arkadaslık 2 aylık civic kullanıcısıyım,daha once japon aracım olmamıstı.Ama bundan sonrada olmaz heralde.Civic alırken bir sonraki aracım accord olur diodum ama artık sanmıyorum.Sıfır aldık en az 2 yıl binerim heralde ama sonra hem sınıf buyutup hemde bu işin piri olan alman araclarına passat yada a4 ile geri dönmek istiyorum.
sorunun ne olduğundan da bahseder misiniz.
Aslina bakrsanız Allah'a şükür bi sıkıntı yasamadım ama diger araclarımdaki işcilik vs unsurular bu aracta cok zayıf geldi dedim acaba civicmi boyle kuzene accord almıstık onu inceledim hemen hemen aynı seyler onda da mevcut.Stepneyi bi kaldırıyorum bildiginiz yag tenekesi gibi zahmet edip üzerine birazcık boya sıkmıslar ama inanılmaz zayıf bir goruntu.Yoksa aracın gidişi vs yol tutusu cok guzel,ama yagmurda camurda arabın ıcınde sanki tum yagmur camur oyle sesler iceri gelıyo bazen arkayı yolda bıraktım sanıyorum
ses, takırtu, tukutu vs. konularda kesinlikle alman araçları çok daha sessiz. Sana kesinlikle katılıyorum.
hele ki a4 daha da güçlü.
ama unutma ki a4 veya passat la civic i karşılaştırmak hiç doğru olmaz. Çünkü bu araçlar D sınıfı ve fiyatları daha yüksek.
accordla karşılatırsan da;
benim görüşüm;
a4 ü tercih etmem bir kere accorddan kesinlikle daha küçük bir araç. Özellikle arka kısım.Hatta civic bile daha ferah.
passat tercih edebilirim ancak 1.6 motorlar o kasayı taşıyamıyor, en az 2.0fsi dsg veya 2.0tdi dsg tercih edebilirim ancak pahalı ve bence accord kesinlikle daha az arıza çıkartır.
Alman kaportası daha güçlü duruyor. Özellikle bagaj kapağını kapatınca teneke sesi yerine tok bir ses geliyor,ancak crash testlerde civic dahil hondalar kesinlikle iyi dereceler alıyor.