Tüm bunlara rağmen hala uçan halıda olmak istiyorsan lütfen bunu kendine sakla. İnsanları durup durup yok boşa almak gibi, emniyet kemeri yerine toka takmak gibi lüzumsuz ve boş şeyleri yapmaya yönelik tavsyelerde bulunma
Tavsiyede bulunduğumuda nereden çıkardın, hiç bir zaman gidin şunları şöyle yapın , yararlıdır demiyorum, zaten ehliyetini , arabasını almış, hele özelliklede honda almış bir sürücü kesinlikle belli bir eğitim ve kültür düzeyinde kişidir, ne yapacağını bilir, kalkıpta her yazılanı uygulamaz, mesela birisi "arkadaşlar 220 hızla gidin çok zevkli çok yararlı" derse biz heralde o dedi diye 220 ile gitmeyiz değilmi, benim burada savunduğum vitesi boşa atmanın motora , arabaya bir zarar vermeyeceği, bazı arkadaşlar son dişli falan diyor, bende aksini savunuyorum, ama kimseye vitesi boşa at öyle kullan dediğim yok, desem bile buradaki değerli arkadaşlarımın ben dedim diye uygulayacaklarını hiç düşünme, burası honda kullanıcıları forumu, dolmuş söförleri değil

Kemer tokasına gelince; onu bende bir forumda okumuştum, millet o sesi kesebilmek için sensör arıyor, servislere gidiyor, koltuk altındaki kabloları hatta sigortayı söküyor ( sigorta sökülünce hava yastıklarıda etkileniyor) ve bunları yazıyor¨; çareler arıyor diye bahsetmiştim, o tokalardan bende aldım , ama kullanmıyorum; eğer birisi bana o tokaları kulan , kemer takma derse, ben yinede kemerimi takarım..Tabi iflak olmaz aykırılarda var, bunlar kemeri takmaktansa uçmayı bile yeğleyen tipler, kemeri arkadan geçirenler falan var, bu arkadaşlar kim ne derse desin kemeri takmayacak tipler...şimdi bütün bunları dikkate alarak rahatla biraz servet, burası tartışma platformu, her kesin fikri aynı olsa hiç bir zevki olmaz, tabiki karşıt düşünceler olacak ve bunlar burada ifade edilecektir, öyle hemen küsme, hemen sitemli konuşmaya başlama, özgürce tartışabilmeliyiz burada