Valla ben foruma ilk kez yazıyorum.Önce şunu soyliyim honda civic kadar sorunlu bi araç hiç görmedim.Aracım 2008 honda civic.Şu an 35000 de.Önce bi fren problemi cıktı .Balata değişti,disk değişti,balata bidaha değişti.Şu anda hala tam olarak çözülmüş diyemem.Sonra sol aynadaki led bozuldu o da değişti.Şimdi bunlara bide akü problemi eklendi.Araç marş basmıyo hala ,servise gittim,aküyü değiştiler.Eski aküyü fabrikaya göndericez dediler incelecekmiş.Bi kaç gün sonra pat telefon servisten.Akü fabrikada incelendi geldi,aküde bi sorun yokmuş dediler.Taktıkları aküyü çıkarıp eskisini yeniden taktılar.Ve şimdi 5 gün oldu.Bu beş gün içerisinde hergün bi kere yaraç çalışmıyo.Yol yardımı arıyorum.Onlarda servsi arıyolar servis gelip takviye yapıp çaşıştırıp gidiyor.Hatta şimdi yine çalışmayacak yine arıyacam biliyorum. Honda Türkiye zaten cinayet... aküyü değişmemekte ısrar ediyo.
Hondanın bide garanti muamması var.O zaten kanser eder adamı.Aracın bi yeri bozuluyor. garanti talep ediyorsunuz.Sonrada bekliyorsunuz o meşhur honda garanti onayı çıkacak. O da tabi.Yukarda bahsettiğim sol aynadaki basit bi led için bile 17 gün beklettiler.Neymiş inceliyoruz, neyi inceliyorsalar.Hayır araç burda fabrika nerde.Ordan burdaki aracın ledi ni nasıl inceliyorsa.Şunu da soyliyim Türkiye de tüketici hakları konusun da büyük boşluklar var Honda da bu boşlukları en iyi şekilde kulanıp müşterisini mağdur etmeyi cok ii biliyor.
Bi de hondanın servisleri var efsane.Tabi efsane olucak çünkü hondanın servisi .Tabelada yetkili servis diyorda,bence gayet yetkisiz servis.Aracı götürüyosun su var bu var diyosun adam hiç bakmıyo bile. Honda Türkiyeyi araıyor, o ne derse o. yat diyo yat kalk diyo kalkıyo.Honda ya bu ordan görüyo araçta ne var ne yok???
yaklaşık iki yıllık bi honda kulanıcısı olarak şunlaraı soyleyebilirim.
1-honda sadece motor yapıyor başkada bi ... yapamıyor.motor yapıncada araba yaptığını sanıyor
2-honda 6 yıl 15000 km garanti verir bu garnatinin 6 yıl 15000 km sinide müşter,lerini bekleterek geçirir
3-hondanın efsane servisleri efsane servis ustaları vardır bunlarla er geç karsılarsınız
4-honda marka araç alacağınıza eşek alın daha ii.hem daha az sorun çıkarır.hem daha ucuz hemde garantı onayı için hafatalarca beklemezsiniz