Dizel daha çok tutuluyor,TR'de örnek olarak verecek olursak 1000 Araç varsa 750-800'ü dizeldir.Hatta 2009'un en çok satan araç marka modellerinde ilk 6 sıralamada araçların hepsi dizel,7. sırada benzinli olarak Cıvıc Sedan var.Sadece benzinli motoruyla bile bu deqer gayet iyi.Ayrıca oranlar birbirine pek yakın ve dizel üreten motorların çoqunda benzinlide var,bu da satışta artı bir avantaj.
Ayrıca Linea'ya onca laf söylenmiş.Herkesin kendi zevki,isteyen istediğini kullanır ve yürüyen MP3 denmesinde koptum resmen

1.4 T-Jet'ler yürüyen MP3 olduqu için VTEC II'leri tokatlıyor dimi? 206 Nm torka 120 HP gücündeki bir araçla VTEC II'yi karşılaştırmak olmaz zaten.T-Jet her türlü alır.Hatta burada abimiz gayet güzel açıklamış sonucu;
arkadaşlar yoruma gerek yok bu konuda bız bursada denedik t-jet stock vtec2 4-1 headers d17 ecu düz boru filtre 1boy t-jet gectı sonra vtec2 ye d16y8 emmesi taktık specleri değiştirdik(4-2-1 dc headers,d17 ecu,d16y8 emme, custom fıltre kıtı,megan raıcıng son susturucu) ile 2 boy vtec2 geçti yani stock vtec2 nın stock lınea t-jet karşısında ne rool de nede dragta şansı yok
--------
Turbo'lu aracı düzgün kullanmadıqın sürece problemdir,ben açıkçası Atmosferik'den yanayım.Sorunsuz,problemsiz...Turbo'lu da zorlamaya kalktıqınız zaman örnek olarak Fiat Doblo 1.9'u verecek olursak,yokuş çıkarken gaza dokunmanız yetiyor

1.9 Turbo uzuyor adeta

Çok fena,ama çok zorladıktan sonra Turbo arızalanıyor.1-2 oluyor 3'te Turbo değişiyor. 1500 Lira bi anlık zevk için uçuveriyor

Turbo'lu aracını zorlayıpta servise gelen araç çok gördüm açıkçası

O yüzden bu kadar güvenerek yazıyorum.Yani kısacası atmosferik her zaman iyidir.