TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: Mkrc - Nisan 15, 2013, 12:30:02 ÖÖ
-
Herkese Merhaba,
Önümüzdeki ay Honda Civic HB 1.8 i-Vtec bir araç alarak Hondacılar arasına katılmak istiyorum. İlk aracım olacak daha önce hep manuel vites araba kullandım. Spor bir araç istiyorum 1.8 HB'ye bindim aracın performansı iç donanımı falan çok hoşuma gitti. Sert süspansiyona sahip olduğunu biliyorum. Bunların hepsi bana uygun durumlar. Tek sıkıntım i-shift şanzıman iyimidir sıkıntı yaratır mı? İleride arıza çıkartır mı? Alacağım araç 70000 KM'de ve 3bin km önce falan Honda yetkili servisinde 2000 TL'ye yeni şanzıman yapılmış.
-
Hocam 99 yılından beri honda kullanıcısıyım 2007 1.6 elegance otomatik ve 2007 1.8 i-shift iki aracım var. Öncelikle şunu belirteyim 1.8 den inip 1.6 ya binince içime sıkıntılar basıyor sanki araba gitmiyor gibi geliyor. yani 1.8 i-vtec i kesinlikle tavsiye ediyorum.
i-shift konusunda; eğer yeni değişmiş ise ve sen nasıl kullanılacağını biliyorsan hiçbir sorun yaşamazsın yada arıza yapmaz. kaldı ki i-shift te ki tek sorun debriyaj balatasının bitmesi onun dışında bir arıza verenini görmedim.
bildiğim kadarı ile sana i-shift i açıklamaya çalışıcam hatam olursa affola.
i-shift aslında bir manuel vites gibi çalışır ancak debriyaja sen basmazsın senin yerine i-shift debriyaja basar ve vitesi değiştirir. bu noktada önemli olan şey aracın vites değişimi sırasında ayağını gazdan çekmezsen, araç (manuel arabalarda olduğu gibi) yarım debriyaj yapar ve bu balataların normalinden hızlı erimesine sebep olur. bunun en kolay çözümüde aracını kullanırken ya direksiyondan yada vites topuzundan kendin vites değiştiriceksin ve ayağını gazdan çekiceksin. ha dersen ki "ben enteresan bi adamım arabayı otomatik kullanırım vites değişceği zamanı hisseder ayağımı gazdan çekerim" o senin yeteneğine kalmış ama benim gözlemim o iş bayaa bi zor :)
ben henüz debriyaj balatası değiştirmedim ancak geçen hafta beşiktaş yıldız yokuşunda ( tam boğaziçi köprüsüne bağlanan çok dik bir yokuştur) i-shift arıza ışığı yandı. trafik çok sıkışıktı nerdeyse 35-40 dakikamı aldı ordan çıkmak, ancak düzlüğe çıktıktan 5 dakika sonda ışık söndü bunun sebebide balatanın çok ısınmış olmasıydı şuan hiç bir sorun yok.
genel olarak almayı düşündüğün araç dondanım olarak son derece dolu, çok kullanışlı bir bagajı ve ferah içi hacmi var, çok bozuk bir yola girmedikçe inanılmaz bir sürüş keyfi var ( izmir kordana girmiştim bir keresinde yol tamamen arnavut kaldırım, böbrek taşım olsa düşerdi :D ) ve sanırım görselinden zaten bahsetmeme gerek yok. Benim gözümde aracımın tek eksiği USB girişi onuda yeni nesillerde telafi etmişlerdi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sonuç olarak Honda hayat onda
-
Güzel yorumun için çok teşekkürler içimi rahatlattın ve honda 1.8 ishifte sempatim çok daha fazla arttı. Zaten arabaya ilk bindiğimde gidişine vs. hasta kalmıştım :)
-
Hiç önemli değil. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle
-
İshift i kötüleyenlere inanma.dilinden anlayınca cidden çok zevkli bir sürüşü var. Hem spor hem de görünenden geniş bir iç hacmi var. Bende prins LPG var sehir içi 10 Lt yakıyorum. 1.8 araba için çok güzel bi değer bence. Üstelik az yaksın diye tın tın gitmiyorum. Gerektiğinde basarım. Manuel gibi kullanırsan daha zevk alırsın ama biraz daha artar yakıt tüketimin. Yine alacak olsam yine aynı arabayı alırdım.
-
Sorması ayıp ama ne kadar fiyat veriyorlar ? Bende bu ara takipteyim 2. Honda'yı eve sokmak istiyoruz.
-
size bir kaç ip ucu vermek isterim sakıncası yoksa. almadan önce kendi ustanıza mutlaka gösterin ve özellikle saycağım bir kaç noktayı pazarlık unsuru olarak kullanabilirsiniz.
fk2 nin lastik ölçüleri 225/45/17'dir. Biraz eli yüzü düzgün bi lastik alayım dediğiniz zaman (Çin malı olmayanlardan bahsediyorum) minimum 1000 TL.
fren diski ve balatalarını da yetkili serviste 1300-1500 TL dışarıda 1000 TL civarında değiştirebilirsiniz.
Aracın ilk kalkışında gazı az verin, mümkünse ( yokuş yukarı değilse ) ayağınızı gazdan çekin ve aracın kendi hareket etmesine izin verin ve hareket edince az gaza basın eğer araç silkelerse ( tıpkı düz vites araç kullanmayı öğrenen bir acemi sürücünün kalkışta arabayı tekletmesi gibi ) bilin ki aracınızın debriyaj balatası bitiktir ve 1500 TL masrafı vardır. Ve bunu kesinlikle yetkili serviste yaptırmalısınız. Çünkü vites kalibrasyon işlemi(sanırım ismi buydu) dışarıda yapılamıyor yada yapılsa da düzgün olmuyor.
Bunlar basitçe fark edilebilecek bir kaç detay. Dediğim gibi bu masraflardan alacağınız araçta gözlemlediğiniz varsa bunları bahane ederek fiyatta indirime gidebilirsiniz. ya da hiç almaya bilirsiniz. ama sonuçta ikinci el araç alacaksanız illaki bir kusuru olur bunu da göz önünde bulundurmalısınız.
Ama muazzam bir arabadır halen binmek için arabaya yaklaşırken uzaktan bakıp iyi ki almışım dediğim oluyor :D
Ha bir de en çok sevdiğim yanı piyasada 1.4 L versiyonunun da oluşu ve çok bilinmeyen bir model olması size çok eğlenceli bir avantaj sağlıyor. Özellikle 1.4 ve 1.6L'lik araçların sizi potansiyel rakip görmesi ve 3. viteste aranızda açılan 2 boy fark paha biçilemez :D
-
Şanzıman yapılmasından ziyade baskı balata değişmiştir. NOrmalde baskı balata değişimi 1200 lira civarında. Şanzıman dişli oranları ve yapı olarak manuel şanzımandan farksız o yüzden manuel şanzımanın sorun çıkarma olasılığı ne kadarsa i-shiftte o kadar. Manuel şanzımandan farklı olarak elektronik debriyaj sistemi var. Elektronik bir tek kavrama şanzıman sistemi özellikle ilk çıkan yazılımlarda yarım debriyaj durumlarından dolayı baskı balata değişiminin daha kısa sürede ortaya çıkmasına sebep oldu. Araç çıktıktan sonra bugüne kadar yanlış bilmiyorsam 3 veya 4 tane yazılım çıktı ve her birinin diğerinden daha iyi olduğu söyleniyor. 100 bin km üzerinde yol yapıp baskı balata değiştirmeyenler var. Tamamen kullanımla alakalı bir durum.
Maliyetin 2000 lira çıkması ya genel bakımla birlikte satıcının içine katarak söylediği bir şeydir veya baskı balata ile birlikte volanda değişmiştir. Volan değişimi çok nadir olan bir durum. Baskı balata son canına kadar kullanılmışsa volanada zarar vermiş olabilir...
I-shift manuel kullanımda keyiflidir. İstediği kadar yazılım çıksın özellikle 1'den 2'ye geçerken silkeler falan ama abartıldığı kadar bir durum yok. Yalnızca tam otomatikten veya çift kavramalı bir otomatikten sonra yadırganabilir hepsi bu. Tüketim olarak tam otomatik bir araca göre 100 km'de 1-2 litre daha az yakarsınız.
Aracın yaktığı yakacağı 10 litre civarıdır. Benim 8000 km ortalamam 7.9-8.0 litreydi.
Hatta sırf tüketim denemek için şöyle bir video çekmiştim. Genelde küçük viteste trafik elverdiğince zorladım. Bu zorlama ile 10.5 litre.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O7K91_WOtFA
-
Bilgilendirici cevaplarınız için çok teşekkürler. Aracı yakın bir tanıdığımdan alacağım 50.000 KM'de 34.000'e anlaştık.
-
Şimdiden hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanırsın umarım