Gönderen Konu: SİTE TÜM SIKINTI DOLU NEDİR BU HONDACILARIN DERDİ  (Okunma sayısı 25635 defa)

DENON

Ynt: SİTE TÜM SIKINTI DOLU NEDİR BU HONDACILARIN DERDİ
« Yanıtla #50 : Ekim 10, 2011, 11:48:09 ÖÖ »
bılmem aranızda aracına benım kadar işkence yapan varmıdır ?? eger honda bana dayanabılıyosa fiyat bazında eşdeğer başka hiçbir marka honda kadar iyi değil nokta ............

bırde bakıorum forumun mudavımı olan arkadaşlar yapınmak için konu açmış ve şundan 3 ay önce dunyanın en ıyı arabası gıbı hondasını öven kişinin yenı aldıgı seatı övmek amaçlı açtıgı konudan dolayı bırbırne laf atıyor burasıda üzücü , kardeşim seatından memnunsan mubarek olsun , biz kalıtesız hondalarımızla mutluyuz allah yolunu açık etsın tekerıne taş deydirmesin

kolok

« Yanıtla #51 : Ekim 10, 2011, 12:13:36 ÖS »
aradaki fark bariz ortada biri dünya malı biri japon malı , ben yanlış anlaşıldım galiba benim demek istediğim şu tekrar yazıyorum ben hondadan çok çektim bi honda alacak kadar paramı yedi , siteyede bakarsak madem bu kadar muhteşem bu arabada neden tüm forum ağzına kadar dert dolu arabalarla ilgili , tekrar yazıyorum dikkatli okumayan arkadaşlar için 1. tercihim alman 2. tercihim japon bu saatten sonra , güzel dilekde bulunan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim  , Centilmenliği kaybetmemiş hondacılara (Aslım hondacı bunu inkar etmem ,edemem)

Adem YILMAZ

« Yanıtla #52 : Ekim 10, 2011, 12:17:32 ÖS »
Arkadaşlar konu biraz dagilmiş ama anladıgım kadarıyla işçilik ve malzeme kalitesi adına bir tartışma devam ediyor, size sadece söyleyecegim şudur ki geçen seneydi galiba Toyota nın Amerikada fren arızası sebebiyle aracın kaza yapması ve agır yaralanan hatta ölenlerin olması sonucu acılan davalardan sonra Toyota genel müdürünün dünyadaki tüm insanlardan nasıl özür dilediğini görmüşüzdür, ben inanıyorum ki uzak dogu insanlarının kendilerine ve karşısındaki insana olan saygısını araç üretirkende düşünüyordur.
Ben Alman makinası satan bir yaerde 6 sene çalıştım, onlarda yaşanılan hatalara devamlı kullanıcı hatası deniyordu, kısacası uzak dogu, (Japon ve Kore) araçlarına güvenim ve saygım her zaman vardır.

Ayrıca Honda mı degişik sebeplerden dolayı 4 ay önce sattım ve fransız arabası aldım.  KİŞİSEL GÖRÜŞÜM: BİR DAHA FRANSIZ ARACI EVİMİN KAPISINA SOKMAM!!!!!!

SAYGILAR

Grafink

« Yanıtla #53 : Ekim 10, 2011, 12:18:46 ÖS »
e tamam da bu bahsettiğiniz dertler sizin aldığnız araç gurubundaki dertlere nazaran ıvır zıvır, yok contam gevşemiş, yok direksiyon kutusundan ses gelmiş, yol gürültüsü içine almış... bu tip şeyler... yarsından fazlası da laf olsun diye sorulmuş sorular zaten... Bir VW forumundaki motor, şanzuman şikayetleri ile kıyaslanamaz bile... Herneyse hayırlısı olsun. umarım bu araç başınızı ağrıtmaz...

kolok

« Yanıtla #54 : Ekim 10, 2011, 12:27:11 ÖS »
allaha şükür  5 arabam oldu şimdiye kadar ama fransız olmadı olmazda ya alman ya japon  ikiside 10 fransız aracına bedel ...Allah kimseyi arabasız bırakmasın hiç kimsenin canıına ve malına zeval vermesin.

TURQAZ

« Yanıtla #55 : Ekim 10, 2011, 12:34:03 ÖS »
aradaki fark çok açık değilmi neresini anlamadın?bence seat wv çakması bir araç yani benim gözümde reno taklidi dacıadan bir farkı yok... yani anlatmak istediğim bir seatın kullandığı civatayla hondanın kullandığı civata bile bir olamaz...anlamak isteyende çok rahat anlar zaten

verdiğin değerli bilgi için teşekkür ederim arkadaşım .bende bir türlü aradaki farkı anlayamamıştım diğer arkadaşlarımıza da böyle her mesajlarında olduğu gibi fanatiklik içeren bilgilendirmelerinle devam et .

komiksin ama gülenlerden değilim.

sen kimlerdensin peki anlatta aklımızda soru işareti kalmasın...

ben bir aracı övüp diğerini yermiyorum hepsini bir kefeye koyduğum kelimem kinayelidir.kaldıki her iki aracıda kullanan biri olarak bilinçli bir şekilde yazıyorum bunu .şartların ne getireceğini kimse bilemez maddi durum elverdikçe çıtayı farklı markalara  göre yükseltebiliriz .

her ne dersen de hepsi bir çuval civatadır benim nazarımda.bunu anlamak içinde Alim olmanın lüzumu yoktur.

logıcthıs

« Yanıtla #56 : Ekim 10, 2011, 12:39:37 ÖS »
ben olsam kendime bir seat forumu bulurdum ( tabi varsa ) yada wv forumu bulup seat bölümüne açardım konularımı
bence yanlış yerdesiniz hocam yanlış anlamayın...

avans

« Yanıtla #57 : Ekim 10, 2011, 12:46:52 ÖS »
Seatta wv,%40 motor yardimi var,yani tum motor wv,ait deyil,bu dacla ve renault,tada bole,yoksa wv,salakmi musteri potansiyel kaybetsin,neyse seat ambileminin yanina wv,ambilemide yapistrmayi unutma,satarkende wv,gorunumlu seat dersin,,;)))

TURQAZ

« Yanıtla #58 : Ekim 10, 2011, 01:04:03 ÖS »
ben olsam kendime bir seat forumu bulurdum ( tabi varsa ) yada wv forumu bulup seat bölümüne açardım konularımı
bence yanlış yerdesiniz hocam yanlış anlamayın...

bilgi paylaştıkça güzeldir.yerin ve mekanın önemi benim nazarımda yoktur.

not: konuyu açan ben değilim.
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2011, 01:10:27 ÖS Gönderen: TURQAZ »

TURQAZ

« Yanıtla #59 : Ekim 10, 2011, 01:15:06 ÖS »
konu pert olsun istemem ama ;

eğer işine yarayacaksa üyelik tarihime bakabilirsin 

Adı:  TURQAZ
Üyelik Seviyesi:  Honda Prelude

hondanın fd6 hariç diğer binek araçlarını kullanan (sahibi olan) biri olarak rahatım ,sen de rahat ol.

kolok

« Yanıtla #60 : Ekim 10, 2011, 01:30:01 ÖS »
avans sende bi ayar yaptır derim kendine , seat honda vw audı  farketmez ben sonradan görme biri değilim seat amblemine vw yapıştıracak kadar sen önce vw kısaltılmasını yazmayı öğren bence (wv değil VW) , Diğer arkadaşa gelince bilgi paylaşımı mekanla ve yerle alakalı değil TURQAZ ın dediği gibi saygılar...
HERKESİN MALI KENDİNE ÖZEL BEN YILLARDIR AVRUPA ARABALARLA HAŞIR NEŞİR OLUYORUM DOĞAN DAN İNİP HONDAYA BİNMEDİM (dip not)

logıcthıs

« Yanıtla #61 : Ekim 10, 2011, 01:37:26 ÖS »
banane sizin ne zaman üye olduğunuzdan yada kullandığınız honda serilerinden!!! beni ilgilendiren tek şey çok sevdiği ama bir seat için hondasını sattığı halde gelipte buraya hondayı kötüleyenlerdir.Ayrıca tabiki HONDA fanatikliği yapacağım siz seatı tercih ettiniz diye arabamızdanmı vazgeçeceğiz???Bu arada siz honda iyidir dediğiniz zaman honda iyi olacak,satıp seat aldığınız zaman seat iyidir deyincede seat iyi olacak yok öyle bir mantık hocam!!!

TURQAZ

« Yanıtla #62 : Ekim 10, 2011, 01:44:17 ÖS »
banane sizin ne zaman üye olduğunuzdan yada kullandığınız honda serilerinden!!! beni ilgilendiren tek şey çok sevdiği ama bir seat için hondasını sattığı halde gelipte buraya hondayı kötüleyenlerdir.Ayrıca tabiki HONDA fanatikliği yapacağım siz seatı tercih ettiniz diye arabamızdanmı vazgeçeceğiz???Bu arada siz honda iyidir dediğiniz zaman honda iyi olacak,satıp seat aldığınız zaman seat iyidir deyincede seat iyi olacak yok öyle bir mantık hocam!!!

pardon ben tartışabileceğimizi sanmıştım..haklısınız çoluk çocukla sohbet zor oluyor .anlayış ta biraz kıt sanırım sizde..yazılanları idrak edememe gibi bir sorun hissedilir derecede.

üzgünüm sizin adınıza.

kolok

« Yanıtla #63 : Ekim 10, 2011, 01:54:57 ÖS »
arkadaşlar ortamı germenin bi anlamı yok ,
logıcthıs senin umrunda olmayabilir ama saolsun duyarlı Hondacıların umurunda ve ellerinden geleni yapıyorlar hemde güzel dilekde bulunurak en basit örneği wordsman ; o bile konuyu tatrıştıktan sonra tekrar hayırlı olsun diyor dikkatli oku  geçmiş iletileri biz ne hondayı ne seatı nede başka markayı övmüyoruz başlığı dikkatli okusun (SİTE TÜM SIKINTI DOLU  NEDİR BU HONDACILARIN DERDİ) yorum yapmak isteyenler unutmayalım ki yüklenmedikçe kimse yüklenmez kimseye...

logıcthıs

« Yanıtla #64 : Ekim 10, 2011, 01:58:05 ÖS »
işte bilemiyosunki bu ortamda karşındaki insan nasıl bir kişiliğe sahip,nelere cevap verebilir veya ne kadar kafası çalışıyo yada ne zaman çamurlaşabilipte karşısındakine hakarete başlayabilir bence sen boşver başkalarının adına üzülmeyi... burdaki hissedilir derecede olan tek şey var onuda yazmaya benim terbiyem müsade etmiyo neyse bu konuyu burda kapatın konu amacını aşmasın...

logıcthıs

« Yanıtla #65 : Ekim 10, 2011, 01:59:59 ÖS »
hayırlı olsun usta yeni aracın umarım 2 ay sonra sorunlarınla ilgili konu açmazsın...

kolok

« Yanıtla #66 : Ekim 10, 2011, 02:14:17 ÖS »
teşekkür ederim hepinize  anlayışınız için bir gün yollarımız kesişir belki tekrar dönerim hondaya ama sadece civic olmak şartıyla...

MerT01__civic

« Yanıtla #67 : Ekim 10, 2011, 02:58:30 ÖS »
4 sayfayıda okudum.. arkadaşların dediği gibi açılan şikayet konularının katılımı.. arabamın kenarından ses geldi :D çukura düştüm ses geldi :D direksiyondan ses geldi.. içeri yol sesi aldı.. ya da donanım eksik.. yağmur sensörü yok far sensörü yok.. arabam gömleğimi ütülemedi :D böyle sorular hep.. hiç motor bozuldu. motor ağrızasından yolda kaldım diye bir konu gördünüz mü ? bu arada 0 olursa Honda'ya binilir demişsiniz madem Honda'nın eskileri kötü 94 model araçları 15-16'ya rahat gidiyor.. piyasası hiç ölmüyor.. Km'sine bakmadan Honda alan gördüm :D Km'si önemli değil kazalı darbeli olmasın yeter diyor :)
neyse.. bence ibiza cordoba filan ÇOK ÇİRKİNN!! leon olsa hadi diyelim.. kazasız belasız binin hayırlı uğurlu olsun.. 5 sene bu aracınıza binip Honda'yı aramazsanız sorun yok :)

TURQAZ

« Yanıtla #68 : Ekim 10, 2011, 03:04:16 ÖS »
Mert'cim bende diyorum benim araabam çok çirkin :)) ve sen çok iyi bilirsin ben ciddi bir honda aşığıyımdır ve hiçbir mesajımda kötülemem..ama üstüme üstüme gelince bazen dayanamıyor insan bir değil iki değil :)

avans

« Yanıtla #69 : Ekim 10, 2011, 03:08:12 ÖS »
2010 civic,mi satip dizel jetta aldim,ama jettaya biniyorum marka deyistrdim diye bi donem bindim arabayi assalamadim,telden grdim icin markayi yanlis yazmis olabilirim dogrudur,bu kadar gereksiz bu konuda bu kadar yanlis olur diyorum,Ama sen gene bi ambilem isini dusun,,:))))

MerT01__civic

« Yanıtla #70 : Ekim 10, 2011, 03:08:31 ÖS »
Mert'cim bende diyorum benim araabam çok çirkin :)) ve sen çok iyi bilirsin ben ciddi bir honda aşığıyımdır ve hiçbir mesajımda kötülemem..ama üstüme üstüme gelince bazen dayanamıyor insan bir değil iki değil :)
biliyorum abi :) okudum zaten yazmışsın hatta benim gibi büyük harflerle yazmışsın çok çirkin diye :D

TuRKiSh.Dj

« Yanıtla #71 : Ekim 10, 2011, 03:08:52 ÖS »
Valla hocam, 18 yıllık aracımı geçen yıl aldım, LPG taktım. montaj artı takipçi 2000 tl. 600 liraya 4 disk 4 balata değiştirdim. bunun dışında yağ değişimi ve hava filitresine 100 tl verdim... bir de far merkezi değişti 50 liraya yani tüp takmayıp firenleri ellemeseydim 150 lira harcamış olacaktım 1 yıl için... Aksine 2 elde alınacak belki de tek markadır honda... Yani aracım 18 yaşında... 18 yılda neler olmaz ya... Sanıyorum size, yıpranmış, kurcalanmış araç denk düşmüş. ondan biraz ağzınız yanmış...

+99999999999999999999999999

serkan136

« Yanıtla #72 : Ekim 10, 2011, 04:56:28 ÖS »
91 civic ef var . HAÇLILARIN ALAYINA DEĞİŞMEM ! ! ! ;D  :D ne fransız,ne alman sokmam eve bidaha . . . 93 civic si ım vardı , sattım corsa gsi aldım 3 ay ın 2 ayı satmakla uğraştım .yani 1 ay zor bindim :) .eğri oturup doğru konuşalm GüLÜ SEVEN , DİKENİNE KATLANIR , heleki diken küçücukse dahada fazla katlanır . Aracın senin adına hayırlı olsun , ALLAHTA BENİ TÜM SIKINTILARIYLA DAHİL HONDASIZ BIRAKMASIN !

jackal6961

• ambassador
« Yanıtla #73 : Ekim 10, 2011, 07:10:27 ÖS »
Ne japon ne alman ne varsa Tofaşta var birader ;) Ucuz, parça bol :P

jackal6961

• ambassador
« Yanıtla #74 : Ekim 10, 2011, 07:24:44 ÖS »
ya şaka bi yana forumda selektör nasıl yapılıo el frenını çekmesek nolur dıe soranlar var ya ondan bole kalabalık konular sıkıntılar.Mirror düğmesini de soranlar vardı yani