Gönderen Konu: JAPON MU ? ALMAN MI ?  (Okunma sayısı 179236 defa)

ysnkyr

Ynt: JAPON MU ? ALMAN MI ?
« Yanıtla #300 : Ocak 27, 2010, 10:38:56 ÖS »
tabi ki japon.
alman olduğunu düşünsek alman alırdık

REİS

« Yanıtla #301 : Ocak 29, 2010, 08:23:04 ÖS »
oldu bitti çekik gözlü derim

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #302 : Ocak 30, 2010, 07:00:12 ÖS »
japonlari severim iyi hoş çalışkan zeki adamlarda.şu böcekli möcekli yemek adetleri yok mu iğrenç :D

egc

« Yanıtla #303 : Ocak 30, 2010, 08:12:50 ÖS »
arkadaslık 2 aylık civic kullanıcısıyım,daha once japon aracım olmamıstı.Ama bundan sonrada olmaz heralde.Civic alırken bir sonraki  aracım accord olur diodum ama artık sanmıyorum.Sıfır aldık en az 2 yıl binerim heralde ama sonra hem sınıf buyutup hemde bu işin piri olan alman araclarına passat yada a4 ile geri dönmek istiyorum.

honda2002

« Yanıtla #304 : Ocak 30, 2010, 08:58:39 ÖS »
arkadaslık 2 aylık civic kullanıcısıyım,daha once japon aracım olmamıstı.Ama bundan sonrada olmaz heralde.Civic alırken bir sonraki  aracım accord olur diodum ama artık sanmıyorum.Sıfır aldık en az 2 yıl binerim heralde ama sonra hem sınıf buyutup hemde bu işin piri olan alman araclarına passat yada a4 ile geri dönmek istiyorum.

sorunun ne olduğundan da bahseder misiniz.

egc

« Yanıtla #305 : Ocak 30, 2010, 11:07:17 ÖS »

Aslina bakrsanız Allah'a şükür bi sıkıntı yasamadım ama diger araclarımdaki işcilik vs unsurular bu aracta cok zayıf geldi dedim acaba civicmi boyle kuzene accord almıstık onu inceledim hemen hemen aynı seyler onda da mevcut.Stepneyi bi kaldırıyorum bildiginiz yag tenekesi gibi zahmet edip üzerine birazcık boya sıkmıslar ama inanılmaz zayıf bir goruntu.Yoksa aracın gidişi vs yol tutusu cok guzel,ama yagmurda camurda arabın ıcınde sanki tum yagmur camur oyle sesler iceri gelıyo bazen arkayı yolda bıraktım sanıyorum

honda2002

« Yanıtla #306 : Ocak 31, 2010, 01:08:01 ÖÖ »

Aslina bakrsanız Allah'a şükür bi sıkıntı yasamadım ama diger araclarımdaki işcilik vs unsurular bu aracta cok zayıf geldi dedim acaba civicmi boyle kuzene accord almıstık onu inceledim hemen hemen aynı seyler onda da mevcut.Stepneyi bi kaldırıyorum bildiginiz yag tenekesi gibi zahmet edip üzerine birazcık boya sıkmıslar ama inanılmaz zayıf bir goruntu.Yoksa aracın gidişi vs yol tutusu cok guzel,ama yagmurda camurda arabın ıcınde sanki tum yagmur camur oyle sesler iceri gelıyo bazen arkayı yolda bıraktım sanıyorum

ses, takırtu, tukutu vs. konularda kesinlikle alman araçları çok daha sessiz. Sana kesinlikle katılıyorum.
hele ki a4 daha da güçlü.

ama unutma ki a4 veya passat la civic i karşılaştırmak hiç doğru olmaz. Çünkü bu araçlar D sınıfı ve fiyatları daha yüksek.
accordla karşılatırsan da;
benim görüşüm;
a4 ü tercih etmem bir kere accorddan kesinlikle daha küçük bir araç. Özellikle arka kısım.Hatta civic bile daha ferah.
passat tercih edebilirim ancak 1.6 motorlar o kasayı taşıyamıyor, en az 2.0fsi dsg veya 2.0tdi dsg tercih edebilirim ancak pahalı ve bence accord kesinlikle daha az arıza çıkartır.

Alman kaportası daha güçlü duruyor. Özellikle bagaj kapağını kapatınca teneke sesi yerine tok bir ses geliyor,ancak crash testlerde civic dahil hondalar kesinlikle iyi dereceler alıyor.

elston216

« Yanıtla #307 : Şubat 01, 2010, 03:38:38 ÖÖ »

kesinlikle japan derim.... ki genç yaşın alıp modlayabileceği,şekli düzgün we her şekilde moda gelen DAİMA japan......... >=ok

canguder

« Yanıtla #308 : Mayıs 06, 2010, 09:41:21 ÖÖ »
arkadaşlar vw araçlar belirli bir süre sonra arıza vermeye başlıyor ve çok başınızı ağrıtacak hal alıyorlar. sorunsuz alman bence mercedestir. audi diyemem çünkü audiyide vw üretiyor. a4 veya passat alacağıma kesinlikle accord alırım. bana göre accord passattan çok çok üstündür. donanım ve kalite olarakta hiç aşağı yönü yok.

avans

« Yanıtla #309 : Mayıs 06, 2010, 08:33:55 ÖS »
paran varsa alman yoksa japon........

emre16

« Yanıtla #310 : Mayıs 07, 2010, 12:12:55 ÖÖ »
vw canguder arkadaşın dediği gibi çok sorun çıkaran bir markadır.Hep masraf açan ceb düşmanı bi araba yerine işçiliği orta düzeyde olan civici passata bile değişmem bırak accordu görüntüsü şekli yeter...sorun çıkarma konusuna gelince bi arkadaşımda golf 4 var her 3.000km servis ışığı yakıyor,şanzımanı aşağı indi sürekli kalibrasyon ayarı yaptırıyor.Bizzat vw yedek parçacısının ağzından duyduğum laflarıda söyliyim caddy,jetta ve dizel golfler olmasa batmışım diyordu he bikerede 2.0tdi a3 enjektör arızasından dolayı gözümün önünde 3.000tl bayılmıştı amcam yazık dedim vallahi.
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2010, 12:18:38 ÖÖ Gönderen: emre16 »

emre16

« Yanıtla #311 : Mayıs 07, 2010, 12:19:40 ÖÖ »
bu bi yerde şu lafa geliyor paran varsa alman yoksa japon.... :D :D çok doğru ama bmw-merco hariç.

gronholm_07

« Yanıtla #312 : Mayıs 07, 2010, 12:48:02 ÖÖ »
şu suv segment konusuna degınmek ıstıyorum. suv dedıgınız zaman akla arazı aracı gelır ve bu konuda land cruzer. işte bu konuda almanlar bıraz oynak:) Q7 cıktı Q5 cıktı. x5 cıkardı daha ekonomık x3 yetmedı x1..... olcak işmi şimdi bu:)

emre16

« Yanıtla #313 : Mayıs 07, 2010, 01:05:07 ÖÖ »
çok doğru en güçlü diye biliyorum land cruiser toyota arapların vazgeçilmezi çölde drift,yan yapıyo adamlar....

Fitos

« Yanıtla #314 : Mayıs 07, 2010, 10:19:50 ÖÖ »
şu suv segment konusuna degınmek ıstıyorum. suv dedıgınız zaman akla arazı aracı gelır ve bu konuda land cruzer. işte bu konuda almanlar bıraz oynak:) Q7 cıktı Q5 cıktı. x5 cıkardı daha ekonomık x3 yetmedı x1..... olcak işmi şimdi bu:)

x1 fenalık bişey ama :) yay jant cart curt işine girdiğim için bidahaki arabam heralde konforlu bi alman olur bütçenin yettiği kadar... ama vw değil audi, bmw veya mercedes...

canguder

« Yanıtla #315 : Mayıs 07, 2010, 11:41:06 ÖÖ »
zaten civicten sonra çoğu araç tatmin etmez. bmw mercedes ayarında bir araca binmek gerekirki farkı olsun. Benim arkadaşım yeni civic'i satıp chevrolet cruze aldı. Aldığıma pişman oldum diyor.Otomatik vitesli aldı performans açısından,görüntü açısından civic ile katılımamaz diyor. Önceden yolda herkes bakarken artık kimse dönüp bakmaz oldu diyor.Yani civicten inip cruzeye binen biri memnun olmamış.O yüzden D segmenti daha konforlu çekici gelir bizim araçlardan sonra.Almanlarda mercedes ve bmw iyidir.Bmw arıza yapma olasılığı daha yüksektir ve parçası çok pahalıdır.Mercedes bana göre almanların en kaliteli markası.

Fitos

« Yanıtla #316 : Mayıs 07, 2010, 12:11:41 ÖS »
valla geçen 1.20 d kullandım hem de otomatik, alet bildiğiniz uçuyor ya koltuğa yapıştırıyor bariz, 163 bg zaten :) direk aşık etti kendine...

odemirel

« Yanıtla #317 : Mayıs 08, 2010, 10:47:31 ÖS »
almanı öldür hakkını yeme:)

osman_cevahir

« Yanıtla #318 : Mayıs 09, 2010, 08:19:54 ÖÖ »
arkadaşlar  nissan370z yi unutmayın ;) kullanan warmı aranızda;)

osman_cevahir

« Yanıtla #319 : Mayıs 09, 2010, 08:23:26 ÖÖ »

canguder

« Yanıtla #320 : Mayıs 09, 2010, 06:30:13 ÖS »
gt_r yeni kasa yeşilyurtta beyaz renk olanı var 3-4 kez karşılaştım . rolantide yaptığı sesi ben redline ile yapamıyorum :)

alican_07

« Yanıtla #321 : Mayıs 09, 2010, 07:39:01 ÖS »
zaten civicten sonra çoğu araç tatmin etmez. bmw mercedes ayarında bir araca binmek gerekirki farkı olsun. Benim arkadaşım yeni civic'i satıp chevrolet cruze aldı. Aldığıma pişman oldum diyor.Otomatik vitesli aldı performans açısından,görüntü açısından civic ile katılımamaz diyor. Önceden yolda herkes bakarken artık kimse dönüp bakmaz oldu diyor.Yani civicten inip cruzeye binen biri memnun olmamış.O yüzden D segmenti daha konforlu çekici gelir bizim araçlardan sonra.Almanlarda mercedes ve bmw iyidir.Bmw arıza yapma olasılığı daha yüksektir ve parçası çok pahalıdır.Mercedes bana göre almanların en kaliteli markası.
performans olarak bilmem de ben sadece üzerinde yay olan bi cruze görünce durup seyrediyorum arabayı bence çok şekil bi araç

osman_cevahir

« Yanıtla #322 : Mayıs 09, 2010, 11:07:16 ÖS »
gt_r yeni kasa yeşilyurtta beyaz renk olanı var 3-4 kez karşılaştım . rolantide yaptığı sesi ben redline ile yapamıyorum :)

abartmıyorum ama gtr  nin veerdiği sesii kolay kolay hiç bi araba veremez

canguder

« Yanıtla #323 : Mayıs 10, 2010, 07:49:57 ÖÖ »
performans olarak bilmem de ben sadece üzerinde yay olan bi cruze görünce durup seyrediyorum arabayı bence çok şekil bi araç

tasarım olarak güzel ama bir civic kadar zevkli çekici konforlu olamaz bana göre.

sMaRt_aLeCk

« Yanıtla #324 : Mayıs 20, 2010, 04:16:41 ÖS »
Konfor ve güvenlik açısından alman, tasarım ve motor kalitesi açısından japon derim. Bilmem ne kadar doğru dedim:D