ben alman,italyan,japon,kore,fransız nerdeyse her türlü aracı kullandım. En uzun süre kullandıklarım mini cooper ve yeni kasa civic.Bu ikisi arasındaki fark civic konfor,motor ve donanım olarak daha üst seviyede. Mini cooper ise malzeme kalitesi, kendi sınıfında güvenlik ve yol tutuş olarak biraz daha iyiydi. Ayrıca mini cooper cvt şanzıman kullanıyor , verimsiz bir şanzıman olduğunu itiraf etmeliyim. İtalyan arabası olarak fiat albea ve punto kullandım.İkiside dizeldi ve fren mesafeleri inanılmaz iyidir,sizi şaşırtacak derecede az tüketimi vardır.Sürüşü zevkli arabalardır.Kore malı hyundai coupe fx ve kia rio sedan 1.4 kullandım.Coupe fx görünüş olarak bu fiyata bir numaradır diyebilirim.Araca dönüp bakmayan kişi yoktur.İçine binince sportif ruhu veren bir araçtır.Oturma pozisyonu olsun tavanı olsun size farklı hissettirir.Coupe fx 1.6 olması en büyük eksiği. Kia rio içinse adi bir araç diyebilirim. Kia sahipleri sakın alınmasın o fiyata güzel bir araç ancak benim karşılaştırdığım araçlara oranla çok zayıf kalıyor. Yol tutuş olarak 10 üzerinden 3 veririm. 1.4 LT 100 beygirlik motor ise sizi uçuruyor.Ayrıca 6500 devirde aracın motoru kopacakmış hissi vermeside başka bir heyecana sebep veriyor.Konfor kalite ve yol tutuş olarak kia rio kullandığım en zayıf araç.Fransız arabası megane dizel otomatik kullandım.Tüketimi azaltmak için arabayı baymışlar.Yokuşlara zor tırmanıyor diyebilirim.Gazı köklemek gerekiyor bu seferde tüketim artıyor.Konfor olarak megane ortalarda bir araç.c180 kompresör blue effency kullandım 1 günlüğüne.Şu ana dek kullandığım en konforlu ve atik araç diyebilirim.Sıradaki hedefim s2000 kullanmak

Tabi yoldan çıkmadan belasız gezebilirsem.