Merhaba ilk olarak çok geçmiş olsun çok sinir oldum "kimliği belirsiz çoçuklarına" ben sinirden kendimi yerdim herhalde.
Auto King mini onarıma girmez.Eğer servise yaptırırsanız daha saglıklı olur zaten bir çok servis bazı parçaları autoking'de yaptırıyor.Düzgün yapılmazsa servisin başına ekşiyebilirsiniz.
Resimlerden anladıgım kadarıyla Üst taraf vakum ile düzelmeyebilir zaten o köşelere vakum olmaz , yapılacak işlem üst döşeme sökülecek alttan doğrultma işlemi yapılacak.Araç daha önceden neredeyse her tarafı boyanmış zaten yani değer kaybedeceği kadar etmiş 2.defa boya çok fark ettirmez merak etmeyin ama resimlerini çekin sonra satarken sorun olmasın.
İlk önce işini bilen düzgün bir usta bulacaksınız.Daha sonra düzeltme işlemi ve boya.( bu arada tavanı kesip yapcaz vs. derslerse sakın kestirmeyin sizin göçüklerin ona ihtiyacı yok)
Kaplama çözüm degil kalitesine göre 1000.tl ile 2500tl. arasında değişen fiyatları var , zamanla her ne kadarda köşelerinden atma vs. yapmıyor deselerde atıyor.(3m'in iyi bir serisi ve iyi bir ustada atmalar yaşanmaz ama o da çok zor)
İstanbul'da yaptıracaksanız çok iyi bir usta tanıyorum ama boya ustası değil göçük ustası,ben hiç yaptırmadım ama işlemlerinin resimlerini gördüm boyasız başka bir yerde , iyi bir usta.
Tekrar geçmiş olsun.