Gönderen Konu: Premium otomatik mi yoksa Elegance manuel mi ?  (Okunma sayısı 10442 defa)

hoondaa

• Ziyaretçi
Premium otomatik mi yoksa Elegance manuel mi ?
« : Mayıs 14, 2008, 01:37:19 ÖS »
Arkadaşlar bildiğimiz gibi hemen hemen aynı fiyat iki modelde.Hangisini almak daha mantıklı sizce.Birde bu deri koltukların fiyatı ne kadar.Herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim...

CVC2008

Ynt: Premium otomatik mi yoksa Elegance manuel mi ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 04:33:31 ÖS »
deri koltuklar 800 civarıydı geçmiş konularda olması lazım . ben premium otomatik derdim çünkü otomatiğin rahatı bir başka. sol ayağım evrim geçirecekti istanbul da manuelle dur kalk dur kal .

fikito

« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 04:47:20 ÖS »
bende elegance otomatik var baya ii ben memnunun ama genede düz vitesi tercih ederdim daha zevkli :)  ama akşam trafiginde pek zevkli olmuyo :)

hoondaa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 04:50:34 ÖS »
800 iyimiş valla deri koltuk için

tisitu

« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2008, 07:27:12 ÖS »
bence öncelikle kesinlikle düzmü otomakmi olmasına kara vermen gerek çünkü çok farklı bir senecek sonuc olarak donanım gibi bir özellik değil bende elegance otomatik var gercekten coğu zaman düz olmasını istiyorum sonucta daha atik oluyo düz vites performans acısından ben aldırken arabaya bayide deri koltuk yapılmıştı iki çeşit vardı suni der olan 1000 ytle demişlerdi benimkinde hakiki deri var gerçektende çok ii işçiliği var 2000 ytl belki daha ucuzada yapılabilir çünkü ben elegance otomatik fiyatı üzerinden donanım farkı odemedim deri koltuk film birkaç daha aksesuar vardı normalde honda zaten indirim yerine donanım ekliyo ve hediye ediyo eğer istanbulda değilsen bence düz vites al ama  gene senin tercihin ama honda otomatik vites konusunda gercekten basarılı

moskwich

« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 08:56:35 ÖS »
bence  cok ayrı bi kıyaslama  olmus ama  sırf  sunroof icin elegance derim her zaman

pasa35

« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2008, 11:57:39 ÖS »
trafıkte cok fazl zaman geciriyorsanız otomatık olabilir ama trafıkle cok ısınız yoksa kesınlıkle düz vites derim.

hoondaa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2008, 12:25:38 ÖÖ »
Ankarada oturuyorum o yüzden trafik derdim yok aslında.Otomatik düşünmemin nedeni rahat oluşu ve birazda direksiyondan da kumanda ediliyo oluşu.Mesela direksiyondan kumanda olmasaydı düşünmezdim.Birazda can sıkıntısı işte.Bundan önce hep manuel kullandım birazda otomatiğin rahatlığını görmek istiyorum.Ama işte diğer yandan da sunroof ve VSA sistemi aklımı çeliyor.Eğer fiyat konusunda anlaşabilirsem bi ihtimal elegance otomatikte olabilir.Bakalım herşey haftaya belli olacak.Hayırlısıyla bi ankaraya gelelimde

smakbuloglu

« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2008, 11:11:22 ÖÖ »
düz-Elegance. Sunroof icin manuel kullanmaya deger...

bashcantlee

« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2008, 04:01:50 ÖS »
bende kararsız kalmıştım bu konuda. Ama Elegance aldım.. Daha gelmedi merakla ağustos ayını bekliyorum.. Bence elegance... yinede sen bilirsin..

vpeksevin

« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2008, 05:39:10 ÖS »
kesinlikle elegance. sunrooftan dolayı tabi ki

mehmet1971

« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2008, 10:59:57 ÖS »
elagance düz vites

SERVET

« Yanıtla #12 : Temmuz 17, 2008, 08:05:15 ÖÖ »
Selam
Düz vitesi eğer performans için istiyordsan şunu gözününe almanı hatırlatmak isterim, Drug yapmıyorsan düz vites performansını daha çok makas slalom için istiyor olmalısın bu durumda da Elegance deki  VSA yı devre dışı bırakman lazım. Bu durumda da farkı sadece sunroof a vermiş olursun ( sigara içmediğim için ben şahsen gerek duymuyorum ) tamamen kişiseldir isteyende istemeyende yargılanamaz sunroofla ilgili
Ayrıca Premium otomatik te hem otomatiğin olağanüstü rahatlığını yaşarsın hemde direksiyondan kumandalı manuel kullanımı sayesinde de çok ciddi farklılık hisseder ve düşündüğünden çok daha atak kullanabilirsin çok az zaman isteyen alılşmadan sonra
Dolayısı ile ben Premium otomatik derim.

Bunlar tamamen benim şahsi fikirlerim. Seçim elbette senin Hayırlısı olsun.

aydbjk

« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2008, 09:01:50 ÖS »
bence kesinlikle otomatik vites kesinlikle ama sunroof dersen bilemem premium otomatik

caravaggıo

« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2008, 11:27:17 ÖS »
ben kesinlikle manuel derim...manuelin keyfini yaşamak lazım.unutmadan şu da varki otomatikte manuel olarak kullanılabiliyor o da ekstra tabikide...ben aracıma deri koltuklar için 3bin verdim,yani alırken der koltuklu istedim 3 bin ek yaptılar koltuklar için(suni değil,honda kabartmalı)

firstcevher

« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2008, 11:06:55 ÖS »
EGER SIKI BIR PAZARLIKCIYSAN, ELEGANCE otomatik tavsiye ederim. biraz pazarlik yap ve fiyati düsürtmeye calis. alacaksan en iyisini almani tavsiye ederim. bence bir test sürüsü iste, otomatigin koldan formula vitesinin tadina bence varmalisin. performans istiyorsan, birak düz vitesi, otomatikte vitesi (S) ye aldiginda artan performansi görünce bence anlayacaksin. Ama sonucta araba 1.6 motor, olagan üstü birsey bekleme, ama hondaya yine yakisan sekilde ellerinden geleni yapmislar. Sunroof büyük bir icat ve sekil olarakta bence honda civic'e çok yakisiyor. o yüzden sana tavsiyem eger imkanin varsa ELEGANCE OTOMATIK derim. yok dersen, ki ankarada oturuyormussun, düz eleganse derim.

iyi günlerde kullanmani dilerim alinca...

pasa35

« Yanıtla #16 : Temmuz 25, 2008, 10:33:50 ÖÖ »

EGER SIKI BIR PAZARLIKCIYSAN, ELEGANCE otomatik tavsiye ederim. biraz pazarlik yap ve fiyati düsürtmeye calis. alacaksan en iyisini almani tavsiye ederim. bence bir test sürüsü iste, otomatigin koldan formula vitesinin tadina bence varmalisin. performans istiyorsan, birak düz vitesi, otomatikte vitesi (S) ye aldiginda artan performansi görünce bence anlayacaksin. Ama sonucta araba 1.6 motor, olagan üstü birsey bekleme, ama hondaya yine yakisan sekilde ellerinden geleni yapmislar. Sunroof büyük bir icat ve sekil olarakta bence honda civic'e çok yakisiyor. o yüzden sana tavsiyem eger imkanin varsa ELEGANCE OTOMATIK derim. yok dersen, ki ankarada oturuyormussun, düz eleganse derim.

iyi günlerde kullanmani dilerim alinca...

ne olursa olsun düzün performansı otm de yok

umut

« Yanıtla #17 : Temmuz 25, 2008, 02:34:08 ÖS »
+ Elegance manuel vites

memo_honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 25, 2008, 02:56:15 ÖS »
bence premıum otm al.elegance sadece vsa ve sunroof ekstrası var.bu iki özelligi illeki olsun diyosan sen bilirsin ama otm vitesin sürüşü bir baska oluyo

SERVET

« Yanıtla #19 : Temmuz 25, 2008, 03:31:48 ÖS »
Düz vites performansını ne kadar iyi bir otomatik olursa olsun  otomatikten alman elbette beklenemez.
Ama eğer sende benim gibi 40 lı yaşlarında olan , hayatının uzun dönemini düz vites araç kullanmış, birde özellikle istanbul yada benzeri kalabalık trafiğe sahip bir şehirde yaşayan biri isen.
Düşünme otomatik al derim. Konforuna, tadına diyecek yok inan

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Temmuz 25, 2008, 03:51:42 ÖS »
gelişmiş ülkelerde artık kamyonlar bile otomatik, düz vites pek çok yerde nostalji

pasa35

« Yanıtla #21 : Temmuz 25, 2008, 08:11:56 ÖS »

Düz vites performansını ne kadar iyi bir otomatik olursa olsun  otomatikten alman elbette beklenemez.
Ama eğer sende benim gibi 40 lı yaşlarında olan , hayatının uzun dönemini düz vites araç kullanmış, birde özellikle istanbul yada benzeri kalabalık trafiğe sahip bir şehirde yaşayan biri isen.
Düşünme otomatik al derim. Konforuna, tadına diyecek yok inan

+1000

şehir trafiği coksa ve yaş olarak cokta genc deilsenız otm olur fakat genc yaslarda ve trafığın cok olmadığı bıyerde yasıyorsanız kesınlıkle duz derim

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Ağustos 26, 2008, 09:40:26 ÖS »
yaw yaşla maşla ne ilgisi var, otomatik artık çağın gereği

Fatih Eryol

« Yanıtla #23 : Ağustos 26, 2008, 10:27:43 ÖS »
Bence kesinlikle Premium otm. derim. Çünkü direksiyondan kumandalı yani bi yerde düz vites gibide kullanabiliyorsun. Hem daha bi spor oluyo gibi.

Tabiki Sunroof istemezsen...

bashcantlee

« Yanıtla #24 : Ağustos 27, 2008, 09:29:13 ÖÖ »

ben kesinlikle manuel derim...manuelin keyfini yaşamak lazım.unutmadan şu da varki otomatikte manuel olarak kullanılabiliyor o da ekstra tabikide...ben aracıma deri koltuklar için 3bin verdim,yani alırken der koltuklu istedim 3 bin ek yaptılar koltuklar için(suni değil,honda kabartmalı)

deri koltuklar için çok para vermişsiniz... 1000 ytl ye yaptırdım ben