hararet ortaya gelip sabitleniyor. sorun büyük ihtimalle kalorifer peteği tıkalı. onu nasıl açabiliriz göğsü sökmeden acaba.
petek bu kadar çabuk tıkanmaması lazım benim aracım 92 model daha geçen gün söküp değiştirdik torpidoyu sökmen gerekirsizin termostat tam açmıyor olabilir b baktırın veya bakın derim eğer termostat düzgün çalışıyorsa kalorifer peteğini porçöz yardımıyla yıkayabilirsiniz kalorifer peteğine giren çıkan horumları söküp içine porçöz dökün 5-10dk bekleyin hortum yardımıyla peteğin içini yıkayın
arkadaşlar würt diye bir ilaç varmış. onu radyotöre döksem açar mı? yoksa radyatör ve kalorifer peteğine zarar verir mi? kullanan oldu mu hiç? yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı yapılan: fahrettin - Ocak 07, 2012, 06:16:23 ÖSarkadaşlar würt diye bir ilaç varmış. onu radyotöre döksem açar mı? yoksa radyatör ve kalorifer peteğine zarar verir mi? kullanan oldu mu hiç? yardımcı olursanız sevinirim.ben önce porçöz döktürdüm az açar gibi oldu sonra würt kullandım değişen birşey olmadı bizim radyatörler bakır geçen hafta torpidoyu söküp radyatörü değiştirdik oradan biliyorum araba 50 dk çalıştırdığında su radyatörünün alttan çıkan hortumuna bak eğer soğuksa termostat açmıyordur ama sıcaksa fan müşürün bozuktur değiştir