikte ki Bu kadar it kopuk arasında bizim bile her allahın günü başımıza bir iş geliyor allah kadınlara kolaylık versin. Türkiye dd kadın olmak kolay iş değil hele trafikte.

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #34 : Temmuz 04, 2013, 02:10:38 ÖÖ »

Farkındaysanız di-li geçmiş zaman kullandım yani öncesinde uyarmıştım dedim konuyu iyice okursanız görürsünüz