Gönderen Konu: JAPON MU ? ALMAN MI ?  (Okunma sayısı 179229 defa)

honda2002

Ynt: JAPON MU ? ALMAN MI ?
« Yanıtla #350 : Temmuz 05, 2010, 01:17:53 ÖS »
E270 cdi param olursa 45 simden sonra alacağım aractir
3-4 yasında 70-80 binlerde ... Hayali bile güzel :)

honda2002

« Yanıtla #351 : Temmuz 05, 2010, 01:19:38 ÖS »
Accord 2.4 ten sonra iç hacim konfor motor sağlamlık dizayn olarak anca tatmin eder :)

HondaFit

« Yanıtla #352 : Temmuz 05, 2010, 02:06:08 ÖS »
alman . mercedesi japonlar bile kullanıyor alman lexus mu kullanıyor

Çok haklısın.. Yakuza bölge başkanlarının araçlarına bakarsanız genelde mercedes s kasa olduğunu görürsünüz. Ayrıca evolar harika makinalar.. japon araçlarınıda sırf honda diye ele almayalım, bunun mitsubishi'si var eclipse,evo diye gidebilir.. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bunun subarusu var yeni 2010 sti modeli Allah aşkına söyleyin şu araca bi yorum yapın 300 hp ve 400 küsür torku olan inanılmaz bi araç çeşme otobanında ara sıra görüyorum beyaz ve inanın camlarım kapalı 150 160 km ile seyrederken yanımdan yemin ediyorum aslan kükremesine sahip bi sesle it gibi bi cisim geçiyor ve buda yeni sti. Böyle etkileyeci bir araç olamaz. Hadi devam edelim nissandan girelim silvia gibi bi araç var bildiğiniz gibi 200sx'in duruşuna ve asaletine sahip bir araba söyleyin, 350z ve 370z nin şekli ve yırtıcı karakteri ve en uç nokta skyline gtr japon araçları muazzam araçlardır...

caucass

« Yanıtla #353 : Temmuz 05, 2010, 02:54:27 ÖS »
Genede honda bi başka yaw

statik

« Yanıtla #354 : Temmuz 05, 2010, 02:55:38 ÖS »
Ya kapatsak şu konuyu artık arkadaşlar :D

chewwwquette

« Yanıtla #355 : Temmuz 05, 2010, 07:27:40 ÖS »
ben lexus kötü bi araba demedim fakat merso kadar iyi değil dedim açık ve net ayrıca ne güvenlikte nede konfor da lexus a güvenip almam giderim aynı paraya bi merso alırım paşalar gibi yıllarcac sorunsuz ve ihtiyaçlarımı karşılıyacak şekilde binerim ki ülkenin zenginleride öyle düşünüyor ki zenginlerin altında hep merso bmw avrupa da afrika da asyanın büyük bi bölümün de merso tercih ediliyor ayrıca amerikada da merso en az lexus kadar tutuluyor uzunca bi zaman kaldım ordan biliyorum.

bende mercedese kötü demedim zaten lexusun lüksünden bahsetmeyelim dedim.toyota sorunsuzluğunda dahada özen gösterilmiş lüks bi aracı kim istemez.zaten yakında türkiyeyede gelecek bolca görürüz lexusu.

HondaFit

« Yanıtla #356 : Temmuz 05, 2010, 08:11:02 ÖS »
ben lexus kötü bi araba demedim fakat merso kadar iyi değil dedim açık ve net ayrıca ne güvenlikte nede konfor da lexus a güvenip almam giderim aynı paraya bi merso alırım paşalar gibi yıllarcac sorunsuz ve ihtiyaçlarımı karşılıyacak şekilde binerim ki ülkenin zenginleride öyle düşünüyor ki zenginlerin altında hep merso bmw avrupa da afrika da asyanın büyük bi bölümün de merso tercih ediliyor ayrıca amerikada da merso en az lexus kadar tutuluyor uzunca bi zaman kaldım ordan biliyorum.

bende mercedese kötü demedim zaten lexusun lüksünden bahsetmeyelim dedim.toyota sorunsuzluğunda dahada özen gösterilmiş lüks bi aracı kim istemez.zaten yakında türkiyeyede gelecek bolca görürüz lexusu.

Türkiyede kesinlikle rağbet olmaz hem motor hacimlerinin yüksekliğinden dolayı hem mercedes bmw veya audi gibi büyük firmaların fiyatlarında seyretmesi bazen daha yüksek olmasından dolayı ve türkiyede belirttiğim markalara ''MAKİNA BUDUR'' gözüyle bakıldığı için tabiikide insanların tercihi lexus olmayacaktır...

Fitos

« Yanıtla #357 : Temmuz 06, 2010, 07:08:39 ÖÖ »
Ya kapatsak şu konuyu artık arkadaşlar :D

uzar gider bu konu zaten hehhehehhehe

Castiel

« Yanıtla #358 : Temmuz 06, 2010, 07:13:15 ÖÖ »
E270 cdi param olursa 45 simden sonra alacağım aractir
3-4 yasında 70-80 binlerde ... Hayali bile güzel :)

valla 130 140 la gıderken araba sollamaya cıktıgında esp ışığı yakıyo alet :D

cıdden dehset bı guc var arada kacırıyorum babamdan cocuklar gıbı :D

honda2002

« Yanıtla #359 : Temmuz 06, 2010, 08:14:49 ÖÖ »
Offfffff.
Beylikdüzü'nden geçersen aksam beni de al :)

Castiel

« Yanıtla #360 : Temmuz 06, 2010, 08:22:57 ÖÖ »
:) suan anahtarı bende gercı ama baya uzaksın bana :D

dt kaya

« Yanıtla #361 : Temmuz 06, 2010, 09:55:51 ÖÖ »
gaz verdiğinde ön kaldırıyor mu:D

babamda şu an 2006 e 220 cdi var geçen yaz antalyaya gidiyorum burdur yakınlarında gidiş geliş bi yol var çalışma yapılıyormuş daraltılmış,neyse 120 130 la giderken kamyon çıktı yavaşladım 80 civarına,tam sollayacam dip gaz yaptım nerdeyse ok gibi fırladım derken arkamdan bi e kasa daha! nerdeyse üstümden geçecekti adam :D tam arkamdaydı ben gazlayıp sollayana kadar sol şeride geçmiş bi de sellektör yapıyor geçme diye :D muhteşem bi araç gerçekten:D

Castiel

« Yanıtla #362 : Temmuz 06, 2010, 10:22:46 ÖÖ »
dırek kafa kaldırıyo :D

dedıgım gıbı bende alanya ya gıdıyordum 130 cıvarlarında araba sollamaya cıktım dıpledım esp ısıgı yanmaya basladı arka hafıften yanladı ve gazın ustunde ayaklarında o gucu hıssedıyorsun :)

cok nadırde olsa esp kapatıp dolasıyorum ama cok guvenemıyorum kendıme dırek bırakıyor arkasını :)

dt kaya

« Yanıtla #363 : Temmuz 06, 2010, 02:52:31 ÖS »
Hiiiiççç hiiiiççç amannnnn sakın esp yi kapatma can thlikesi valla o arabada:D ben şahsen güvenemiyorum valla babamın 220 cdi ında esp kapatmaya zira düz yolda bile kapatsan direksiyon kırmadan yanlıyorrr :D

devrimbilek

« Yanıtla #364 : Temmuz 06, 2010, 05:11:14 ÖS »
Bence bu olay sadece ve sadece beklenti ile ilgili iki ülkede oldukça yüksek adette araç satıyor bence acı olan güzel ülkemin hala bir Türk markası yaratıp araç üretememesidir. 

dt kaya

« Yanıtla #365 : Temmuz 06, 2010, 06:52:02 ÖS »
Kesinlikle..Türk insanı otomobillere ilgilidir..citroen kadar hadi onu da geçtim %100 türk malı olan samand tarzında bile bi araç olsa gidip almazsam adam değilim..bi de dizel olsa harika olur :D kaldı ki biz bi araç üretsek samand dan çok daha kaliteli olur.. bkz: o yıllarda o kadar güzel bir otomobil:devrim...

honda2002

« Yanıtla #366 : Temmuz 06, 2010, 07:10:53 ÖS »
Biz ülke olarak üretmeyi değil tüketmeyi iyi biyoruz maalesef
 bence uretsek bile o araca biz binmeyiz gider gene kendini ispatlamış / üst sınıf markalara yöneliriz
otomobile meraklı milletiz hava atmayı seviyoruz aracimizla (ben dahil)
nice gecekondular var önünde sıfır / ithal / lüks araçlar duruyor !!!

chewwwquette

« Yanıtla #367 : Temmuz 06, 2010, 08:01:16 ÖS »
Biz ülke olarak üretmeyi değil tüketmeyi iyi biyoruz maalesef
 bence uretsek bile o araca biz binmeyiz gider gene kendini ispatlamış / üst sınıf markalara yöneliriz
otomobile meraklı milletiz hava atmayı seviyoruz aracimizla (ben dahil)
nice gecekondular var önünde sıfır / ithal / lüks araçlar duruyor !!!

çok haklısın

Castiel

« Yanıtla #368 : Temmuz 07, 2010, 04:21:07 ÖÖ »
güzel tespit valla haklısın

wordsman

« Yanıtla #369 : Ağustos 26, 2010, 10:15:34 ÖS »
Teknik olarak hepsinin birbirinden üstün yanları ve zayıf yanları vardır mutlaka,
fakat honda'nın motor kaputunu açtığımda güç hissi uyandırıyor, motoru çalıştırdığımda aynı şekilde, acayip his bi güven ve güç hissi uyandırıyor.  Şirkette son model passatlar, fiat linealar var, fakat aynı hissi o araçlarda hissetmiyorum. Belkide honda'm olduğu için psikolijiktir. Benim yorumum böyle, (bu arada benim araç 98 model honda civic 1.4is)
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2010, 10:16:44 ÖS Gönderen: wordsman »

eness_58

« Yanıtla #370 : Kasım 22, 2012, 11:17:37 ÖÖ »
honda alman malımı japon malımı onu söyleyin bırakın mercedesi bmw yi

kavga35

« Yanıtla #371 : Kasım 22, 2012, 06:10:37 ÖS »
Arkadaşlar fiat la dodge grubu ortaklık yaptılar biliyosunuz koc grubuda bu ortaklıktan faydalanmak isteyerek bir Türk otomobili yapmak isiyomuş ve kendine bi üretim aşaması hazırlıyomuş ve ilk etep olarak albea tarzı bi araç düşünüyormuş.Ünlü bi yorumcuda dergide yorumyazmış bu konuyla ilgi madem kendin üreteceksin woswagen gibi ol dikkat çek ve piyasaya gir diyo yani ilk arabana ve diğerlerini piyasadan farklı yap milletin donanım olarak yaptını sen standart olarak yap fiyatınıda uygun yap ki millet sevinsin ve kaliteli arabaya binsin diyor.Kısacası öyle bir giriş yap ki hem fiyatıyla hem gösterişiyle herkes şok olsun diyor ve tek arabayla değil a - dan z ye bütün segmentlerle giriş yap daha etkili olursun diyor.Sizce doğru olanda bu değilmi?

hondacolik

• ホンダ患者
« Yanıtla #372 : Kasım 22, 2012, 08:00:45 ÖS »
alman'ada bindim japon'ada ikisininde zevki güzel ve farklı , herikisi derim

ZAFER_37

« Yanıtla #373 : Kasım 22, 2012, 08:09:50 ÖS »
sağlamlık,konfor  yönünden Alman,motor-şanzuman japon

oktayoo

• Oktay