Alıntı yapılan: TURQAZ - Ekim 10, 2011, 11:29:12 ÖÖAlıntı yapılan: logıcthıs - Ekim 10, 2011, 10:57:30 ÖÖaradaki fark çok açık değilmi neresini anlamadın?bence seat wv çakması bir araç yani benim gözümde reno taklidi dacıadan bir farkı yok... yani anlatmak istediğim bir seatın kullandığı civatayla hondanın kullandığı civata bile bir olamaz...anlamak isteyende çok rahat anlar zaten verdiğin değerli bilgi için teşekkür ederim arkadaşım .bende bir türlü aradaki farkı anlayamamıştım diğer arkadaşlarımıza da böyle her mesajlarında olduğu gibi fanatiklik içeren bilgilendirmelerinle devam et .komiksin ama gülenlerden değilim.sen kimlerdensin peki anlatta aklımızda soru işareti kalmasın...
Alıntı yapılan: logıcthıs - Ekim 10, 2011, 10:57:30 ÖÖaradaki fark çok açık değilmi neresini anlamadın?bence seat wv çakması bir araç yani benim gözümde reno taklidi dacıadan bir farkı yok... yani anlatmak istediğim bir seatın kullandığı civatayla hondanın kullandığı civata bile bir olamaz...anlamak isteyende çok rahat anlar zaten verdiğin değerli bilgi için teşekkür ederim arkadaşım .bende bir türlü aradaki farkı anlayamamıştım diğer arkadaşlarımıza da böyle her mesajlarında olduğu gibi fanatiklik içeren bilgilendirmelerinle devam et .komiksin ama gülenlerden değilim.
aradaki fark çok açık değilmi neresini anlamadın?bence seat wv çakması bir araç yani benim gözümde reno taklidi dacıadan bir farkı yok... yani anlatmak istediğim bir seatın kullandığı civatayla hondanın kullandığı civata bile bir olamaz...anlamak isteyende çok rahat anlar zaten
ben olsam kendime bir seat forumu bulurdum ( tabi varsa ) yada wv forumu bulup seat bölümüne açardım konularımı bence yanlış yerdesiniz hocam yanlış anlamayın...
banane sizin ne zaman üye olduğunuzdan yada kullandığınız honda serilerinden!!! beni ilgilendiren tek şey çok sevdiği ama bir seat için hondasını sattığı halde gelipte buraya hondayı kötüleyenlerdir.Ayrıca tabiki HONDA fanatikliği yapacağım siz seatı tercih ettiniz diye arabamızdanmı vazgeçeceğiz???Bu arada siz honda iyidir dediğiniz zaman honda iyi olacak,satıp seat aldığınız zaman seat iyidir deyincede seat iyi olacak yok öyle bir mantık hocam!!!
Mert'cim bende diyorum benim araabam çok çirkin ve sen çok iyi bilirsin ben ciddi bir honda aşığıyımdır ve hiçbir mesajımda kötülemem..ama üstüme üstüme gelince bazen dayanamıyor insan bir değil iki değil
Valla hocam, 18 yıllık aracımı geçen yıl aldım, LPG taktım. montaj artı takipçi 2000 tl. 600 liraya 4 disk 4 balata değiştirdim. bunun dışında yağ değişimi ve hava filitresine 100 tl verdim... bir de far merkezi değişti 50 liraya yani tüp takmayıp firenleri ellemeseydim 150 lira harcamış olacaktım 1 yıl için... Aksine 2 elde alınacak belki de tek markadır honda... Yani aracım 18 yaşında... 18 yılda neler olmaz ya... Sanıyorum size, yıpranmış, kurcalanmış araç denk düşmüş. ondan biraz ağzınız yanmış...