Dün gece Volswagen transportur aracı parkettim ve 1 saat sonra aracın yanına gittim arabayı 1 km götürdükten sonra arabada kocaman bir stop ikaz lambası. ve almanca hata mesajları vermeye başladı. anladığım kadarıyla emniyet kemeri yada el freni le ilgili mesajlardı ve büyük hata diyordu. Yol yardımı aradım aracı gelip almamız lazım ve sukadar çekici ücreti dediler. Yarım saat uğraştım mesajlar gitmedi arabayı biraz yürüttüm farlar ve göstergeler uçtu. O şekilde evin önüne geldim. yaklaşık 6 km. Sabah kaltım bakalım ne olacak diye. çalıştırdım hiçbir sorun yok yola devam ettim şimdi bu araca güveip yolamı çıkılır. Aynı araç modelinden başka araç beni şehirlerarası yolda baskı balatası patladığı için yolda bırakmıştı. İkiside şirket araçları idi.
Bu pazar Capitole alışverişe gittim aracı park edecem baktım Audi A4 motor kaputu açık ve yol yardımı gelmiş. Geçmiş olsun ne oldu falan filan derken arabayı park ettim gittim geldim araba çalışmıyor ikaz veriyor dedi kullanıcısı. yol yardımından gelen servis görevliside "turbosu arızalanmış oyüzden araba çalışmıyor" dedi. Arabama baktım maşallah deyip kolay gelsin diyerek ayrıldım.
Alman da Wolsvagenmi asla kendi aracım olarak almam. yıllardır honda kullanıyorum ve beni birkez zordurumda bırakmadı. Çevremde de hiç duymadım görmedim.