Gönderen Konu: Premium otomatik mi yoksa Elegance manuel mi ?  (Okunma sayısı 10444 defa)

pasa35

Ynt: Premium otomatik mi yoksa Elegance manuel mi ?
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2008, 08:11:45 ÖS »

yaw yaşla maşla ne ilgisi var, otomatik artık çağın gereği

bu işin çağ ile ne alakası varki genc ınsanlar genelde düz vites araba kullanmayı severler ve düzün performansıyla otm performansı cok farklı 100km hıza 1 2saniye daha geç çıkması cok buyuk bi fark

Kemall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Ağustos 28, 2008, 01:41:44 ÖS »
Otm. vitesliyi canın istediğinde düz olarakta kullanabiliyorsun , hemde direksiyondan kumandalı olarak, ...Pakiiii, düz vitesliyi , istediğinde otm. olarak kullanabilme şansın varmı?...

bashcantlee

« Yanıtla #27 : Ağustos 28, 2008, 01:47:32 ÖS »
düz vitesin keyfi bambaşka... arabayı yaşıyosun... otomatik vitesin sadece yoğun trafikte avantajı var...

pasa35

« Yanıtla #28 : Ağustos 29, 2008, 11:05:26 ÖS »

Otm. vitesliyi canın istediğinde düz olarakta kullanabiliyorsun , hemde direksiyondan kumandalı olarak, ...Pakiiii, düz vitesliyi , istediğinde otm. olarak kullanabilme şansın varmı?...

otm manual gibi asla kullanamazsınız debriyaj yok sonucta ve araba cok daha hantal kalıyor düz vitese göre ikisinide kullanan veya binen arkadaslarında bana katılıcağını dusunuyorum.vites kucultme olayı asla duzdeki gibi zevklı olmuyor en basta zaten

SERVET

« Yanıtla #29 : Ağustos 30, 2008, 12:24:54 ÖÖ »
Tamamen doğru
Hızlanmalarına da bakarsanız düz ve otomatik arasındaki farkı kesinlikle görürsünüz 2 saniye var.
Ben yukarılarda Honda otomatiğinin atak olduğunuz yadım ama yanlış anlaşılmasın Hondanın otomatiği diğer markaların otomatigine göre çok fazla atak dogru ancak Honda düz vtesle kıyaslamayın.
Belirgin fark var. Tamamen tarza hitab ediyor.
Bence en iyisi arkadaş bir buluşmamıza gelsin iki tipide kullansın gönlüne göre karar versin :)

otm manual gibi asla kullanamazsınız debriyaj yok sonucta ve araba cok daha hantal kalıyor düz vitese göre ikisinide kullanan veya binen arkadaslarında bana katılıcağını dusunuyorum.vites kucultme olayı asla duzdeki gibi zevklı olmuyor en basta zaten

firstcevher

« Yanıtla #30 : Ağustos 30, 2008, 01:01:38 ÖÖ »
yaa ben koldan vitesle takiliyorum bu aralar çok eglenceli oluyor, vites geçis zamani çok kisa, özellikle istanbul ve eskisehir yolunda kopacaksam eger çok zevk veriyor otomatik vites, ki otomatik arabada roketleme var canavar gibi vites küçültüp kendi bile gaza gelip uçuyor, düz vites gün içerisinde sadece rahat yollarda kullanirken güzel, tabiki düz vitesin ilk performansi daha iyidir, ama otomatikte trafikte hiçbir araçtan geri kalmiyor, ben ne arabalar biraktim bu haliyle aynada... ama geri kalan sehrin bayiltan trafiginde düz vites bitirir insani, su bir aydir sol ayagim rahata kavustu, korkuyordum otomatik performansi düsük olur diye ama hiç pisman olmadim, yine olsa yine honda civic otomatik tercik ederdim...

emre_ege21

« Yanıtla #31 : Eylül 01, 2008, 12:15:47 ÖS »
Bence düz elegance ben düz aldım çok güzel kesinlikle otomatiğe göre daha performanslı genede herkesin kendi bileceği bi durum

caravaggıo

« Yanıtla #32 : Eylül 07, 2008, 01:50:43 ÖÖ »

ben kesinlikle manuel derim...manuelin keyfini yaşamak lazım.unutmadan şu da varki otomatikte manuel olarak kullanılabiliyor o da ekstra tabikide...ben aracıma deri koltuklar için 3bin verdim,yani alırken der koltuklu istedim 3 bin ek yaptılar koltuklar için(suni değil,honda kabartmalı)

deri koltuklar için çok para vermişsiniz... 1000 ytl ye yaptırdım ben

hımm:/

barısss_67

« Yanıtla #33 : Eylül 07, 2008, 02:09:52 ÖÖ »
istnbla tabikide otomatik ama manuel ayrı bi zevk