Hocam 99 yılından beri honda kullanıcısıyım 2007 1.6 elegance otomatik ve 2007 1.8 i-shift iki aracım var. Öncelikle şunu belirteyim 1.8 den inip 1.6 ya binince içime sıkıntılar basıyor sanki araba gitmiyor gibi geliyor. yani 1.8 i-vtec i kesinlikle tavsiye ediyorum.
i-shift konusunda; eğer yeni değişmiş ise ve sen nasıl kullanılacağını biliyorsan hiçbir sorun yaşamazsın yada arıza yapmaz. kaldı ki i-shift te ki tek sorun debriyaj balatasının bitmesi onun dışında bir arıza verenini görmedim.
bildiğim kadarı ile sana i-shift i açıklamaya çalışıcam hatam olursa affola.
i-shift aslında bir manuel vites gibi çalışır ancak debriyaja sen basmazsın senin yerine i-shift debriyaja basar ve vitesi değiştirir. bu noktada önemli olan şey aracın vites değişimi sırasında ayağını gazdan çekmezsen, araç (manuel arabalarda olduğu gibi) yarım debriyaj yapar ve bu balataların normalinden hızlı erimesine sebep olur. bunun en kolay çözümüde aracını kullanırken ya direksiyondan yada vites topuzundan kendin vites değiştiriceksin ve ayağını gazdan çekiceksin. ha dersen ki "ben enteresan bi adamım arabayı otomatik kullanırım vites değişceği zamanı hisseder ayağımı gazdan çekerim" o senin yeteneğine kalmış ama benim gözlemim o iş bayaa bi zor

ben henüz debriyaj balatası değiştirmedim ancak geçen hafta beşiktaş yıldız yokuşunda ( tam boğaziçi köprüsüne bağlanan çok dik bir yokuştur) i-shift arıza ışığı yandı. trafik çok sıkışıktı nerdeyse 35-40 dakikamı aldı ordan çıkmak, ancak düzlüğe çıktıktan 5 dakika sonda ışık söndü bunun sebebide balatanın çok ısınmış olmasıydı şuan hiç bir sorun yok.
genel olarak almayı düşündüğün araç dondanım olarak son derece dolu, çok kullanışlı bir bagajı ve ferah içi hacmi var, çok bozuk bir yola girmedikçe inanılmaz bir sürüş keyfi var ( izmir kordana girmiştim bir keresinde yol tamamen arnavut kaldırım, böbrek taşım olsa düşerdi

) ve sanırım görselinden zaten bahsetmeme gerek yok. Benim gözümde aracımın tek eksiği USB girişi onuda yeni nesillerde telafi etmişlerdi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sonuç olarak Honda hayat onda